New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 3 éve
topin New England Patriots 2 261
Zappe-t meg kell dícsérni, nagyon jól mozgott a zsebben, érezte a nyomást, ha kellett lábon is nyújtotta a playeket. Sok kockázatot nem vállalt, bár a hosszú dobásai azok nem ültek és a frászt kaptam tőlük, de megpróbálta. Az időérzéke még nem az igazi, de van benne potenciál, remélem szép jövője lesz.
Lúdas Solymi
Elég látványos volt, ahogy az idő előrehaladtával elkezdett fellépni a zsebben a pass rush ellen.
zinedine5
Én is azt néztem, hogy a GB ellen folyton hátralépett a zsebből, le is nyomták, most meg olyan szépen lépett fel, hogy öröm volt nézni. A TD-nél nagyon jól találta meg az ütemet, amikor az egyik védő még, a másik már messze volt.

Ha Hoyer nem sérül meg, feltehetően pályára sem kerül...
Burkus
Nem volt nyomás, úgy könnyű lépegetni 😊

Akkor 33%-ban volt a passzjátékainál pressure, most 9%.
Mindössze kétszer helyezték nyomás alá és 5 blitz volt a Lions ellen. A GB ellen meg 6-szor volt nyomás alatt és 13 blitz jött a mindössze 18 passzjátéka alatt.

Azért a körülményeket vegyük figyelembe, mielőtt királyt csinálnánk belőle 😊
több mint 3 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Zappe-t meg kell dícsérni, nagyon jól mozgott a zsebben, érezte a nyomást, ha kellett lábon is nyújtotta a playeket. Sok kockázatot nem vállalt, bár a hosszú dobásai azok nem ültek és a frászt kaptam tőlük, de megpróbálta. Az időérzéke még nem az igazi, de van benne potenciál, remélem szép jövője lesz.
Lúdas Solymi
Elég látványos volt, ahogy az idő előrehaladtával elkezdett fellépni a zsebben a pass rush ellen.
zinedine5
Én is azt néztem, hogy a GB ellen folyton hátralépett a zsebből, le is nyomták, most meg olyan szépen lépett fel, hogy öröm volt nézni. A TD-nél nagyon jól találta meg az ütemet, amikor az egyik védő még, a másik már messze volt.

Ha Hoyer nem sérül meg, feltehetően pályára sem kerül...
több mint 3 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 410 — Ajmo Vatreni
Lúdas Solymi
több mint 3 éve
Szerintem itt ez volt a terv és nagyjából a terv szerint is alakultak a dolgok nekünk. Ezért nem kellett erőltetni a red zone O-t és a passzolást. Egyszerűen elég volt az FG.

Bennem csak egy pici kérdés volt, hogy ha itt fel sem merült a passzolás red zoneban, akkor az előző héten, hosszabbításban, a GB 45-ösén, miért kellett 2 és 5-re, meg 3 és 5-re passzoltatni Zappet?
zinedine5
Én úgy emlékszem 2 és 5 re Harris futott fél yardot, majd 3 és 5 re jött a paszkisérlet
kikoki
Jogos.
több mint 3 éve
kikoki New England Patriots 11
Szerintem itt ez volt a terv és nagyjából a terv szerint is alakultak a dolgok nekünk. Ezért nem kellett erőltetni a red zone O-t és a passzolást. Egyszerűen elég volt az FG.

Bennem csak egy pici kérdés volt, hogy ha itt fel sem merült a passzolás red zoneban, akkor az előző héten, hosszabbításban, a GB 45-ösén, miért kellett 2 és 5-re, meg 3 és 5-re passzoltatni Zappet?
zinedine5
Én úgy emlékszem 2 és 5 re Harris futott fél yardot, majd 3 és 5 re jött a paszkisérlet
több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 976

zinedine5
Ez jó kérdés, erre ők tudnának választ adni.
Lehet akkor úgy látták, hogy az ellen a védelem, felállás ellen működni fog.
Itt meg lehet vagy tanultak az ottani eset kiértékeléséből vagy arra számítottak, hogy a Lions passzra fog számítani, ezért inkább futottunk.

Azt elsőnek értettem a meccsen, hogy az RZ-ben miért futottunk kb. 3x középre, de lehet úgy voltak vele, hogy a betömörödött terület miatt nagyobb az esélye a dropnak/INT-nek/sacknek, stb., mint annak, hogy Stevenson és az O-fal beszuszakolja a labdát.

Jet sweepet vagy hasonlót se próbáltunk akkor asszem, majd visszanézem.

Nem mondom, hogy nyugodt voltam a meccs elején, mert a 2 FG az jó volt, de ha szerez a Lions egy TD-t, okulva az előző meccseikből, akkor nagyon gyorsan hátrányba kerülhettünk volna.
Ehhez képest a DEF nagyon jól megfogta a Lions O-t, persze segített az is, hogy 4 emberük vált ki a meccs folyamán, ráadásul majdnem egymás után.

A Spec Teamük egyszer-kétszer alakított nagy játékot és a futással is jól tudtak operálni plusz a playhívásban is voltak trükkök, haladtak is nem egyszer belőle 20-30-40 yardokat.
Viszont többször volt olyan, hogy a futójukat pár yardon, LOS-on vagy negatyv yardon szereltük.

Ami még érdekes volt számomra, hogy BB nem igazán volt benne az O munkájában, azt teljesen ráhagyta Judge-ra és Patriciara, így végig a meccsre fókuszált. És egyszer se láttam azt, hogy mutatták volna, hogy ki hívja a DEF playeket, valszeg kis BB, Mayo meg magyarázott a játékosoknak.

Bourne-t egy false start miatt jól elküldte BB hátra, azt hittem, hogy ott kutyaházba teszi, de visszajött a meccsbe, a kérdés, hogy a jövőben marad-e vagy sem.
Bár, ha abból indulunk ki, hogy Kraft múltkor odaszólt, hogy az előző kultúrán lehet kicsit alakítani kellene, akkor valszeg marad, mert jelenleg nem teljesen vagyunk abban a helyzetben, hogy mi diktáljuk a feltételeket.

Most viszonylag kevés hibával játszottunk, ami dícsérendő, ez kulcs lesz a további jó szerepléshez.
Agholort nem kutyáznám, rohadt szerencsétlenül pattant a labda. Kérdés, hogy megfelelő szögben várta-e.

több mint 3 éve

több mint 3 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Mint anno Jacoby Brissett....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 114 — nabege2@yahoo.com
Meglepően sima és a durva, hogy az RZ offense ha hatékonyabb még +15 pont is simán lehetett volna.
A védelem ma nagyon összeállt, mondjuk szerencsére a Lions úgy gondolta nem futnak, nagy hiba volt 😊 A passz védelmünk és a nyomás nagyon ült.
A támadók nem vállaltak túl nagy kockázatot, de azt viszont szépen megcsinálták. Egyedül Agholort lehet egy picit szidni.
És múlt héten pont erről beszéltem, hogy látszott már a GB-hez képest is a javulás, tényleg sajnálatos, hogy pont az volt az első meccse Zappe-nek, ma nekem kifejezetten tetszett, jól mozgott a zsebben.
több mint 3 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
Lions WR+RB+TE a fantasy kezdőben...

You are welcome.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 3 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
Thornton lejött az IR-ről...

Első play egy 70 yardos TD? 😎

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
Tök ártalmatlan szitu volt (NFL szinten) aztán IR, csóri gyerek.

Zappevel is nyerni kell, de azért így nagyon coin flip közeli a meccs.

Legalább a gyönyörű piros mezünkben leszünk 😍
ZERO_L
Ellenünk két dolog működik.
Futás.
Passz bárhová.
Garantált 45pont.
Sokpontos meccsen nyertek.

több mint 3 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan

ZERO_L
Igen,az nagyon királyul néz ki,Judon úgy fog kinézni,mint egy karácsonyfa égő 😀

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 3 éve

Szerkesztette: ZERO_L

több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 716 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hoyer -> IR. Ha Mac Jones nem épül fel vasárnapra, Zappe kezd a Patsben.
több mint 3 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
#BREAKINGNEWS Tom Brady and Gisele Bunchen have hired divorce lawyers, per sources, according to the New York Post’s Page Six.

More info below:

pagesix.com/2022/10/04/tom-brady-gisele-bundchen-hire-divorce-lawyers-sources-say/?utm_medium=SocialFlow&utm_campaign=SocialFlow&utm_source=NYPTwitter
ThundersNFL a Jobbágy
Szerintem ez magánügy, ha lehet ne menjünk le erre a szintre...
Castleai01
Rendben....
Sajnos ez várható volt,hogy mégis visszajött TB12

Draft

több mint 3 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
#BREAKINGNEWS Tom Brady and Gisele Bunchen have hired divorce lawyers, per sources, according to the New York Post’s Page Six.

More info below:

pagesix.com/2022/10/04/tom-brady-gisele-bundchen-hire-divorce-lawyers-sources-say/?utm_medium=SocialFlow&utm_campaign=SocialFlow&utm_source=NYPTwitter
ThundersNFL a Jobbágy
Szerintem ez magánügy, ha lehet ne menjünk le erre a szintre...

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 3 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
És Zappe nekem várakozáson felül játszott, de még nagyon lassan olvas.
Burkus
Hát az NFL nem a C-USA. De nem adta el. Vigyázott a labdára és betartotta amit mondtak neki.
zinedine5
Most jön élete meccse.
Szerencse, hogy egy U10 szintű védelem(?) jön szembe.
Bazzani
Ha ő kezd.
zinedine5
A Tua-ügy után meglepődnék, ha átengednék a protokollon.
több mint 3 éve
Burkus
Hát az NFL nem a C-USA. De nem adta el. Vigyázott a labdára és betartotta amit mondtak neki.
zinedine5
Most jön élete meccse.
Bazzani
Ha ő kezd.
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
Burkus
zinedine5
Most jön élete meccse.

több mint 3 éve

More info below:

Draft

több mint 3 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Egy jófajta blokkoló TE-nek jobban örültem volna 😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Jamie Collinssal mi a túrót akarunk?
ThundersNFL a Jobbágy
Gondolom azt amit tavaly, hirtelen fellángolás aztán pukk kidurran a fene nagy lendületlufi
ParadSEC
Vagy amit bármikor eddig😊

több mint 3 éve
ThundersNFL a Jobbágy
Blake Griffinnek legyen beszélgető partnere az idősek otthonában...

több mint 3 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
ThundersNFL a Jobbágy
Gondolom azt amit tavaly, hirtelen fellángolás aztán pukk kidurran a fene nagy lendületlufi

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich