NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
18:00 #15 South Carolina @ #12 Clemson - ARENA4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 029
Így van, pontosan erre értettem, hogy a legnagyobb nyomás alatt is tud nemcsak, hogy konzisztensen, hanem clutch szinten is játszani, mindig csak az adott playre koncentrálni.Viszont Bradyt nem csak a munkamorálja tette naggyá, hanem az a fókusz amivel szinte csak ő rendelkezik és a legnagyobb nyomás alatt is óramű pontossággal volt képes játszani.SolymiIlletve ami talán még ennél is fontosabb, amit Ulpi szokott mindig mondani.
Hogy neki teljesen mindegy, mi történt 58 percig, volt-e 3 interceptionje, rossz döntése. Amikor a végén megkapja a labdát, hogy hajrá, akkor ugyanolyan tiszta lappal áll oda, mintha egy rontása sem lett volna addig
Wyatt
Kb. ez volt az, amit BB még Butlerről is mondott, hogy képes volt csak az adott szituációra koncentrálni.
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Viszont Bradyt nem csak a munkamorálja tette naggyá, hanem az a fókusz amivel szinte csak ő rendelkezik és a legnagyobb nyomás alatt is óramű pontossággal volt képes játszani.SolymiIlletve ami talán még ennél is fontosabb, amit Ulpi szokott mindig mondani.
Hogy neki teljesen mindegy, mi történt 58 percig, volt-e 3 interceptionje, rossz döntése. Amikor a végén megkapja a labdát, hogy hajrá, akkor ugyanolyan tiszta lappal áll oda, mintha egy rontása sem lett volna addig
több mint 3 éve
Slater zászlóját vissza is vonták.Szerintem mindkettő és nincs is ezzel baj.Amíg Barmore és Judon egészséges és tudja tartani a mostani formáját ez a D elég lehet bárki ellen, még a jelenlegi lassú LB állománnyal is...Ez a szezon egy PO nélkül is rendben lenne egy pozitív mérleggel. Ami most zajlik, az - legalábbis nekem
(Jövőre prioritás kell hogy legyen a vérfrissítés itt, de ez legyen a következő év gondja...)
Mac és az O fal is hétről hétre fejlődik, van két potens futónk, Henry blokkol és elkap, a WR-ek meg kezdik hozni amit várunk tőlük...
Idén ez nem tudom mire lesz elég, de több mint biztató a kép az elkövetkező évekre...
Nem hittem volna hogy rookie QB-val ilyenkor még arról beszélünk hogy van esély a PO-ra, sőt a narratíva inkább már az hogy meglepő lenne ha nem jutnánk be... 😛
(Bár ehhez nyilván kellet az AFC csapatok idei hullámzó teljesítménye is...)
A labda mindét oldalán élvezetes a csapat játékát nézni, mi többet kívánhatna egy "mezei" Pats drukker... 😉
Castleai01
- minden várakozást felülmúl.
2014-ben volt hasonló, amikor szeptember végén a Kansas hasonló módon agyalta meg a csapatot, mint most a New Orleans és aztán összeállt a kirakós. Ezen a meccsen is az látszott, hogy duzzadnak az önbizalomtól. Az offense is, pedig nekik ezen a meccsen kevésbé volt okuk, a RZ hatékonyságon nagyot kell javítani.
Mac Jones a legutóbbi öt meccse alapján az összes QB között:
🎯 87.2 PFF Grade (1st)
🎯 102.6 passer rating (2nd)
🎯 1,069 passing yards (3rd)
Ha így fejlődik, hamarosan újra elkezdődik a vita, hogy Bradyt a rendszer, a Patriots Way építette fel (az ő munkamoráljára támaszkodva) vagy ösztönös zsenije ennek a játéknak.
Burkus
Lehetsz bármekkora zseni, hogyha nincs mögötted egy rendszer ami engedi, hogy kiteljesedj.
Mahomes is lehet bármekkora zseni, de ha nincs Andy Reid, hát, nem biztos, hogy itt tartana.
Vagy ott van Manning, hiába volt nagy zseni, a Colts folyamatosan hátráltatta.
