Minnesota Vikings

40 feliratkozó

több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 20 247 — Vikings fan
Nekem tetszik, bár Coates-t én hanyagoltam volna, jobb elkapók is voltak bent
(csak hogy ne legyél hozzászólás nélkül 😀)Klaci79
Kre gondolsz ? Az összes általam kinézett WR már kiment.
Rashad Greene hát nekem nem tetszik, McBride meg háát.
több mint 10 éve
spiczi Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 326 — "Typical Vikings loss. Going to hang myself."
Draftoltam egyet mock draft gameben, bár általában sose szóltok hozzá, de azért idén is bemásolom 😀
Toca
A játékosokat az elsőkör várományosokat kivéve nem ismerem, de a posztok alapján az első 3-4 kör nagyon fasza. Várom már a draftot, kíváncsi vagyok Spielman vajon megül-e a seggén vagy megint feljövünk az első kör végére valakiért. Szerintetek van olyan játékos akiért esetleg előreugrunk?
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
Draftoltam egyet mock draft gameben, bár általában sose szóltok hozzá, de azért idén is bemásolom 😀
1 11 Minnesota Vikings Marcus Peters, CB (Washington): Waynest jobban szereti mindenki, de Vassadi mockja óta nézegettem és több potenciált látok benne mint Waynesben. Karakter problémákat meg Zimmer majd orvosolja.
2 45 Minnesota Vikings Stephone Anthony, ILB (Clemson): MLB posztunk nem megoldott, szerintem Anthony király lesz. Ha nem tradelünk fel simán kinézek egy LB draftot itt. WR-ek közül kiment mindenki akiért picket áldoztam volna.
3 76 Minnesota Vikings Sammie Coates, WR (Auburn): Inkább falember kéne, Marpet-n gondolkodtam, de Coates ezen a helyen szerintem kurva jó deal lenne, így nem hagytam bent.
4 110 Minnesota Vikings Mitch Morse, OG (Missouri): Kellett már egy guard John Millert néztem ki pont kiment, így jött Morze, lehet simán bust lesz ahogy legtöbben mondják, ki tudja én látok benne fényt 😀
5 137 Minnesota Vikings Corey Crawford, DE (Clemson): DE-t Clemsonról? Come on Maaan! Mondjuk beasley rohangált a másik oldalt szóval simán bust esélyes, szerintem depth-be jó lenne
7 228 Minnesota Vikings Max Valles, OLB (Virginia): 7.körben egy project játékos OLB-nek, akiben sok potenciált látok, de idő míg kiforr.
7 232 Minnesota Vikings Kyle Loomis, P (Portland State): Nincs mit szépíteni rühellem Locket, nem kicsit nagyon 😀.
Összeségében egy OT-t még terveztem húzni, de senki nem tetszett az éppen bentlévőkből. RB draftot is sokan mondanak de amíg AP itt van, Asiataba belevan buzulva a stáb, McKinnon egészen jól mozog és egy future HOF Banyard is állatkodásra kész, felesleges.
Jah és nem, nem hiszek a Teddy - Parker reunionban 😀Toca
Nekem tetszik, bár Coates-t én hanyagoltam volna, jobb elkapók is voltak bent
(csak hogy ne legyél hozzászólás nélkül 😀)
több mint 10 éve
McKinney egészen jól mozogToca
Még jó, hogy nincs is ilyen nevű játékosunk 😊KmetyG
Tudtam hogy benézem, ha 3-nál több játékos nevet kell leírni akkor mindig elrontom 😀
több mint 10 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
McKinney egészen jól mozogToca
Még jó, hogy nincs is ilyen nevű játékosunk 😊
több mint 10 éve
1 11 Minnesota Vikings Marcus Peters, CB (Washington): Waynest jobban szereti mindenki, de Vassadi mockja óta nézegettem és több potenciált látok benne mint Waynesben. Karakter problémákat meg Zimmer majd orvosolja.
2 45 Minnesota Vikings Stephone Anthony, ILB (Clemson): MLB posztunk nem megoldott, szerintem Anthony király lesz. Ha nem tradelünk fel simán kinézek egy LB draftot itt. WR-ek közül kiment mindenki akiért picket áldoztam volna.
3 76 Minnesota Vikings Sammie Coates, WR (Auburn): Inkább falember kéne, Marpet-n gondolkodtam, de Coates ezen a helyen szerintem kurva jó deal lenne, így nem hagytam bent.
4 110 Minnesota Vikings Mitch Morse, OG (Missouri): Kellett már egy guard John Millert néztem ki pont kiment, így jött Morze, lehet simán bust lesz ahogy legtöbben mondják, ki tudja én látok benne fényt 😀
5 137 Minnesota Vikings Corey Crawford, DE (Clemson): DE-t Clemsonról? Come on Maaan! Mondjuk beasley rohangált a másik oldalt szóval simán bust esélyes, szerintem depth-be jó lenne
7 228 Minnesota Vikings Max Valles, OLB (Virginia): 7.körben egy project játékos OLB-nek, akiben sok potenciált látok, de idő míg kiforr.
7 232 Minnesota Vikings Kyle Loomis, P (Portland State): Nincs mit szépíteni rühellem Locket, nem kicsit nagyon 😀.
Összeségében egy OT-t még terveztem húzni, de senki nem tetszett az éppen bentlévőkből. RB draftot is sokan mondanak de amíg AP itt van, Asiataba belevan buzulva a stáb, McKinnon egészen jól mozog és egy future HOF Banyard is állatkodásra kész, felesleges.
Jah és nem, nem hiszek a Teddy - Parker reunionban 😀
több mint 10 éve
2015-ös PreSeason menetrend:

