Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 546
Dante Hughes cut, Hardwick új, 3 éves szerződést kapottStez
Hugheson spórolni kellett, meg Gilchrist és Wright játékidőt igényel. Hard: yooo.
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Dante Hughes cut, Hardwick új, 3 éves szerződést kapott

több mint 12 éve
Big Mac cutolva. Bírom az embert, de nyak nélkül nehéz ez a sport is.
több mint 12 éve
Apa "kőkemény volt, most jól megmondta"
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d82786dd4/article/chargers-gm-believes-archie-pulls-the-manning-strings?module=HP11_content_stream

AJ Kovács a leknatyopp király!Helmut Zimmer
Ez az ember überelhetetlen. Mindig tud jókat nyilatkozni, ezért bírom. 😀
több mint 12 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 360 — Josh testamentuma
Apa "kőkemény volt, most jól megmondta"
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d82786dd4/article/chargers-gm-believes-archie-pulls-the-manning-strings?module=HP11_content_stream

AJ Kovács a leknatyopp király!
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Williamst már Falconsban is nagyon bírtam, mindenhez ért amihez egy ILB-nek kell, ugyanakkor egy komoly hibája van: inkonzisztens.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 931 — Circus Maximus
Jó gyerek Demorrio Williams. Jó játékos, és mindig hajt. Elég intelligens, nem pofázik, nem reklamál. Nem big hitter, ha azt tudná, stabil kezdő lehetne (és egy kicsit sok az elhibázott tackle). Azonban STben is szívesen játszik, elég hatékonyan ráadásul. Nagyon tapasztalt, profi karrierje felében kezdőjátékos, másik felében a legtöbb snapet kapó csere. Blitzhez is elég gyors, bár kevés fegyvere van hozzá. Szinte csak RILB poszton használható. Azonban feltűnhet bárhol. Tud zónázni is. Pénzben nemtom, de nálunk asszem 1.5 körül lehetett a fizuja. Annyit megér. Csak a Chiefsben van jelenleg elég ILB. Például a tavaly IRen "játszó" innen érkezett B. Siler.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Chargers agreed to terms with LB Demorrio Williams, formerly of the Chiefs, on a one-year contract.
The 31-year-old will stay in the AFC West as a backup to Takeo Spikes and Donald Butler in San Diego. It's unlikely that Williams will be guaranteed a roster spot with Jonas Mouton ready for a bigger role.
több mint 12 éve
Michael Gehlken lett a beat writer a union tribune-nél Kevin Acee helyett. Acee kolumnista lett, de segít Gehlkennek is.
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Jackson nem kapott taget
bár vissza akarják hozni, hosszú távra

ja, és Castillo kivágva

több mint 12 éve
Elég megható...
http://www.chargers.com/media-vault/videos/Kris-Dielman/c46aef57-f367-4277-b378-9dedd8a3f292

Kár érte.
több mint 12 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Picsába 😕 Egyre több necces poszt van, kivételesen aktivizálódni kellene a free agent piacon.

Szerintem is sok esélye van Greennek, guardként nem volt ő olyan rossz. Viszont így szinte biztos, hogy lesz egy OL pick az első három körben.

több mint 12 éve
Draftról melyik guard tetszene?ulpianus
Lényegében sztem 3. körnél előbb nem fog jönni G, és nem vagyok otthon a poszt felhozatalában. De ha hozunk megint egy udfa DT-t, és csinálunk belőle G-t, aki Dielmanhez hasonlóan működik, azt se bánom.szaba
Átképzés elég ritkán szokott bejönni (mondom úgy, hogy Brian Waters is TE volt, szóval lehet ez az igazán jó guardok titka).

Igen jóféle guardok vannak második kör környékén.ulpianus
Mondjuk sztem első szándékból Greent fogják odatenni. És ha marad (egészséges) Gaither, akkor sztem Green el fog evickélni normális szinten. Kéne már egy RT igazából 😀 A 2. körben is húzhatunk G-t, ha jó értékek lesznek benn, pass rush, OL, TE és S a prioritás most, nekem úgy tűnik.
több mint 12 éve
Lényegében sztem 3. körnél előbb nem fog jönni G, és nem vagyok otthon a poszt felhozatalában. De ha hozunk megint egy udfa DT-t, és csinálunk belőle G-t, aki Dielmanhez hasonlóan működik, azt se bánom.szaba
Átképzés elég ritkán szokott bejönni (mondom úgy, hogy Brian Waters is TE volt, szóval lehet ez az igazán jó guardok titka).

Igen jóféle guardok vannak második kör környékén.

több mint 12 éve
Lényegében sztem 3. körnél előbb nem fog jönni G, és nem vagyok otthon a poszt felhozatalában. De ha hozunk megint egy udfa DT-t, és csinálunk belőle G-t, aki Dielmanhez hasonlóan működik, azt se bánom.
több mint 12 éve
Draftról melyik guard tetszene?

több mint 12 éve
Na azért ez nagy csapás, megértem Dielmant ettől függetlenül. I want Nicks/Grubbs. 😀
több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 9 676 — Raiders fan
Chargers announce retirement of G Kris Dielman 😕empty taxi
Ha igaz és marad akkor ez azért komoly lyuk lesz...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
Chargers announce retirement of G Kris Dielman 😕

Madden hates me.
több mint 12 éve
Hardwick marad, szerintem nagyon valószínű, és Dielman is 90%, hogy folytatja. Fontos is. Gaithert kéne tartani még, aztán Claryt kukázni, de úgy se fogjuk. Egy 4-5. körös T simán hozná Clary szintjét.
több mint 12 éve
https://www.profootballfocus.com/blog/2012/02/21/2011-pass-blocking-efficiency-guards-and-centers/
Hardwicknak és Dielmannek (az IR-ig) is igen jó szezonja volt. Mind2 FA, Dielman lehet visszavonul...
http://www.profootballfocus.com/blog/2012/02/20/2011-pass-blocking-efficiency-offensive-tackles/
Clarynek meg a szokásos...

Madden hates me.
több mint 12 éve
Jó hír is legyen - sztem az: The Chargers are expected to make a strong bid to re-sign free agent LT Jared Gaither.
Gaither is the top tackle on the free agent market, and San Diego suddenly has a gaping hole at the position long term with Marcus McNeill set to receive his walking papers. Chargers GM A.J. Smith will be careful to not invest too much over too lengthy a period in Gaither, who has All-Pro talent but has been incredibly unreliable throughout his career, both medically and mentally.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nyugodjon békében! 😕
több mint 12 éve
Ijj ez durva. RIP! 😕

Madden hates me.
több mint 12 éve
Elhunyt Tomi Harris felesége, Ashley. 29 éves volt. Agyérelzáródása volt két napja. Két gyereket hagyott Tomira. Rip... 😕