New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 6 éve
Fattyu
1 920
Te'o most sem jàtszik.Davenport pedig kérdéses, a héten ma edzett először limitàltan.
több mint 6 éve
Hollógyalázás lesz!!! Jön a Ravens fan barátom, lassan tíz éve együtt nézzük a sb-t. Ezt is együtt, tévés lesz tuti, ha nem akkor szervezzünk közös meccsnézést.
több mint 6 éve
KeyG
9 519
Köszi a választ. A 2. részével nem értek egyet remélem h vmi csoda folytán otthon fogjuk tartani a W-t. Várós meccs, és vszinű TV-s meccs is lesz, meccs végén meg remélem elmondhatjuk h Brees a hollókat pályafutása alatt nem tudta szétkergetni. 😀Snead nálatok miért kapott kevés lehetőséget? Első évében majd 1000 yardos elkapó volt, akkoriban azt hittem sztár lesz, de ahogy telt az idő, egyre kevesebb lehetőség, passz, yard. Nekem nagyon tetszik a játéka a Ravensbe, csak érdekelne a miért?Nálunk sem volt népszerütlen...
kg0412
A többiek pontosítanak, ha nem jól tudom:
- tavaly 4 meccses eltiltàssal kezdett, ebből fakadóan volt egy kis bizalomvesztés.
- Nem talàlta a formàlyàt egész évben.
- Nem egyeztek meg a pénzben a csapattal, ezért a leggyengébb tendert raktuk rà.
- Ti megkinàltàtok, Mi nem meccseltük.
Remélem, jó szezonja lesz.
Ellenünk viszont ne villogjon 😀😀, mert kell minden W, és ha jól tudom a Ravens ellen még nem nyert Brees. Az a skalp még hiànyzik a Kapitàny polcàrol. 😀
Fattyu
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 6 éve
Rams elleni meccsünkre kíváncsi leszek ,szerintem ilyen 52-49 eredmény lesz 😀
több mint 6 éve
Fattyu
1 920
Snead nálatok miért kapott kevés lehetőséget? Első évében majd 1000 yardos elkapó volt, akkoriban azt hittem sztár lesz, de ahogy telt az idő, egyre kevesebb lehetőség, passz, yard. Nekem nagyon tetszik a játéka a Ravensbe, csak érdekelne a miért?Nálunk sem volt népszerütlen...
kg0412
A többiek pontosítanak, ha nem jól tudom:
- tavaly 4 meccses eltiltàssal kezdett, ebből fakadóan volt egy kis bizalomvesztés.
- Nem talàlta a formàlyàt egész évben.
- Nem egyeztek meg a pénzben a csapattal, ezért a leggyengébb tendert raktuk rà.
- Ti megkinàltàtok, Mi nem meccseltük.
Remélem, jó szezonja lesz.
Ellenünk viszont ne villogjon 😀😀, mert kell minden W, és ha jól tudom a Ravens ellen még nem nyert Brees. Az a skalp még hiànyzik a Kapitàny polcàrol. 😀
Szerkesztette: Fattyu
több mint 6 éve
KeyG
9 519
Snead nálatok miért kapott kevés lehetőséget? Első évében majd 1000 yardos elkapó volt, akkoriban azt hittem sztár lesz, de ahogy telt az idő, egyre kevesebb lehetőség, passz, yard. Nekem nagyon tetszik a játéka a Ravensbe, csak érdekelne a miért?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 6 éve
Fattyu
1 920
Vasárnaptól mit vártok?Minden a D-n múlik, ha DL hozza a javulást amit eddig mutat meccsről meccsre, akkor ott nyerők lehetünk.
gondolom nagyon nem vagytok betojva? 😊
papíron tiétek a jobb O a miénk a jobb D , de pont azok a gyengéink amik Breesnek kedveznek..
nincs 4 man rush csak a blitz , itt szép lehetőségek adódnak majd neki, nincs cover LB és a secondary is hiányos!
nem véletlenül vagytok Vegasban sem esélyesebbek !ha otthon lennétek azt hiszem nem lenne kérdés így NY-ban azért talán megnehezíthetjük a dolgotokat...
yooker
Illetve kell az, hogy DA felismerje hogy nem kell tulvariálni a D hivásokat, egyszerű játékok kellenek, abban jók a srácok. Ennyit tudnak...
Ha ez megvan akkor az O tudja hozni a meccset.
