New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Höri szezon előtti elemzése szerint a Colts SB contender és Luck az MVP ! 😊Ez se igaz, tavasszal mindenki megmondta hogy a Colts a legjobb csapat, sőt nálunk még a Dolphins is jobb. Ennek fényében nem is olyan rossz ez a főcsoportdöntőbeli vereség.Ez a Pats jelenleg kb. a harmadik legjobb csapat a ligában és az első kettő van a döntőben.Nem igaz. Csak a negyedik, mert a legjobb a Steelers.
Kollega
Imitheking
cspeti98
több mint 10 éve
Egyik sem igaz, mert a legeslegjobb az okicsoki vörös rókák.
több mint 10 éve
Ez se igaz, tavasszal mindenki megmondta hogy a Colts a legjobb csapat, sőt nálunk még a Dolphins is jobb. Ennek fényében nem is olyan rossz ez a főcsoportdöntőbeli vereség.Ez a Pats jelenleg kb. a harmadik legjobb csapat a ligában és az első kettő van a döntőben.Nem igaz. Csak a negyedik, mert a legjobb a Steelers.
Kollega
Imitheking
több mint 10 éve
Ez a Pats jelenleg kb. a harmadik legjobb csapat a ligában és az első kettő van a döntőben.Nem igaz. Csak a negyedik, mert a legjobb a Steelers.
Kollega
több mint 10 éve
...Köszönöm! Nem haragszom senkire, csak szeretnék egy kis távolságot a footballtól, amíg leülepszik a tegnapi meccs. Addig inkább távol maradok. A PO egy őrület és a mi szezonunk ilyen-olyan okokból már két éve tart.
Teljesen egyetértek Veled,csak azt nem értem hogy miért "haragszol" a fórumra? Most abszolút nincs vilagvege hangulat sztem.
kolok1972
Tudod olyan jó volt a társaság, olyan jól szurkoltak a srácok. Senki se sértődjön meg, de szerintem a Pats Nation a legnagyobb világon. Mindent megérdemeltek, amit ez a csapat letett 15 év alatt!
The best is yet to come!
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Teljesen egyetértek Veled,csak azt nem értem hogy miért "haragszol" a fórumra? Most abszolút nincs vilagvege hangulat sztem.Egy valamit ne felejtsünk el. Az elmúlt években a rövid passzos játékunknak senki nem találta az ellenszerét, de a Denver most nagyon ügyesen rájött hogy tudnak minket limitálni.Kissé most hanyagolom ezt a dolgot, de most azért van itt pár dolog. Most akkor Andy Reid egy idióta, Kubiak meg egy zseni? Nem annyira. Ez nem úgy megy, hogy az egyik héten emberezünk, a másik héten meg blitzre megy a teljes védelem.
Az esett többségében csak 3 emberrel támadták Brady-t, és kettő vagy három ember figyelt Gronkra és JE-re. Nem volt lehetősége olyan gyorsan elengedni a labdákat mint eddig. Ennyi idő elég volt a Denveri falembernek hogy megverjék a falunkat. Ez mindent elárul az ide OL teljesítményéről hogy 5vs3-ban sem tudták megvédeni Brady-t.
Ha sikerül rendbe tenni az OL-t, szép egy-két év vár még ránk!
Nomac
Mindenki tudja, hogy lehet megfogni a támadó játékunkat, csak a Denvernek volt hozzá egy Von Millere többek között.
Nem kell ezt ideologizálni, tegnap a Denver jobb volt mint mi. Nem azért, mert mi gyengén játszottunk, vagy sérültek voltak, vagy bármi ilyesmi. Nem mi adtuk a kezükbe a lehetőséget, hanem levertek minket, mint a cölöpöt. Egyszerűen felülmúltak minket mindenben. Ez a Pats jelenleg kb. a harmadik legjobb csapat a ligában és az első kettő van a döntőben. Ez így igazságos. Mi ahhoz vagyunk szokva, hogy Belichick és Brady a legnagyobb zseni és amit ők csinálnak az az etalon. De ők lennének az elsők, akik elismerik, hogy ez nem így működik az NFL-ben.