Ha valami csoda folytán BB és Manning összekerült volna, akkor lett volna csak sírás...
Viszont Bradyt nem csak a munkamorálja tette naggyá, hanem az a fókusz amivel szinte csak ő rendelkezik és a legnagyobb nyomás alatt is óramű pontossággal volt képes játszani.
Megnéztem a Falcons elleni meccs condensed verzióját...valami iszonyat unalmas és sótlan volt összességében.
Meg kellene szüntetni a Thursday Night Football meccseket vagy olyan csapatoknak kellene játszani akik Bye Weekről jönnek vagy nemtom.
Végig kontrolláltuk a meccset, a Falcons vagy Ryan összességében nem volt rossz, de a büntetések megölték a haladásukat és sokszor nüanszokon múlott a 1st downjuk, pl. ha az elkapó nem jobbra forog ki, hanem balra, akkor megvan, stb.
Emellett meg a védelmünk folyamatos nyomás alatt tartotta őket, aztán jöttek a hibák.
Esélyük kb. akkor volt amikor Jones INT-et dobott, ami amúgy egy tök felesleges dobás volt, mert középen volt üres elkapó. Ott szorosabbá tehette volna a Falcons a meccset, viszont a védelem kétszer is nullázott egy 3&1-et. Ezután még volt lehetőségük, de a 2 INT, ami a nyomás miatt jött, megpecsételte a sorsukat.
Igazából az ST se volt annyira rossz, a két korai zászlót Davisre dobták, ott próbáltak meg duplázni egy embert, sikertelenül, a másikat meg Slaterre, de az meg szerintem a visszahordó hibája/szándékossága is, mert Slater próbálta elkerülni, a visszahordó meg belement.
Pozitívuma a meccsnek a gyakorlás, a győzelem és az, hogy nem sérült meg senki.
Solymi
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 029
Szerintem mindkettő és nincs is ezzel baj.Amíg Barmore és Judon egészséges és tudja tartani a mostani formáját ez a D elég lehet bárki ellen, még a jelenlegi lassú LB állománnyal is...Ez a szezon egy PO nélkül is rendben lenne egy pozitív mérleggel. Ami most zajlik, az - legalábbis nekem
(Jövőre prioritás kell hogy legyen a vérfrissítés itt, de ez legyen a következő év gondja...)
Mac és az O fal is hétről hétre fejlődik, van két potens futónk, Henry blokkol és elkap, a WR-ek meg kezdik hozni amit várunk tőlük...
Idén ez nem tudom mire lesz elég, de több mint biztató a kép az elkövetkező évekre...
Nem hittem volna hogy rookie QB-val ilyenkor még arról beszélünk hogy van esély a PO-ra, sőt a narratíva inkább már az hogy meglepő lenne ha nem jutnánk be... 😛
A labda mindét oldalán élvezetes a csapat játékát nézni, mi többet kívánhatna egy "mezei" Pats drukker... 😉
Castleai01
2014-ben volt hasonló, amikor szeptember végén a Kansas hasonló módon agyalta meg a csapatot, mint most a New Orleans és aztán összeállt a kirakós. Ezen a meccsen is az látszott, hogy duzzadnak az önbizalomtól. Az offense is, pedig nekik ezen a meccsen kevésbé volt okuk, a RZ hatékonyságon nagyot kell javítani.
🎯 87.2 PFF Grade (1st)
Ha így fejlődik, hamarosan újra elkezdődik a vita, hogy Bradyt a rendszer, a Patriots Way építette fel (az ő munkamoráljára támaszkodva) vagy ösztönös zsenije ennek a játéknak.
Burkus
Lehetsz bármekkora zseni, hogyha nincs mögötted egy rendszer ami engedi, hogy kiteljesedj.
Mahomes is lehet bármekkora zseni, de ha nincs Andy Reid, hát, nem biztos, hogy itt tartana.
Vagy ott van Manning, hiába volt nagy zseni, a Colts folyamatosan hátráltatta.
Ha valami csoda folytán BB és Manning összekerült volna, akkor lett volna csak sírás...