Viszont bennetek is ott a potenciál és NY-ban van a meccs, így bármi lehet.
több mint 6 éve
Vasárnaptól mit vártok?Ha lesz passrush-unk véletlenül és Eli nem tud nyugodtan passzolni, jók lehetünk... csak mi vezessünk az elején.
papíron tiétek a jobb O a miénk a jobb D , de pont azok a gyengéink amik Breesnek kedveznek..
nincs 4 man rush csak a blitz , itt szép lehetőségek adódnak majd neki, nincs cover LB és a secondary is hiányos!
nem véletlenül vagytok Vegasban sem esélyesebbek !ha otthon lennétek azt hiszem nem lenne kérdés így NY-ban azért talán megnehezíthetjük a dolgotokat...
yooker
több mint 6 éve
Vasárnaptól mit vártok?Hát én azért nem vagyok nyugodt, elkapóitok vannak azért,és barkley is elég jónak néz ki 😊 Szoros meccs lesz de én azt várom hogy nyerünk 😊
yooker
több mint 6 éve
Na, még a végén teljesül a kívánságom 😀 Jó lenne talán slotba. Írták róla hogy nem is értik miért nem kelt el a drafton.Van egy bizonyos Arrion Springs, újonc és állítólag az előszezonban elég jól tolta de kivágták, és a packersnél Breeland,Amerson és Springs volt visiten , de végülis Breelandot választották. Szerintem mind a kettőt le kéne igazolnunk, kell a corner ,most pedig kevés van próbát megér.4,46-ot futott a pro day-en. Breeland csak 4,62-őt 😀
ackrisz17
A rotoworldon Saints emblémával van fenn:
www.rotoworld.com/player/nfl/13436/arrion-springs
Kájzerszóze
több mint 6 éve
Vasárnaptól mit vártok?gondolom nagyon nem vagytok betojva? 😊
több mint 6 éve
Van egy bizonyos Arrion Springs, újonc és állítólag az előszezonban elég jól tolta de kivágták, és a packersnél Breeland,Amerson és Springs volt visiten , de végülis Breelandot választották. Szerintem mind a kettőt le kéne igazolnunk, kell a corner ,most pedig kevés van próbát megér.4,46-ot futott a pro day-en. Breeland csak 4,62-őt 😀
ackrisz17
A rotoworldon Saints emblémával van fenn:
www.rotoworld.com/player/nfl/13436/arrion-springs
Szerkesztette: Kájzerszóze
több mint 6 éve
Van egy bizonyos Arrion Springs, újonc és állítólag az előszezonban elég jól tolta de kivágták, és a packersnél Breeland,Amerson és Springs volt visiten , de végülis Breelandot választották. Szerintem mind a kettőt le kéne igazolnunk, kell a corner ,most pedig kevés van próbát megér.
több mint 6 éve
Neki anno a Raidersben volt vállalható szezonja....meglátjukmeg az a David Amerson, akit a Chiefs (!) vágott ki.Le kellene igazolnunk Breelandot a piacról, hátha jobb mint Crawley vagy PJ....Sterling Moore látogat...
ackrisz17
Gyurma Pappa
PEEtör
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
meg az a David Amerson, akit a Chiefs (!) vágott ki.Le kellene igazolnunk Breelandot a piacról, hátha jobb mint Crawley vagy PJ....Sterling Moore látogat...
ackrisz17
Gyurma Pappa
több mint 6 éve
valami olyasmit, hogy season ending...Ja, most olvasom hogy Bokatörés, IR....
Kájzerszóze
több mint 6 éve
Rutin
2 021
Brees eddig életében csak 1x szerzett 2 futott TD-t egy meccsen.2009-ben történt a dolog... 😀
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 6 éve
Mondjuk Moore lehet slotba jön Robinson helyett, nem tudom milyen súlyos a sérülése, hallottatok valamit?
több mint 6 éve
ajjaj 😀Le kellene igazolnunk Breelandot a piacról, hátha jobb mint Crawley vagy PJ....Sterling Moore látogat...
ackrisz17
Gyurma Pappa
több mint 6 éve
Le kellene igazolnunk Breelandot a piacról, hátha jobb mint Crawley vagy PJ....Sterling Moore látogat...
ackrisz17
több mint 6 éve
Lehet hozni tengernyi adatot, a mai NFL-ben a legfontosabb stat, hogy milyen PR-t enged a védelmed az ellenfél irányítójának. Ha a csapatod irányítója jó PR-t nyom, a védelmed alacsony PR-t enged, akkor az kvázi garancia a rájátszásra. A kettő közötti különbség a statisztikák Szent Grálja, Amikor 2009-ben bajnokok lettünk, ez a különbség +37,44 volt
www.coldhardfootballfacts.com/stats/2009/Final/PRD/
Rá egy évre plusz 31,7-tel volt bajnok a Packers.
Persze a Super Bowl csak egy meccs, a rájátszásra pedig egy csapat egy meccsen bármikor betlizhet, vagy támadhat fel egy irányító a semmiből mint Flacco vagy a kis Manning, de szar PRD-vel nem lesz senki bajnok, mínuszossal még rájátszásba se kerül nagyon.
Mi PR-ban hiába vagyunk most 122-vel, ha a D 141-t enged.