Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 10 éve
Ehj, nagyon sok munka lesz ezzel a sráccal.
| sapka |
Amúgy pályán kívül is szimpatikus ember. Ugye draftra is csak azért jött ki hamarabb, hogy a családját segítse. Tavaly elhunyt édesapja, igaz mindkét testvére drog díler, egyik jelenleg is börtönben van. Elvileg rá nem ragadt ebből semmi, inkább, mint elrettentő példaként hozzák fel, hogy Greg nem válik ilyenné, látva a testvérek életét. Egyik tetoválása is "family is everything" felirat. Remélem a rookie fizetés után, még sok évig Pro Bowl fizetésből élhetnek.
több mint 10 éve
Toto21
5 950
Mindig is szorítottam a kosoknak, mivel a rokonaim St.Louis-ban élnek, de a második húzást most nem éreztem annyira megalapozottnak. Nem csak azért mert a Chicago elöl húzták ki Donald-ot 😛, hanem mert szerintem égetöbb probléma a WR1 és a Secondary. Na ezekböl nem sok használható maradt benn és, hacsak fel nem jöttök Lee-ért akkor szerintem ezek közül egyik se lesz megoldva. Márpedig Bradfordnak kellene még egy-két célpont. Na mind1, remélem azért idén megcsíptek egy PO heyet, mert egy nagyon szimpatikus csapat a Rams, csak most egy elég durva csoportban van.
több mint 10 éve
Így, hogy leülepedtek a dolgok, még annyira sem tetszik egyik pick sem. Még úgy se tetszene, ha mind a ketten HoF kaliberűek lesznek. Aláírom, elismerem a legjobb játékost húztok a picknek megfelelően, de egyszerűen nincs rájuk szükség.Robinson a sérülések miatt csak-csak, de guarban játszatni, aztán meg majd őt is ide-oda rakosgatni... A DL meg Donald nélkül is jó. Quinn, Brockers, Langford, Donald, Long, Hayes, Carrington, Cudjo, Sims. Nagyon szép névsor, de ebből négy (!) lehet egyszerre a pályán. Így mitől hozna javulást Donald a tavalyihoz képest ? Mondom úgy, hogy nagyon szeretem ezt a fearsome foursome felfogást, de sackelheted az ellenfél QB-ját, ha a sec meg benéz 1-2 playt, amivel a meccs is elmegy. Cornerért mondjuk nem aggódok, mert 3-4. körben is jöhet kezdő szintű játékos (meg szerintem amúgy is marad a Jenkins-Johnson duó), de így, hogy kimentek a 2-3. körös seaftyk is, az már necces lesz.
Ami pedig a nagy kérdés számomra, ha idén se lesz PO, netán a 8-8 se, akkor vajon Fisherék maradnának továbbra is ?
Ugye Samu akkor kuka, kell új QB, újra kell szervezni az offense-t, megint 1-2 év mire eredmény jönne. OL és DL-lel kell elkezdeni egy csapat újjáépítését, de még Fisher is itt jár a 3. évében. Nekem nem túl kecsegtető.
Zack Martinért felmentünk volna, így 2. körben egy Bitoino lehet hasonló karakter, de egy Lee vagy Jordansnek jobban örülnék. Nem érdekel, hogy mindig ezt eröltetjük, ha egyszer szar mindegyik. Első körökben rendre jól választunk BPA alapon, de utána már nem túl sok eredményes játékost tudunk felmutatni. Talán a tavalyi az első év hosszú idő után, ahonnan talán meg megragadnak a későbbi körösök is. Stacy nagyon fasza, meg majd 1000 yardos szezon, de tavaly Richardsonról is azt hittük, hogy majd jó lesz, erre a 3 yardos átlag elég gyenge. "Run the ball and stop the run" felfogás se lenne rossz, 10-20 évvel ezelőtt, de ma már ez egy "Passing league".
