Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 10 éve
Megint egy hazai srác? Nyerni is akarunk, vagy csak jegyeket eladni?! 😛
több mint 10 éve
nyomjuk a secondary-t ezerrel
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
Hozzuk már el Dion Bailey-t, mer' mé' ne?! 😀
több mint 10 éve
És pont a tőlünk kapott pickkel vitte el a Bills. :[]Cyril Richardson még bent van.RamsfanMost már kevésbé.Amador
több mint 10 éve
Nünüke
558
Pont a mi pickünkel ment el.%/Cyril Richardson még bent van.RamsfanMost már kevésbé.Amador
http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
több mint 10 éve
Hát...engem nem győztek meg annyira...de ők tudják:www.stlouisrams.com/videos/videos/RamsDraft-Early-Day-3-Press-Conference/c5fb222c-2c83-41bf-809f-fcfe84d5c165
több mint 10 éve
Nünüke
558
Cyril Richardson még bent van.Pont most vitte el Yankey-t (OG) a Vikings.Pizsamaén azt gondolom, hogy vagy 1 QB, vagy 1 OLB (bár ezt az Alexander pick után kétlem) vagy 1 OG miatt feltrédelhetünk.DiamondsHead44Esetleg McCarronért?RamsfanHa van eszünk akkor a négy 7. körös pickünkből kettőt eltradelünk! Vagy nem?Pizsamaelvileg a sima (értsd cserélhető) 6. és a 2 7. körös picket el tudjuk trédelni az 5. körért. ha van olyan játékos, akit el akarunk hozni az 5. körben (aka Stacey), akkor Snead biztos nekiáll üzletelni.DiamondsHead44
több mint 10 éve
Pont most vitte el Yankey-t (OG) a Vikings.én azt gondolom, hogy vagy 1 QB, vagy 1 OLB (bár ezt az Alexander pick után kétlem) vagy 1 OG miatt feltrédelhetünk.DiamondsHead44Esetleg McCarronért?RamsfanHa van eszünk akkor a négy 7. körös pickünkből kettőt eltradelünk! Vagy nem?Pizsamaelvileg a sima (értsd cserélhető) 6. és a 2 7. körös picket el tudjuk trédelni az 5. körért. ha van olyan játékos, akit el akarunk hozni az 5. körben (aka Stacey), akkor Snead biztos nekiáll üzletelni.DiamondsHead44
több mint 10 éve
én azt gondolom, hogy vagy 1 QB, vagy 1 OLB (bár ezt az Alexander pick után kétlem) vagy 1 OG miatt feltrédelhetünk.Esetleg McCarronért?RamsfanHa van eszünk akkor a négy 7. körös pickünkből kettőt eltradelünk! Vagy nem?Pizsamaelvileg a sima (értsd cserélhető) 6. és a 2 7. körös picket el tudjuk trédelni az 5. körért. ha van olyan játékos, akit el akarunk hozni az 5. körben (aka Stacey), akkor Snead biztos nekiáll üzletelni.DiamondsHead44
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
Nünüke
558
Esetleg McCarronért?Ha van eszünk akkor a négy 7. körös pickünkből kettőt eltradelünk! Vagy nem?Pizsamaelvileg a sima (értsd cserélhető) 6. és a 2 7. körös picket el tudjuk trédelni az 5. körért. ha van olyan játékos, akit el akarunk hozni az 5. körben (aka Stacey), akkor Snead biztos nekiáll üzletelni.DiamondsHead44
több mint 10 éve
Ha van eszünk akkor a négy 7. körös pickünkből kettőt eltradelünk! Vagy nem?Pizsamaelvileg a sima (értsd cserélhető) 6. és a 2 7. körös picket el tudjuk trédelni az 5. körért. ha van olyan játékos, akit el akarunk hozni az 5. körben (aka Stacey), akkor Snead biztos nekiáll üzletelni.
STL Curtain
több mint 10 éve
Ha van eszünk akkor a négy 7. körös pickünkből kettőt eltradelünk! Vagy nem?
több mint 10 éve
üt a srác, mint a kalapácsSTL Curtain
több mint 10 éve
Tök jogos. Mert amit én luxus picknek tartok innen Magyarországról a gép előtt ülve, az nekik hosszú mérlegelés követő megalapozott döntés. Legalábbis remélem. Ezért is írtam, hogy valamit láttak benne (amit én még nem), hogy őt választották a bennmaradt safety-k közül.ebben meg neked van igazad, de nem is mondtam, hogy királyság volt elhozni ilyen magasan, hanem azt, hogy illik a D filozófiába. viszont Fisher-ék úgy érezték, hogy megéri ilyen picket rá áldozni, és mi ebbe nem nagyon tudtunk beleszólni 😉DiamondsHead44Ez mind szép és jó, csak ezért nem szokás 4. körös pick-et adni!PizsamaÉn egyedül azt nem értem, hogy ha McDonald az SS (és inkább az a poszt passzol hozzá), akkor miért nem FS-t húztunk. Dion Bailey-vel szerintem sokan kiegyeztek volna, ex-USC-s, ismeri TJ-t is, jó páros lehettek volna. Erre egy (számomra) noname SS? Valamit tudnia kell a srácnak (a csapattársak felpofozásán túl) vagy nem őt húzták volna Fisher-ék!Pizsamaegyrészt a special team-be hozták, gyors, agresszív, keményen ütközik, mélyen megy a tackle-re -> ide ideális
a blitz package-be szintén jól illik -> GW style
mivel LB is volt, kifejezetten jó a futás elleni védekezés során is
a passz elleni védekezése gyengébb, ilyenkor tuti nem lesz fenn
azaz szituációs playa lesz, nem veszélyezteti McDonalds helyét
szerk. most találtam
Snead: "Former linebacker moved to safety this spring ... there's definitely a role for this type of player in our defense."