Viszont Bradyt nem csak a munkamorálja tette naggyá, hanem az a fókusz amivel szinte csak ő rendelkezik és a legnagyobb nyomás alatt is óramű pontossággal volt képes játszani.
Megnéztem a Falcons elleni meccs condensed verzióját...valami iszonyat unalmas és sótlan volt összességében.
Meg kellene szüntetni a Thursday Night Football meccseket vagy olyan csapatoknak kellene játszani akik Bye Weekről jönnek vagy nemtom.
Végig kontrolláltuk a meccset, a Falcons vagy Ryan összességében nem volt rossz, de a büntetések megölték a haladásukat és sokszor nüanszokon múlott a 1st downjuk, pl. ha az elkapó nem jobbra forog ki, hanem balra, akkor megvan, stb.
Emellett meg a védelmünk folyamatos nyomás alatt tartotta őket, aztán jöttek a hibák.
Esélyük kb. akkor volt amikor Jones INT-et dobott, ami amúgy egy tök felesleges dobás volt, mert középen volt üres elkapó. Ott szorosabbá tehette volna a Falcons a meccset, viszont a védelem kétszer is nullázott egy 3&1-et. Ezután még volt lehetőségük, de a 2 INT, ami a nyomás miatt jött, megpecsételte a sorsukat.
Igazából az ST se volt annyira rossz, a két korai zászlót Davisre dobták, ott próbáltak meg duplázni egy embert, sikertelenül, a másikat meg Slaterre, de az meg szerintem a visszahordó hibája/szándékossága is, mert Slater próbálta elkerülni, a visszahordó meg belement.
Pozitívuma a meccsnek a gyakorlás, a győzelem és az, hogy nem sérült meg senki.
több mint 3 éve
Amíg Barmore és Judon egészséges és tudja tartani a mostani formáját ez a D elég lehet bárki ellen, még a jelenlegi lassú LB állománnyal is...Ez a szezon egy PO nélkül is rendben lenne egy pozitív mérleggel. Ami most zajlik, az - legalábbis nekem
Castleai01
🎯 87.2 PFF Grade (1st)
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 029
Amúgy ez tényleg egy baromi jó draft lett...eddig a Jones, Barmore, Stevenson pickek nagyon ülnek, a többiről ne is beszéljünk és Tre Nixont még nem is láttuk 😉Legyen igazad és ez lesz minden idők egyik legjobb Pats draftja... 😉Foleg mert Perkins is nagyon jo lesz es Bledsoe is siman lehet hasznos rotacios jatekos.
Castleai01
McGrone amugy top100-as pick lett volna, ha nincs a serulese.
Ez egy kivetelesen sikeres draft lesz, ahol gyakorlatilag mindenki az olunkbe hullott, mert a tobbi GM elengedte a sracokat. Kivetel nelkul mindegyik csuszott.
Szoval mi csak lehajoltunk a gyemantokert 😉
topin
több mint 3 éve
topin
2 009
Legyen igazad és ez lesz minden idők egyik legjobb Pats draftja... 😉Foleg mert Perkins is nagyon jo lesz es Bledsoe is siman lehet hasznos rotacios jatekos.
Castleai01
McGrone amugy top100-as pick lett volna, ha nincs a serulese.
Ez egy kivetelesen sikeres draft lesz, ahol gyakorlatilag mindenki az olunkbe hullott, mert a tobbi GM elengedte a sracokat. Kivetel nelkul mindegyik csuszott.
Szoval mi csak lehajoltunk a gyemantokert 😉
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 029
Hát igen, nehéz eldönteni, hogy a mi védelmünk volt ekkora király vagy a falcons volt ennyire pocsék. De látva azokat a pickeket, hát inkább az utóbbi.Nem rossz, de úgy még jobb lenne, hogyha a többi Pats def teljesítmény is ki lenne emelve.
(Ettől még a védelem érdeme, hogy a meccs alatt egy másodpercig nem éreztem, a falconsnak bármi esélye lenne nyerni.)
