New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 7 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 687 — playoffs???
Oké, kitől válunk meg, akiért adnak is valamit?
O: Kamara, Line, MT, Ramczyk, Ginn, Armstead, Peat, Unger, Warford
D: Apple, Davenport, Rankins, Jordan, Coleman, Davis, Klein, PatRob

több mint 7 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 409 — Do Your Job
Sok lehetőségünk nem lesz:
2nd round 5th round 6th round (via New York Jets) 6th round 7th round (via Cleveland Browns) 7th round

De:
There are still almost four months to go until the 2019 draft, so it’s unlikely the Saints go into draft day with just these few selections. Saints coach Sean Payton commented earlier in the season that “we’ll find a way to get a draft pick back. That’s easy to do.”

In the past, that’s meant trading away a key piece of the offense — guys like tight end Jimmy Graham, running back Darren Sproles and wide receivers Kenny Stills and Brandin Cooks. Who’s next?

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 7 éve
CB már nem kell, minden rendben?

TE kell, RB bárhonnan lesz óccón, falemberből sosem elég - lásd az idei sérüléseket - és a CB/S minőség/mennyiség rendben van?

Coleman igen jó igazolás volt.....

több mint 7 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 072
Az edzőkeringő alapján jövőre -rövid kisiklás után- ismèt az NFC South lesz a legdurvább csoport (akár 3 PO hely?).
PEEtör
gondolom a Saints, Panthers, Bucs hármasra gondolsz.....😀
Kájzerszóze
Nálunk nem nagyon fog elmenni senki, a rosteren szinte ugyanaz lehet, Ingram el kell egyedül hosszabbítani, meg a védelembe kell egy kis erősítés, és bőven ott lehetünk megint.
kapitnono
No meg legalább egy TE. 😀
Vérfrissítés meg mindíg kell, úgyhogy lesz variáció más posztokon. A drafton falember és RB biztos jön és el is kōltöttük a pickjeinket. 😎

több mint 7 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 197 — WHO DAT!!!!
Az edzőkeringő alapján jövőre -rövid kisiklás után- ismèt az NFC South lesz a legdurvább csoport (akár 3 PO hely?).
PEEtör
Kájzerszóze
Nálunk nem nagyon fog elmenni senki, a rosteren szinte ugyanaz lehet, Ingram el kell egyedül hosszabbítani, meg a védelembe kell egy kis erősítés, és bőven ott lehetünk megint.

több mint 7 éve
PEEtör

több mint 7 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 758
több mint 7 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021
Ha az O-falunk nem esik szét (magyarul: nem sérül meg mondjuk 2 ember belőle), akkor szerintem nyerünk.

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 7 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 197 — WHO DAT!!!!
Az eaglest szerintem ugyanúgy kivégezzük, mint annak idején a cardinalst a div. körben.
HajduImre
Hát én most néztem az ismétlést és elég jól mentek. A front eddig is jó volt, hátul pedig a sok sérülés ellenére eléggé haraptak. Támadásban pedig úgy tűnik nem lehet őket leírni Folessal meg Pedersonnal. Szerintem direkt törik össze Wentzet a rájátszásra hogy ott a friss Foles új gameplannel agyonvágjon mindent. Szóval legyen igazad de én egy izzadós győzelmmel is megelégszem.
Matthew99
A front oké, de az egészséges falunk a legjobb a ligában. A secben meg Maddoxra dobálva Trubisy-Robinson kombó szészopatta őket, akkor Brees-Thomas mire lesz képes?

Én nem tartok tőlük, nyernünk kell, jobbak vagyunk papíron is (én nem annyira hozom ki a pontozást sem, mint Gyurma 😊 )
PEEtör
Igen, a kulcsjátékosoknak volt 3 hetük pihenni, reméljük Armstead is rendbe jött ennyi idő alatt, és a PO-ra rendben lesz.
Mi vagyunk otthon, bárki jönne hozzánk a Dome-ba mi lennénk az esélyesebbek nem is kérdés. Csak ezt meg is kell mutatni a pályán, és reméljük a legjobbakat 😀

