NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
1
1
02:15, ARENA4
Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 12 éve
itt jöhet képbe B.Albert (kc)Amúgy nekem most az érzésem, hogy Lane aligha csúszik le, és Warmack-et fogják választani.szabaÉn meg pont attól félek , hogy nem lesz már egy OT sem, mert nem is tudom már hol olvastam találgatások, hogy ki tradelhet fel és miért, és top10 csak a OTkért tradeltek fel és nekünk már nem jutott. Persze csak találgatások, legyen igazad, de így belegondolva mi feljebb nem leszünk ha van esze Telesconak, és top10be tradelés nem kizárt más csapatoktól, és azok bezony Lane Johnsonért jönnek majd.Sixo67
több mint 12 éve
Én másképp látom. De kicsit félreértettél. Szóval Lane tuti, hogy nem jut el a 11-ik pickig, Miami-t mondogatják, mint feltrédelőt. És Warmack szerintem 10-12 évre megoldaná a G problémát, ami legalább olyan nagyon, mint a T. Szerintem Warmack gyorsan kedvenccé tudna válni, minden adott, hogy néhány éven belül tartósan all-pro szintet hozzon. Én örülnék neki mindenképpen. Mathews is, és szerintem Rivers is. 2. körben meg jöhetne pl. Menelik Watson vagy Terron "40 yard" Armstead pl.Amúgy nekem most az érzésem, hogy Lane aligha csúszik le, és Warmack-et fogják választani.szabaAmúgy is minek ide Warmack ... Tyronne Greent visszaigazoljuk, meg Reinhart nem sérül le oszt csá, ők majd megvédik belül Riverst, Mathewsra meg kár egy első körös picket elbaszni. Remélem Tennesse elviszi , hogy még kísértés se legyenSixo67
több mint 12 éve
Amúgy nekem most az érzésem, hogy Lane aligha csúszik le, és Warmack-et fogják választani.szabaAmúgy is minek ide Warmack ... Tyronne Greent visszaigazoljuk, meg Reinhart nem sérül le oszt csá, ők majd megvédik belül Riverst, Mathewsra meg kár egy első körös picket elbaszni. Remélem Tennesse elviszi , hogy még kísértés se legyen
több mint 12 éve
Amúgy nekem most az érzésem, hogy Lane aligha csúszik le, és Warmack-et fogják választani.szabaÉn meg pont attól félek , hogy nem lesz már egy OT sem, mert nem is tudom már hol olvastam találgatások, hogy ki tradelhet fel és miért, és top10 csak a OTkért tradeltek fel és nekünk már nem jutott. Persze csak találgatások, legyen igazad, de így belegondolva mi feljebb nem leszünk ha van esze Telesconak, és top10be tradelés nem kizárt más csapatoktól, és azok bezony Lane Johnsonért jönnek majd.
több mint 12 éve
Amúgy nekem most az érzésem, hogy Lane aligha csúszik le, és Warmack-et fogják választani.
több mint 12 éve
"Chargers work out Lane Johnson."Így kell ezt csinálni, nem kuntekinte futók kellenek ide.
több mint 12 éve
😀 Nem kell azt hinni, hogy 28 topmodell van itt, de azért van pár elég szép hölgy. 😊
több mint 12 éve
Hát fiúk, a 2013-as keret baromi erős lesz:Rázoomoltam az arcokra, mert ilyen méretben alig lehet látni. Nagy hibát követtem el, rémálmaim lesznek a középső sor bal hármasától, meg az alsó sor jobb 1esétől is.
szaba
több mint 12 éve
Hát fiúk, a 2013-as keret baromi erős lesz:Valamelyik héten néztem egy ranglistát, már nem tudom melyik nagy nevű internetes portál készítette, a legszebb cheerleaderek top100as listája volt. Egyetlen egy Chargers Amazon volt ott, az is valahol a 40-50 között.
szaba
több mint 12 éve
Megtaláltam végre a nóta eredeti videóklippjét :www.youtube.com/watch?v=8LND6R39eUM
több mint 12 éve
És mit keres ő San Diegoban ... előbb beszéltük meg , hogy Lattimore fog hozzánk jönni idén.Ki az isten az a Michael Hill?Sixo67A div 2. Adrian Peterson-ja.szaba
több mint 12 éve
Sose azt nézd . 😊Mit szólnátok egy 4-5. körös Marcus Lattimore pickhez?Sixo67rb poszt tűrhető.szaba
több mint 12 éve
Mit szólnátok egy 4-5. körös Marcus Lattimore pickhez?Sixo67Talán, de rb poszt tűrhető.
több mint 12 éve
Szerintem nem ez a FO terve, de én is bírom Lewant, ha már így szóba hoztad. 😀Azt nem tudom, hogy ez hogy van, de anno ha jól tudom Winstonnál az volt, hogy elétoltak egy szerződést és akár már alá írhatta volna még a draft előtt.Hát ha megegyezünk McKinnievel nem nagyon lesz itt első körös OT draft.Sixo67Ide a rozsdást, hogy b-terv, és max. draft után igazoljuk le. Mondjuk ha motivált, top 5 LT. Baltimore playoff-run egyik főszereplője volt szerintem.szaba
Egyébként kidolgoztam egy tervet a tegnapi napon, miután megnéztem a SC - Michigan meccset. Nem kell nekünk idén OT. Inkább G vagy CB. Futunk egy szar szezon és top3as draft pickkel elvisszük Lewant és bajnokok leszünk a 2014es szezon után.Sixo67
több mint 12 éve
Azt nem tudom, hogy ez hogy van, de anno ha jól tudom Winstonnál az volt, hogy elétoltak egy szerződést és akár már alá írhatta volna még a draft előtt.Hát ha megegyezünk McKinnievel nem nagyon lesz itt első körös OT draft.Sixo67Ide a rozsdást, hogy b-terv, és max. draft után igazoljuk le. Mondjuk ha motivált, top 5 LT. Baltimore playoff-run egyik főszereplője volt szerintem.szaba
Egyébként kidolgoztam egy tervet a tegnapi napon, miután megnéztem a SC - Michigan meccset. Nem kell nekünk idén OT. Inkább G vagy CB. Futunk egy szar szezon és top3as draft pickkel elvisszük Lewant és bajnokok leszünk a 2014es szezon után.
több mint 12 éve
Hát ha megegyezünk McKinnievel nem nagyon lesz itt első körös OT draft.Sixo67Ide a rozsdást, hogy b-terv, és max. draft után igazoljuk le. Mondjuk ha motivált, top 5 LT. Baltimore playoff-run egyik főszereplője volt szerintem.
több mint 12 éve
Hát ha megegyezünk McKinnievel nem nagyon lesz itt első körös OT draft.
több mint 12 éve
Az OL.What's the problem?empty taxiSam Montgomery is vizitelt felénk, karakterproblémás srác, de a 2. körben elfogadnám.empty taxiKell a gánynak 2. körben.szaba
több mint 12 éve
What's the problem?Sam Montgomery is vizitelt felénk, karakterproblémás srác, de a 2. körben elfogadnám.empty taxiKell a gánynak 2. körben.szaba

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Sam Montgomery is vizitelt felénk, karakterproblémás srác, de a 2. körben elfogadnám.empty taxiKell a gánynak 2. körben.
szaba