Alternate headline:
— Bernd Buchmasser (@BerndBuchmasser) November 19, 2021
Since 1999, there have been 65 defensive performances better than what the #Patriots did yesterday.
Out of 12,000. https://t.co/jzlprmvRl4
ZERO_L
több mint 3 éve
Hát igen, nehéz eldönteni, hogy a mi védelmünk volt ekkora király vagy a falcons volt ennyire pocsék. De látva azokat a pickeket, hát inkább az utóbbi.(Ettől még a védelem érdeme, hogy a meccs alatt egy másodpercig nem éreztem, a falconsnak bármi esélye lenne nyerni.)
Alternate headline:
— Bernd Buchmasser (@BerndBuchmasser) November 19, 2021
Since 1999, there have been 65 defensive performances better than what the #Patriots did yesterday.
Out of 12,000. https://t.co/jzlprmvRl4
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 3 éve
Legyen igazad és ez lesz minden idők egyik legjobb Pats draftja... 😉Amíg Barmore és Judon egészséges és tudja tartani a mostani formáját ez a D elég lehet bárki ellen, még a jelenlegi lassú LB állománnyal is...McGrone már a fedélzeten 😊
Castleai01
topin
Szerkesztette: Castleai01
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 3 éve
topin
2 009
Amíg Barmore és Judon egészséges és tudja tartani a mostani formáját ez a D elég lehet bárki ellen, még a jelenlegi lassú LB állománnyal is...McGrone már a fedélzeten 😊
Castleai01
több mint 3 éve
Amíg Barmore és Judon egészséges és tudja tartani a mostani formáját ez a D elég lehet bárki ellen, még a jelenlegi lassú LB állománnyal is...(Jövőre prioritás kell hogy legyen a vérfrissítés itt, de ez legyen a következő év gondja...)
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 3 éve
no
7 306
Szerintem meg ha nyertek ha veszitetek a kovetkezo ketton akkor is lehet barki ellen eselyetek.Konkrétan a következő két meccsnyire vagyunk attól, hogy bejelentkezzünk végérvényesen erre mindenki szemében. Ha ezt a két meccset nyerjük, akkor 1W-re leszünk legrosszabb esetben is a 1st seedtől. És a befejező sorsolásunk azért annyira nem acélos.Azért attól még messze vagyunk,Az elmúlt hetek teljesítményén elég jól látszik, mennyit melóznak a srácok.ha jól sül el akkor kb majdnem már AFC győzelem lesz belőle 😊
Egész pofás az O, azt látom, hogy élvezik a játékot, a D pedig hasít.
Mázlink van szerintem a bye weekkel, ha esetleg nem úgy sül el a következő 2 meccs, ahogy szeretnénk, de remélem jól sül el, és a végén még meglepi csoport győzelem is lehet ebből.
vpi
NB2
Solymi
Ez a mostani csapat bárki ellen eséllyel lépne pályára amíg az OLine ezt tudja hozni, amit az elmúlt 6 meccsen felraktak a pályára.
És most van hosszú hét Onwenu helyét is stabilizálni LG-ben. Bár lehet amíg ezt tudják hozni, addig Karras marad a kezdőben. De elég kellemes helyzet, hogy kvázi legjobbra értékelt falemberünk lóg a levegőben.
Ha megy a futás, ami tavaly is alap lett volna, akkor nem kell Jonestól túl sok flikk-flakk. Ezt vártam tavaly is Newtontól, hogy az alapdobások, olvasások legyenek meg és a futásra alapozva majd úgyis haladunk és kontrolláljuk az órát, a védelem meg tartja a frontot, ha megakad a támadósor.
Egyelőre tudjuk fogni a futást, és ez a 70% körüli zónavédekezés is nagyon ül. A 4 man rush elég jól működik, nem kell extra erőforrás a nyomáshoz. Nem látok olyan csapatot aki ellen feltartott kézzel kellene pályára lépnünk. Persze lehet kifújják most az örrunkat a köv. 2 találkozón, de ha nem, akkor bizony AFC-ben nem tudom ki lenne jobb csapat nálunk. Nem azt mondom, hogy mi lennénk a legjobbak, de hogy jobb csapat sem lesz, aki esélyesebb az is biztos.
