Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 10 éve
Carmeloman
644
reggeles vagyok 😊www.turfshowtimes.com/2014/5/27/5755590/st-louis-rams-davin-joseph-signingCarmelomankorán kelsz 😉DiamondsHead44
több mint 10 éve
www.turfshowtimes.com/2014/5/27/5755590/st-louis-rams-davin-joseph-signingCarmelomankorán kelsz 😉
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
Carmeloman
644
www.turfshowtimes.com/2014/5/27/5755590/st-louis-rams-davin-joseph-signing
több mint 10 éve
Carmeloman
644
Bradford elkezdte a futó edzéseket...
több mint 10 éve
Carmeloman
644
www.turfshowtimes.com/2014/5/21/5738372/st-louis-rams-roster-its-getting-bettervicces cikk
több mint 10 éve
Carmeloman
644
Érkezett Travis Bond guard waiverről..
több mint 10 éve
Szerintem annyira nem sikerült acélosra a depth chart :
több mint 10 éve
Én remélem hogyha Bradford szarul is játszana, Fishert nem rántja magával,:-/Szerintem van annyi előnyük, hogy alapvetően a szurkolók elégedettek velük. A 7-8-1-es és a 7-9-es eredmény sem olyan szörnyen rossz, hogy veszélyben legyen a pozíciójuk, szóval ha a 2014-es szezon nem lesz bődületesen rossz, akkor talán még kapnak egy évet, akár új QB-vel.
Nem szeretném hogy megint olyan edzö jönne mint Spagni vagy Linehan aki valamelyik csapatrésznél jó munkát végzett,de mint Headcoach semmi tapasztalata nincs.
Fisheréknek szerintem a legnagyobb pechjük hogy az NFC WEST pont most ilyen kibaszott erös.
Ezzel a csapattal 5-6 évvel ezelött,simán Divisiont nyertünk volna.😉Ramsfan
több mint 10 éve
Nünüke
558
ebben az offseason-ben az tetszik a legjobban, hogy teljesen egyértelművé válik, Sadford képes lesz-e valamit mutatni, vagy sem. megkapta azokat az erősítéseket, amiket sokan hiányoltak, nem lehet több kifogás.Én remélem hogyha Bradford szarul is játszana, Fishert nem rántja magával,:-/
idén és tavaly kapott két elit OT-t (Long, Robinson), Saffold szerződését meghosszabbítottuk, az elmúlt 3 évben kapott egy halom elkapót (Austin, Bailey, Cook, Britt, Quick, Givens), van Stacey és jött Mason.
a folytonosságra sem lehet panasza, a 3. szezonban ugyanaz az OC adja az écát, nem kell sem új sémát, sem új terminológiát megtanulnia.
ha nem tud szoros meccseket megnyerni, kritikus szituációkat megfordítani, akkor remélem végre elmegy a halál f@szára.
az már más kérdés, hogy magával rántja-e Fisher-t vagy sem.DiamondsHead44
Nem szeretném hogy megint olyan edzö jönne mint Spagni vagy Linehan aki valamelyik csapatrésznél jó munkát végzett,de mint Headcoach semmi tapasztalata nincs.
Fisheréknek szerintem a legnagyobb pechjük hogy az NFC WEST pont most ilyen kibaszott erös.
Ezzel a csapattal 5-6 évvel ezelött,simán Divisiont nyertünk volna.😉
http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
több mint 10 éve
Carmeloman
644
a hírek szerint Richardson sérülése később is gondot okozhat, nem biztos, hogy teljesen felépül. nem kockáztathattunk..Ebből a szemszögből viszont a átértékelődik a 2012-es draftunk egy kicsikét:elküldtük Daryl Richardson-t és Jermelle Cudjo-tPead átadólistán... Picket kérünk érte...Carmeloman
nekem kicsit meglepetés, hogy RIchardson-t előbb vágtuk ki mint Pead-et, de ez van.DiamondsHead44
DR viszonylag jól teljesített a rookie évében 7. körös létére, ám tavaly nagyon visszaesett, és sérülésekkel bajlódott.
Pead viszont totális bust. Erre a választásra nincs mentsége az FO-nak.
