Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 12 éve
szaba
10 546
Amúgy ha fizikálisan rendben lesz, nagyon bízom Hendersonban, hogy képes lesz Claryt kiszorítani. Csak az a baj, hogy Norvék bírják azt a tuskót... 4 backup OL van jelenleg rosteren: Hendo, Domb, Baxter és Schilling. Sztem egy OL jönni fog még drafton, vmi OT/OG hibrid kéne. (Nem Glenn az 1. körben)Hester, Windt és Domb marad (utóbbi 2 tenderrel) 1 évre, Mario Henderson T pedig jön 1 évre.szabaHenderson for RT! Ha már Big Macben nem bízunk 😕empty taxi
több mint 12 éve
Hester, Windt és Domb marad (utóbbi 2 tenderrel) 1 évre, Mario Henderson T pedig jön 1 évre.szabaHenderson for RT! Ha már Big Macben nem bízunk 😕
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
szaba
10 546
Hester, Windt és Domb marad (utóbbi 2 tenderrel) 1 évre, Mario Henderson T pedig jön 1 évre.
több mint 12 éve
szaba
10 546
természetesen ő is nagyon jó special teamer (gunner)empty taxiTavaly ez egyenlő lett volna azzal, hogy jön. Idén nem mondok semmit.
több mint 12 éve
Újabb visitor:Brandon Hardin DB Oregon State: 2 évig kezdett hódéknál, több poszton bevethető, 6-3 217, elég impresszív méret, emellé 4.48-at tud 40-en, mondjuk állítólag a kezdősebessége nem az igazi, atletikus és fizikális, kemény ütköző, aggresszív run supporter, néha túlságosan is a big hitre megy, otthonosan mozog coverben, mondjuk eléggé fakezű és a csipője is kissé merev, kiváló személyiségnek tartják, 4. körre taksálják, jah és természetesen ő is nagyon jó special teamer (gunner)
Madden hates me.
több mint 12 éve
3. számú TE az Rosario. Benne látok még potenciált, hogy elkapsában robbantson.szabaHopsz róla megfeledkeztem.
Madden hates me.
több mint 12 éve
szaba
10 546
3. számú TE az Rosario. Benne látok még potenciált, hogy elkapsában robbantson.
több mint 12 éve
Privát workoutra érkezik Brad Smelley Alabama FB/TE, 6. körös prospect, 3. számú TE-nek jó lenne, másra nem nagyon. Keze jó, ST Coverage-ben is hasznos. A csipője elég merev, a blokkolási technikája nem éppen kiforrott.
Madden hates me.
több mint 12 éve
szaba
10 546
Sztem Branch nem igazi 3-4 fit, a többi rendben van.
több mint 12 éve
Alkottam Mock Draft Game-ben:1/18 San Diego Chargers: Dre Kirkpatrick, CB (Alabama)
BPA és need.
2/49 San Diego Chargers: Andre Branch, DE/OLB (Clemson)
Lsd. 1. magyarázat
3/78 San Diego Chargers: Juron Criner, WR (Arizona)
Általában le szokott dögleni a WR-sor és imádjuk a magas WR-eket.
4/110 San Diego Chargers: Donald Stephenson, OL (Oklahoma)
Bármit eljátszik az OL-ben, ami kif hasznos, nézve a jelenlegi keretetet LG-ben v RT-ben még akár kezdhet is idővel.
5/149 San Diego Chargers: Deangelo Peterson, TE (LSU)
Jobb NFL-játékos lehet, mint amilyen collegeban volt. LSU TE-nek blokkolni tudni kell, az elkapásokat is megoldotta amennyit rábíztak, mondjuk ritka szar QB-kkel dolgozott.
6/183 San Diego Chargers: Ronnie Hillman, RB (San Diego State)
Szaba kérésére jött, én nem terveztem RB-t húzni, de jó value itt.
7/226 San Diego Chargers: Emmanuel Acho, LB (Texas)
Kell egy új Stephen Cooper = nem klasszis, viszont fejben nagyon érti a játékot, az ilyen LB-ket nem szeretik az ellenfelek.
7/250* San Diego Chargers: Quinton Richardson, S (Washington)
Akartam egy safetyt, de mindig előbb kihúzták a kiszemeltem, ezért jött itt Richardson, ha másra nem is lesz jó legalább jó special teamer.
Madden hates me.
több mint 12 éve
szaba
10 546
Chargers sign former Buc Michael Spurlock. They decided best way to have "dominating, dictating defense" is to field team entirely of WR/KR.😀
több mint 12 éve
szaba
10 546
Castillo is back, nice job AJ, McNeill-lel is ugyanezt lécci! 😀empty taxiNa ez jó! Remélem tud egy egészséges rotációt csinálni Martinnal.
több mint 12 éve
Castillo is back, nice job AJ, McNeill-lel is ugyanezt lécci! 😀
Madden hates me.
több mint 12 éve
szaba
10 546
Előszezon menetrend: vsGB, vsDAL, atMIN, atSF.3 igazán erős csapat ellen nyomjuk, ez jó. 😛
több mint 12 éve
szaba
10 546
AJ volt a ND pro day-en. Én inkább érzem Harrison Smitht, mint Floydot.
több mint 12 éve
Chargers announced they reached agreement on a one-year deal with former Bills WR Roscoe Parrish.
több mint 12 éve
Néhány prospect aki után érdeklődünk:Ronnie Cameron DT Old Dominion: leendő UDFA, 6-2 304, illik abba divatba h nálunk egy DE-nek kötelező alacsony lennie 😀
Ronnell Lewis OLB Oklahoma: 2.-3. körben örülnék neki, beceneve: "The Hammer", aszondják h unusally gifted athlete, valóban elég gyors és erős, nem egy technikás pass rusher, de tényleg nagyon jó a sebessége, pre-snap readje nem a legjobb, ezt leszámítva run defense-e elég jó, nagyon biztosan szerel
Donovan Robinson OLB Jackson State: még egy UDFA, 2010-ben ő választották meg az FCS legjobb DL-jének: 10 meccsen 51 tackle, 13.5 TFL, 4 sack, 1 FF, 1 FR
DJ Campbell S California: 7.kör-UDFA, 13 meccsen kezdett összesen collegeban (elég sokat láttam belőle), idén Honorable Mention volt a Pac-12-ben, mindkét safety posztot tudja ez előny, a Pro Dayén összeszedett egy térd ín sérülést
Tavon Wilson S Illinois: 7. kör-UDFA ő is, pro szinten nem tudni miféle DB lesz belőle, de valszeg ink ST-er
Madden hates me.
több mint 12 éve
Miatta nem tartottuk meg Laurent Robinsont, mellette ráadásul a liga tán legostobább returnere.Walters Viking lett, nagyon utáltam, nem bánom.empty taxiMi volt a baj? 😀KmetyG
Madden hates me.
több mint 12 éve
Walters Viking lett, nagyon utáltam, nem bánom.empty taxiMi volt a baj? 😀
több mint 12 éve
Walters Viking lett, nagyon utáltam, nem bánom.
Madden hates me.
több mint 12 éve
Garay 2 évre marad.szabaIsmerve a caphelyzetet valszeg nem drágán, úgyh örülünk Vincent.
Madden hates me.
több mint 12 éve
szaba
10 546
Garay 2 évre marad.
több mint 12 éve
Kaptunk egy 7. körös comp picket
Madden hates me.
több mint 12 éve
szaba
10 546
Jött Dante Rosario, TE. Ő még Panthersnél bírtam, sztem meglepően jó lehet, ha Norv be tudja illeszteni a játékba.