Mondjuk szerintem most sincs, ha kikapunk mindkettőn szorosan, akkor sem lehet leírni a playoffba minket.
topin
De a 1. helyet adnam a Titans-nek mert ha el is veritek oket akkor is konnyebb a sorsolasuk.
Ahogy igaz hogy a kovetkezo 2 megnyeresevel minden javulna a megitelestol a pontszamig, es nem is igazan csokkene ha kikaptok. Ha a 1. seed-et kiveszem akkor kb mindegy hol juttok be. Viszont a kovetkezo 4 meccsen akar ki is kaphattok ( nem ez a joslatom ) es 9-7 lehet nem lesz eleg. Eloszor a PO-t biztositsa be a csapat, ahhoz kell a 4-bol egy es a legegyszerubb ha nyertek a Colts ellen, mert ok mint rivalis elott lehetnetek. De az eselyeitek nagyon jo. Csoport rangadokon barmi lehet, es a kulcsmeccs a colts elleni mindkettotoknek a bye utan van.
A PO ugyis mas kavehaz lesz es ott Beli papa rutinja tobbet fog erni mint parral tobb jatekosnak az ellenfelnel.
több mint 3 éve
topin
2 009
Ilyen optimizmus mèg Brady 18 ève alatt sem volt itt 1x sem 😏😉😛Én az elejétől az mondom, hogy TB korai éveinek megfelelő felfogásban haladunk. Nem kell túlvállalnia magát a QB-nak, van egy erős fal, amivel tudunk futni, meg egy jó védelem. Nem kellenek nagy nevek sehova.
dande
A szezon elején nem találták az OLine ideális összetételét, az rányomta a bélyegét a játékra. Most meg van talonban egy Onwenu.
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 029
Na most gondolj bele, mások szemében végre nincs BB+Brady, volt 2 rossz év, mindenki örül, hogy eltűnünk és azt látják, hogy a Pats szurkolók és optimistábbak mint valaha 😀Ilyen optimizmus mèg Brady 18 ève alatt sem volt itt 1x sem 😏😉😛Konkrétan a következő két meccsnyire vagyunk attól, hogy bejelentkezzünk végérvényesen erre mindenki szemében. Ha ezt a két meccset nyerjük, akkor 1W-re leszünk legrosszabb esetben is a 1st seedtől. És a befejező sorsolásunk azért annyira nem acélos.Azért attól még messze vagyunk,Az elmúlt hetek teljesítményén elég jól látszik, mennyit melóznak a srácok.ha jól sül el akkor kb majdnem már AFC győzelem lesz belőle 😊
Mázlink van szerintem a bye weekkel, ha esetleg nem úgy sül el a következő 2 meccs, ahogy szeretnénk, de remélem jól sül el, és a végén még meglepi csoport győzelem is lehet ebből.
vpi
NB2
Solymi
Ez a mostani csapat bárki ellen eséllyel lépne pályára amíg az OLine ezt tudja hozni, amit az elmúlt 6 meccsen felraktak a pályára.
És most van hosszú hét Onwenu helyét is stabilizálni LG-ben. Bár lehet amíg ezt tudják hozni, addig Karras marad a kezdőben. De elég kellemes helyzet, hogy kvázi legjobbra értékelt falemberünk lóg a levegőben.
Ha megy a futás, ami tavaly is alap lett volna, akkor nem kell Jonestól túl sok flikk-flakk. Ezt vártam tavaly is Newtontól, hogy az alapdobások, olvasások legyenek meg és a futásra alapozva majd úgyis haladunk és kontrolláljuk az órát, a védelem meg tartja a frontot, ha megakad a támadósor.
Egyelőre tudjuk fogni a futást, és ez a 70% körüli zónavédekezés is nagyon ül. A 4 man rush elég jól működik, nem kell extra erőforrás a nyomáshoz. Nem látok olyan csapatot aki ellen feltartott kézzel kellene pályára lépnünk. Persze lehet kifújják most az örrunkat a köv. 2 találkozón, de ha nem, akkor bizony AFC-ben nem tudom ki lenne jobb csapat nálunk. Nem azt mondom, hogy mi lennénk a legjobbak, de hogy jobb csapat sem lesz, aki esélyesebb az is biztos.
