New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Nagy tisztelet a Pats fanoknak. Csak annyit akarok írni - nem biztos, hogy egyetértetek velem -, hogy lehet, jobban jártatok ezzel a vereséggel. Az NFC döntőt látva, lehet, hogy a döntőben ugyan olyan mészárlás lesz, mint 2 éve. Érdekelne a véleményetek!Én is erre számítok, de a Denver D jobb lesz mint a Cardsé volt, igaz a Panthers O-fal sokkal jobb mint a mienk volt tegnap. (Mondjuk annál nem nagy kunszt a ligában jobbnak lenni sajna.) Szerintem is méretes underdog a Broncos, rászaladhatnak a késre, ahogy tette azt a Seahawks és az Arizona.
iason
több mint 10 éve
Nagy tisztelet a Pats fanoknak. Csak annyit akarok írni - nem biztos, hogy egyetértetek velem -, hogy lehet, jobban jártatok ezzel a vereséggel. Az NFC döntőt látva, lehet, hogy a döntőben ugyan olyan mészárlás lesz, mint 2 éve. Érdekelne a véleményetek!Elnézve a Pantherst, én aludva rá egyet, jobbnak látom hogy nem mi megyünk az SB-be...hülyén hangzik, de ilyen Ofallal ugyanez a herélt menekülős játék lett volna....tegnap azt néztem TB mikor marad lent...
iason
több mint 10 éve
Nagy tisztelet a Pats fanoknak. Csak annyit akarok írni - nem biztos, hogy egyetértetek velem -, hogy lehet, jobban jártatok ezzel a vereséggel. Az NFC döntőt látva, lehet, hogy a döntőben ugyan olyan mészárlás lesz, mint 2 éve. Érdekelne a véleményetek!nem értek egyet, szívesebben nézem az sb-t, ha van akinek tudok szurkolni, plusz addig is van miről beszélni 😀 az persze jó, hogy "becsülettel" estünk ki, nem pedig kiherélve. leszámítva a patriotst, idén pont úgy jött ki, hogy egyik sb részvevőt sem bírom annyira, (semmi ellenszenv, csak nem szívügyeim), ami kicsit nekem levesz az élvezeti értékéből. bár szerintem broncosnak fogok drukkolni, mert underdogok, meg legyen manningnek szép a vége.
iason
több mint 10 éve
Nagy tisztelet a Pats fanoknak. Csak annyit akarok írni - nem biztos, hogy egyetértetek velem -, hogy lehet, jobban jártatok ezzel a vereséggel. Az NFC döntőt látva, lehet, hogy a döntőben ugyan olyan mészárlás lesz, mint 2 éve. Érdekelne a véleményetek!
több mint 10 éve
nem lenne mentsvár?! hihetetlen milyen uj dimenziót nyitna.én meg a helyetekben rámennék Jeffrey-re, Moss 2.0 lenne kb Bradynek. Ki kell igenis fizetni egy normális WR-t aki képes 2mp alatt tisztára játszani magát és jól kap el.Jeffery idén 9 meccsen játszott a 16-ból..A felé irányuló passzok több, mint 45 %-át nem kapta el..Dropkirály volt ugyanúgy, mint LaFell..2014-ben és 2013-ban jó számai voltak, de nem hiszem, hogy ő lenne a mentsvár..Állítólag a Bears annyira szerelmes belé, hogy franchise taget akarnak rakni rá..Így meg nem is játszik ez az opció..
davemayer
kyobalu
több mint 10 éve
ugyan, most is van miről beszélni! én őket néztem ki a draftra 2. körre, persze ÚGYSEM ők lesznek, és tudom, hülyeség FA előtt erről tárgyalni:upolom a témát 😀
www.cbssports.com/nfl/draft/players/1996273/germain-ifedi (támadófalba, OT-ként van nevezve, de játszott G-t is, nálunk meg nagyon szeretik variálni a falat.)
www.cbssports.com/nfl/draft/players/1984251/vadal-alexander (hasonló indokok)
winston
Szerkesztette: winston
több mint 10 éve
én meg a helyetekben rámennék Jeffrey-re, Moss 2.0 lenne kb Bradynek. Ki kell igenis fizetni egy normális WR-t aki képes 2mp alatt tisztára játszani magát és jól kap el.Jeffery idén 9 meccsen játszott a 16-ból..A felé irányuló passzok több, mint 45 %-át nem kapta el..Dropkirály volt ugyanúgy, mint LaFell..2014-ben és 2013-ban jó számai voltak, de nem hiszem, hogy ő lenne a mentsvár..Állítólag a Bears annyira szerelmes belé, hogy franchise taget akarnak rakni rá..Így meg nem is játszik ez az opció..
