NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 10 éve
Toto21
5 965
Remélem a 12 a 14-esre kerül 😊TomcsikAkkor már ketten vagyunk, mert Nix-nek nagyon nem örülnék😛 De Bridgewaternek se a vikingeknél, mert az szerintem elég nagy upgrade lennexD Viccet félretéve azért kíváncsi lennék, hogy a Vikingsnál ki az akit a legjobban szeretnétek?
több mint 10 éve
Akkor egy mock, kiváncsi vagyok, mennyi jön majd be...😊Az 1/20 tuti nem 😊
1 1 Houston Texans - Blake Bortles, QB, Central Florida
1 St. Louis Rams (from Washington) - Greg Robinson, OL, Auburn
1 3 Jacksonville Jaguars - Jadeveon Clowney, DE, South Carolina
1 4 Cleveland Browns - Sammy Watkins, WR, Clemson
1 5 Oakland Raiders - Jake Matthews, OL, Texas AM
1 6 Atlanta Falcons - Khalil Mack, LB, Buffalo
1 7 Tampa Bay Buccaneers - Mike Evans, WR, Texas AM
1 8 Minnesota Vikings - Teddy Bridgewater, QB, Louisville
1 9 Buffalo Bills - Marqise Lee, WR, USC
1 10 Detroit Lions - Darqueze Dennard, CB, Michighan St.
1 11 Tennessee Titans - Taylor Lewan, OL, Michigan
1 12 New York Giants - Aaron Donald, DL, Pittsburgh
1 13 St. Louis Rams - Brandin Cooks, WR, Oregon St
1 14 Chicago Bears - Louis Nix, DL, Notre Dame
1 15 Pittsburgh Steelers - Justin Gilbert, CB, Oklahoma St.
1 16 Dallas Cowboys - Johnny Manziel, QB, Texas AM 😊
1 17 Baltimore Ravens - Bradley Roby, CB, Ohio St.
1 18 New York Jets - Odell Beckham, WR, LSU
1 19 Miami Dolphins - Zack Martin, OL, Notre Dame
1 20 Arizona Cardinals - Eric Ebron TE, North Carolina
1 21 Green Bay Packers - Anthony Barr, LB, UCLA
1 22 Philadelphia Eagles - Ryan Shazier, LB, Ohio St.
1 23 Kansas City Chiefs - Cyrus Kouandjio, OL, Alabama
1 24 Cincinnati Bengals - Kony Ealy, DE, Missouri
1 25 San Diego Chargers - Ha Ha Clinton-Dix, S, Alabama
1 26 Cleveland Browns (from Indianapolis) - Dee Ford, DE, Auburn
1 27 New Orleans Saints - Timmy Jernigan, DT, Florida St.
1 28 Carolina Panthers - Derek Carr, QB, Fresno St.😊
1 29 New England Patriots - Stephon Tuitt, DT, Notre Dame
1 30 San Francisco 49ers - Calvin Pryor, S, Louisville
1 31 Denver Broncos - CJ Moseley, LB, Alabama
1 32 Seattle Seahawks - Ra'Shede Hageman, DT, Minnesota 😊Go Vikings!
több mint 10 éve
Akkor egy mock, kiváncsi vagyok, mennyi jön majd be...😊1 1 Houston Texans - Blake Bortles, QB, Central Florida
1 St. Louis Rams (from Washington) - Greg Robinson, OL, Auburn
1 3 Jacksonville Jaguars - Jadeveon Clowney, DE, South Carolina
1 4 Cleveland Browns - Sammy Watkins, WR, Clemson
1 5 Oakland Raiders - Jake Matthews, OL, Texas AM
1 6 Atlanta Falcons - Khalil Mack, LB, Buffalo
1 7 Tampa Bay Buccaneers - Mike Evans, WR, Texas AM
1 8 Minnesota Vikings - Teddy Bridgewater, QB, Louisville
1 9 Buffalo Bills - Marqise Lee, WR, USC
1 10 Detroit Lions - Darqueze Dennard, CB, Michighan St.
1 11 Tennessee Titans - Taylor Lewan, OL, Michigan
1 12 New York Giants - Aaron Donald, DL, Pittsburgh
1 13 St. Louis Rams - Brandin Cooks, WR, Oregon St
1 14 Chicago Bears - Louis Nix, DL, Notre Dame
1 15 Pittsburgh Steelers - Justin Gilbert, CB, Oklahoma St.
1 16 Dallas Cowboys - Johnny Manziel, QB, Texas AM 😊
1 17 Baltimore Ravens - Bradley Roby, CB, Ohio St.
1 18 New York Jets - Odell Beckham, WR, LSU
1 19 Miami Dolphins - Zack Martin, OL, Notre Dame
1 20 Arizona Cardinals - Eric Ebron TE, North Carolina
1 21 Green Bay Packers - Anthony Barr, LB, UCLA
1 22 Philadelphia Eagles - Ryan Shazier, LB, Ohio St.
1 23 Kansas City Chiefs - Cyrus Kouandjio, OL, Alabama
1 24 Cincinnati Bengals - Kony Ealy, DE, Missouri
1 25 San Diego Chargers - Ha Ha Clinton-Dix, S, Alabama
1 26 Cleveland Browns (from Indianapolis) - Dee Ford, DE, Auburn
1 27 New Orleans Saints - Timmy Jernigan, DT, Florida St.
1 28 Carolina Panthers - Derek Carr, QB, Fresno St.😊
1 29 New England Patriots - Stephon Tuitt, DT, Notre Dame
1 30 San Francisco 49ers - Calvin Pryor, S, Louisville
1 31 Denver Broncos - CJ Moseley, LB, Alabama
1 32 Seattle Seahawks - Ra'Shede Hageman, DT, Minnesota 😊
több mint 10 éve
Arról szó sincs, hogy nem needre húzunk, csak sajnos sok a need 😀😀😀A letrade-re szerintem nyitott lesz a csapat, ha kimegy az a 2-3 játékos akit szeretnének húzni, mert elvileg most az a mondás, hogy nem konkrét posztra draftolunk első körben, hanem a legjobb elérhető játékost akarjuk elhozni a kiszemeltek közül.TredNa erre kíváncsi leszek, mert így átírhatjátok egy-két csapat tervét, ha nem feltétlenül need-re húztok. De végre abbamarad a sok mock és smokescreen és elkezdödik a 2014-es szezon komolyan...Toto21
több mint 10 éve
Toto21
5 965
A letrade-re szerintem nyitott lesz a csapat, ha kimegy az a 2-3 játékos akit szeretnének húzni, mert elvileg most az a mondás, hogy nem konkrét posztra draftolunk első körben, hanem a legjobb elérhető játékost akarjuk elhozni a kiszemeltek közül.TredNa erre kíváncsi leszek, mert így átírhatjátok egy-két csapat tervét, ha nem feltétlenül need-re húztok. De végre abbamarad a sok mock és smokescreen és elkezdödik a 2014-es szezon komolyan...
több mint 10 éve
A LB-nél az a baj, hogy Mack és Barr rendszeridegen, Shazier-ért 1/8??? CJ Mosley WLB az aki szóba jöhetne, mert az elözö kettö szvsz ki is fog menni addig. A legjob szerintem nektek egy letrade és pár pick erejéig olyan 1/15-20 környékére ott egy Shazier. Plusz egy második v harmadik kör. Bár ez így azt jelenthetné, hogy sokat erösödhetnétek és az annyira nem tetszene 😛Toto21A letrade-re szerintem nyitott lesz a csapat, ha kimegy az a 2-3 játékos akit szeretnének húzni, mert elvileg most az a mondás, hogy nem konkrét posztra draftolunk első körben, hanem a legjobb elérhető játékost akarjuk elhozni a kiszemeltek közül.
több mint 10 éve
Toto21
5 965
A LB-nél az a baj, hogy Mack és Barr rendszeridegen, Shazier-ért 1/8??? CJ Mosley WLB az aki szóba jöhetne, mert az elözö kettö szvsz ki is fog menni addig. A legjob szerintem nektek egy letrade és pár pick erejéig olyan 1/15-20 környékére ott egy Shazier. Plusz egy második v harmadik kör. Bár ez így azt jelenthetné, hogy sokat erösödhetnétek és az annyira nem tetszene 😛Szezon közben ki volt dőlve sokszor Harrison Smith és Xavier Rhodes, akik az elsőszámú S és CB, és melléjük jött most Captain Munnerlyn. Még egy safety jöhetne, de én az utcsó 2-3 körben tartom reálisnak, hogy jusson ezen posztok mélyítésére is pick.TredLB Kell !!!ZoliZoltánAz én meglátásom az ellenetek lévö meccseken inkább az volt, hogy Secondary-be is elférne egy-két ember. De a 3 fö poszt DB, LB, és QB amikbe erösítés kéne. Mondjuk második kör Mettenberger vagy Garoppolo fél év után átvenné Cassel-töl a stafétát, ha megfelelöen teljesít. DB egy ilyen pass happy csoportban szerintem mindig jól jön.Toto21
több mint 10 éve
Szezon közben ki volt dőlve sokszor Harrison Smith és Xavier Rhodes, akik az elsőszámú S és CB, és melléjük jött most Captain Munnerlyn. Még egy safety jöhetne, de én az utcsó 2-3 körben tartom reálisnak, hogy jusson ezen posztok mélyítésére is pick.LB Kell !!!ZoliZoltánAz én meglátásom az ellenetek lévö meccseken inkább az volt, hogy Secondary-be is elférne egy-két ember. De a 3 fö poszt DB, LB, és QB amikbe erösítés kéne. Mondjuk második kör Mettenberger vagy Garoppolo fél év után átvenné Cassel-töl a stafétát, ha megfelelöen teljesít. DB egy ilyen pass happy csoportban szerintem mindig jól jön.Toto21
több mint 10 éve
Toto21
5 965
LB Kell !!!ZoliZoltánAz én meglátásom az ellenetek lévö meccseken inkább az volt, hogy Secondary-be is elférne egy-két ember. De a 3 fö poszt DB, LB, és QB amikbe erösítés kéne. Mondjuk második kör Mettenberger vagy Garoppolo fél év után átvenné Cassel-töl a stafétát, ha megfelelöen teljesít. DB egy ilyen pass happy csoportban szerintem mindig jól jön.