Mondjuk szerintem most sincs, ha kikapunk mindkettőn szorosan, akkor sem lehet leírni a playoffba minket.
topin
dande
Topin:
Remélhetőleg a futás menni fog nálunk, nagyon örülnék neki, hogyha a Bolden és Stevenson féle futások/elkapások (utóbbit nem lehet elégszer hangsúlyozni) nem csak egyszeri alkalmak lennének, hanem konzisztensen fenntarthatóak, a blokkolásaikkal kiegészülve, mert akkor egy Harris, Stevenson, Bolden, JJ Taylor szörnnyel eszméletlen szinten lehetne ölni az időt és fárasztani az ellenfél védelmét, amit aztán még a TE/WR sor is megbolondítana a rövid 5-10 yardos passzokkal.
Gyakorlatilag az elkövetkezendő két meccsen az lesz a lényeg, hogy minél kevesebb drive legyen, hogy 1-2 labdabirtokláson belül legyünk folyamatosan, ha az ellenfélnek állna a zászló...
aztán ha ők nem szereznek pontot, az is jó.
Ha mentálisan is végigbírják a srácok a meccset, akkor el lehet mondani, hogy bírni fogják a 60 perc futballt és képesek lesznek felőrölni az ellent.
De azért AFC-ben van azért több csapat akiknél nagyon a PO rutin a játékosok között, szal ez azért számíthat, meg még többre értékeltek, aztán simán meglehet, hogy ez a csapat szépen lassan föléjük nől.
Nem mondom, hogy pénzügyileg mindegyik igazolás indokolt, de ha volt rá cash, akkor meg tök mindegy, kellett az ember és kész. Ha nem válik be, akkor ki lesz vágva, el lesz tradelve, a lényeg az volt, hogy legyen megfelelő játékos az adott poszton.
Most úgy néz ki, hogy jó pár bevált, akik meg húzzák magukkal a többieket és képesek az adott szerepüket átlagos szinten betölteni, ami meg sokszor pont elég, hogy a playmakerek meg tudjanak érvényesülni.
több mint 3 éve
Ilyen optimizmus mèg Brady 18 ève alatt sem volt itt 1x sem 😏😉😛Konkrétan a következő két meccsnyire vagyunk attól, hogy bejelentkezzünk végérvényesen erre mindenki szemében. Ha ezt a két meccset nyerjük, akkor 1W-re leszünk legrosszabb esetben is a 1st seedtől. És a befejező sorsolásunk azért annyira nem acélos.Azért attól még messze vagyunk,Az elmúlt hetek teljesítményén elég jól látszik, mennyit melóznak a srácok.ha jól sül el akkor kb majdnem már AFC győzelem lesz belőle 😊
vpi
NB2
Solymi
topin
több mint 3 éve
topin
2 009
Konkrétan a következő két meccsnyire vagyunk attól, hogy bejelentkezzünk végérvényesen erre mindenki szemében. Ha ezt a két meccset nyerjük, akkor 1W-re leszünk legrosszabb esetben is a 1st seedtől. És a befejező sorsolásunk azért annyira nem acélos.Azért attól még messze vagyunk,Az elmúlt hetek teljesítményén elég jól látszik, mennyit melóznak a srácok.ha jól sül el akkor kb majdnem már AFC győzelem lesz belőle 😊
vpi
NB2
Solymi
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 029
Azért attól még messze vagyunk, de figyelembe véve a Tampa és Dallas elleni meccseket is, függetlenül a körülményektől, az látszik, hogy a csapatnak van tartása és azért ez fontos, főleg ha hátrányból játszik az ember, vagy ahogy vmi edző mondani szokta, 60 perc futballt kell játszani.Az elmúlt hetek teljesítményén elég jól látszik, mennyit melóznak a srácok.ha jól sül el akkor kb majdnem már AFC győzelem lesz belőle 😊
vpi
NB2
A coaching staff is fejlődik folyamatosan, kis BB és Mayo is egyre jobb szerintem, meg azok is akik az Offensben újak.