A 2012-es 2. körünkre pláne rossz fényt vet az az infó, hogy Fisher Bobby Wagner-t akarta eredetileg 2/1-re, de aztán annak reményében hogy 2/18-ra is el tudja hozni, inkább Quick-et választotta. A Seahawks viszont elvitte előlünk Wagner-t, Fisher meg mérgében beválasztott a tutiba.Pizsama
több mint 10 éve
ebben az offseason-ben az tetszik a legjobban, hogy teljesen egyértelművé válik, Sadford képes lesz-e valamit mutatni, vagy sem. megkapta azokat az erősítéseket, amiket sokan hiányoltak, nem lehet több kifogás. idén és tavaly kapott két elit OT-t (Long, Robinson), Saffold szerződését meghosszabbítottuk, az elmúlt 3 évben kapott egy halom elkapót (Austin, Bailey, Cook, Britt, Quick, Givens), van Stacey és jött Mason.
a folytonosságra sem lehet panasza, a 3. szezonban ugyanaz az OC adja az écát, nem kell sem új sémát, sem új terminológiát megtanulnia.
ha nem tud szoros meccseket megnyerni, kritikus szituációkat megfordítani, akkor remélem végre elmegy a halál f@szára.
az már más kérdés, hogy magával rántja-e Fisher-t vagy sem.
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
szaba
10 549
Robinson pedig egy szép nagy derék emberEgy az egyben Fluker a csávó 😀
Amador
több mint 10 éve
Amador
273
Rövid videó a minicamp második napjárólwww.rams-news.com/burwells-rams-rookie-practice-report-video/
Robinson pedig egy szép nagy derék ember
több mint 10 éve
DRich-et leigazolta a Jets.Sam OWN-os docu-ját elhalasztották.
több mint 10 éve
Egyrészt nem igazán értem, miért van mindenki totálisan elájulva a Rams idei draft-jától, mert szerintem nem volt annyira kimagasló, de persze nem is volt olyan borzasztó, mint amiket láttunk a Devaney érában.Ezért nem leszel sosem nfl.com szakértő. 😀
Összeségében egy erős B+-ot tudok adni a Bajusz/Haj párosnak. Nem volt ez rossz draft, de hogy nem A és nem A+, az egyszer biztos.Pizsama
ST. LOUIS RAMS: Head coach Jeff Fisher and GM Les Snead have built a squad that's primed to compete for a playoff berth in 2014. No. 2 overall pick Greg Robinson is a big (6-5, 332), physical offensive tackle who can be plugged into the lineup as a Day 1 starter. As he isn't quite ready to play left tackle, the Rams could ease his transition to the pro game by following the Tyron Smith model (Dallas had Smith start at right tackle as a rookie before moving him to the left side prior to his second season). Donald is a disruptive penetrator with the first-step quickness and burst to wreak havoc on the interior. With him in the fold, the Rams have a devastating front line possessing the collective size, strength and power to overwhelm opponents at the point of attack. Lamarcus Joyner (Round 2) is a hybrid safety-corner with the potential to contribute as a sub-package defender on obvious passing downs. Michael Sam has garnered a lot of attention as a pioneer; the Rams are counting on the Missouri standout to make the squad as a situational pass rusher/special-teams star to shore up the bottom third of the roster. GRADE: A+
több mint 10 éve
Tényleg No Offense , sőt nekem amúgy teljesen szimpatikus a srác , az meg hogy meleg az egyáltalán nem érdekel. Szóval tényleg semmi rosszindulat , de ezen a képen meghaltam 😀több mint 10 éve
Na, most hogy már aludtam rá párat, megpróbálom röviden értékelni a csapat draft-ját:Egyrészt nem igazán értem, miért van mindenki totálisan elájulva a Rams idei draft-jától, mert szerintem nem volt annyira kimagasló, de persze nem is volt olyan borzasztó, mint amiket láttunk a Devaney érában.