több mint 10 éve
LB Kell !!!
több mint 10 éve
Végre eljött ez a nap is, ma elválik a sz@r a baracklekvártól, kiderül kit húzunk 1/8-ra és végre megtudjuk hogy kezdünk neki majd a jövő évnek. Kíváncsi vagyok húzunk-e QB-t, stb..... Reméljük a legjobbakat 😊 😊 SKOL!
több mint 10 éve
Szerintetek mi lenne a reális ha jönne Bradford???Nane elsekezdd, felező, azàn mègegy és mègegy...
Fizetése? Mit adnánk?(hányadik körös picket?esetleg kit mellé?)
Fizetése ,hogy férne be a capbe?ZoliZoltán
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Szerintetek mi lenne a reális ha jönne Bradford???Fizetése? Mit adnánk?(hányadik körös picket?esetleg kit mellé?)
Fizetése ,hogy férne be a capbe?
több mint 10 éve
Ez a Samford tema egy gyenge trefa,ugye?!
több mint 10 éve
pedig ott volt, mindkét napon 😊Miert hol van?ZoliZoltánTudtommal még nem kötelezőek az edzések, amik most vannak, illetve lehet, hogy csak nem volt róla olyan fotó, amiről be tudtam volna azonosítani. 😊Tred
több mint 10 éve
Miert hol van?ZoliZoltánTudtommal még nem kötelezőek az edzések, amik most vannak, illetve lehet, hogy csak nem volt róla olyan fotó, amiről be tudtam volna azonosítani. 😊
több mint 10 éve
Miert hol van?
több mint 10 éve
www.vikings.com/media-vault/photo-gallery/Photos-Minicamp-Practice-April-29/bf5d1eef-6c7b-4d5d-8748-2a7ba15f1bdd#22a53d77-c8d4-4ed0-9595-ea794b2e8382Azért jó látni, hogy Kyle Rudolph is már nyomja az edzést😊. Xavier Rhodes-ot hiányoltam a képekről.
több mint 10 éve
Nem.Csak ezert kerdes ,hogy sikerul-e befoltozni a 2 (elso szamu) foltot!?Macket be fogjuk huzni ha...
több mint 10 éve
Ha bent is marad valamelyikuk ki tudja,hogy bevalik-e!?Most ilyen alapon ne draftoljunk se kit mert kitudja beválik-e?
Cassel kozepes idenye meg mire lesz eleg?ZoliZoltán
Norv es Zimmer is biztosan tudja mert hoztak vissza Casselt es azt is, hogy a drafton ki az akire lecserelnék vagy ki az akit úgy gondolják képes elirányítani akár septembertől.
Viszont nem tudjatják, hogy ki fog bent maradni mert hat masik 31 csapat is kinezte mar a dolgokat.
Mack amúgy ha bemt van szerintem baromság lenne nem kipickelni.
több mint 10 éve
Ha bent is marad valamelyikuk ki tudja,hogy bevalik-e!?Cassel kozepes idenye meg mire lesz eleg?
több mint 10 éve
LB van, kérdés bent lesznek-e akkor amikor mi jövünk.QB-t meg tuti draftolunk és szerintem Turner jól befogja építeni, a kérdés.
Azért a mi remdszerünkbe nem olyan nehéz szerintem QBt találni, legrosszabb esetben Cassel fut egy kőzepes idényt az is elég lehet.
több mint 10 éve
helmet
247
2 komoly hiányposztunk van ha mind2 betömjük kétlem hogy ne lenne nagy javulás jövőre, de hogy ez mire elég?A kérdés csak az, hogy vannak-e olyan játékosok a drafton, akikkel maradéktalanul be lehet tömni azt a két lyukat...
Ha már csak annyira hogy nem kapo agyfaszt mindeneccsen akkor jóToca
több mint 10 éve
Nem, mert akinek több pickje van annak több 😛...es meg a draft is jon! (2 het)Esküdj!
amugy koszi.ZoliZoltán
Halkan jegyzem meg, hogy elméletileg minden csapatnak ugyanannyi esélye van erősödni a drafton.Bazzani
2 komoly hiányposztunk van ha mind2 betömjük kétlem hogy ne lenne nagy javulás jövőre, de hogy ez mire elég?
Ha már csak annyira hogy nem kapo agyfaszt mindeneccsen akkor jó