New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 508 — Patriot
Miért van Bradyn magyar hőközpontos mez?
Minitron
Kraftné emlékére
több mint 10 éve
FunHun New England Patriots 1 908
Leeeeets gooooooooooooooo!!!

Valamiért kb. ugyanolyan nyugalommal ülök le nézni, mint a múlt héten.
Szerintem kb. a meccs is olyan lesz és remélem pont úgy nem kell izgulni szinte semmit!!!

A kulcs a fal szélének a lezárása lesz Ninko, Ch. Jones és Sheard által futás esetén + az LB-k jó fellépése, illetve passzszituban ugyanezen játékosok passrusha! Ha ezek mennek, akkor minden ok lesz!!!
több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Miért van Bradyn magyar hőközpontos mez?

több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645
Ha ma nyernek, akkor meglesz az ötödik.

több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
egyébként meg
 fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xlf1/t31.0-8/12491751_1067277463318941_6211224434103927952_o.jpg
több mint 10 éve
Studi New England Patriots 215 — hogy játsszon nálad a Logan Ryan CB 2-t
Patriots inactives: DL Ishmaa'ily Kitchen, LB Jonathan Bostic, S Tavon Wilson, WR Chris Harper, DE Geneo Grissom, G Tre' Jackson, OT Waddle.
Semmi meglepetés.
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
régebbi tapasztalat alapján, csak ne sérüljön le Butler, egyébként meg mindenkinek jó meccsnézést mára!
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
3–0, átlagban 31 pont.
Egész jól megy a playoffban a legjobb védelmek ellen eddig 😊 Mondjuk itt a yard alapján hozták ki, annál meg érdekesebb a pontok alapján szerintem, de kicsire nem adunk

több mint 10 éve
Szerintem a tengerész sólymok voltak a legmákosabbak, ha már mákra fogjuk, de most már nekik is annyi .)

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 138 — nabege2@yahoo.com
Én azért fosok a meccstől, nem érzem ezt olyan országos fix2-esnek, ha nem tudjuk megállítani a futást, akkor nagyon nehéz lesz nyerni. Plusz ott van a denveri D ami ligaelit, szerintem a kansasinál is jóval erősebb.
De ahogy a vak is mondta: meglássuk😊
NB2
Ez a meccs nagyon messze van a fix2-től. Manning Brady után a legjobb irányító jelenleg és lehet, hogy már nem képes 60 percen át elit teljesítményt nyújtani, de amikor szükség lesz rá meg fogja dobni azokat a passzokat.
ervinator
jah, csak az zavar, hogy mindenki minket tart esélyesnek
ráadásul a Denver idén a legmákosabb csapat, szeretném ha itt ma ez tényleg megszakadna
több mint 10 éve
Én nem fosok. Nyerünk, szép derbin, véresen, komolyan, szoroson...nem biztos, csak hogy nyerünk.
Ne tipszmixeljetek a csapat ellen, most ne XD

több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Én azért fosok a meccstől, nem érzem ezt olyan országos fix2-esnek, ha nem tudjuk megállítani a futást, akkor nagyon nehéz lesz nyerni. Plusz ott van a denveri D ami ligaelit, szerintem a kansasinál is jóval erősebb.
NB2
Ez a meccs nagyon messze van a fix2-től. Manning Brady után a legjobb irányító jelenleg és lehet, hogy már nem képes 60 percen át elit teljesítményt nyújtani, de amikor szükség lesz rá meg fogja dobni azokat a passzokat.

Plusz amit sokan hajlamosak elfelejteni, hogy ez egy csapatjáték és Manningen kívül még van pár ember akik nyerni akarnak ma este és képesek jó teljesítményre. | Reméljük ez ma nekik nem jön össze |

Offense oldalon kíváncsi leszek melyik matchupra fogunk játszani. Azt is könnyen elképzelhetőnek tartom, hogy Talib lesz az emberünk, mert elpukkan az agya és folyamatosan nyelni fogja a sárga zászlókat. De előzetesen Harris sérült válla lehet a kulcs ebben a tekintetben.

Védelem elsődleges feladata pedig az legyen, hogy fogjuk a futást. Alapszakasz meccsen is ez jelentette a győzelmet a vadlovaknak, hogy képesek voltak futni. Abban is biztos vagyok, hogy egy pár alkalommal megfogja próbálni Manning a deep passzt, amiben ugyanúgy benne lehet a nagy játék is akárcsak az interception.

Szoros meccs lesz, de épp itt az ideje legyőzni Manninget a Mile Highon.