több mint 7 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 295 — Invisible man
Az eaglest szerintem ugyanúgy kivégezzük, mint annak idején a cardinalst a div. körben.
HajduImre
Hát én most néztem az ismétlést és elég jól mentek. A front eddig is jó volt, hátul pedig a sok sérülés ellenére eléggé haraptak. Támadásban pedig úgy tűnik nem lehet őket leírni Folessal meg Pedersonnal. Szerintem direkt törik össze Wentzet a rájátszásra hogy ott a friss Foles új gameplannel agyonvágjon mindent. Szóval legyen igazad de én egy izzadós győzelmmel is megelégszem.
Matthew99
A front oké, de az egészséges falunk a legjobb a ligában. A secben meg Maddoxra dobálva Trubisy-Robinson kombó szészopatta őket, akkor Brees-Thomas mire lesz képes?

Én nem tartok tőlük, nyernünk kell, jobbak vagyunk papíron is (én nem annyira hozom ki a pontozást sem, mint Gyurma 😊 )
PEEtör
Legyen igazatok. Inkább ti mondjátok nekem, hogy nalátod mint fordítva.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 758
HajduImre
Matthew99

Szerkesztette: PEEtör
több mint 7 éve
Vegas szerint 8 pontos favoritok vagyunk. Nekem elég ha héttel nyerünk pl.
Kájzerszóze
Nekem elég, ha nyerünk

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 7 éve
Vegas szerint 8 pontos favoritok vagyunk. Nekem elég ha héttel nyerünk pl.

több mint 7 éve
HajduImre New Orleans Saints 157
HajduImre
Matthew99
Én is, de valami miatt most gálára számítok. 😊
több mint 7 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 295 — Invisible man
HajduImre

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
több mint 7 éve
Ha lesz közös meccs nézes akkor én megyek szívesen. Nem iszom alkoholt szóval 4 hely lesz nálam. Észak-Buda az indulás helye.
Thomas80
Gyere! Az utazást mi megoldjuk. 8 körül ott tali! Igaz Imi?
zemanla
megbeszéltük!
több mint 7 éve
Ha lesz közös meccs nézes akkor én megyek szívesen. Nem iszom alkoholt szóval 4 hely lesz nálam. Észak-Buda az indulás helye.
Thomas80
Gyere! Az utazást mi megoldjuk. 8 körül ott tali! Igaz Imi?

több mint 7 éve
Thomas80
Én biztos itt leszek. Gyertek, gyertek. Ráadásul kilenckor zárunk, csak mi leszünk. 😊
HajduImre
Kereslek privátban!
Tetszik az ötlet, én biztos megyek, lehet, plusz egy fő.

több mint 7 éve
Thomas80
Én biztos itt leszek. Gyertek, gyertek. Ráadásul kilenckor zárunk, csak mi leszünk. 😊
több mint 7 éve
Alakul....😉

több mint 7 éve
Thomas80 New Orleans Saints 261
több mint 7 éve
Ha gondoljátok nézhetjük a meccset nálunk, az éttermemben. Pizza van, sör van, pálinka van, tévé van (illetve addigra lesz).
Százhalombatta, Pizza del Fiore. A pizzára vendégeink vagytok.
HajduImre
Csábító ajánlat...
De ha pálinka van, ....részegen, ki visz majd haza?? 😀
zemanla
Nincs messze, 20 perc a belvárosból, csak lesz valaki, aki vezet. 😊
több mint 7 éve
Cowboys jöhet, kell a revenge. A Phillynek is örülnék, de ök jöjjenek egy héttel később ☺
Kájzerszóze
Azt hogy a faszba? Ha az Eagles továbbjut, akkor mindenképp a Saintsel játszik, méghozzá a következő körben. Hogy a bánatba mehetne egy héttel később? Csicska gecik, ennyit se tudtok?
Marko16
neked teljesen elment az eszed
több mint 7 éve
Ha gondoljátok nézhetjük a meccset nálunk, az éttermemben. Pizza van, sör van, pálinka van, tévé van (illetve addigra lesz).
Százhalombatta, Pizza del Fiore. A pizzára vendégeink vagytok.
HajduImre
Csábító ajánlat...
De ha pálinka van, ....részegen, ki visz majd haza?? 😀