Fisher on Alexander: "There's a huge upside here ... most likely, he's active on Sunday as a special teamer."DiamondsHead44
több mint 10 éve
ebben meg neked van igazad, de nem is mondtam, hogy királyság volt elhozni ilyen magasan, hanem azt, hogy illik a D filozófiába. viszont Fisher-ék úgy érezték, hogy megéri ilyen picket rá áldozni, és mi ebbe nem nagyon tudtunk beleszólni 😉Ez mind szép és jó, csak ezért nem szokás 4. körös pick-et adni!PizsamaÉn egyedül azt nem értem, hogy ha McDonald az SS (és inkább az a poszt passzol hozzá), akkor miért nem FS-t húztunk. Dion Bailey-vel szerintem sokan kiegyeztek volna, ex-USC-s, ismeri TJ-t is, jó páros lehettek volna. Erre egy (számomra) noname SS? Valamit tudnia kell a srácnak (a csapattársak felpofozásán túl) vagy nem őt húzták volna Fisher-ék!Pizsamaegyrészt a special team-be hozták, gyors, agresszív, keményen ütközik, mélyen megy a tackle-re -> ide ideális
szerk. most találtam
Snead: "Former linebacker moved to safety this spring ... there's definitely a role for this type of player in our defense."
Fisher on Alexander: "There's a huge upside here ... most likely, he's active on Sunday as a special teamer."DiamondsHead44
STL Curtain
több mint 10 éve
Voltak más érdeklődők is iránta, Fisherék nem akartak kockáztatni, hogy lecsúsznak róla.Ez mind szép és jó, csak ezért nem szokás 4. körös pick-et adni!PizsamaÉn egyedül azt nem értem, hogy ha McDonald az SS (és inkább az a poszt passzol hozzá), akkor miért nem FS-t húztunk. Dion Bailey-vel szerintem sokan kiegyeztek volna, ex-USC-s, ismeri TJ-t is, jó páros lehettek volna. Erre egy (számomra) noname SS? Valamit tudnia kell a srácnak (a csapattársak felpofozásán túl) vagy nem őt húzták volna Fisher-ék!Pizsamaegyrészt a special team-be hozták, gyors, agresszív, keményen ütközik, mélyen megy a tackle-re -> ide ideális
szerk. most találtam
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 10 éve
Ez mind szép és jó, csak ezért nem szokás 4. körös pick-et adni!Én egyedül azt nem értem, hogy ha McDonald az SS (és inkább az a poszt passzol hozzá), akkor miért nem FS-t húztunk. Dion Bailey-vel szerintem sokan kiegyeztek volna, ex-USC-s, ismeri TJ-t is, jó páros lehettek volna. Erre egy (számomra) noname SS? Valamit tudnia kell a srácnak (a csapattársak felpofozásán túl) vagy nem őt húzták volna Fisher-ék!Pizsamaegyrészt a special team-be hozták, gyors, agresszív, keményen ütközik, mélyen megy a tackle-re -> ide ideális
szerk. most találtam
több mint 10 éve
Én egyedül azt nem értem, hogy ha McDonald az SS (és inkább az a poszt passzol hozzá), akkor miért nem FS-t húztunk. Dion Bailey-vel szerintem sokan kiegyeztek volna, ex-USC-s, ismeri TJ-t is, jó páros lehettek volna. Erre egy (számomra) noname SS? Valamit tudnia kell a srácnak (a csapattársak felpofozásán túl) vagy nem őt húzták volna Fisher-ék!Pizsamaegyrészt a special team-be hozták, gyors, agresszív, keményen ütközik, mélyen megy a tackle-re -> ide ideális
szerk. most találtam
Fisher on Alexander: "There's a huge upside here ... most likely, he's active on Sunday as a special teamer."
STL Curtain
több mint 10 éve
Én egyedül azt nem értem, hogy ha McDonald az SS (és inkább az a poszt passzol hozzá), akkor miért nem FS-t húztunk. Dion Bailey-vel szerintem sokan kiegyeztek volna, ex-USC-s, ismeri TJ-t is, jó páros lehettek volna. Erre egy (számomra) noname SS? Valamit tudnia kell a srácnak (a csapattársak felpofozásán túl) vagy nem őt húzták volna Fisher-ék!
több mint 10 éve
Nünüke
558
De mi van hogyha nem futnak ellenünk?😉abszulót nickel package-be hoztukDiamondsHead44A fussunk, és állítsuk meg a futást filozófia.süti
több mint 10 éve
Egyébként valami helyi srác, ült 45 napot miután volt egy kis afférja egy csapattárásával. Azóta pedig a csapatnál dolgozott (valamiféle gondnok volt)... Fisher és Snead nagyon elkötelezett iránta, végül is volt idejük megismerni.
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 10 éve
abszulót nickel package-be hoztukDiamondsHead44A fussunk, és állítsuk meg a futást filozófia.
több mint 10 éve
Linebackerből konvertált safety, ahhoz képest elég atletikus. Gondolom az agresszivitása, és a hard-hitter mivolta fogta meg Fisheréket. Legfőképpen futás ellen segíthet sokat. Ettől függetlenül reach, de kíváncsi vagyok a többi safety vajon meddig fog csúszni.abszulót nickel package-be hoztuk
Viszont akkor Joyner CB lesz.süti
STL Curtain
több mint 10 éve
Linebackerből konvertált safety, ahhoz képest elég atletikus. Gondolom az agresszivitása, és a hard-hitter mivolta fogta meg Fisheréket. Legfőképpen futás ellen segíthet sokat. Ettől függetlenül reach, de kíváncsi vagyok a többi safety vajon meddig fog csúszni.Viszont akkor Joyner CB lesz.