New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
De az nem eredménykövető, hanem közös meccsnézés, ami amúgy tényleg mindenkinek ajánlott, bár tényleg rontja a 2. félidő környékére a dolgok felismerését a sok melegítő 😀Na, azért nem mindegyik ilyen. Ha például élőben, gyomormelegítővel az asztalon college footballt nézel, az a meccsélményt kifejezetten növeli. 😊 Emlékezni ugyan nem fogsz a meccsre, de amikor megy, nagyon évezed. 😉Asszem a vasárnapi eredményközvetítőt kihagyom😁Minden eredménykövetőt hagyj ki! Nulla hozzáadott értéke van a meccsélményhez. Inkább mínusz.
gordon
tomi-tomi
peterk2005
De itt az eredménykövetőt nézni max akkor, ha van valami olyan helyzet, amit nem értek, hogy miért, és Ricsiék meg nem hozzák szóba, de amúgy max idegeskedni lehet

több mint 10 éve
Na, azért nem mindegyik ilyen. Ha például élőben, gyomormelegítővel az asztalon college footballt nézel, az a meccsélményt kifejezetten növeli. 😊 Emlékezni ugyan nem fogsz a meccsre, de amikor megy, nagyon évezed. 😉Asszem a vasárnapi eredményközvetítőt kihagyom😁Minden eredménykövetőt hagyj ki! Nulla hozzáadott értéke van a meccsélményhez. Inkább mínusz.
gordon
tomi-tomi

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Asszem a vasárnapi eredményközvetítőt kihagyom😁Minden eredménykövetőt hagyj ki! Nulla hozzáadott értéke van a meccsélményhez. Inkább mínusz.
gordon
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Bocsi fiúk..Nem akartam semmilyen felkavarósdit odaát, egyszerűen egy semleges témából, személyeskedés lett..Mostanában nem megyek...Hááát, hogy Wardot egy dirty playernek tartod az nem éppen semleges téma a broncos topikban😁
De igen érdekesen, több, mint egyszerűen reagálnak egyes Broncos fanok..
Pedig semmilyen rossz szándék nem vezérelt, egyszerűen véleményt írtam valamiről..
Aki ismer már pár éve tudja, hogy nem trollkodok sosem..
Mind1.. GóPecc!!!
Most még jobban szeretném, hogy verjük el őket!!! 😉
kyobalu
Asszem a vasárnapi eredményközvetítőt kihagyom😁
több mint 10 éve
Bocsi fiúk..Nem akartam semmilyen felkavarósdit odaát, egyszerűen egy semleges témából, személyeskedés lett..Mostanában nem megyek...De igen érdekesen, több, mint egyszerűen reagálnak egyes Broncos fanok..
Pedig semmilyen rossz szándék nem vezérelt, egyszerűen véleményt írtam valamiről..
Aki ismer már pár éve tudja, hogy nem trollkodok sosem..
Mind1.. GóPecc!!!
Most még jobban szeretném, hogy verjük el őket!!! 😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Mi lenne , ha senki nem menne át a Broncos topikba?! Szerintem jó ötlet. Még egy semleges témából is parttalan vita alakulhat ki, nem még egy kényesből.
több mint 10 éve
Régi nóta ez. Nem most derült ki, hogy a szabályok másként működnek PM esetében.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Srácok, ne menjünk át bulvárba és ne gyártsunk összeesküvés elméleteket. Nem a bírók verték meg a steelerst hanem a Denver.
több mint 10 éve
Mondjátok, hogy nem fújnak a bronconak a meccsen, de hát nem úgy tűnik...index.hu/sport/amerikaifutball/2016/01/19/peyton_manning_mueses_passz/
Ha lehet finoman fogalmazni ez csalás volt.
Feladta a játékot körbe nézett továbbment.
Remélem BB is látja és ilyenkor 5 ember ugrik rá. 😀
több mint 10 éve
Szimpatikus...félnek
thornography.weei.com/sports/boston/2016/01/18/broncos-wont-sell-tickets-to-patriots-fans/
Demecs
több mint 10 éve
Mondjuk nem baj. A super bowlra úgy is szívesebben mennének... 😀És menni is fognak.
😀
több mint 10 éve
Szimpatikus...Elway...
thornography.weei.com/sports/boston/2016/01/18/broncos-wont-sell-tickets-to-patriots-fans/
Demecs
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Szimpatikus...thornography.weei.com/sports/boston/2016/01/18/broncos-wont-sell-tickets-to-patriots-fans/
több mint 10 éve
www.facebook.com/JulianEdelman/photos/a.134651546575872.12777.128950643812629/1030909290283422/?type=3&theaterHát nem imádnivalók? 😀
tomi-tomi