1/2 Greg Robinson, OT:
Semmi meglepetés. Letrade nélkül, BPA alapon és hiányposztra érkezett. Long sérülésével, Saffold sérülékenységével kellett egy biztos B terv. A tavaly újraéledt futójátékhoz pedig tökéletes Stacy (és Mason) elé, valamint hosszú távon megoldhatja az OL gondjainkat, ha kicsit feljavítják a pass-protection skill-jeit. A-
1/13 Aaron Donald, DT:
A Rams DL draft előtti állapotát nézve akár meglepetés is lehetne ez a pick, de Fisher (és Greg Williams) védelemközpontú felfogását ismerve egyáltalán nem az. BPA alapon jött, és még erősebbé teheti az eddig is kimagaslóan dolgozó védőfalat. Eleinte nem kedveltem ezt a picket, jobban örültem volna egy safety-nek (Pryor, Clinton-Dix), de aztán később megbarátkoztam vele. Remélem földbe döngölik a csoportellenfelek támadófal játékosait, és meg sem állnak 60 sack-ig. A
2/9 Lamarscus Joyner, CB:
Need-re jött ugyan, de én nem őt képzeltem el első számú CB kiszemeltnek (sajnos az első kör végén sok jó DB kiment). Ettől függetlenül beválhat nálunk, mert több poszton is bevethető. De hogy ért-e egy feltrade-et? Azt nyilatkozta, hogy tartozik a FO-nak a belé vetett bizalomért, és remélem is, hogy a játékával megszolgálja majd azt a feláldozott 5. körös picket.
Én örültem volna itt egy WR-nek is akár, Jordan Matthews benn volt még. Szerintem jó célpont lett volna Bradford-nak. B+
3/11 Tre Mason, RB:
Elsőre engem is meglepett, de jobban átgondolva a dolgot, nem volt teljesen megoldott az RB poszt tavaly. SJax távozása után a tavalyi 5. körös Stacy és az UDFA Cunningham tartotta életben a futójátékot, míg a 2012-es RB igazolások sajnos leszerepeltek (Pead totális bust, a sérüléssel bajlodó Richardson pedig pár villanáson túl nem sokat tudott felmutatni). Kellett még egy jó futó a workload megosztásához, hogy tehermentesítsék Stacy-t, és ne érje felkészületlenül őket egy esetleges sérülés. A
4/10 Mo Alexander, SS
Maurice who? Lehet "under the radar" egy srác, de a félresiklott egyetemi pályafutáson és a bizonyítási vágyon túl azért mást is illene felmutatnia egy 4. körös pick-nek. Abban reménykedem, hogy Fisher-ék tényleg láttak benne valamit, különben nem áldoztak volna rá egy pick-et ilyen korán. Bár volt már rá példa, hogy Bajuszt becsapta a szimata. Ne legyen igazam. C+
6/12 E.J. Gaines, CB
DB erősítés, ráadásul a Mizzou-ról. Kicsit alacsony, de a sebessége jó. Ennek ellenére csereként/ST player-ként beválhat. A többit majd meglátjuk. B-
6/38 Garrett Gilbert, QB
Nem vagyok egy nagy Bradford rajongó, így egy kicsit bánom, hogy nem hoztuk el Garoppolo-t a 2. körben. Amúgy gyanús, hogy Boyd pont kiment Gilbert előtt, de nem biztos, hogy rosszabbul jártunk vele. Bár az se, hogy jobban. Magas (ez tetszik), és megvannak az alap képességei, de sokat kell még tanulnia. Kérdéses, hogy a fejlődése pont egy Schotty féle támadófelfogásban fog-e jó irányt venni? C+
7/11 Mitchell Van Dyk, OT
Hetedik körben noname falember. Nagy darab, egy próbát megérhet, de nem várok csodát. B-
7/26 C.B. Bryant, FS
Sérüléssel bajlodó ex-csapatkapitány safety? Megütöttük a főnyereményt! Aztán lehet, hogy ha felgyógyul rámcáfol, és alázni fog, de nem látok rá sok esélyt. B-
7/34 Michael Sam, DE
A médiahisztit félretéve nem rossz pick ez a 7. körben. Kérdés, megéri-e a szezon első meccsét? Ha tényleg komolyan gondolja az NFL-es karrier, akkor akár kiváló játékos is lehet. Ha viszont hülyére veszi Fisheréket, akkor szexuális-orientációtól függetlenül semmi helye a csapatban. Football-szemszögből B+
7/35 Demetrius Rhaney, C
Csóri srác, a Sam-es médiahiszti miatt teljesen elfelejtődött. Center poszt mélyítés, kellett. A pressconf-on nekem az egyik legszimpatikusabb rookie-volt. Az ő sztorija is megér egy misét ( www.robrains.com/RAMSNFL/tabid/92/entryid/1554/rhaney-overcomes-tragedies-obstacles-to-get-shot-with-rams.aspx), és drukkolok, hogy ha az 53-ba nem is, legalább PS-ben bent maradjon. B+
Összeségében egy erős B+-ot tudok adni a Bajusz/Haj párosnak. Nem volt ez rossz draft, de hogy nem A és nem A+, az egyszer biztos.
több mint 10 éve
Classic Michael Scott! 😀Pead átadólistán... Picket kérünk érte...Carmelomansüti
több mint 10 éve
Ebből a szemszögből viszont a átértékelődik a 2012-es draftunk egy kicsikét:elküldtük Daryl Richardson-t és Jermelle Cudjo-tPead átadólistán... Picket kérünk érte...Carmeloman
nekem kicsit meglepetés, hogy RIchardson-t előbb vágtuk ki mint Pead-et, de ez van.DiamondsHead44
DR viszonylag jól teljesített a rookie évében 7. körös létére, ám tavaly nagyon visszaesett, és sérülésekkel bajlódott.
Pead viszont totális bust. Erre a választásra nincs mentsége az FO-nak.
A 2012-es 2. körünkre pláne rossz fényt vet az az infó, hogy Fisher Bobby Wagner-t akarta eredetileg 2/1-re, de aztán annak reményében hogy 2/18-ra is el tudja hozni, inkább Quick-et választotta. A Seahawks viszont elvitte előlünk Wagner-t, Fisher meg mérgében beválasztott a tutiba.
több mint 10 éve
Carmeloman
644
elküldtük Daryl Richardson-t és Jermelle Cudjo-tPead átadólistán... Picket kérünk érte...
több mint 10 éve
elküldtük Daryl Richardson-t és Jermelle Cudjo-tnekem kicsit meglepetés, hogy RIchardson-t előbb vágtuk ki mint Pead-et, de ez van.
STL Curtain
több mint 10 éve
LOL, a narkó, dopping, erőszak meg mehet gondolom simán. vicc.peteyEurovíziót megnyeri egy szakállas nő, nálunk már a szórakozóhelyeken is betiltják az alkoholt, a tengerentúlon a buzulást nem díjazzák. Így kerek a világ.
több mint 10 éve
Egy befolyásos washingtoni lobbista és politikai tanácsadó, Jack Burkman a Rams és a Visa egész országra kiterjedő bojkottjára szólított fel Sam draftolása miatt. Szerinte fel kell lépni a nemzeti erkölcsök romlása miatt, a homoszexualitásukat vállaló játékosok alkalmazása rettenetes üzenet a fiatalságnak. Azt mondja, hogy a Visa és a Rams is komoly árat fog fizetni a keresztények és a keresztény értékek megtaposásáért.LOL, a narkó, dopping, erőszak meg mehet gondolom simán. vicc.
Benyújtott egy törvénytervezetet is a Kongresszushoz, mely 8-13 millió dolláros büntetés terhe mellett megtiltaná a nyíltan homoszexuális sportolók alkalmazását a 4 nagy ligában, kivéve ha a klubok gondoskodnak a különböző nemi irányultságú játékosok elkülönítéséről.Amador
több mint 10 éve
Amador
273
Egy befolyásos washingtoni lobbista és politikai tanácsadó, Jack Burkman a Rams és a Visa egész országra kiterjedő bojkottjára szólított fel Sam draftolása miatt. Szerinte fel kell lépni a nemzeti erkölcsök romlása miatt, a homoszexualitásukat vállaló játékosok alkalmazása rettenetes üzenet a fiatalságnak. Azt mondja, hogy a Visa és a Rams is komoly árat fog fizetni a keresztények és a keresztény értékek megtaposásáért. Benyújtott egy törvénytervezetet is a Kongresszushoz, mely 8-13 millió dolláros büntetés terhe mellett megtiltaná a nyíltan homoszexuális sportolók alkalmazását a 4 nagy ligában, kivéve ha a klubok gondoskodnak a különböző nemi irányultságú játékosok elkülönítéséről.