New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
a Denver 18 meccséből 11-nél úgy nyert, hogy 7 vagy annál kisebb volt a difi...
viszont PM ennyire kiherélt játéka szerintem nem lesz elég az SB-ben, talán bízhatnak abban, hogy egyre sanszosabb Carolina védők 2x a földhöz csapják és akkor jön Osi.
elnézve az NFC-t, lehet jobb, hogy nem vagyunk SB-ben?😊
NB2
Sohasem jobb. De ezen a meccsen sajna az elejétől látszott, hogy denveri segítségre is szükség van a győzelemhez. Ehhez pedig nem tettek eleget. Megint csak sajna

több mint 10 éve
Füszer New England Patriots 45
Sajnos nekünk ennyi jutott idénre ! Így is büszkék lehetünk a csapatra ! A Carolina meg remélem széttépi ezt a Denvert !
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 138 — nabege2@yahoo.com
a Denver 18 meccséből 11-nél úgy nyert, hogy 7 vagy annál kisebb volt a difi...
viszont PM ennyire kiherélt játéka szerintem nem lesz elég az SB-ben, talán bízhatnak abban, hogy egyre sanszosabb Carolina védők 2x a földhöz csapják és akkor jön Osi.
elnézve az NFC-t, lehet jobb, hogy nem vagyunk SB-ben?😊
több mint 10 éve
Egon bá New England Patriots 1 217 — Saints GM
Büszke vagyok a csapatra, hogy megint eljutott idáig!!!
Persze mi szurkolók szeretnénk minden évben SB-t nyerni, de azért tudjuk, hogy ez egyetlen csapat számára sem realitás.
Az offseasonban szívesen látnék egy-két rutinos OG-ot és OT a csapat háza táján látni, valamint remélem sikeresen tárgyalunk a Ch. Jones, Hightower, Collins, Butler négyessel. A sorsolásunk bivaly nehéz lesz, de ha elkerülnek minket a sérülések, akkor jövőre is itt leszünk 😉

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Edelman: "You’ve got to tip your hat to them. We didn’t play our best football. They made more plays when they had to. That’s why they won." Látom, BB kiosztotta a szövegkönyveket a meccs utáni interjúkra.
több mint 10 éve
FunHun New England Patriots 1 908
Jövőre ismét SB esélyes csapatnak szurkolhatunk 5 AFC döntő és ebben egy SB győzelem után!!!

GO PATS!
több mint 10 éve
azért a hátsó alakzat nagyon nem volt tesztelve ma
a futást állati szépen fogtuk, de azért a régi PM dobálta volna 30-40 yardra a passzokat, ma ilyet már nem igazán tud
több mint 10 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Hát ez van gyerekek..A mai meccs az O# fal minőségén ment el..Nincs mit szépíteni ezen..2 minőségi OT- től vagyunk egy esélyes SB contender csapattól..A sérültjeinknek van még 8 hónapja, hogy rendbe jöjjenek..Lewis renbejön, kell mellé egy minőségi smashmouth futó..Lafell helyett egy minőségi, magas szélső elkapó..A D# nagyon egyben van, s minden jelentős játékos megtartható.. Kifejezetten erős, kemény csapat lehet jövőre!!! 😉
Ez a csapat ennyi sérülttel, ilyen O# fallal eddig bírta...Ez is nagyon szép eredmény volt..5x egymás után AFC döntőbe jutni, nagyon nagy dolog..
Továbbra is GóPecc!!!! 😉

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
"Tom Brady took more hits in this game (20) than any QB in any game all year -- regular season or playoffs." --- Ennél több kritika nem is kell a mai O-fal teljesítményéhez... 😕
több mint 10 éve
.... Bár nektek a sérülések miatt jobbak a kifogásaitok....
Minden jót, jövőre ugyanitt.
Lecsó
Köszi, de sajnos nem. Igazából Lewison, Solderen kívül mindenki ott volt!

Amúgy igen. Jövőre, de ne ugyanitt, hanem inkább Foxboroban 😊
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
"Edelman is limping real badly in the locker room." Látszott, hogy zűr van. Ez nem ment volna SB-ban, sajna. 😕 Hadd' próbálja meg Manning még egyszer (bár ott is underdogok lesznek.)

Szegény Ghost, teljesen magára veszi a vereséget. Inkább az O-fal lenne ilyen önkritikus.