LetsGooooo

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 138 — nabege2@yahoo.com
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
 youtu.be/yLY4jX87Eb8

Ilyen az amikor az NFL-nek túl sok szabadideje van 😀
cspeti98
Vegasban abszolút, három, más helyeken 3,5 pontos favorit a csapat (nem mintha bármit jelentene). A William Hillnél a fogadások 85 %-a szerint a Pats nyer, a másik meccsre a Panthersre tették a tétek 75 %-át. A Superbowlt illetően egypontos favoritok vagyunk a Panthers és a Cards előtt, akik hárompontos favoritok a Broncos előtt.

Manning nagyon elegánsan nyilatkozott -szokás szerint - Bradyről (ahogy Brady is és BB is róla). Nem hajlandó beszállni a hater kórusba...
több mint 10 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
 youtu.be/yLY4jX87Eb8

Ilyen az amikor az NFL-nek túl sok szabadideje van 😀

több mint 10 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Vrabel elutasította a 49ers DC poziját, olvasható itt oldalt.
Biztos megbeszélte BB-vel, hogy ha Pat a következő szezon után elmegy HC-nek akkor ő jön ide DC-nek 😀

Meccshez:
Coleman vs. bárki matchup-tól félek... de a lényeg, hogy nem engedhetünk YAC hegyeket. Azonnal meg kell csinálni a szerelést.
Ryan+DMC vs. DT, Butler vs. Sanders , Chung vs. Daniels párharcoknál az utobbitól fázom nagyon.
A védelemnek folyamatosan nyomás alatt kell tartani PM-et, nem kellenek sack hegyek, viszont várom a késleltetett LB blitzeket. DB-t ne küldjünk blitzre, azt PM megbüntetné. Ha a futást öljük, nyertünk.
Az offensenek a kansas elleni gameplant kell lemásolni. White és Dola nagy meccsére számítok.
A ST-nek egy feladata van, ne bassza el nekünk a meccset..
gordon
Chung szerintem kiveszi Danielst, Kelcet is simán megoldotta, azzal nem lesz baj.
Coleman vs. bárki matchup-tól félek...
gordon
Coleman még minidig sokkal ígéretesebb mint az a Johnson gyerek.
zinedine5
Nekem jobban tetszett amit Johnson mutatott. Nem sok olyan WR volt idén aki nem verte meg Colemant, de bízok BB-ben, valamit biztos tud a srác, ha rosteren van.

Szerkesztette: cspeti98

több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Nem tud valaki olyan cikkről amiben SJ nyilatkozik az eddigi csapatai és a pats közötti különbségekről?
gordon
Még nem nagyon jutott lehetőséghez. Kraft csapat körüli intenzív jelenlétéről viszont Hicks és Branch is nyilatkozott.
 espn.go.com/blog/new-england-patriots/post/_/id/4790055/patriots-owner-robert-kraft-regularly-attends-full-team-meetings

Dolát megbüntette a hit miatt az NFL, de szánalmas 😕 Nem derült ki nekem, hogy mekkora a bünti, de fellebbez ellene.
Burkus
23 ezer meg az apró.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Veszélyes, ha az ember nézi a női döntőt.
Van der Sloot

Ő is

több mint 10 éve
April Wine New England Patriots 256
Mayo helyére LB jött fel a PS-ból. Kevin Snyder, UDFA, a Lions-nál volt, de nyár elején eltörte a kezét. Megjárta a 49ers PS-ját is. Szerintetek melyik egyetemről jött? 😊
tomi-tomi
Csak azért nem tippelek, mert tudom 😊 Elvileg ő az ötödik a rosteren.
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Mayo helyére LB jött fel a PS-ból. Kevin Snyder, UDFA, a Lions-nál volt, de nyár elején eltörte a kezét. Megjárta a 49ers PS-ját is. Szerintetek melyik egyetemről jött? 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
gordon
😊
Ha ők is úgy pörögnek, mint a szezon elején, nem lesz gond. JE lesz a punt returner, Ghost faszán rugja az extrapontokat, a rookie longsnapperünkről eddig is ódákat zengett a liga.
vpi
Nem szeretném meglátni Edelmant returnerként, törjék össze Martint😁
Egy jó longsnapper nem szerepel a hírekben, ha szerepel akkor valamit elkurt😁 az egy olyan pozi..
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Dolát megbüntette a hit miatt az NFL, de szánalmas 😕 Nem derült ki nekem, hogy mekkora a bünti, de fellebbez ellene.
több mint 10 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 508 — Patriot
gordon
😊
Ha ők is úgy pörögnek, mint a szezon elején, nem lesz gond. JE lesz a punt returner, Ghost faszán rugja az extrapontokat, a rookie longsnapperünkről eddig is ódákat zengett a liga.
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
Coleman vs. bárki matchup-tól félek...
gordon
Coleman még minidig sokkal ígéretesebb mint az a Johnson gyerek.
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Nem tud valaki olyan cikkről amiben SJ nyilatkozik az eddigi csapatai és a pats közötti különbségekről?