New England Patriots
Védelem ismét csillagos ötös.
Browns ellen kiderül tényleg szintet lépetünk-e.
(Fejlődtünk persze, a mértékét a köv meccs fogja megválaszolni)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
Harrynél az a baj, hogy abban se jó, amiben prospectként az erős volt az egyetemen.Ez tény, ezzel nem vitatkozom. Valószínűleg, sőt nagyobb százalékban azoknak lett igaza, akik ellenezték ezt a picket, mert mint kiderült a draft értékelésünk se olyan volt mint kellett volna.😀
Arra amibe jó lenne, nem volt használva korábban, meg is sérült, stb., de ettől még 1-2 éve volt itt.
Lehet, hogy most sikerül beépíteni és jó érték hosszútávon kijöhet belőle, meglátjuk.
Ha WR-ként megtanul blokkolni, akkor azért az nem olyan rossz.
Solymi
Első körös pick.
zinedine5
(Anno mondták, hogy Harry helyett na majd Aiyuk lesz az igazi nr1 WR, hát eddig egyik “nap ördög” sem váltja be a hozzáfűzött reményeket)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
Úgy értettem, hogy WR-ek azért nem nagyon szoktak jól blokkolni, neki meg majdnem TE méretei vannak.Ez tény, ezzel nem vitatkozom. Valószínűleg, sőt nagyobb százalékban azoknak lett igaza, akik ellenezték ezt a picket, mert mint kiderült a draft értékelésünk se olyan volt mint kellett volna.😀
Arra amibe jó lenne, nem volt használva korábban, meg is sérült, stb., de ettől még 1-2 éve volt itt.
Lehet, hogy most sikerül beépíteni és jó érték hosszútávon kijöhet belőle, meglátjuk.
Solymi
Első körös pick.
zinedine5
Másik meg lehet, hogy nekünk egy első körbe került, de lehet, hogy csak a másodikba húzták volna ki vagy ott se.
Meg nem is azt írtam, hogy akkor hoz annyit mint amibe került, de ha jól blokkol akkor ad egy kis pluszt a támadójátékhoz amíg itt van, aztán lehet, hogy vmi jó is kisül az egészből.
Úgy látszik egyre több snapet kap, célbavétel is van, szóval nem reménytelen a helyzet, igaz, nem is jó figyelembe véve, hogy mennyit keres.
Ez tény, ezzel nem vitatkozom. Valószínűleg, sőt nagyobb százalékban azoknak lett igaza, akik ellenezték ezt a picket, mert mint kiderült a draft értékelésünk se olyan volt mint kellett volna.😀
Solymi
Első körös pick.
Ez tény, ezzel nem vitatkozom. Valószínűleg, sőt nagyobb százalékban azoknak lett igaza, akik ellenezték ezt a picket, mert mint kiderült a draft értékelésünk se olyan volt mint kellett volna.Harry mióta aktív folyamatosan kapja a 35-40%os snapszámokat. 115 snap 7 target 5 elkapás. Ez kurva kevés. Iszonyat nagy csalódás eddig nekem.Azt BB bevallotta, hogy ő nézte be, de valóban, ezen már én is gondolkodtam, hogy mekkora szerepe lehet Ernie hiányának arról a posztról, mert kvázi ő volt az aki adatokat adott BB-nek, hogy megéri-e nekimenni 4.-re vagy sem.A kérdés akkor is az volt, hogy a stáb fogja vissza vagy ő maga. Az gyorsan kiderült, hogy fel vannak rajzolva a megfelelő playek csak Jones nem meri ezeket megdobni.Meki kláccs?Most már megnyugodtál a kérdésben? 😊
ZERO_L
topin
Az hogy fr QB lesz-e belőle (igazából ez a millió dolláros kérdés) arra max második-harmadik évében lehet majd magabiztosan megválaszolni. Addig maradnak ezek a morzsák, amik hol pozitív, hol negatív irányba billentik a mérleget, remélhetőleg lesz annyi minta, hogy reális képet kapjunk és ne essünk mi is a Wentz-Goff-(Daniel Jones) féle mocsárba.
Amúgy ami most nagyon bassza a csőrömet azok az idióta edzői(?), kakasülőn okoskodók(?) által meghozott döntések. A 4. kísérletek ignorálása, meg a legutóbbi meccsen az a challenge bedobása is mi volt te úristen. Ott mégis mire gondolt a költő, hogy a 3 yardon majd befújnak egy holdingot és akkor safteyt kapunk???
Hiányzol Ernie!!!
ZERO_L
Persze ettől még BB döntött, de biztos, hogy ezek a változások is szerepet játszanak a jelenleg konzervatív vagy nem épp konzervatív hívásban.
Meg a kérdés az, hogy mire készülnek még az adott játékosokkal, milyen meccset képzeltek el.
A Charges meccsen azt láttam, hogy pontháborúra lettünk berendezkedve vagy inkább a távolabbi dobásokra és a 0-10 yardos zónát elfelejtve.
A másik amit így kivettem cikkekből, hogy Harry is a snapek 30%-ában fent volt a pályán, de többnyire blokkolni. Érdekes koncepció és van benne ráció, hisz méretéből adódóan alkalmas rá, ráadásul majdnem TE méretekkel rendelkezik. A mostani meccsen pl. 2/2 volt és emlékeim szerint egyiknél sem volt tisztán.
Lehet, hogy a későbbiekben ilyen TE/WR hibridként használnánk.
Solymi
És simán elhiszel, hogy baromira nem mutat semmi olyat az edzéseken, amiért több targetet érdemelne, de az hogy legalább a fizikalitását, jump passzekre se akarjuk kihasználni az komoly kritika a játékosra nézve.
Persze, már az offseasonben volt kérése, hogy tradeljük el, nem volt realítás hogy majd ő milyen jó lesz 4. számú elkapónak(+2 TE erősítés), kevesebb figyelemmel, de hát még így is hatalmas csalódás.
ZERO_L
Harry mióta aktív folyamatosan kapja a 35-40%os snapszámokat. 115 snap 7 target 5 elkapás. Ez kurva kevés. Iszonyat nagy csalódás eddig nekem.Azt BB bevallotta, hogy ő nézte be, de valóban, ezen már én is gondolkodtam, hogy mekkora szerepe lehet Ernie hiányának arról a posztról, mert kvázi ő volt az aki adatokat adott BB-nek, hogy megéri-e nekimenni 4.-re vagy sem.A kérdés akkor is az volt, hogy a stáb fogja vissza vagy ő maga. Az gyorsan kiderült, hogy fel vannak rajzolva a megfelelő playek csak Jones nem meri ezeket megdobni.Meki kláccs?Most már megnyugodtál a kérdésben? 😊
ZERO_L
topin
Az hogy fr QB lesz-e belőle (igazából ez a millió dolláros kérdés) arra max második-harmadik évében lehet majd magabiztosan megválaszolni. Addig maradnak ezek a morzsák, amik hol pozitív, hol negatív irányba billentik a mérleget, remélhetőleg lesz annyi minta, hogy reális képet kapjunk és ne essünk mi is a Wentz-Goff-(Daniel Jones) féle mocsárba.
Amúgy ami most nagyon bassza a csőrömet azok az idióta edzői(?), kakasülőn okoskodók(?) által meghozott döntések. A 4. kísérletek ignorálása, meg a legutóbbi meccsen az a challenge bedobása is mi volt te úristen. Ott mégis mire gondolt a költő, hogy a 3 yardon majd befújnak egy holdingot és akkor safteyt kapunk???
Hiányzol Ernie!!!
ZERO_L
Persze ettől még BB döntött, de biztos, hogy ezek a változások is szerepet játszanak a jelenleg konzervatív vagy nem épp konzervatív hívásban.
Meg a kérdés az, hogy mire készülnek még az adott játékosokkal, milyen meccset képzeltek el.
A Charges meccsen azt láttam, hogy pontháborúra lettünk berendezkedve vagy inkább a távolabbi dobásokra és a 0-10 yardos zónát elfelejtve.
A másik amit így kivettem cikkekből, hogy Harry is a snapek 30%-ában fent volt a pályán, de többnyire blokkolni. Érdekes koncepció és van benne ráció, hisz méretéből adódóan alkalmas rá, ráadásul majdnem TE méretekkel rendelkezik. A mostani meccsen pl. 2/2 volt és emlékeim szerint egyiknél sem volt tisztán.
Solymi
És simán elhiszel, hogy baromira nem mutat semmi olyat az edzéseken, amiért több targetet érdemelne, de az hogy legalább a fizikalitását, jump passzekre se akarjuk kihasználni az komoly kritika a játékosra nézve.
Persze, már az offseasonben volt kérése, hogy tradeljük el, nem volt realítás hogy majd ő milyen jó lesz 4. számú elkapónak(+2 TE erősítés), kevesebb figyelemmel, de hát még így is hatalmas csalódás.

Azt BB bevallotta, hogy ő nézte be, de valóban, ezen már én is gondolkodtam, hogy mekkora szerepe lehet Ernie hiányának arról a posztról, mert kvázi ő volt az aki adatokat adott BB-nek, hogy megéri-e nekimenni 4.-re vagy sem.A kérdés akkor is az volt, hogy a stáb fogja vissza vagy ő maga. Az gyorsan kiderült, hogy fel vannak rajzolva a megfelelő playek csak Jones nem meri ezeket megdobni.Meki kláccs?Most már megnyugodtál a kérdésben? 😊
ZERO_L
topin
Hiányzol Ernie!!!
ZERO_L
A kérdés akkor is az volt, hogy a stáb fogja vissza vagy ő maga. Az gyorsan kiderült, hogy fel vannak rajzolva a megfelelő playek csak Jones nem meri ezeket megdobni.Meki kláccs?Most már megnyugodtál a kérdésben? 😊
ZERO_L
topin
Hiányzol Ernie!!!

Brady rosszabb, mint Burger, ne vicceljünk!Egy poént nem illendő magyaráznom 😕Ez egy olyan stat, mint Mike Tomliné: huszonvalahány pontos félidei előnyről még sosem bukott meccset. Csak mostanság egész meccsen nem szerzünk annyit...Jó, itt Bradyhez van szokva a nép, azt a szintet magasan viszi, tehát elit.Meki kláccs?Annyira, mint Winston, Wentz és Darnold?😀
Mac Jones
— Boston Sports Info (@bostonsportsinf) November 5, 2021
EPA per play, in the 4th QTR, of a one possession game (min 20 plays - 28 qualify)
1. Matt Stafford - .728
2. MAC JONES - .393
2. Justin Herbert - .393
very nice
source: https://t.co/1EVR3dShxp
visit and enjoy - any questions on how to use it notify @tucker_tnl pic.twitter.com/BMjBPP9JM7
ZERO_L
Willie Parker
Wyatt
Willie Parker
Wyatt
Egy poént nem illendő magyaráznom 😕Ez egy olyan stat, mint Mike Tomliné: huszonvalahány pontos félidei előnyről még sosem bukott meccset. Csak mostanság egész meccsen nem szerzünk annyit...Jó, itt Bradyhez van szokva a nép, azt a szintet magasan viszi, tehát elit.Meki kláccs?Annyira, mint Winston, Wentz és Darnold?😀
Mac Jones
EPA per play, in the 4th QTR, of a one possession game (min 20 plays - 28 qualify)
1. Matt Stafford - .728
2. MAC JONES - .393
2. Justin Herbert - .393
very nice
visit and enjoy - any questions on how to use it notify @tucker_tnl pic.twitter.com/BMjBPP9JM7
ZERO_L
Willie Parker
Wyatt
Willie Parker

Ez egy olyan stat, mint Mike Tomliné: huszonvalahány pontos félidei előnyről még sosem bukott meccset. Csak mostanság egész meccsen nem szerzünk annyit...Jó, itt Bradyhez van szokva a nép, azt a szintet magasan viszi, tehát elit.Meki kláccs?Annyira, mint Winston, Wentz és Darnold?😀
Mac Jones
1. Matt Stafford - .728
2. MAC JONES - .393
2. Justin Herbert - .393
very nice
ZERO_L
Willie Parker
Wyatt
Jó, itt Bradyhez van szokva a nép, azt a szintet magasan viszi, tehát elit.Meki kláccs?Annyira, mint Winston, Wentz és Darnold?😀
Mac Jones
1. Matt Stafford - .728
2. MAC JONES - .393
2. Justin Herbert - .393
very nice
ZERO_L
Willie Parker

Meki kláccs?Annyira, mint Winston, Wentz és Darnold?😀
Mac Jones
1. Matt Stafford - .728
2. MAC JONES - .393
2. Justin Herbert - .393
very nice
ZERO_L
Mac Jones
1. Matt Stafford - .728
2. MAC JONES - .393
2. Justin Herbert - .393
very nice

EgyikAz Kraft ügye volt, mert nem akarta, hogy egy (akkor állítólagos, nem tudom most mi a helyzet) nő bántalmazó legyen a csapatnál.Nem szeretjük mi a balhét. Antonio Brownt is kidobtuk valami mondvacsinált ürüggyel. (Milyen meglepő, hogy azóta se ügy, se eltiltás.)Vajon BB bepróbálkozik OBJ-nél ha kivágja a Cleveland?Remelem nem.
ParadSEC
topin
Burkus
Nem tudom, hogy azért volt-e olyan hirtelen a döntés, mert még a feltételezés is elég volt neki, vagy mert még a figyelem középpontjában volt a miami ügye miatt.
OBJ ha olcsó lenne, szerintem egy próbát megérne, bár az is lehet, hogy megy a Tampába Tomihoz.
Solymi
bleacherreport.com/articles/2920530-antonio-browns-civil-trial-in-sexual-assault-case-scheduled-for-december-2021
Másik
www.tampabay.com/sports/bucs/2021/06/22/another-legal-matter-resolved-for-bucs-antonio-brown-laywer-says/
Az Kraft ügye volt, mert nem akarta, hogy egy (akkor állítólagos, nem tudom most mi a helyzet) nő bántalmazó legyen a csapatnál.Nem szeretjük mi a balhét. Antonio Brownt is kidobtuk valami mondvacsinált ürüggyel. (Milyen meglepő, hogy azóta se ügy, se eltiltás.)Vajon BB bepróbálkozik OBJ-nél ha kivágja a Cleveland?Remelem nem.
ParadSEC
topin
Burkus
Nem tudom, hogy azért volt-e olyan hirtelen a döntés, mert még a feltételezés is elég volt neki, vagy mert még a figyelem középpontjában volt a miami ügye miatt.
OBJ ha olcsó lenne, szerintem egy próbát megérne, bár az is lehet, hogy megy a Tampába Tomihoz.
Nem szeretjük mi a balhét. Antonio Brownt is kidobtuk valami mondvacsinált ürüggyel. (Milyen meglepő, hogy azóta se ügy, se eltiltás.)Vajon BB bepróbálkozik OBJ-nél ha kivágja a Cleveland?Remelem nem.
ParadSEC
topin
Vajon BB bepróbálkozik OBJ-nél ha kivágja a Cleveland?Remelem nem.
ParadSEC
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
Quarterbacks to have zero turnover worthy plays in three consecutive games in their rookie season since 2006
— PFF NE Patriots (@PFF_Patriots) November 3, 2021
Mac Jones 😎
Kyler Murray
Dak Prescott
Russell Wilson
Ryan Tannehill
Joe Flacco
Nobody has done it four weeks in a row👀 pic.twitter.com/V5EKkN1nSf

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich

Talán még Perkins is hò lehet ha valaha játszani fog😁Wade lehet egy esetleges DMC utód. LB-nek meg ott van McGrone, aki széltében, hosszában is alkalmas a nagyobb tempóra,LB helyett, bár igaz hogy HT-t tuti nem fogjuk marasztali az eddig mutatott játéka okán, én inkább az FS poszton erősíteném meg a keretet. DMC-t valahogy pótolnunk kell, mert szerintem neki ez az utolsó éve, talán-talán egy pluszra még rávehető.Márcsak Lb meg Cb kell és jön a top 5 Dhuh nagy W ez a mostani. Barmore játéka baromira tetszik,egyre jobban tolja. Összességében a D ma kapart rendesen, az offense meg hát khm továbbra sem acélos maradjunk annyiban. JMD-nek is valami bünti köröket kellene futni a többiekkel együtt.....Fumblikat jó lenne elhagyni már az idei évre sok vót már 😊Hetek óta baromi jól tolja,sztem Duggerrel a jövő védelmének alapemberei lesznek
manuszka86
kolok1972
ParadSEC
A lényeg, hogy a holtszezonban még a csapat kimondott erősségének mondott sec-re úgy néz ki komoly ráncfelvarrás szükséges.
ZERO_L
topin