Szerkesztette: Burkus
több mint 10 éve
Lecsó Denver Broncos 3 364
Nézd, nem tudom ki mit választott volna, de én a 2. félidőben semmi potenciált nem láttam a O-ben. Lehet, hogy a full konzervatív hívások miatt volt, nem tudom, de szerintem aki Brady és BB ellen bekkelni próbál, az eddig mindig megszopta.
több mint 10 éve
csacsi New England Patriots 11
őszinte kérdés:
ki nem ment volna neki? ki gondolta volna, hogy még lesz 2 lehetőségünk? utólag én is azt mondom, hogy miért nem rúgtunk, de akkor mind a 2x azt mondtam menjünk neki
NB2
Én mindkétszer azt mondtam, hogy rúgni kell.
Mondjuk én még nem nyertem egy SB-t se, nemhogy 6-ot... 😊
több mint 10 éve
Imitheking New England Patriots 1 916
őszinte kérdés:
ki nem ment volna neki? ki gondolta volna, hogy még lesz 2 lehetőségünk? utólag én is azt mondom, hogy miért nem rúgtunk, de akkor mind a 2x azt mondtam menjünk neki
NB2
Azert akkor meg volt 3 idokeres +a 2 min warning. Tehat at lehetett volna gondolni ezt jobban.
több mint 10 éve
őszinte kérdés:
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
ilyen Ofallal ennyire futotta, így is baromi izgalmas lett a vége. jöjjön a támadófal erösítés az offseasonban, de ezuttal remélem nem a 4. körben.. na mindegy, ezt majd késöbb.
több mint 10 éve
Lecsó Denver Broncos 3 364
Hát srácok, öregedtem 5 évet, úgyhogy bekaphatja a pecc! 😊
Viccet félretéve, hatalmas meccs volt, méltó a két QB-hoz, és a csapatokhoz, bár mindkét oldalon voltak azért elég siralmas teljesítmények. Bár nektek a sérülések miatt jobbak a kifogásaitok. Nekünk sajnos nincs.
Azt hiszem, nagy hiba volt nem berúgni a 2 FG-t a negyedik helyett, főleg az elsőt.
Minden jót, jövőre ugyanitt.
több mint 10 éve
Hiába mutogatták Ghostot a végén, szerintem ez a 4&1-n ment el...

Ott miért nem rúgtunk 3 pontért???? Akkor nyerhettünk volna...

Szerintem ez a meccs most sajnos az O-fal mellett edzőkön ment el. Az 1 félidőben is az a nyomás kellett volna Manningen mint a 2-ban, és akkor nem lett volna meg mindkét TD ott sem.

Azt kell mondjuk, hogy az 1. TD-t kivéve a Def parádés volt! Végig meccsben tartották a csapatot.

Amúgy tavaly sokkal mérgesebb lettem volna egy playoff vereség esetén. A tavalyi Sb után most valahogy könnyebb 😊
több mint 10 éve
Hát, ez van 😕

Mondjuk 2 éve lazán aláírtam volna h 1 SB és egy konferenciadöntő... nézzétek így 😊

Ez a D kib nagy mismatch volt ezzel az OL-lel és 0 futajátékkal.
Gyulus
Tavaly nem volt "kórházválogatott", akkor gyűrűt nyertünk. Ezzel a csapattal, szedett-vedett O-fallal, sérült elkapókkal ez is csoda volt. Volt egy nyugdíjas futónk, Edelman sztem annyira sérült, hogy nem véletlen csak a végső esetben dobott felé Brady, Dola is sérült volt, az O-falat meg felesleges minősíteni, ilyen csúnya átjáróházat régen láttam. A Denver D meg nagyon nagyot játszott, sokkal jobbak voltak, mint a Steelers ellen.
több mint 10 éve
csacsi New England Patriots 11
Ez a SB az Ofal gyenge teljesítménye mellett, nagyban Belichiken ment el.
Először mikor feladtuk az utolsó két meccset, és nem lett meg a 1st seed.
Másodszor mikor nem rúgtunk FG-t 6 perccel a vége előtt.
Harmadszor meg akkor mikor nem rúgtunk FG-t 2,5 perccel a vége előtt. (Ez még úgy ahogy érthető volt, de jól látszott, ha a TD meg is lesz, akkor a kétpontosra nem sok esélyünk, szóval itt is jobb lett volna a 3 pont. Ráadásul ha mindkettő bent van, akkor TD sem kellett volna, csak egy harmadik FG.)

Szerkesztette: csacsi
több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Gratula srácok, nem sok csapat van, amelyik 0 fallal és futással, agyonvert irányítóval is ilyen jól tartja magát, és 1 tenyér híján megnyeri a meccset.

több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Jöhetnek a támadófal emberek a draftról?

több mint 10 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Hát, ez van 😕

Mondjuk 2 éve lazán aláírtam volna h 1 SB és egy konferenciadöntő... nézzétek így 😊

Ez a D kib nagy mismatch volt ezzel az OL-lel és 0 futajátékkal.
több mint 10 éve
hihetetlenül gyenge volt az O#... megérdemelt kiesés
ZERO_L
Ha bekerültünk volna a SB-ba, ott milyen zakó lett volna. Ez a Denver O 3 pontot csinált a második félidőben, őket is megeszi szerintem bármelyik NFC csapat. Kár volt érte 😕 A Denver D jól játszott, O-fal nélkül nincs foci, azt tudjuk. Ward esetében azért isten nem ver bottal...
több mint 10 éve
Foldesi26 New England Patriots 337
Azóta sem bírom feldolgozni az első 4 és 1 callt... Erre a D-re miért nem bíztuk rá a meccset?

Flacco5-el meg nem kell foglalkozni, akinek nem adatik meg, hogy nőhöz érjen, legalább ennyiben hagy élje ki magát.