NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
18:00 #15 South Carolina @ #12 Clemson - ARENA4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 3 éve
Nagyon kiváncsi vagyok ez a védelem mire megy majd a Bills ellen. De a Titans is érdekes lehet, bár Henry nélkül azért mégsem ugyan az a kategória.
Ez ma is egy csillagos ötös védelmi performansz volt.
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 3 éve
Nem mindegy, ki mit mondott a draft előtt? 😊 Fő, hogy végre sikeres volt egy első körös pick. Ezt 2012. óta nem mondhatjuk el a csapatról. Az majdnem egy évtized.Nem tudtam elsőre, mi volt a szövegkörnyezet, úgyhogy visszalapozgattam kicsit mindenhol 😊Kezd beindulni a Jones hype. Imádom ahogy a repedésekből előjönnek a “nálam a második/harmadik legjobb QB prospect volt a drafton” arcok 😂Én egyelőre még várok az ítélettel, de én mondjuk tényleg eléggé hype-oltam már akkor is legalább 😀
ZERO_L
WyattA mai mockok patriotsos vonatkozásait nem szeretem, nem érteném az elsőben a cserét ezen a ponton, a másodikat sem kedvelnémMac Jones pickről beszélünk ugyebár. Jól álcáztad a hypeodat, az ember azt hinné nem is volt! 😀
Wyatt
gyeek
Megkerestem, és megvan, mi a félreértés oka! 😊
Dancogo mockolta ezt:
...
1/15 TRADE! WAS adja 1/19, 3/74; NE adja 1/15 -> WAS – Mac Jones, QB, Alabama
...
1/19 NE – Gregory Rousseau, Edge, Miami
(ez volt az első, amiben a cserét nem értettem volna ezen a ponton, hogy minek lemenni borzasztóan olcsón, amikor egy irányító hullhat az ölünkbe)
Erre jött nem sokkal később warr_b mockja:
15. NE - Rashod Bateman WR
(ez volt a második, amit nem kedveltem volna, főleg azért, mert itt öt irányító ment ki az első kilencben, így nem volt esély húzni nekünk, itt inkább a helyzet, sem mint a játékos nem tetszett)
A tied volt a harmadik, viszont effektíve valóban az volt a napi második, mivel dancogóé még éjfél előtt volt, warr_b-é éjfél után, a tied meg az írásom előtt, így valóban félreérthető volt (bár a cserére tett utalásból azért látható, hogy az volt első nem tetsző mock 😊 )
A Mac Jones-vonalat alapvetően azért én eléggé támogattam 😊
Ez pl januári írás
Ha követted az eseményeket, eléggé láthattad, mennyire szurkoltam annak, hogy ő kössön ki itt, bár az tény, hogy tévesen Lawrence mögé helyeztem 😊
Csak nehogy bejöjjön 😀
Wyatt
Azon tűnődtem, hogy pld. Lawrence ilyenkor vajon mit gondolhat. Mennyivel jobban járt volna egy ilyen "tehetséggondozással", mint hogy bedobták a mély vízbe.
több mint 3 éve
Valaki tudja honnan lehetne a the man in the arena első részét lekalózkodni?Fent van tenyardtrackeren. 😊
ervinator
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 3 éve
ervinator
1 703
Valaki tudja honnan lehetne a the man in the arena első részét lekalózkodni?
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Nem tudtam elsőre, mi volt a szövegkörnyezet, úgyhogy visszalapozgattam kicsit mindenhol 😊Kezd beindulni a Jones hype. Imádom ahogy a repedésekből előjönnek a “nálam a második/harmadik legjobb QB prospect volt a drafton” arcok 😂Én egyelőre még várok az ítélettel, de én mondjuk tényleg eléggé hype-oltam már akkor is legalább 😀
ZERO_L
WyattA mai mockok patriotsos vonatkozásait nem szeretem, nem érteném az elsőben a cserét ezen a ponton, a másodikat sem kedvelnémMac Jones pickről beszélünk ugyebár. Jól álcáztad a hypeodat, az ember azt hinné nem is volt! 😀
Wyatt
gyeek
Megkerestem, és megvan, mi a félreértés oka! 😊
Dancogo mockolta ezt:
...
1/15 TRADE! WAS adja 1/19, 3/74; NE adja 1/15 -> WAS – Mac Jones, QB, Alabama
...
1/19 NE – Gregory Rousseau, Edge, Miami
(ez volt az első, amiben a cserét nem értettem volna ezen a ponton, hogy minek lemenni borzasztóan olcsón, amikor egy irányító hullhat az ölünkbe)
Erre jött nem sokkal később warr_b mockja:
15. NE - Rashod Bateman WR
(ez volt a második, amit nem kedveltem volna, főleg azért, mert itt öt irányító ment ki az első kilencben, így nem volt esély húzni nekünk, itt inkább a helyzet, sem mint a játékos nem tetszett)
A tied volt a harmadik, viszont effektíve valóban az volt a napi második, mivel dancogóé még éjfél előtt volt, warr_b-é éjfél után, a tied meg az írásom előtt, így valóban félreérthető volt (bár a cserére tett utalásból azért látható, hogy az volt első nem tetsző mock 😊 )
A Mac Jones-vonalat alapvetően azért én eléggé támogattam 😊
Ez pl januári írás
Ha követted az eseményeket, eléggé láthattad, mennyire szurkoltam annak, hogy ő kössön ki itt, bár az tény, hogy tévesen Lawrence mögé helyeztem 😊
Csak nehogy bejöjjön 😀
több mint 3 éve
Kezd beindulni a Jones hype. Imádom ahogy a repedésekből előjönnek a “nálam a második/harmadik legjobb QB prospect volt a drafton” arcok 😂Én egyelőre még várok az ítélettel, de én mondjuk tényleg eléggé hype-oltam már akkor is legalább 😀
ZERO_L
Wyatt
A mai mockok patriotsos vonatkozásait nem szeretem, nem érteném az elsőben a cserét ezen a ponton, a másodikat sem kedvelnémMac Jones pickről beszélünk ugyebár. Jól álcáztad a hypeodat, az ember azt hinné nem is volt! 😀
Wyatt
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
topin
2 009
Mondtam hogy nem a nevek hozzak a yardokat, es nem kell sirni elore 😊
több mint 3 éve
Moss meg Brady? Hagyjad már magadat, kik azok?Apu test és liga alja elkapók 🙃
Wait a minute here..
— Boston Sports Info (@bostonsportsinf) November 16, 2021
In the Belichick era, most offensive pass or run plays that gained ≥ 20 yards, in the first 10 games
1. 2021 - 48 ←←←
2. 2011 - 47
3. 2019 - 44
3. 2017 - 44
.
7. 2007 - 41
Not sure I saw that one coming pic.twitter.com/n4MlrEM9dd
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 3 éve
FunHun
1 493
Dettó 💪💪💪Kezd beindulni a Jones hype. Imádom ahogy a repedésekből előjönnek a “nálam a második/harmadik legjobb QB prospect volt a drafton” arcok 😂Én egyelőre még várok az ítélettel, de én mondjuk tényleg eléggé hype-oltam már akkor is legalább 😀
ZERO_L
Wyatt
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Kezd beindulni a Jones hype. Imádom ahogy a repedésekből előjönnek a “nálam a második/harmadik legjobb QB prospect volt a drafton” arcok 😂Én egyelőre még várok az ítélettel, de én mondjuk tényleg eléggé hype-oltam már akkor is legalább 😀
ZERO_L
több mint 3 éve
Azért a minden idők legjobb újonca story-k is talán túlzóak.Kezd beindulni a Jones hype. Imádom ahogy a repedésekből előjönnek a “nálam a második/harmadik legjobb QB prospect volt a drafton” arcok 😂Brady is első körös volt sokaknál, csak aztán vmiért lecsúszott 😀
ZERO_L
BB is hagyta csúszni, nem ért meg neki egy 5. kört...
Solymi
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 029
Kezd beindulni a Jones hype. Imádom ahogy a repedésekből előjönnek a “nálam a második/harmadik legjobb QB prospect volt a drafton” arcok 😂Brady is első körös volt sokaknál, csak aztán vmiért lecsúszott 😀
ZERO_L
BB is hagyta csúszni, nem ért meg neki egy 5. kört...
több mint 3 éve
Kezd beindulni a Jones hype. Imádom ahogy a repedésekből előjönnek a “nálam a második/harmadik legjobb QB prospect volt a drafton” arcok 😂
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Pocsék ez a kameraállásEz a kameraállás mondjuk mocsok idegesítő volt egymás után háromszorHa maddenezel, állandó ebben a kameraállásban vagy. A játékot amúgy sokkal jobban át lehetett látni.
Wyatt
Burkus
több mint 3 éve
Ez a kameraállás mondjuk mocsok idegesítő volt egymás után háromszorHa maddenezel, állandó ebben a kameraállásban vagy. A játékot amúgy sokkal jobban át lehetett látni.
Wyatt
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 029
Kellett szokni az tény, de inkább a kameraszög ami zavaró volt...meg akkor mutathatták volna a támadók mögül, több értelme lett volna sztem.Akkor se. Amikor az egyik évben állandóan bejátszottak ilyeneket. Full nézhetetlen így. Oké, nézze all 22-ban, aki szeretné, de real time-ban rendesen mutassák, mert átláthatatlanEz a kameraállás mondjuk mocsok idegesítő volt egymás után háromszorjavított volna az élményen, ha a zoom-on egy picit visszavesznek
Wyatt
NB2
Wyatt
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Akkor se. Amikor az egyik évben állandóan bejátszottak ilyeneket. Full nézhetetlen így. Oké, nézze all 22-ban, aki szeretné, de real time-ban rendesen mutassák, mert átláthatatlanEz a kameraállás mondjuk mocsok idegesítő volt egymás után háromszorjavított volna az élményen, ha a zoom-on egy picit visszavesznek
Wyatt
NB2
több mint 3 éve
Ez a kameraállás mondjuk mocsok idegesítő volt egymás után háromszorjavított volna az élményen, ha a zoom-on egy picit visszavesznek
Wyatt
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 029
Jogos, bár énnálam a kettő kézben jár.Ez de jo felvetel.Nem akarom elvenni Jones érdemeit, de azért ebben benne van JMD is. Ilyenkor mindig a játékosnak adjuk az elismerést, ha meg rosszul sül el a play, akkor mindig JMD tehet róla.
Itt latni ahogy Jones elkuldi az 56-os spy vedot jobbra (neki balra), majd idoben valt Henryre es belovi neki ahogy kell.
www.instagram.com/p/CWRQbXqMm1o/?utm_medium=copy_link
Solymi
topin
Én eddig is mondtam, hogy nem kell szidni JMD-t, mert lehet, hogy vannak "hülye" hívásai valóban, de nem tudjuk mi van a hátterében.
Másrészt meg meg ez akkor szokott fura lenni, amikor a szurkolók (itthoni és kinti is) szidják JMD-t a hülye hívás miatt, a közvetítésben meg Romo kiemeli, hogy milyen okos play volt, stb. stb. vagy miért nem sikerült (pl. a Bolden futások).
Tény, hogy mindegyik playcaller hajlamos túlgondolni egy hívást, de ez benne van.
több mint 3 éve
topin
2 009
Ez de jo felvetel.Nem akarom elvenni Jones érdemeit, de azért ebben benne van JMD is. Ilyenkor mindig a játékosnak adjuk az elismerést, ha meg rosszul sül el a play, akkor mindig JMD tehet róla.
Itt latni ahogy Jones elkuldi az 56-os spy vedot jobbra (neki balra), majd idoben valt Henryre es belovi neki ahogy kell.
www.instagram.com/p/CWRQbXqMm1o/?utm_medium=copy_link
Solymi
több mint 3 éve
De amúgy hányadik meccs, hogy az elején benyalunk egy TD-t, aztán a védelem onnan nem enged pontot nagyon?Ez tényleg az a meccs volt ahol minden összejött, remélem péntek hajnalban nem fognak hiányozni a mai pontok.
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 029
Ez de jo felvetel.Itt latni ahogy Jones elkuldi az 56-os spy vedot jobbra (neki balra), majd idoben valt Henryre es belovi neki ahogy kell.
több mint 3 éve
A Titans-Bills-Colts-Bills menet kemény lesz, ott még a Colts is nyögvenyelős lehet, igazi taktikai csatának ígérkezik, remélem nem lesz az, a mi javunkra.Bold prediction: Henry-t teljesen limitálni fogjátok. 😊
Így, hogy nincs Collins, azért nehezebb lesz sokkal, HT belassult nagyon, a TItans ellen meg kellene a jó játék, mert még ha Henryt limitáljuk is, Tannehill elfutkos mellette, az elkapókról nem is beszélve.
Solymi