New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
a Denver 18 meccséből 11-nél úgy nyert, hogy 7 vagy annál kisebb volt a difi...Sohasem jobb. De ezen a meccsen sajna az elejétől látszott, hogy denveri segítségre is szükség van a győzelemhez. Ehhez pedig nem tettek eleget. Megint csak sajna
viszont PM ennyire kiherélt játéka szerintem nem lesz elég az SB-ben, talán bízhatnak abban, hogy egyre sanszosabb Carolina védők 2x a földhöz csapják és akkor jön Osi.
elnézve az NFC-t, lehet jobb, hogy nem vagyunk SB-ben?😊
NB2

több mint 10 éve
Sajnos nekünk ennyi jutott idénre ! Így is büszkék lehetünk a csapatra ! A Carolina meg remélem széttépi ezt a Denvert !
több mint 10 éve
a Denver 18 meccséből 11-nél úgy nyert, hogy 7 vagy annál kisebb volt a difi...viszont PM ennyire kiherélt játéka szerintem nem lesz elég az SB-ben, talán bízhatnak abban, hogy egyre sanszosabb Carolina védők 2x a földhöz csapják és akkor jön Osi.
elnézve az NFC-t, lehet jobb, hogy nem vagyunk SB-ben?😊
több mint 10 éve
Büszke vagyok a csapatra, hogy megint eljutott idáig!!!Persze mi szurkolók szeretnénk minden évben SB-t nyerni, de azért tudjuk, hogy ez egyetlen csapat számára sem realitás.
Az offseasonban szívesen látnék egy-két rutinos OG-ot és OT a csapat háza táján látni, valamint remélem sikeresen tárgyalunk a Ch. Jones, Hightower, Collins, Butler négyessel. A sorsolásunk bivaly nehéz lesz, de ha elkerülnek minket a sérülések, akkor jövőre is itt leszünk 😉
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 10 éve
Edelman: "You’ve got to tip your hat to them. We didn’t play our best football. They made more plays when they had to. That’s why they won." Látom, BB kiosztotta a szövegkönyveket a meccs utáni interjúkra.
több mint 10 éve
Jövőre ismét SB esélyes csapatnak szurkolhatunk 5 AFC döntő és ebben egy SB győzelem után!!!GO PATS!
több mint 10 éve
azért a hátsó alakzat nagyon nem volt tesztelve maa futást állati szépen fogtuk, de azért a régi PM dobálta volna 30-40 yardra a passzokat, ma ilyet már nem igazán tud
több mint 10 éve
Hát ez van gyerekek..A mai meccs az O# fal minőségén ment el..Nincs mit szépíteni ezen..2 minőségi OT- től vagyunk egy esélyes SB contender csapattól..A sérültjeinknek van még 8 hónapja, hogy rendbe jöjjenek..Lewis renbejön, kell mellé egy minőségi smashmouth futó..Lafell helyett egy minőségi, magas szélső elkapó..A D# nagyon egyben van, s minden jelentős játékos megtartható.. Kifejezetten erős, kemény csapat lehet jövőre!!! 😉Ez a csapat ennyi sérülttel, ilyen O# fallal eddig bírta...Ez is nagyon szép eredmény volt..5x egymás után AFC döntőbe jutni, nagyon nagy dolog..
Továbbra is GóPecc!!!! 😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
"Tom Brady took more hits in this game (20) than any QB in any game all year -- regular season or playoffs." --- Ennél több kritika nem is kell a mai O-fal teljesítményéhez... 😕
több mint 10 éve
.... Bár nektek a sérülések miatt jobbak a kifogásaitok....Köszi, de sajnos nem. Igazából Lewison, Solderen kívül mindenki ott volt!
Minden jót, jövőre ugyanitt.
Lecsó
Amúgy igen. Jövőre, de ne ugyanitt, hanem inkább Foxboroban 😊
több mint 10 éve
"Edelman is limping real badly in the locker room." Látszott, hogy zűr van. Ez nem ment volna SB-ban, sajna. 😕 Hadd' próbálja meg Manning még egyszer (bár ott is underdogok lesznek.)Szegény Ghost, teljesen magára veszi a vereséget. Inkább az O-fal lenne ilyen önkritikus.
Szerkesztette: Burkus
több mint 10 éve
Nézd, nem tudom ki mit választott volna, de én a 2. félidőben semmi potenciált nem láttam a O-ben. Lehet, hogy a full konzervatív hívások miatt volt, nem tudom, de szerintem aki Brady és BB ellen bekkelni próbál, az eddig mindig megszopta.
több mint 10 éve
őszinte kérdés:Én mindkétszer azt mondtam, hogy rúgni kell.
ki nem ment volna neki? ki gondolta volna, hogy még lesz 2 lehetőségünk? utólag én is azt mondom, hogy miért nem rúgtunk, de akkor mind a 2x azt mondtam menjünk neki
NB2
Mondjuk én még nem nyertem egy SB-t se, nemhogy 6-ot... 😊
több mint 10 éve
őszinte kérdés:Azert akkor meg volt 3 idokeres +a 2 min warning. Tehat at lehetett volna gondolni ezt jobban.
ki nem ment volna neki? ki gondolta volna, hogy még lesz 2 lehetőségünk? utólag én is azt mondom, hogy miért nem rúgtunk, de akkor mind a 2x azt mondtam menjünk neki
NB2
több mint 10 éve
őszinte kérdés:ki nem ment volna neki? ki gondolta volna, hogy még lesz 2 lehetőségünk? utólag én is azt mondom, hogy miért nem rúgtunk, de akkor mind a 2x azt mondtam menjünk neki
több mint 10 éve
ilyen Ofallal ennyire futotta, így is baromi izgalmas lett a vége. jöjjön a támadófal erösítés az offseasonban, de ezuttal remélem nem a 4. körben.. na mindegy, ezt majd késöbb.
több mint 10 éve
Hát srácok, öregedtem 5 évet, úgyhogy bekaphatja a pecc! 😊Viccet félretéve, hatalmas meccs volt, méltó a két QB-hoz, és a csapatokhoz, bár mindkét oldalon voltak azért elég siralmas teljesítmények. Bár nektek a sérülések miatt jobbak a kifogásaitok. Nekünk sajnos nincs.
Azt hiszem, nagy hiba volt nem berúgni a 2 FG-t a negyedik helyett, főleg az elsőt.
Minden jót, jövőre ugyanitt.
több mint 10 éve
Hiába mutogatták Ghostot a végén, szerintem ez a 4&1-n ment el...Ott miért nem rúgtunk 3 pontért???? Akkor nyerhettünk volna...
Szerintem ez a meccs most sajnos az O-fal mellett edzőkön ment el. Az 1 félidőben is az a nyomás kellett volna Manningen mint a 2-ban, és akkor nem lett volna meg mindkét TD ott sem.
Azt kell mondjuk, hogy az 1. TD-t kivéve a Def parádés volt! Végig meccsben tartották a csapatot.
Amúgy tavaly sokkal mérgesebb lettem volna egy playoff vereség esetén. A tavalyi Sb után most valahogy könnyebb 😊
több mint 10 éve
Hát, ez van 😕Tavaly nem volt "kórházválogatott", akkor gyűrűt nyertünk. Ezzel a csapattal, szedett-vedett O-fallal, sérült elkapókkal ez is csoda volt. Volt egy nyugdíjas futónk, Edelman sztem annyira sérült, hogy nem véletlen csak a végső esetben dobott felé Brady, Dola is sérült volt, az O-falat meg felesleges minősíteni, ilyen csúnya átjáróházat régen láttam. A Denver D meg nagyon nagyot játszott, sokkal jobbak voltak, mint a Steelers ellen.
Mondjuk 2 éve lazán aláírtam volna h 1 SB és egy konferenciadöntő... nézzétek így 😊
Ez a D kib nagy mismatch volt ezzel az OL-lel és 0 futajátékkal.
Gyulus
több mint 10 éve
Ez a SB az Ofal gyenge teljesítménye mellett, nagyban Belichiken ment el.Először mikor feladtuk az utolsó két meccset, és nem lett meg a 1st seed.
Másodszor mikor nem rúgtunk FG-t 6 perccel a vége előtt.
Harmadszor meg akkor mikor nem rúgtunk FG-t 2,5 perccel a vége előtt. (Ez még úgy ahogy érthető volt, de jól látszott, ha a TD meg is lesz, akkor a kétpontosra nem sok esélyünk, szóval itt is jobb lett volna a 3 pont. Ráadásul ha mindkettő bent van, akkor TD sem kellett volna, csak egy harmadik FG.)
Szerkesztette: csacsi
több mint 10 éve
Gratula srácok, nem sok csapat van, amelyik 0 fallal és futással, agyonvert irányítóval is ilyen jól tartja magát, és 1 tenyér híján megnyeri a meccset.
több mint 10 éve
Jöhetnek a támadófal emberek a draftról?
több mint 10 éve
Hát, ez van 😕Mondjuk 2 éve lazán aláírtam volna h 1 SB és egy konferenciadöntő... nézzétek így 😊
Ez a D kib nagy mismatch volt ezzel az OL-lel és 0 futajátékkal.
több mint 10 éve
hihetetlenül gyenge volt az O#... megérdemelt kiesésHa bekerültünk volna a SB-ba, ott milyen zakó lett volna. Ez a Denver O 3 pontot csinált a második félidőben, őket is megeszi szerintem bármelyik NFC csapat. Kár volt érte 😕 A Denver D jól játszott, O-fal nélkül nincs foci, azt tudjuk. Ward esetében azért isten nem ver bottal...
ZERO_L
több mint 10 éve
Azóta sem bírom feldolgozni az első 4 és 1 callt... Erre a D-re miért nem bíztuk rá a meccset?Flacco5-el meg nem kell foglalkozni, akinek nem adatik meg, hogy nőhöz érjen, legalább ennyiben hagy élje ki magát.