Elnézést, biztos 25-en leírtátok már ezt előttem, nem olvastam vissza! Nem is akarom megvitatni, egyszerűen így gondolom. Majd jövök vissza, ha lesz mondanivalóm.
Kollega
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Főleg a Jets védőfala volt rendre brutális három emberrel is. A Giants azért főleg néggyel volt nagyon kemény, amikor Tuckot is berakták a fal közepére. Amúgy ezzel Bennett is elég jól tolta ellenünk tavaly asszem, amíg Avril meg nem sérült. De a Jets tényleg ejtett ki minket úgy PO-ból, hogy kb nyolcan voltak végig coverben

több mint 10 éve
Egy valamit ne felejtsünk el. Az elmúlt években a rövid passzos játékunknak senki nem találta az ellenszerét, de a Denver most nagyon ügyesen rájött hogy tudnak minket limitálni.Kissé most hanyagolom ezt a dolgot, de most azért van itt pár dolog. Most akkor Andy Reid egy idióta, Kubiak meg egy zseni? Nem annyira. Ez nem úgy megy, hogy az egyik héten emberezünk, a másik héten meg blitzre megy a teljes védelem.
Az esett többségében csak 3 emberrel támadták Brady-t, és kettő vagy három ember figyelt Gronkra és JE-re. Nem volt lehetősége olyan gyorsan elengedni a labdákat mint eddig. Ennyi idő elég volt a Denveri falembernek hogy megverjék a falunkat. Ez mindent elárul az ide OL teljesítményéről hogy 5vs3-ban sem tudták megvédeni Brady-t.
Nomac
Mindenki tudja, hogy lehet megfogni a támadó játékunkat, csak a Denvernek volt hozzá egy Von Millere többek között.
Nem kell ezt ideologizálni, tegnap a Denver jobb volt mint mi. Nem azért, mert mi gyengén játszottunk, vagy sérültek voltak, vagy bármi ilyesmi. Nem mi adtuk a kezükbe a lehetőséget, hanem levertek minket, mint a cölöpöt. Egyszerűen felülmúltak minket mindenben. Ez a Pats jelenleg kb. a harmadik legjobb csapat a ligában és az első kettő van a döntőben. Ez így igazságos. Mi ahhoz vagyunk szokva, hogy Belichick és Brady a legnagyobb zseni és amit ők csinálnak az az etalon. De ők lennének az elsők, akik elismerik, hogy ez nem így működik az NFL-ben.
Elnézést, biztos 25-en leírtátok már ezt előttem, nem olvastam vissza! Nem is akarom megvitatni, egyszerűen így gondolom. Majd jövök vissza, ha lesz mondanivalóm.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Egy valamit ne felejtsünk el. Az elmúlt években a rövid passzos játékunknak senki nem találta az ellenszerét, de a Denver most nagyon ügyesen rájött hogy tudnak minket limitálni.Ezt játszotta a Giants is, a Jets is ellenünk, nem találták fel a spanyolviaszt... Erre csak akkor volt válaszunk, ha jól tudtunk futni. A tegnapi annyiban volt nyomasztó, hogy korábban legalább négyemberes passrush kellett, ezek szerint tegnap elég volt a három.
Nomac
több mint 10 éve
Egy valamit ne felejtsünk el. Az elmúlt években a rövid passzos játékunknak senki nem találta az ellenszerét, de a Denver most nagyon ügyesen rájött hogy tudnak minket limitálni. Az esett többségében csak 3 emberrel támadták Brady-t, és kettő vagy három ember figyelt Gronkra és JE-re. Nem volt lehetősége olyan gyorsan elengedni a labdákat mint eddig. Ennyi idő elég volt a Denveri falembernek hogy megverjék a falunkat. Ez mindent elárul az ide OL teljesítményéről hogy 5vs3-ban sem tudták megvédeni Brady-t.
több mint 10 éve
Az egyik leginkább kibeszélt, legmeglepőbb, stb. SB vereségét éppen a Pats szenvedte el 2007-ben, a 16-0 után/miatt. Ezért is fáj ma is annyira. Mégis, szerinted melyik év adott hozzá többet a Pats dinasztiához? A 2007-es év azzal a vereséggel együtt, vagy mondjuk a megelőző év, amikor a főcsoportdöntőben esett ki a csapat?Igen. Csak ha nem nyerik meg akkor arrol fog beszelni mindenki. Hosszu ideig.Nagy tisztelet a Pats fanoknak. Csak annyit akarok írni - nem biztos, hogy egyetértetek velem -, hogy lehet, jobban jártatok ezzel a vereséggel. Az NFC döntőt látva, lehet, hogy a döntőben ugyan olyan mészárlás lesz, mint 2 éve. Érdekelne a véleményetek!Lehet, hogy New Yorkból így néz ki - végülis nálatok egy ideje az a taktika, hogy vagy megnyeritek, vagy be se juttok a playoffba. 😀
iason
De amúgy ilyen szvsz nincs. A Denver brutális verést kapott 2 éve, de ma is szívesebben gondolok arra az évre, mint akár a tavalyi, akár a 3 évvel ezelőtti kiesésre. Ez utóbbiak sokkal jobban fájnak utólag is. Superbowlba jutni ajándék, akármi is a vége. (Btw, legacy szempontból is. Tegnap a meccs után azzal volt tele a sajtó, hogy a Denver beérte a másik három csúcstartó csapatot SB részvétel számban, és senkit nem érdekelt, hogy volt közöttük egy 55-10 egy 42-10 és egy 43-8 is.)
peterk2005
Demecs

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
"Belichick said he has already turned the page, which includes getting more involved with college scouting, something he annually does at this time of year.If anyone had any question, Belichick sounded like he's all in for the 2016 season, which will be his 17th straight as Patriots coach. He turns 64 in April.
"The emotion of the game is still with all of us, but the process still has to start, so we'll start it and do things in the normal course that we do them," he said."
Nem lehet nem rajongani a paliért. Tegnap kikapott a főcsoportdöntőben, ma már a college játékosokat elemzi. És kész. Annak meg külön örülök, megerősítette, hogy nekikezdenek a 2016-os szezonnak, egyszer eljön az is, hogy nem ő lesz a HC. El sem tudom képzelni (de nem is szeretném):
több mint 10 éve
Hát ezek az adatok, arányok győzelmek, vereségek különbségei, mértékei engem nem érdekelnek/hoznak lázba. Nekem tegnap este óta bárki bármit mondhat örökségről, minden idők legjobbjáról stb. Tom Brady AZ I-RÁ-NYÍ-TÓ. Konkrétan agyonverték, de mégsem. (Gronk meg A tight end. 😀 )Én sajnos már elé idős vagyok ahhoz, hogy elmondhassam: Láttam játszani Montana-t - / bár csak a Kansas-ben /, Steve Young-ot, Dan Marino-t, Troy Aikmen-t, John Elway-t és Tom Brady-t. Brady-hoz fogható irányító nem volt. Szerintem. Mondja ezt egy Giants drukker.
tomi-tomi
több mint 10 éve
Hát ezek az adatok, arányok győzelmek, vereségek különbségei, mértékei engem nem érdekelnek/hoznak lázba. Nekem tegnap este óta bárki bármit mondhat örökségről, minden idők legjobbjáról stb. Tom Brady AZ I-RÁ-NYÍ-TÓ. Konkrétan agyonverték, de mégsem. (Gronk meg A tight end. 😀 )OFF
tomi-tomi
Amikor elkezdtem NFL-t nézni akkor Jon Kitna (a Lions akkori irányítója) minden kibaszott meccsen ennyit kapott. Az esetek többségében a labdát sem tudta átvenni rendesen már agyon is csapták. A játék a falaknál kezdődik, ez megtanultam egy életre.
