Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Sounds like if Bruce Arians does have options, his preference would be San Diego. Which explains a lot of the drumbeat the last 2 weeks.

taxi reménykedhetszaba

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 873
Sounds like if Bruce Arians does have options, his preference would be San Diego. Which explains a lot of the drumbeat the last 2 weeks.

taxi reménykedhet
több mint 12 éve
Weddle egyértelműen a liga legjobb safety-je. 1 szavazaton múlott, hogy nem az első csapatba került, de akkor is szégyen.
Browns húzzon a fenébe, KC-ről nem is beszélve.
Én nem vagyok ellene semminek már az új HC-t illetően. Olyan HC kell, aki alá tud dolgozni mindkettő koordinátor, meg tudja motiválni a játékosokat. Szerintem Telesco biztos tudja, ki fog megfelelni a legjobban azoknak a kritériumoknak, amiket ő támasztott. És biztos vagyok abban is, hogy olyan stábot fognak összehozni - Paganoval vagy nélküle - akik előre viszik a csapatot. Pl. Lovie Smith-nek is örülnék, de nála pl. egyértelműnek tartom, hogy Paganonak kéne maradnia, hiszen ide installálni egy 4-3 tampa2-t rengeteg erőfeszítésbe kerülne. Illetve akkor kellene egy jó OC is.
több mint 12 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Hát, az utolsó 2 jelölt, aki itt volt, nekem egyáltalán nem tetszik, remélem Smith csak a Rooney Rule miatt került szóba.
Egyébként Greg Roman (49ers OC) is esélyes lehet, bár ehhez ki kéne kapniuk a hétvégén, mert Telescoék a hét elején ki akarják nevezni az új HC-t. Arians hétfőn jön.

Browns HC Rob Chudzinski targeting SD's John Pagano as his defensive coordinator. KC also did, but Chargers wouldn't let him out of deal yet.

Az All-Pro csapatok is ki lettek hirdetve, Weddle bekerült a második csapatba. Szerintem Thomasnál és Goldsonnál is jobb volt, de mindegy.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter ‏@AdamSchefter
One day after interviewing former Bears HC Lovie Smith, Chargers are interviewing former Cardinals HC Ken Whisenhunt today for their HC job.
több mint 12 éve
Tegnap Gus Bradleyt is meginterjúvoltuk.

Állítólag jön még McCoy meg Jay Gruden is Arians mellett.

Teleszkóp azt nyilatkozta h draftról tervezi felépíteni a csapatot, asszem annyi az LT-t FA-ről tervemnek 😀

Madden hates me.
több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Holnap Whisenhunt jön interjúra.
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Más: Lovie mennyire felel meg a 'leader' és a 'teacher' kitételnek?szaba
A játékosai kedvelik, tisztelik. Leadernek nem egy Pete Caroll, aki 8 kilómétert fut a vonal mellett, nem egy Harbaugh, aki fél centiről ordibál a bíróval. Konzervatív, defense guru, 4-3as edző. Ahhoz ért, az offensehez semennyit. Tudod, hogy mit kapsz, ha kinevezed, de nagy eredmények elérésére nem alkalmas sztem.
több mint 12 éve
Matthews bennmarad? Lewan is?szaba
Hogy érted, hogy bennmarad? Hogy nem jönnek ki a draftra? Mert akkor igen a válasz tudtommal mindkettőre (nem jönnek ki).ulpianus
Így értettem, ja.

Más: Lovie mennyire felel meg a 'leader' és a 'teacher' kitételnek?
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 108 — Így remélem megfelelek nektek.....
Eggyezetek ismeg léci 😛😉 igen megkönnyebbülnék h nem hozzánk jön bör szvsz Arians a ti emberetek
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Big Love-val állítólag ma csevegtek majd, mint HC jelölttel.
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Matthews bennmarad? Lewan is?szaba
Hogy érted, hogy bennmarad? Hogy nem jönnek ki a draftra? Mert akkor igen a válasz tudtommal mindkettőre (nem jönnek ki).

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Matthews bennmarad? Lewan is?
több mint 12 éve
Jó lenne FA-n találni egy LT-t (még akár túlfizetés árán is), mert az idei draft class eléggé vékonyka, nem kizárt h feljebb kellene tradelni akár még Eric Fisherért is, ami szvsz még nagyobb pazarlás lenne mint egy komolyabb paycheck.

Madden hates me.
több mint 12 éve
Arians előbb megy a sörökhöz interjúra, bad news.

Ha már sörök az ő topikjukban volt egy összetett ST rangsor a 6.-ak lettünk benne, gondoltuk volna ezt 2 éve?

Tony Dungy ‏@TonyDungy
San Diego made a great choice in hiring Tom Telesco as their new GM. Not a household name but he was a BIG part of our success in Indy!

Madden hates me.
több mint 12 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Csak ne Arianst. 😛Stez
Őt majd visszük mi 😀
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 46 823 — Whoops, looks like something went wrong.
Csak ne Arianst. 😛

több mint 12 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 481
Örülök neki, remélem ezek után jól döntenek a HC ügyben is. 😊Gabesz92
Szerinted kit fog hozni?😀FearTomi
Én csak reménykedem... 😛

több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Örülök neki, remélem ezek után jól döntenek a HC ügyben is. 😊Gabesz92
Szerinted kit fog hozni?😀

több mint 12 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 481
Örülök neki, remélem ezek után jól döntenek a HC ügyben is. 😊

több mint 12 éve
 www.chargers.com/live/

Itt lehet majd követni. Egyelőre egy magas niga telefonál a pódiumnál. 😀
több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Sok sikert! Remélem nálatok is beválik😊

több mint 12 éve
Tom Telesco blew Chargers away w knowledge of roster & ideas for fixing it. Did it without referring to notes. He won job vs. Raye losing it.

Jól hangzik elsőre.
több mint 12 éve
 fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/398141_10151234671322713_1828372313_n.jpg

Jóképű új GM-ünk. 😛
több mint 12 éve
Raye-t máris kikérte a Jets interjúra!szaba
Megelőztél, tudnátok róla infóval szolgálni? 😊
Mekkora tapasztalat, draft talentek felismerésében mennyire van otthon stb. Beki
Anno már az 1. körben akarta David Harrist draftolni, helyette választotta anno Craig Davist AJ, ő sajnos a sérülékenysége miatt nem tudott az NFL-ben kibontakozni, tavaly a Bearsnél volt intejrún, az apja jelenleg senior offensive assistant a Tampánál, de tapasztalt NFL pozíciós edző és OC, nem kizárt h helyet kapna az edzői stábban.empty taxi
Jól tudom h Telesco mellett ő volt a másik jelölt a GM posztotokra?Beki
igen

Madden hates me.