Augusztus 9: vs. Pittsburgh Steelers (Canton)
Augusztus 14-16: vs. Tampa Bay Buccaneers (Minneapolis)
Augusztus 21-23: vs. Oakland Raiders (Minneapolis)
Augusztus 28-29: @ Dallas Cowboys (Dallas)
Szeptember 3: @ Tennessee Titans (Nashville)KmetyG
Kevesebb mint 4 hónap és újra jöhet a Banyard henger!!!!!!! 😀
több mint 10 éve
2015-ös PreSeason menetrend:

Augusztus 9: vs. Pittsburgh Steelers (Canton)
Augusztus 14-16: vs. Tampa Bay Buccaneers (Minneapolis)
Augusztus 21-23: vs. Oakland Raiders (Minneapolis)
Augusztus 28-29: @ Dallas Cowboys (Dallas)
Szeptember 3: @ Tennessee Titans (Nashville)
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
hosszabbított egy évet Sullivan.

5.5 millát keres majd 2017-ben, az előtte lévő két szezonra meg kapott cirka 2.5 millió emelést összesen.

több mint 10 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Ki mit gondol hova fogunk draftolni, esetleg fogunk fel/le tradelni?
Ha nem ozgunk én Lando Collinst vagy Trae Waynes -t látnám szívesen, mondjuk az első lehet nem elsz bent a 2. meg talán egy picit reach.
Sokan belevannak szerelmesedve a WR pickbe, főleg a Teddy-Parker reunionba, idén is elég mély a draft WR-ben, nem biztos, hogy 1/11-el azt tömném be. Esetleg egy letrade lenne a legjobb Spielmantől láttunk is már ilyet.
Ti hova húznátok? Secondary / WR / OL / RB?Toca
Parker adná magát, de egyetértek abban, hogy elég mély a WR class idén, későbbi körben majd jön is WR, első kör nálam secondary, Trae Waynes elég állat lenne, szerintem bent is lesz 1/11-en, egyik előttetek lévő csapatnak sem első, égető need a CB szerintem.
több mint 10 éve
Ki mit gondol hova fogunk draftolni, esetleg fogunk fel/le tradelni?
Ha nem ozgunk én Lando Collinst vagy Trae Waynes -t látnám szívesen, mondjuk az első lehet nem elsz bent a 2. meg talán egy picit reach.
Sokan belevannak szerelmesedve a WR pickbe, főleg a Teddy-Parker reunionba, idén is elég mély a draft WR-ben, nem biztos, hogy 1/11-el azt tömném be. Esetleg egy letrade lenne a legjobb Spielmantől láttunk is már ilyet.
Ti hova húznátok? Secondary / WR / OL / RB?
több mint 10 éve
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 2 034 — Vikings fan
Greenway belement a szerződés módosításba, kb feleződött a pénze de marad.

