New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 7 éve
Ma 40 éves a kapitányde mi kerunk tole iden ajandekot!
EasyGhost
több mint 7 éve
Ma 40 éves a kapitány
több mint 7 éve
Peat törött kézzel nyomta végig a meccset, úgy h a bye-weeken műtötték 😮Jeffery meg torott bordával.
Ahoz képest a két holding nem is volt sok...bár a false startokat nem magyarázza 😉
clbass
Ezek nem normalisak,nekem egy begyulladt köröm is gatlo tenyező cipőt huzni kb. ...
több mint 7 éve
Szerintem az első játék jó hívás volt, csak rövid volt a passz, ha bejön, rögtön td és megadja az alaphangot, ha nem, jön az ellen normál kiindulási pontról. Szerintem Thomas is azért ment biztosítani arra, hogy ha int, akkor is rögtön megállítsa a visszahordást, mint ahogy történt is.Nekem tetszenek ezek első játékra, pár meccsel korábban Hill is ugyanígy passzolt az első first down-ért, akkor is int lett, de ilyenkor még szerintem belefér egy ilyen rizikós játék, az ellen is inkább futásra számít, most is megcsinálták a játékot, csak sajnos valszeg már nincs meg Breesben az ehhez szükséges karerő.
És az sem törvényszerű, hogy ha nem elkapás, akkor int legyen.
több mint 7 éve
Peat törött kézzel nyomta végig a meccset, úgy h a bye-weeken műtötték 😮Ahoz képest a két holding nem is volt sok...bár a false startokat nem magyarázza 😉
több mint 7 éve
Köszi!Találtam jó képet. És ha sikerül ami a fejemben van akkor viselhető lesz 😉Köszi!Egy Gleasont (37) kérhetek?Persze.
zemanla
Matthew99
Ha lehet, inkább a csúcson..... 😕
zemanla
Matthew99

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 7 éve
Brees-t mikor 97 evesen meghivjak az evadnyitora es elejti a labdat, mert nem birja el, akkor is azt fogom majd mondani hogy ezt is o csinalja a legjobban. Ezt csak azert irom, hogy latszodjon hogy nem vagyok elfogult. A karja mar nem a legerosebb, sot nem is tud gyorsan futni sem, de nem lattam hogy Brees utazott volna a csapaton....
több mint 7 éve
Találtam jó képet. És ha sikerül ami a fejemben van akkor viselhető lesz 😉Köszi!Egy Gleasont (37) kérhetek?Persze.
zemanla
Matthew99
zemanla

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Köszi!Egy Gleasont (37) kérhetek?Persze.
zemanla
Matthew99

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 7 éve
Egy Gleasont (37) kérhetek?Persze.
zemanla

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Egy Gleasont (37) kérhetek?Nincsmit. De ha szóltok mi kell akkor előbb kész van.Igen, de lėgypiszkot rakott ki.Mert Svájcibicska Taysomot nem lehet lekorlátozni 😀Erre vàrtam. 😁😁😁
Matthew99
Köszi!
Próbàlom berakni de nem megy 😑
Fattyu
Img közé raktad?
Matthew99
Most mobillal bohockodom. Holnap majd megcsinálom gépről, hátha úgy megy.
Még egyszer köszi Mester!
Fattyu
Matthew99

több mint 7 éve
Srácok! Azért ne temessük az offenst, a a Kapitányt meg pláne. Hoztuk a meccset ha a Lutz berúgja simább a vége. Nem hibáztatom idén is jó a fiú. Brees első passza kuka, de utána azért odadobta ahova kellett. Nem kell erőltetni a hosszú labdákat, rövid játék biztos haladás. Lásd Pats. Hozzászoktunk, hogy az offens hozza a meccseket, ez most kiegyenlítődött.
több mint 7 éve
Nincsmit. De ha szóltok mi kell akkor előbb kész van.Igen, de lėgypiszkot rakott ki.Mert Svájcibicska Taysomot nem lehet lekorlátozni 😀Erre vàrtam. 😁😁😁
Matthew99
Köszi!
Fattyu
Img közé raktad?
Matthew99
Fattyu

több mint 7 éve
Igen, de lėgypiszkot rakott ki.Mert Svájcibicska Taysomot nem lehet lekorlátozni 😀Erre vàrtam. 😁😁😁
Matthew99
Köszi!
Fattyu
Img közé raktad?
Matthew99
több mint 7 éve
Szelektív a memória a zebrák tekintetében, a kamuholdinggal továbbengedett driveotokat vhogy elfelejted a saját endzone torkából, illetve a futott TD-teknél is volt egy büdös nagy holding középen. Volt kérdőjeles ítélet mindkét irányban, én nem éreztem egyoldalú bíraskodást.1) nem felejtettem el, de lásd később
gabokocka
2) nem volt futott TD-nk 😊 (tudom mire gondolsz, de ennél nagyobb holdingot sem fújtak be)
3) 11-4 volt a büntetések között a végeredmény, ahogy tegnap is írtam úgy gondolom, hogy a kapott büntik jó része jogos volt, de azért ez az arány, egy ennyire kiegyensúlyozott meccsen
De engedjük el, ha kikapunk elő sem hozom, de így hadd sírjak.

több mint 7 éve
Ilyen gyorsan még nem kaptam ennyi lájkot. Ezek szerint jó döntés volt Hill.