Na mindegy. Spagnuolo óta minden szezon előtt bizakodó voltam, talán ez az első, ahol olyan letargiában vagyok, hogy jövőre még Mariotát is elhozhatjuk 1/1-re...
több mint 10 éve
Ha valaki nem olvasna draft topikot, interjúm Greg Robinson edzőjével: insidehandoff.com/2014/05/07/the-coachs-view-greg-robinson/
http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
FBKrisz
643
En orulok ennek a ket picknek. Donald Brockers paros kozepen elkepeszto less, felkothetik a gytaot az offense falak mondom ugy hogy mindig szkeptikus vagyok, de kit fognak duplazni? 😊 Fearsome 4some 2 😊 goromba less. Robinsonnal kivancsi vagyok hol talaljak meg a helyet...
'I BELIEVE'
több mint 10 éve
Amador
273
Snead azt mondta, hogy nem kaptak megfelelő trade-ajánlatokat, így maradtak az eredeti helyeken. Ez utólag érthető is: Clowney kiment 1/1-re, az irányítókra nem volt nagy kereslet az elején, OT-ből több jó is volt, így az 1/2-t nem tartották olyan értékesnek a csapatok. Fisher filozófiája, a "run the ball and stop the run" alapján a földi támadásokat részesíti előnyben, Robinsonnal várhatóan erősödni fog a fal run support képessége, reméljük Stacy most már bőven 1000 yard fölé jut. A safety helyzet meg a tavalyihoz hasonló. Akkor is kimentek a legjobbak, majd jött McDonald a harmadik körben. Úgy látszik inkább a front seven erősítésében látják a passzvédekezés kulcsát, mint a secondary-ben. Én egyébként szívesen venném Lamarcus Joyner második körös draftolását, akár egy feltrade árán is.
több mint 10 éve
Komolyan nincs meg, miért szomorkodtok....Közben a Giants/Bears topik durcás....
A class legjobb DT-je, aki a 290 fontja mellé olyan gyors, mint egy LB....a passrush - várhatóan - nagyon komolyat javul majd....sajnos (nem veletek van bajom, de nekünk kellett volna) kiváló húzás
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 10 éve
Na, most egy kicsit ideges vagyok. 5 CB és 4 Safety ment ki az első körben. Fene se gondolta volna. Igazából most már tök mindegy, hogy a 2. vagy a 3. körben húzunk DB-t. Kár!
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Hát nem lesz kellemes ellenetek irányítónak lenni 😀 Ez a DL valami kegyetlen brutális lesz, Donald meg DRoY 😊
több mint 10 éve
a csoportellenfeleink kiszedik a safety-ket előlünkDiamondsHead44Mondjuk szerintem jó szar pickek ők oda...
több mint 10 éve
a csoportellenfeleink kiszedik a safety-ket előlünk
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
Carmeloman
644
Bucannon kiment. Cardinals..
több mint 10 éve
Amador
273
Fisher: "We actually made an effort just a few minutes ago to go back up and get Martin, but we were unsuccessful. After Donald."
több mint 10 éve
Akkor se tudom megszeretni ezeket a pickeket.Fisher-ék így érzik ezek szerint
Ha 2. körben seafty, akkor Donald + Bucannon/Ward > Clinton-Dix + Hageman ?süti
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
Akkor se tudom megszeretni ezeket a pickeket.Ha 2. körben seafty, akkor Donald + Bucannon/Ward > Clinton-Dix + Hageman ?
több mint 10 éve
Alapvetően elégedett vagyok mindkét pick-kel, bár 1/13-ra jobban örültem volna egy Safetynek vagy Cornerbacknek. Ha a 2. körben húzunk oda, akkor nem leszek mérges, de ha nem...szerintem is ő lesz (vagy Ward)
Bucannon?Pizsama
STL Curtain
több mint 10 éve
Alapvetően elégedett vagyok mindkét pick-kel, bár 1/13-ra jobban örültem volna egy Safetynek vagy Cornerbacknek. Ha a 2. körben húzunk oda, akkor nem leszek mérges, de ha nem...Bucannon?
több mint 10 éve
Tomcsik
8 010
Nem, nem igazán vigasztal...Már pocketben éreztem Donaldot....Fisher elmehet a csába... szeretten a Ranst a jó D és Quinn miatt de ez most .... Gggrrrr ezt a pofátlanságot az orrunk elől....És nektek szeribtem ez nem volt jó pick Secondary sokkal fontosabb lett volna...TomcsikHa ez vigasztal, én egyetértek veled. 😀süti
több mint 10 éve
Fisher elmehet a csába... szeretten a Ranst a jó D és Quinn miatt de ez most .... Gggrrrr ezt a pofátlanságot az orrunk elől....És nektek szeribtem ez nem volt jó pick Secondary sokkal fontosabb lett volna...TomcsikHa ez vigasztal, én egyetértek veled. 😀
több mint 10 éve
Tomcsik
8 010
Fisher elmehet a csába... szeretten a Ranst a jó D és Quinn miatt de ez most .... Gggrrrr ezt a pofátlanságot az orrunk elől....És nektek szeribtem ez nem volt jó pick Secondary sokkal fontosabb lett volna...
több mint 10 éve
Langford is jó, ráadásul 6 misit kóstál. Csak a DL-lel nem fogunk előrébb jutni. Ilyen szempontból még kétségesebb pick, mint Robinson. Jó ez a BPA-zás, de a lyukakat nem tudjuk betömni vele.sütiLangford-dal semmi bajom, viszont tény, hogy a DL még mindig nem volt elég jó. szerintem Donald tudja hozni azt a pluszt, ami ahhoz kell, hogy közelebb kerüljünk a FF2.0-hoz.
ne felejtsük el, hogy DT-ben is kell 1-2 év mire abszolút jó lesz valaki, felveszi az nfl ritmusát. arra az időre viszont nagyon kell Langford.
abban nincs vita közöttünk, hogy a secondary-ba is jöhetett volna valaki, de jönni fog.
STL Curtain
több mint 10 éve
a legjobb DT az idei class-ban, jó futás ellen és megjobb passz ellen. Brockers-szel együtt jó páros lesznek, plusz van mélység a DT pozícióban is.Langford is jó, ráadásul 6 misit kóstál. Csak a DL-lel nem fogunk előrébb jutni. Ilyen szempontból még kétségesebb pick, mint Robinson. Jó ez a BPA-zás, de a lyukakat nem tudjuk betömni vele.
valszeg Gregg Williams is hasonlóképp gondolja és bízik benne, hogy a 2-3. körben is be tudjuk húzni a secondary-ból hiányzó elemet.DiamondsHead44
több mint 10 éve
Carmeloman
644
úgy legyen. bár szerintem nem csúsznak le oda olyanok, akik kezdő szintúek, ha komolyan gondoljuk a playoffot..a legjobb DT az idei class-ban, jó futás ellen és megjobb passz ellen. Brockers-szel együtt jó páros lesznek, plusz van mélység a DT pozícióban is.na, Fisher-t mégsem rabolták el az ufók. ez a pick viszont tetszikDiamondsHead44Miért ?süti
valszeg Gregg Williams is hasonlóképp gondolja és bízik benne, hogy a 2-3. körben is be tudjuk húzni a secondary-ból hiányzó elemet.DiamondsHead44
több mint 10 éve
a legjobb DT az idei class-ban, jó futás ellen és megjobb passz ellen. Brockers-szel együtt jó páros lesznek, plusz van mélység a DT pozícióban is.na, Fisher-t mégsem rabolták el az ufók. ez a pick viszont tetszikDiamondsHead44Miért ?süti
valszeg Gregg Williams is hasonlóképp gondolja és bízik benne, hogy a 2-3. körben is be tudjuk húzni a secondary-ból hiányzó elemet.
STL Curtain