több mint 10 éve
Jött amúgy Terence Newman is Zimmer régi öreg haverja.
több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Ez a Ayabushi mekkora egy hegyomlás...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Kalil felepul es nem lesz gond vele szvsz.ZoliZoltán
Az agyának kéne felépülnie meg az önbizalmának.
több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 366 — E/1
Kalil felepul es nem lesz gond vele szvsz.
több mint 10 éve
ékezett egy lengyel OT, Babatunde Aiyegbusi, nevéből egyből ki lehetett volna találni az országát.
6'8", 351
collegeban nem játszott, csak Európában. 26 éves.Höri
állítólag 22 órát utazott péntek-szombat, és egy kicsit még rozsdás volt a vasárnapi workouton, de ez is elég volt.. anno voltam lenn edzésen az Eaglesnél, div 2es college-ből származó OL srác volt a játékosedző, szóval azért nem teljesen a semmiből jön 😊 igaz technikailag nyilván nem NFL-szint, de ha már PSig eljut, hatalmas szó lenneJSanyo
így is jobb, mint Kalil
több mint 10 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
ékezett egy lengyel OT, Babatunde Aiyegbusi, nevéből egyből ki lehetett volna találni az országát.
6'8", 351
collegeban nem játszott, csak Európában. 26 éves.Höri
állítólag 22 órát utazott péntek-szombat, és egy kicsit még rozsdás volt a vasárnapi workouton, de ez is elég volt.. anno voltam lenn edzésen az Eaglesnél, div 2es college-ből származó OL srác volt a játékosedző, szóval azért nem teljesen a semmiből jön 😊 igaz technikailag nyilván nem NFL-szint, de ha már PSig eljut, hatalmas szó lenne

több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
6'8", 351
collegeban nem játszott, csak Európában. 26 éves.

több mint 10 éve
Legalabb meg lesz a verseny helyzet!
Akamelyik korben kifoghatjuk az aranyhalat oda is! :-p
több mint 10 éve
hm, erin henderson 2 éve jó kezdő mlb volt. nem?

Nembaj, nem olyan rossz Casey. Csak ne neki kelljen lehoznia a meccset, mert akkor katasztrófa volt eddig 😀 Special Teamben meg amúgy kiváló.ano92
A bátyja E.J na ő használható MLB volt. Erin-t inkább hagyjuk.

Viszont AP nagyon távozni akar hiába akarja mindenki hogy maradjon.
Bár még mindig nem hiszem hogy fog is.
több mint 10 éve
Evek ota nincs MLB-nk...ZoliZoltán
 minnesota.twins.mlb.com/index.jsp?c_id=min
Bár sok haszna tényleg nincs! :pgaben
Bolond.XD
több mint 10 éve
Henderson....mint ha palyan se lett volna.kb.
Eddig egyedul Cole volt ,aki tetszett ott...
Mautira hittem,hogy O lesz a Mi Ray Lewisunk...nem igy lett. :-/
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 910 — Deion Sanders for president!
Evek ota nincs MLB-nk...ZoliZoltán
 minnesota.twins.mlb.com/index.jsp?c_id=min
Bár sok haszna tényleg nincs! :p

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 47 567 — Whoops, looks like something went wrong.
Ha Casey Matthews lesz a kezdő MLB, akkor ez a franchise hamarosan bedől. 😀