több mint 10 éve
index.hu/sport/amerikaifutball/2016/01/18/patriots_panthers_super_bowl_xxxviiii_brian_kinchen/"Jobban teszed, ha meggyőzöd magad, hogy menni fog, különben megöllek, a kurva életbe."
Egy kis múltba révedés, ez volt az első SB, amit élőben láttam, (gondolom nem vagyok ezzel egyedül), a Sporttvnek köszönhetően, remélem a történelem nemsokára ismétli önmagát. 😊
Bruschi85
ezt azért meghallgattam volna Belichicktől Sound FX-ben 😊
több mint 10 éve
www.facebook.com/JulianEdelman/photos/a.134651546575872.12777.128950643812629/1030909290283422/?type=3&theater
Szerkesztette: tomi-tomi
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
index.hu/sport/amerikaifutball/2016/01/18/patriots_panthers_super_bowl_xxxviiii_brian_kinchen/Egy kis múltba révedés, ez volt az első SB, amit élőben láttam, (gondolom nem vagyok ezzel egyedül), a Sporttvnek köszönhetően, remélem a történelem nemsokára ismétli önmagát. 😊
KC ellen nagyszerű győzelem volt, azt kaptam, amit előzetesen vártam, jobbak voltunk, jár a gratuláció a Csapatnak és a szakmai stábnak az AFC döntőért.
Egyébként jó, hogy játszik Peyton, így folytatódhat a rivalizálás, amit már az alapszakaszban is hiányoltam.
Hihetetlen milyen meccsek, történések, izgalmak voltak a Div. körben pl. megismételt! pénzfeldobás PO hosszabbításban, mert nem pördült meg az érme, na ilyenre sem emlékszem korábbról.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 10 éve
Én jobban félek egy Chandler Jones eltiltástól. Ha jól emlékszem Höri említette a közvetítés során, hogy volt már alkalom, hogy ugyanezért valakit elmeszeltek 1 meccsre. Aztán mint tudjuk Goodell meg inkább valószínű, hogy nem szeret minket, mint hogy igen.Dareus-t egész pontosan.
Weskho
több mint 10 éve
Az megvan, hogy Jules kedvesen egy igáslóhoz hasonlította a Kapitányt?Hehe
Kollega
www.facebook.com/TomBrady/photos/a.233362006704957.53331.214003275307497/1052806114760538/?type=3&theater

több mint 10 éve
Egyrészt már régóta cukkolják egymást - ki mennyire dob jól, ki mennyire tud gyorsan futni. Másrészt a Clydesdale kifejezetten elegáns, nagy rámájú fajta, s hát nem engednék Epsom-ban a fűre; pontos leírás TB-ről. 😊
több mint 10 éve
Az megvan, hogy Jules kedvesen egy igáslóhoz hasonlította a Kapitányt?
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Szerintem nem fogunk nagyon futkározni, Chandler se lesz tényező. JMD ész nélkül fogja nyomatni az 1-1 felállást White-tal és Gronk-kal. 40-50 passz, 10-15 futás, az utóbbi 15 hónap sikerreceptje TOP futásvédelmek ellen.Ha jól olvasom itt-ott, Chris Harris sem teljesen egészséges. Valószínűleg őt és Roby-t fogja támadni TB.
tomi-tomi
több mint 10 éve
Az bizony!Szerintem rengeteg játékvariáció és felállás maradt talonban a Chiefs meccsen, mert semmi szükség sem volt rájuk. Lásd a tavalyi Ravens elleni derbi, ahol húzogatták a meglepő dolgokat rendesen. Nem hinném, hogy nem építettünk fel pár playt Chandlerre. Ha kell elő fogják venni.
Szerintem nem fogunk nagyon futkározni, Chandler se lesz tényező. JMD ész nélkül fogja nyomatni az 1-1 felállást White-tal és Gronk-kal. 40-50 passz, 10-15 futás, az utóbbi 15 hónap sikerreceptje TOP futásvédelmek ellen.
tomi-tomi
Gondolom meg fogják szállni a pálya közepét, biztos ami biztos.
We are all PATRIOTS!