Ami aggasztó az a special team, a meccset még nem láttam, de írták, hogy megint betliztek a visszahordásoknál, ami a további meccseken akár döntő faktor is lehet.
A jelenlegi IR mozgások miatt nem aggódom, szerintem BB jól használja, habár muszájból, de legalább mindegyik játékosnak van 3 hete hogy gyógyuljon és összedrótozza magát a szezon hátralévő részére, ahol fontos h bevethető legyen, mégha csak litimált snapszámmal is.
Ráadásul Mac Jonesnak is jól jöttek ezek a könnyebb meccsek a nehéz és megterhelő kezdés után, mert volt ideje feldolgozni az ott történteket, éles meccsen elengedni nehezebb dobásokat, megcsinálni a hülyeségeket úgy, hogy komolyabb következménye nincs, így úgy tud ráfordulni a valóban vagy most már téttel bíró meccsekre, hogy pár rookie hibát már elkövetett és remélhetőleg ezeket már nem fogja.
És hát ez a sorsolás most így jól jött, mert hosszú hét következik, hogy felkészüljenek a Titans ellen és aztán még lesz 2 nap a Billsre utána meg pihenőhét, szóval minden adott ahhoz, hogy a játékosok feltöltődjenek, felszívják magukat és minden energiájukat az elkövetkezendő két meccsre fordíthassák, kvázi vért igyanak és átharapják a torkukat, megmutatva, hogy ki az úr a háznál...és hogy ne írják le ezt a csapatot.
Aztán következhet egy szintén komoly taktikai meccs a Colts-szal, felélesztve a rivalizálást és utána jöhet az otthoni Bills elleni visszavágó.
Meglátjuk mi lesz, a csapat most benne van a flowban, reméljük így is marad.
több mint 3 éve
Az elmúlt hetek teljesítményén elég jól látszik, mennyit melóznak a srácok.ha jól sül el akkor kb majdnem már AFC győzelem lesz belőle 😊
vpi
több mint 3 éve
Az elmúlt hetek teljesítményén elég jól látszik, mennyit melóznak a srácok.Egész pofás az O, azt látom, hogy élvezik a játékot, a D pedig hasít.
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Volt egy rossz játék, ami után volt egy esélye visszajonni meg a Falconsnak, és ennyi. Kicsit az első Jets/meccs feelingje volt, bár jóval jobb volt így is a tamadosor. Az elmúlt öt meccs remek, már az sem zavar, hogy mennyire peches volt az első hat forduló mérlege.
Nagyon pofás a csapat, külön grat az edzői stabnak
Szerkesztette: Wyatt
több mint 3 éve
topin
2 009
Ez az a meccs amit nem tudok hova tenni. Jó nyertünk, nullázva, simán, de azért az O-tól nem voltam elájulva. Persze ilyenkor jön az, hogy nem kellett, mert minek, de akkor is olyan szürke volt nekem az O. A D-re viszont nincsenek szavak, persze az Atlanta sem késztette őket hatalmas küzdelemre, de ennyi INT-et és sack-et jó látni😊Az megvan hogy rövid hét volt? Ezen a meccsen annyi volt a lényeg, hogy ne kapjunk ki. A következőn meg hogy nyerjünk. A mini bye miatt jó eséllyel alaposan felkészülünk majd 😉
NB2
több mint 3 éve
Ez az a meccs amit nem tudok hova tenni. Jó nyertünk, nullázva, simán, de azért az O-tól nem voltam elájulva. Persze ilyenkor jön az, hogy nem kellett, mert minek, de akkor is olyan szürke volt nekem az O. A D-re viszont nincsenek szavak, persze az Atlanta sem késztette őket hatalmas küzdelemre, de ennyi INT-et és sack-et jó látni😊
több mint 3 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
FunHun
1 493
Azért ez (és az előző meccsek) bizakodásra adhatnak okot ... 😊