davemayer
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
én meg a helyetekben rámennék Jeffrey-re, Moss 2.0 lenne kb Bradynek. Ki kell igenis fizetni egy normális WR-t aki képes 2mp alatt tisztára játszani magát és jól kap el.és ez lenne Jeffery? na ne fárassz már, így is van elegem 😀
davemayer
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 10 éve
Így igaz. Sanszosabb, hogy a Tyms-Gibson-Martin hármasból próbál meg valakiből egy offseason alatt épkézláb, elszakadni képes elkapót faragni. Egyébként is lutri a dolog, nézd meg André Johnson szereplését a Coltsnál.én meg a helyetekben rámennék Jeffrey-re, Moss 2.0 lenne kb Bradynek. Ki kell igenis fizetni egy normális WR-t aki képes 2mp alatt tisztára játszani magát és jól kap el.Nincs sok ugrabugrára hely a sapka alatt, s szerintem prioritás lesz a Hightower-Collins duó megtartása. Ráadásnak ott van Chandler Jones, Butler-nek is illene odatolni egy normális szerződést.
davemayer
Btw ha lenne is pénz, BB akkor sem híres arról, hogy prémium WR FA-ra költse.
tomi-tomi
több mint 10 éve
én meg a helyetekben rámennék Jeffrey-re, Moss 2.0 lenne kb Bradynek. Ki kell igenis fizetni egy normális WR-t aki képes 2mp alatt tisztára játszani magát és jól kap el.Nincs sok ugrabugrára hely a sapka alatt, s szerintem prioritás lesz a Hightower-Collins duó megtartása. Ráadásnak ott van Chandler Jones, Butler-nek is illene odatolni egy normális szerződést.
davemayer
Btw ha lenne is pénz, BB akkor sem híres arról, hogy prémium WR FA-ra költse.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
én most boldolok egy Sanu-t FA-n, Dola és/vagy LaFell helyéreígy már talán bekerülne Sanu a Pro Bowlra és Kovács Sanyinak nem lesz hiányérzete
már első nap lehetne gyakorolni a Brady-Sanu-Minitron-Brady trükkös játékot 😊
ZERO_L
több mint 10 éve
én meg a helyetekben rámennék Jeffrey-re, Moss 2.0 lenne kb Bradynek. Ki kell igenis fizetni egy normális WR-t aki képes 2mp alatt tisztára játszani magát és jól kap el.Jelenlegi becslések szerint kb. 6 millióval van a Pats a sapka alatt, nyilván lesznek cutok, átstruktúrálások, de akkor sem hiszem, hogy egy premier WR fizetését be tudják (akarják) szuszakolni a capbe.
davemayer

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
én meg a helyetekben rámennék Jeffrey-re, Moss 2.0 lenne kb Bradynek. Ki kell igenis fizetni egy normális WR-t aki képes 2mp alatt tisztára játszani magát és jól kap el.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Aspect
87
Méltatlan volt ez az O fal Bradyhez, ehhez képest meccsben voltatok a végéig ráadásul futás nélkül, azért ez mutatja az erőtöket. Nagyon jó meccs volt.
több mint 10 éve
én most boldolok egy Sanu-t FA-n, Dola és/vagy LaFell helyéremár első nap lehetne gyakorolni a Brady-Sanu-Minitron-Brady trükkös játékot 😊

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Nem nem bízott a Dben, hanem jobban bízott bradyben. Ami érthető sztem 😊Szerintem inkább abban nem bízott, hogy még egyszer ilyen közel kerülünk a TD-hez
peach
több mint 10 éve
Btw tele van a burám, hogy majd minden évben akad az AFC-ben valaki, akinek a legendáját egy utolsó gyűrű teszi/tenné teljessé. 😊Ha két év múlva Brady legendája lesz teljes az ötödik gyűrűvel, akkor egye fene! 😊
tomi-tomi
több mint 10 éve
Ez van, szép volt, jó volt, ennyi volt.Sokkal többet nem kell mondani. 😊
Grat a Denvernek!
BB túlgondolta a dolgokat és nem bízott a védelmében. Rúgnunk kellett volna mindkétszer dehát utólag könnyű okosnak lenni..
