Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 12 éve
Tudnátok segíteni, hogy milyen programmal lehet aláírást készíteni?Sixo67Kicsit offnak érzem a kérdést. Photoshop például. Ajánlom a dizájn/aláírás topicot. Van pár komoly versenyző, akik akár segítenek, hogy miként is használd adott programokat (kérdésedből ítélve nem lehetsz benne profi), hogy ne csak aláírást, hanem kimondottan szép aláírást készíthess.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Tudnátok segíteni, hogy milyen programmal lehet aláírást készíteni?
több mint 12 éve
Troutmanről azt olvastam , hogy habár G volt az egyetemen ,de a csapat T-nek akarja átnevelni, de lehet hogy keverem valakivel.
több mint 12 éve
De, csak szerződéssel rendelkező T rajta kívül van még Dunlap, Harris,meg Haslam, szükség esetén még Schilling tud T-t játszani, ha a drafton lecsúszik Lane Johnson sztem menni fog.Clary nem ez a kategória?Sixo67Miért küldtük el egyáltalán? Ha jól emlékszem 4Met spóroltunk vele, ingyen volt kirúgni, de ennyiért bőven megérte volna hagyni szerintem. Az , hogy az első 9 meccset kihagyta , attól még nem lehet sérülékenynek mondani.Sixo67Van olcsóbb és fiatalabb megoldás, ráadásul kevés olyan szerződésű playa volt idén a keretben, akik kirúgása esetén értékelhető mennyiségű money szabadult fel a sapka alatt, ők kb. lapátra is kerültek: Garay, Bigby, Spikes.empty taxi
Plusz én még mindig nem zárom ki h Claryt beviszik G-nek, ott se tombol a minőség: Rinehart, Troutman, Schilling, Ohrnberger
C-ben a Hardwick, Molk, Baxter hármas jó, lehet TC-ben G-ként is kipróbálják őket.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Clary nem ez a kategória?Miért küldtük el egyáltalán? Ha jól emlékszem 4Met spóroltunk vele, ingyen volt kirúgni, de ennyiért bőven megérte volna hagyni szerintem. Az , hogy az első 9 meccset kihagyta , attól még nem lehet sérülékenynek mondani.Sixo67Van olcsóbb és fiatalabb megoldás, ráadásul kevés olyan szerződésű playa volt idén a keretben, akik kirúgása esetén értékelhető mennyiségű money szabadult fel a sapka alatt, ők kb. lapátra is kerültek: Garay, Bigby, Spikes.empty taxi
több mint 12 éve
Miért küldtük el egyáltalán? Ha jól emlékszem 4Met spóroltunk vele, ingyen volt kirúgni, de ennyiért bőven megérte volna hagyni szerintem. Az , hogy az első 9 meccset kihagyta , attól még nem lehet sérülékenynek mondani.Sixo67Van olcsóbb és fiatalabb megoldás, ráadásul kevés olyan szerződésű playa volt idén a keretben, akik kirúgása esetén értékelhető mennyiségű money szabadult fel a sapka alatt, ők kb. lapátra is kerültek: Garay, Bigby, Spikes.

Madden hates me.
több mint 12 éve
Miért küldtük el egyáltalán? Ha jól emlékszem 4Met spóroltunk vele, ingyen volt kirúgni, de ennyiért bőven megérte volna hagyni szerintem. Az , hogy az első 9 meccset kihagyta , attól még nem lehet sérülékenynek mondani.
több mint 12 éve
Tavaly előtt nagyon ígéretes szezonja volt, de tavaly Garay sérülése ellenére sem tudott kezdeni, szóval én kicsit szkeptikus vagyok vele kapcsolatban.Sixo67Én is, ezért is örültem volna Franklin újraigazolásának. Mondjuk van még 1-2 NT-nek való a piacon, de egyik sem mondható betonbiztos megoldásnak.
több mint 12 éve
Tavaly előtt nagyon ígéretes szezonja volt, de tavaly Garay sérülése ellenére sem tudott kezdeni, szóval én kicsit szkeptikus vagyok vele kapcsolatban.
több mint 12 éve
Szerintetek Cam Thomas elég jó lesz kezdőnek?Sixo67Kénytelen lesz elég jónak lenni. 😊 Amúgy kelleni fog még egy jó NT, hiszen eléggé megterhelő poszt, fontos a rotáció.
több mint 12 éve
Tippmix? Ez volt az ultimate érved? 😀empty taxiEz, de nem is lehet tetézni. 😊
több mint 12 éve
Tippmix? Ez volt az ultimate érved? 😀

Madden hates me.
több mint 12 éve
1.05-re adják tippmixen, hogy nem trade-elünk első körben. 😊 És Geno ott rohadtul nem value. 😛Traderől nem hallottál? 😛Én igazából a DL az egyetlen aminek nem örülnék, minden más OK a részemről, persze egy offensive skill playertől sem esnék hanyatt, de ha jó value lenne az illető ám legyen.empty taxi1/11-re kit tartasz value-nak az offensive skill csomagból? 😊szaba
Geno Smitht pl. 😊empty taxi
több mint 12 éve
Traderől nem hallottál? 😛Én igazából a DL az egyetlen aminek nem örülnék, minden más OK a részemről, persze egy offensive skill playertől sem esnék hanyatt, de ha jó value lenne az illető ám legyen.empty taxi1/11-re kit tartasz value-nak az offensive skill csomagból? 😊szaba
Geno Smitht pl. 😊

Madden hates me.
több mint 12 éve
Én igazából a DL az egyetlen aminek nem örülnék, minden más OK a részemről, persze egy offensive skill playertől sem esnék hanyatt, de ha jó value lenne az illető ám legyen.empty taxi1/11-re kit tartasz value-nak az offensive skill csomagból? 😊
több mint 12 éve
Én igazából a DL az egyetlen aminek nem örülnék, minden más OK a részemről, persze egy offensive skill playertől sem esnék hanyatt, de ha jó value lenne az illető ám legyen.

Madden hates me.
több mint 12 éve
Tatam
5
Láttam olyan mock draftot is ahol első körben DT jósolnak a Chargersnek, bár nem enyhén furcsáltam.Sixo67Hát pedig benne lehet a pakliban,amennyi need van huzhatunk bárhova OL,DL,CB.
több mint 12 éve
Láttam olyan mock draftot is ahol első körben DT jósolnak a Chargersnek, bár nem enyhén furcsáltam.
több mint 12 éve
Damik Scaife! 😂Vaughn Martinból delfin lett, a hátsó körökben DL depthről is kéne gondoskodni.empty taxiEléggé elfogytunk DL-ben hirtelen.
Liuget, Tomas,Reyes hirtelen más eszembe se jut........Tatam
több mint 12 éve
Tatam
5
Vaughn Martinból delfin lett, a hátsó körökben DL depthről is kéne gondoskodni.empty taxiEléggé elfogytunk DL-ben hirtelen.
Liuget, Tomas,Reyes hirtelen más eszembe se jut........
több mint 12 éve
Kell 2-3 draft, hogy itt ütőképes csapat legyen, és persze a jókat illene megtartani. Martin elvesztése szerintem depth miatt lehet fájó, minőségi visszaesés nem lesz miatta.
több mint 12 éve
Vaughn Martinból delfin lett, a hátsó körökben DL depthről is kéne gondoskodni.

Madden hates me.
több mint 12 éve
Mennyit nyertünk Gaithers kirúgásával?Sixo67500k $-t

Madden hates me.