több mint 7 éve
Szelektív a memória a zebrák tekintetében, a kamuholdinggal továbbengedett driveotokat vhogy elfelejted a saját endzone torkából, illetve a futott TD-teknél is volt egy büdös nagy holding középen. Volt kérdőjeles ítélet mindkét irányban, én nem éreztem egyoldalú bíraskodást.Nem tudom mit fostok, a Rams secondary mellett Thomas brillírozni fog. Legalábbis nem látom ki lenne képes megfogni nálunk (Peters, Talib baromi nagy csalódás ebből a szempontból). Egyetlen esélyünk, hogy nem alszunk be úgy, mint az alapszakasz meccsen és több pontot rakunk fel mint ti.Ja, én is így látom. A védelmünk nagyon felszívta magát, ha Gurleyt és Andersont limitálni tudjuk, akkor nem lehet gondunk. Ha elveszítjük a fal párharcot, akkor meg mindegy, be fog darálni a futás, és ha kapkodni kell, ahogy látszott a hétvégén, akkor már nem úgy megy mint régen (tbh.: régen sem ment igazán).
Pizsama
Amiben az idei Saints kiemelkedik négy csapat közül, az a küzdés. Az alapszakaszban 7-szer nyert hátrányból a csapat, most ehhez hozzáadtunk még egyet. Jeffrey dropja nélkül sem biztos, hogy lett volna TD, hogy nem tudjuk megállítani őket az endzone előtt, ugye két fontos büntetést is kaptunk abban a drive-ban.
Szóval a csapat kemény, mint a Rolling Stones.
Tényleg nem akarok ezzel foglalkozni, a zebrákat a pálya részének tekintem, a turf monstert sem hibáztatom, ha valaki elesik, de azt gondolom a bírók visszakompenzálták a Steelers elleni hibákat, most az kéne, hogy többet ne nyúljanak bele a meccsbe.
Gyurma Pappa
Nem emiatt jöttem ide, csak ez szemenütött 😊
Szóval grat, nagy fordítás volt, a legjobban a fake punt tetszett, mindenki tudta, hogy az jön, mégis megcsináltátok. Egyébként nekem a korábbiakkal ellentétben most az volt az érzésem, hogy Brees játéka ellenére nyertetek, nem pedig azért, mert überkirály volt.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Nem tudom mit fostok, a Rams secondary mellett Thomas brillírozni fog. Legalábbis nem látom ki lenne képes megfogni nálunk (Peters, Talib baromi nagy csalódás ebből a szempontból). Egyetlen esélyünk, hogy nem alszunk be úgy, mint az alapszakasz meccsen és több pontot rakunk fel mint ti.Ja, én is így látom. A védelmünk nagyon felszívta magát, ha Gurleyt és Andersont limitálni tudjuk, akkor nem lehet gondunk. Ha elveszítjük a fal párharcot, akkor meg mindegy, be fog darálni a futás, és ha kapkodni kell, ahogy látszott a hétvégén, akkor már nem úgy megy mint régen (tbh.: régen sem ment igazán).
Pizsama
Amiben az idei Saints kiemelkedik négy csapat közül, az a küzdés. Az alapszakaszban 7-szer nyert hátrányból a csapat, most ehhez hozzáadtunk még egyet. Jeffrey dropja nélkül sem biztos, hogy lett volna TD, hogy nem tudjuk megállítani őket az endzone előtt, ugye két fontos büntetést is kaptunk abban a drive-ban.
Szóval a csapat kemény, mint a Rolling Stones.
Tényleg nem akarok ezzel foglalkozni, a zebrákat a pálya részének tekintem, a turf monstert sem hibáztatom, ha valaki elesik, de azt gondolom a bírók visszakompenzálták a Steelers elleni hibákat, most az kéne, hogy többet ne nyúljanak bele a meccsbe.

több mint 7 éve
Mert Svájcibicska Taysomot nem lehet lekorlátozni 😀Erre vàrtam. 😁😁😁
Matthew99
Köszi!
Fattyu
Img közé raktad?

több mint 7 éve

több mint 7 éve
Nem tudom mit fostok, a Rams secondary mellett Thomas brillírozni fog. Legalábbis nem látom ki lenne képes megfogni nálunk (Peters, Talib baromi nagy csalódás ebből a szempontból). Egyetlen esélyünk, hogy nem alszunk be úgy, mint az alapszakasz meccsen és több pontot rakunk fel mint ti.azert a fosastol messze jarunk remelem 😊
Pizsama
a sajat csapatat mindenki uber-kritikusan latja (legalabbis 2 vesztett meccs utan rendszeresen assuk a sirt ev elejen)
realisztikusan probaljuk nezni a helyzetet es azert a Rams rettenetesen jo csapat es kivalo edzovel rendelkezik.
azert a mostani korben pont kiderult hogy olyan defense-k akiket leirtak (pl. Chiefs) pikkpakk felkeszultek a masik csapatbol.
szoval legyen mar vasarnap na!
több mint 7 éve
Nem tudom mit fostok, a Rams secondary mellett Thomas brillírozni fog. Legalábbis nem látom ki lenne képes megfogni nálunk (Peters, Talib baromi nagy csalódás ebből a szempontból). Egyetlen esélyünk, hogy nem alszunk be úgy, mint az alapszakasz meccsen és több pontot rakunk fel mint ti.
több mint 7 éve
Nagyon meg lehet koszonni ezt a meccset meg a szezont - kicsit eloretekintve azert ilyenkor remiszto hogy nincs senki a Kapitany mogott 😕kicsit P.Manning sztori lenne ha vinnenk a Lombardit, de erre mondjak hogy lattunk mar karon varjut!
Oriasi meccs lesz az NFC donto az mar biztos.
Slusszpoen - Kapitany 2 gyuruvel nyugdij es elhozzuk Folest 😀😀😀