Ezzel a csapattal jövőre is SB esélyesek vagyunk, kíváncsian várom mit kezdünk az O fallal.
gordon
Szvsz BB paradox módon a támadókban nem bízott. Döntő hiba volt, hogy 4-5 perccel a vége előtt nem rúgatott FG-t. A pályán látott teljesítmények, kikényszerített hibák (Gost, Allen, OT-k, TB 2. INT-je, Anderson nagy futása 3rd&1-re) alapján tegnap jobb volt a Broncos. De azért nem tudott nyerni a győzelemért többet nyújtó/szenvedő csapat, mert BB elcseszte. Legalább ilyet is láttunk, 15 év alatt egy bele kell férjen.
Jó meccs volt, végre kívülállók (ellendrukkerek?) is láthatták Brady emberi oldalát, nemcsak a passzautomatát.
Kíváncsi vagyok, hány játékos megy kisebb-nagyobb műtétre. (Chandler?, Vollmer?, Julian?, Dola?) Ha Vollmer-nek a háta bibis, akkor nagy baj van. Talán először történt meg, hogy Brady felzabálása nem a belső hármason, hanem a két OT-n múlott. Két T-t is kell szerezni, se Fleming, se Cannon nem igazi megoldás, SeaBass meg hatalmas kérdőjel. LaFell és TB között valami eltört; szerintem ő lesz a búcsúzó és Dola valahogy meg lesz tartva. Dobson így kap egy utolsó utáni esélyt.
Btw tele van a burám, hogy majd minden évben akad az AFC-ben valaki, akinek a legendáját egy utolsó gyűrű teszi/tenné teljessé. 😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Nem nem bízott a Dben, hanem jobban bízott bradyben. Ami érthető sztem 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Ez van, szép volt, jó volt, ennyi volt.Hogy miért nem bízott a védelmében, nem is értettem. A védelem konkrétan három ponton tartott a Denvert a második félidőben és alig haladtak előre a 4& játékok hívásáig. Bírózni nem akarok - a Denver D "megette" az O-falat - de az NFL.com összefoglalása is külön kiemeli, hogy érdekes bírói döntések születettek a meccs elején.
Grat a Denvernek!
BB túlgondolta a dolgokat és nem bízott a védelmében. Rúgnunk kellett volna mindkétszer dehát utólag könnyű okosnak lenni..
Ezzel a csapattal jövőre is SB esélyesek vagyunk, kíváncsian várom mit kezdünk az O fallal.
gordon
több mint 10 éve
elő kéne keresni, hogy azon az SB-n hányszor ütötték meg Manninget, ennyire mint amit TB kapott tegnap nem emlékszem😊4 QB hit és 1 sack volt ott összesen a meccs gamebookja szerint.
NB2

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Ez van, szép volt, jó volt, ennyi volt.Grat a Denvernek!
több mint 10 éve
Dolat en nagyon birom,de ennyit penzt nem er,normalis esetben nincs akkora hozzaadott erteke a csapat reszere.addig amíg nincsenek jobban elosztva az elkapások, addig nem igazán látom, hogy erről beszélhetünk
kolok1972
érdemes megnézni hány elkapás volt a denveri és hány a pats oldalán, ez a rohadt kémia sajnos nem mindenkivel működik TB-vel😕
több mint 10 éve
A verségnél sokkal jobban fáj, hogy most szeptemberig prospectről, cap space-ről "ki találja meg a kémiát Bradyvel"-ről szól ahelyett, hogy még két hétig azon lehetne spekulálni, hogy mi Newton ellenszere, mit tegyen Brady, Minitron stb. Szóval az NFL (számomra) unalmasabb része jön. 😕 😕 😕
több mint 10 éve
de azóta Burkus is félreértette😊Gondolom az agyonverés ebben az esetben arról szól hogy a Denver defense mennyire támadta Brady-t,nem a pontok mennyiségéről....Két éve ugyanígy agyonverték őt is a(z addig) super offense-ével a SB-ban, mint ma Brady-t az ő idei (eddigi) "super offense"-ével, és ő az akkori 340 yardjáért és 1TD, 2INT-jéért leginkább a kárörvendést, a röhögést meg a looser jelzőt kapta.Hát azért egy 2 pontos buktát agyonverésnek titulálni, elég vicces😊
peterk2005
NB2
(nem kötözködésből írom,de én ha hozzá akarok valamihez szólni,akkor előtte visszaolvasok minimum 1-2 oldalt mert nem mindegy hogy milyen szövegkörnyezetben hangzanak el dolgok)
Foresz
elő kéne keresni, hogy azon az SB-n hányszor ütötték meg Manninget, ennyire mint amit TB kapott tegnap nem emlékszem😊