ON

(Tessék viccnek venni, remek meccs volt két remek csapattal.)
több mint 10 éve
Hát ezek az adatok, arányok győzelmek, vereségek különbségei, mértékei engem nem érdekelnek/hoznak lázba. Nekem tegnap este óta bárki bármit mondhat örökségről, minden idők legjobbjáról stb. Tom Brady AZ I-RÁ-NYÍ-TÓ. Konkrétan agyonverték, de mégsem. (Gronk meg A tight end. 😀 )
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Ahogy a két évvel ezelőtti vereséget még most is emlegetik. És ha Manning nem nyer, úgy fog visszavonulni, mint aki négyből egyet tudott megnyerni. (És amiatt is küldhetne minden évben egy ajándékkosarat Grossmannek.) Nekem pld. sokkal jobban fájtak a SB vereségek - Giants - mint az elvesztett div. roundok vagy főcsoportdöntők. A SB-on mindenki örül, MVP-t választanak, köszönőbeszédek stb., miközben a vesztes csapat tagjai lehorgasztott fejjel ülnek és várják a végét a procedúrának. Egyszerűen rosszabb érzés.Igen. Csak ha nem nyerik meg akkor arrol fog beszelni mindenki. Hosszu ideig.Nagy tisztelet a Pats fanoknak. Csak annyit akarok írni - nem biztos, hogy egyetértetek velem -, hogy lehet, jobban jártatok ezzel a vereséggel. Az NFC döntőt látva, lehet, hogy a döntőben ugyan olyan mészárlás lesz, mint 2 éve. Érdekelne a véleményetek!Lehet, hogy New Yorkból így néz ki - végülis nálatok egy ideje az a taktika, hogy vagy megnyeritek, vagy be se juttok a playoffba. 😀
iason
De amúgy ilyen szvsz nincs. A Denver brutális verést kapott 2 éve, de ma is szívesebben gondolok arra az évre, mint akár a tavalyi, akár a 3 évvel ezelőtti kiesésre. Ez utóbbiak sokkal jobban fájnak utólag is. Superbowlba jutni ajándék, akármi is a vége. (Btw, legacy szempontból is. Tegnap a meccs után azzal volt tele a sajtó, hogy a Denver beérte a másik három csúcstartó csapatot SB részvétel számban, és senkit nem érdekelt, hogy volt közöttük egy 55-10 egy 42-10 és egy 43-8 is.)
peterk2005
Demecs
több mint 10 éve
Le van tojva. Legalább ott voltak, és volt esélyük nyerni. A Montana–Brady párhuzamnál sem értettem, mi az, hogy Montana azért jobb, mert ő mind a négy döntőjét megnyerte? Az azt jelenti, hogy ő a többi évben hamarabb bukott el a csapatával. Az jobb? Aligha

több mint 10 éve
Igen. Csak ha nem nyerik meg akkor arrol fog beszelni mindenki. Hosszu ideig.Nagy tisztelet a Pats fanoknak. Csak annyit akarok írni - nem biztos, hogy egyetértetek velem -, hogy lehet, jobban jártatok ezzel a vereséggel. Az NFC döntőt látva, lehet, hogy a döntőben ugyan olyan mészárlás lesz, mint 2 éve. Érdekelne a véleményetek!Lehet, hogy New Yorkból így néz ki - végülis nálatok egy ideje az a taktika, hogy vagy megnyeritek, vagy be se juttok a playoffba. 😀
iason
peterk2005
több mint 10 éve
"Tom Brady took more hits in this game (20) than any QB in any game all year -- regular season or playoffs." --- Ennél több kritika nem is kell a mai O-fal teljesítményéhez... 😕hogy még fájóbb legyen
FunHun
twitter.com/billbarnwell/status/691631601755803649

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Nagy tisztelet a Pats fanoknak. Csak annyit akarok írni - nem biztos, hogy egyetértetek velem -, hogy lehet, jobban jártatok ezzel a vereséggel. Az NFC döntőt látva, lehet, hogy a döntőben ugyan olyan mészárlás lesz, mint 2 éve. Érdekelne a véleményetek!Lehet, hogy New Yorkból így néz ki - végülis nálatok egy ideje az a taktika, hogy vagy megnyeritek, vagy be se juttok a playoffba. 😀
iason

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Nekem igazából mindegy ki nyeri idén..A Panthers jó csapat lenne, de Newtonnak akkora az arca, hogy sose drukkolnék neki.. Amikor az NFL-be jött akkor is ezt mondtam..A Broncos pedig a szájkarate miatt nálam nem játszik..A Jets után őket kedvelem legkevésbé..Lehet, hogy kemény a D#, harapnak, ütnek, zúznak egész meccsen, de nem IQ harcosok gyülekezete..A trash-talkot különben sem szeretem..Habár Manning apó megérdemelne egy 2. gyűrűt, de idén valószínűleg csak a védelem tudja ezt neki összehozni..Úgyhogy, mind1 ki nyeri..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Mondjuk én is szívesen néztem volna a Giants-et a PO-ban, de attól nagyon messze voltunk. Különben lehet, hogy én is Paytonnak drukkolok majd, de azt hiszem az nagyon kevés lesz.Nagy tisztelet a Pats fanoknak. Csak annyit akarok írni - nem biztos, hogy egyetértetek velem -, hogy lehet, jobban jártatok ezzel a vereséggel. Az NFC döntőt látva, lehet, hogy a döntőben ugyan olyan mészárlás lesz, mint 2 éve. Érdekelne a véleményetek!nem értek egyet, szívesebben nézem az sb-t, ha van akinek tudok szurkolni, plusz addig is van miről beszélni 😀 az persze jó, hogy "becsülettel" estünk ki, nem pedig kiherélve. leszámítva a patriotst, idén pont úgy jött ki, hogy egyik sb részvevőt sem bírom annyira, (semmi ellenszenv, csak nem szívügyeim), ami kicsit nekem levesz az élvezeti értékéből. bár szerintem broncosnak fogok drukkolni, mert underdogok, meg legyen manningnek szép a vége.
iason
winston
több mint 10 éve
Nagy tisztelet a Pats fanoknak. Csak annyit akarok írni - nem biztos, hogy egyetértetek velem -, hogy lehet, jobban jártatok ezzel a vereséggel. Az NFC döntőt látva, lehet, hogy a döntőben ugyan olyan mészárlás lesz, mint 2 éve. Érdekelne a véleményetek!Nem hiszem, hogy megismétlődik az XLVIII. Egy sokkal jobb Denver D lesz a döntőn mint a múltkor.
iason
több mint 10 éve
Jojo menni fog mindenki szerint..Így mindenképpen kell egy magas, számokon kívűli WR..Meglátjuk ki lesz..Nem hiszem, hogy Jeffery-t elengedi a Bears.. A 2015-ös teljesítménye pedig nem volt, hűha szezon, kifejezetten sokat droppolt..Tudom, hogy ő No1 célpont Chicagoban, s veszélyes fegyver lehet, egy jó támadó alakulatban..nem lenne mentsvár?! hihetetlen milyen uj dimenziót nyitna.én meg a helyetekben rámennék Jeffrey-re, Moss 2.0 lenne kb Bradynek. Ki kell igenis fizetni egy normális WR-t aki képes 2mp alatt tisztára játszani magát és jól kap el.Jeffery idén 9 meccsen játszott a 16-ból..A felé irányuló passzok több, mint 45 %-át nem kapta el..Dropkirály volt ugyanúgy, mint LaFell..2014-ben és 2013-ban jó számai voltak, de nem hiszem, hogy ő lenne a mentsvár..Állítólag a Bears annyira szerelmes belé, hogy franchise taget akarnak rakni rá..Így meg nem is játszik ez az opció..
davemayer
kyobalu
braxa88
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
A verségnél sokkal jobban fáj, hogy most szeptemberig prospectről, cap space-ről "ki találja meg a kémiát Bradyvel"-ről szól ahelyett, hogy még két hétig azon lehetne spekulálni, hogy mi Newton ellenszere, mit tegyen Brady, Minitron stb. Szóval az NFL (számomra) unalmasabb része jön. 😕 😕 😕Fel a fejjel, az elmúlt évek teljesítményei alapján kb. 30 csapatnak a szurkolói unatkoznak jobban, mint te. 😊
vpi
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil