New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 7 éve
Továbbra is tartom, hogy Brees 2011-ben szintén védelem nélkül 13-3-as mérleggel, 5476 yardot passzolt, 46 td passzt adott és nemhogy az MVP címre hanem az All Pro tagságra sem volt elég....Nagyon úgy áll hogy Mahomes... oké, jó helyen lesz ott, de itt van a lehetőség, hogy elismerjék végre a Kilencest, még akkor is, ha ez kicsit életműdíj lenne.Persze megérdemelné Brees
Kájzerszóze
Ugyanakkor mit csináljon még egy irányító? 50 TD? 5000 yard? Lehetetlen játékok és dobások? Első kiemelés a főcsoportban? Védelem nélkül? Mit csináljon még valaki, hogy ne életműdíj legyen egy éves díjból? Nem volt elég, hogy PM mindenre megkapta?
Simán el tudom képzelni, hogy megkapja Brees a pocsék utolsó egy hónapja ellenére, csak nem tudom, mi kellene még egy irányítónak, amit Mahomes nem csinált tavaly
Wyatt
Mit kellett volna még tennie?

több mint 7 éve
Nagyon úgy áll hogy Mahomes... oké, jó helyen lesz ott, de itt van a lehetőség, hogy elismerjék végre a Kilencest, még akkor is, ha ez kicsit életműdíj lenne.Persze megérdemelné Brees
Kájzerszóze
Ugyanakkor mit csináljon még egy irányító? 50 TD? 5000 yard? Lehetetlen játékok és dobások? Első kiemelés a főcsoportban? Védelem nélkül? Mit csináljon még valaki, hogy ne életműdíj legyen egy éves díjból? Nem volt elég, hogy PM mindenre megkapta?
Simán el tudom képzelni, hogy megkapja Brees a pocsék utolsó egy hónapja ellenére, csak nem tudom, mi kellene még egy irányítónak, amit Mahomes nem csinált tavaly

több mint 7 éve
Dan Campbell TE és assistant HC-t interjúra hívja a Cardinals. Főedzőnek...Hívták őt sokfelé, nem csak a Cardinals-ba
Kájzerszóze

több mint 7 éve
Dan Campbell TE és assistant HC-t interjúra hívja a Cardinals. Főedzőnek...

több mint 7 éve
Igy gondolom én is, ezért esik ki a Dallas, mielőtt bosszút állhatnánk rajtuk. A Chicago meg rutintalan irányítóval... szerintem BigDickNick lenyomja őket.Nagyon úgy áll hogy Mahomes... oké, jó helyen lesz ott, de itt van a lehetőség, hogy elismerjék végre a Kilencest, még akkor is, ha ez kicsit életműdíj lenne.Én a Dallasnak örülnék. Őket tartom a leggyengébbnek a DAL, SEA, PHI hármasból. Pontosabban az Eagles erősebb mint ők, de azok szerintem nem fogják túlélni a Soldier Fieldet. Tehát Dallas legyen. Wilson bácsiéktól nagyon tartok.
Jövő héten vajon az Eaglest fogadjuk, vagy a Seahawks jön? Ki mit tippel a wild card körre? Mi lenne jobb nekünk?
Kájzerszóze
Rutin
A többieknek igaza van, nyilván verni kell mindenkit persze 💪😎

több mint 7 éve
Egy kis off (részben):New Orleans college csapata, a Tulane University 16 év után újra bowl-meccset nyert a hétvégén! 😀
Igaz, Gyurma? 😀
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 7 éve
Nagyon úgy áll hogy Mahomes... oké, jó helyen lesz ott, de itt van a lehetőség, hogy elismerjék végre a Kilencest, még akkor is, ha ez kicsit életműdíj lenne.Én a Dallasnak örülnék. Őket tartom a leggyengébbnek a DAL, SEA, PHI hármasból. Pontosabban az Eagles erősebb mint ők, de azok szerintem nem fogják túlélni a Soldier Fieldet. Tehát Dallas legyen. Wilson bácsiéktól nagyon tartok.
Jövő héten vajon az Eaglest fogadjuk, vagy a Seahawks jön? Ki mit tippel a wild card körre? Mi lenne jobb nekünk?
Kájzerszóze
több mint 7 éve
Nagyon úgy áll hogy Mahomes... oké, jó helyen lesz ott, de itt van a lehetőség, hogy elismerjék végre a Kilencest, még akkor is, ha ez kicsit életműdíj lenne.Én simán el tudom képzelni, hogy megkapja Brees az MVP-t. És valóban inkább életműdíjként.
Kájzerszóze
Mahomesnek egy bő évtizede lesz még arra hogy megkapja. Biztos vagyok benne, hogy nem egy szavazó hasonlóan gondolkodik.
több mint 7 éve
Szerintem erősorrend szerinti eredmény lesz, és a Cowboys jön, a Macik meg mennek LA-be.Igazat adok tök mindegy ki jön!
Teljesen mindegy ki jön, a Dome-ban nyerni kell, és kész.
Gyurma Pappa
Ez a PO, "màs jàték". Meg kell verni a szembejövőt vagy elbuksz, akàr ki is lesz az. /Közhelyes voltam 😁😥/
Ha viszont a szívemre, érzelmeimre hallgatok akkor első körben Seahawks. Ha legyürnénk Őket akkor meg CHI.
Az Én emlékeimben mindkét csapatnak tartozunk 1-el. 😁
De tényleg mindegy, csak nyerjük meg a következő meccset, aztàn lehet tovàbb gondolni a következőre, aztàn...!😀
Szerkesztette: Fattyu
több mint 7 éve
Nagyon úgy áll hogy Mahomes... oké, jó helyen lesz ott, de itt van a lehetőség, hogy elismerjék végre a Kilencest, még akkor is, ha ez kicsit életműdíj lenne.Majd kap egy SB (MVP) gyűrűt (címet). Az is elfogadható nem? 😊
Kájzerszóze
több mint 7 éve
Szerintem erősorrend szerinti eredmény lesz, és a Cowboys jön, a Macik meg mennek LA-be. Teljesen mindegy ki jön, a Dome-ban nyerni kell, és kész.
Szerkesztette: Gyurma Pappa

több mint 7 éve
Nagyon úgy áll hogy Mahomes... oké, jó helyen lesz ott, de itt van a lehetőség, hogy elismerjék végre a Kilencest, még akkor is, ha ez kicsit életműdíj lenne.Jövő héten vajon az Eaglest fogadjuk, vagy a Seahawks jön? Ki mit tippel a wild card körre? Mi lenne jobb nekünk?

több mint 7 éve
HA elmászott. Ennél nagyobb csodát is láttunk már. (Én sem adok sok esélyt, ha én szavaznék, én is Mahonesre nyomnám, még ha meg is szakadna a szívem)A Saints futotta a ligában idén a legtöbb TD-t, összesen 26-ot.Thomas-on kívül nics komolyan vehető red zone célpont, ilyen futók mellett értelemszerű a változás. Részben ezen is mászott el Brees MVP-je.
Ez szerintem pár éve elképzelhetetlen volt, de ma is erösen furcsa...
Kájzerszóze
atapapa

több mint 7 éve
A Saints futotta a ligában idén a legtöbb TD-t, összesen 26-ot.Thomas-on kívül nics komolyan vehető red zone célpont, ilyen futók mellett értelemszerű a változás. Részben ezen is mászott el Brees MVP-je.
Kájzerszóze
több mint 7 éve
A Saints futotta a ligában idén a legtöbb TD-t, összesen 26-ot.Kamara kivette belőle a részét a maga 14-vel 😀
Kájzerszóze

több mint 7 éve
A Saints futotta a ligában idén a legtöbb TD-t, összesen 26-ot.Ez szerintem pár éve elképzelhetetlen volt, de ma is erösen furcsa...

több mint 7 éve
A PFF 7 Saints játékost rakott az év végi All-Pro Csapatábasaintswire.usatoday.com/2019/01/01/2018-all-pro-team-pro-football-focus-drew-brees-alvin-kamara/
Közülük Thomas és Morstead első, míg Brees, Kamara, Ramczyk, Armstead, Lutz a második csapat tagja lett.

több mint 7 éve
Lopott:
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Persze, hogy ti is örülhettek majd a Saints győzelmének!Sikerekben gazdag, Super Bowl bajnoki címmel teljes, boldog új évet mindenkinek!Köszönjük szépen a jó kívánságokat New Englandben <3
Dobanor
Wyatt
több mint 7 éve
Sikerekben gazdag, Super Bowl bajnoki címmel teljes, boldog új évet mindenkinek!Köszönjük szépen a jó kívánságokat New Englandben <3
Dobanor

több mint 7 éve
Sikerekben gazdag, Super Bowl bajnoki címmel teljes, boldog új évet mindenkinek!
több mint 7 éve
Josh Hill TE 3évre 8,85 millióért hosszabbítottMásodik számú TE-nek teljesen megfelelő mint ahogy azt idén is bizonyította, de reméljük hogy csak második számúnak tartottuk meg.
kapitnono
több mint 7 éve
Na akkor Dome fild advantage végig a PO-ban, továbbra is áll,hogy Sean-Brees duó otthon még nem kapott ki PO meccsen, reméljük ez a sorozat most sem fog megszakadni....Es Atlanta is inkabb ismeros, mint az AFC csapatainak..
kapitnono