New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 6 éve
mi már tudjuk, hogy a jövő évi draftclass all bust lesz 😀
több mint 6 éve
Na ezt nem tudtam, így már más a helyzet. Ha win now van, akkor viszont nem értem miért nem Petersonra mentettek. Bár lehet neki más elképzelései vannak.Nem maradt rá érdemi muníció, egy nyomorult második körrel nem tudod sztem Petersont elhozni, Mack körüli ára lesz.
KeyG
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Az már megtörtént. 😀Nem akartátok feladni a jövőt. Ez áron jó pick, de látszik is h első körösből lesüllyedt. Azt hiszem magatartási és agykapacitási gondjai vannak.Fasza... PP nem tűnt reálisnakNem Tudom, hogy NY-ban milyen jàtékos volt.
atapapa
És az is biztos a secben elfér.
De lehetett volna "upgradebb"/csak szíp magyarosan😀😀/ jàtékost szerezni talàn?
Fattyu
KeyG
Brutál all-in, jövőre nem is igen marad pick.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
KeyG
9 520
Na ezt nem tudtam, így már más a helyzet. Ha win now van, akkor viszont nem értem miért nem Petersonra mentettek. Bár lehet neki más elképzelései vannak.Teddy és Davenport tradnél màr feladatuk a jövő évi draftunkat.Nem akartátok feladni a jövőt. Ez áron jó pick, de látszik is h első körösből lesüllyedt. Azt hiszem magatartási és agykapacitási gondjai vannak.Fasza... PP nem tűnt reálisnakNem Tudom, hogy NY-ban milyen jàtékos volt.
atapapa
Fattyu
KeyG
Maradt egy àrva 2körünk az első két napra 😀😀😀
Fattyu
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 6 éve
Fattyu
1 920
Teddy és Davenport tradnél màr feladatuk a jövő évi draftunkat.Nem akartátok feladni a jövőt. Ez áron jó pick, de látszik is h első körösből lesüllyedt. Azt hiszem magatartási és agykapacitási gondjai vannak.Fasza... PP nem tűnt reálisnakNem Tudom, hogy NY-ban milyen jàtékos volt.
atapapa
Fattyu
KeyG
Maradt egy àrva 2körünk az első két napra 😀😀😀
több mint 6 éve
Most jon Peterson egy 2.korert es Eli Apple ert 😁😁
több mint 6 éve
KeyG
9 520
Nem akartátok feladni a jövőt. Ez áron jó pick, de látszik is h első körösből lesüllyedt. Azt hiszem magatartási és agykapacitási gondjai vannak.Fasza... PP nem tűnt reálisnakNem Tudom, hogy NY-ban milyen jàtékos volt.
atapapa
Fattyu
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 6 éve
Fattyu
1 920
Fasza... PP nem tűnt reálisnakNem Tudom, hogy NY-ban milyen jàtékos volt.
atapapa
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Én is mellé lőttem: idei 4. + jövő évi 7. kör.Ők, köszi.6. kor inkább reális sztem.Giants trading Eli Apple to the Saints, per source. - SchefterCB a fedélzeten.
Beki
Gondolom olcsóbb volt mint Peterson lett volna. Pedig jó lett volna.
Odaadtuk a 2.kört vajon?
Fattyu
Beki
Őt nem tudtam belőni àrban, kívűl esett a làtóteremen.
Az első körből indultam ki...
Fattyu
több mint 6 éve
Fattyu
1 920
Ők, köszi.6. kor inkább reális sztem.Giants trading Eli Apple to the Saints, per source. - SchefterCB a fedélzeten.
Beki
Odaadtuk a 2.kört vajon?
Fattyu
Beki
Őt nem tudtam belőni àrban, kívűl esett a làtóteremen.
Az első körből indultam ki...
Szerkesztette: Fattyu
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
6. kor inkább reális sztem.Giants trading Eli Apple to the Saints, per source. - SchefterCB a fedélzeten.
Beki
Odaadtuk a 2.kört vajon?
Fattyu
több mint 6 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Annak örülnék, én magamtól ink 3. v 4. körre gondolok, várom a pontos infót.Giants trading Eli Apple to the Saints, per source. - SchefterCB a fedélzeten.
Beki
Odaadtuk a 2.kört vajon?
Fattyu
Egyébként kívánom, hogy itt bontakozzon ki! 😊
több mint 6 éve
Fattyu
1 920
Giants trading Eli Apple to the Saints, per source. - SchefterCB a fedélzeten.
Beki
Odaadtuk a 2.kört vajon?
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Giants trading Eli Apple to the Saints, per source. - Schefter
több mint 6 éve
Itt még nem láttam.Nem gondoltam volna, hogy Shockeynak csak 6 TD elkapása van.
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Peterson-Lattimore páros, nem lenne szar. A Davenport pick szerint is win-now módban vagyunk, szal hajrá Loomis, szerezzünk Breesnek még egy gyűrűt!Teddy-t is el lehetne tradelni, akár a Cardshoz, akár a Jags-hez.
több mint 6 éve
2 milla hely van a sapi alatt, egy esetleges PP trade esetén 3 millát kéne felszabadítani idénre, ami nem lehetetlen pl. egy Jordan átstruktúrálással.Biztos megy a matek, mit hol mennyiért....😀Érte odaadnám azt a jövő évi 2. kört 😀 Bár a mai Cooper 1.kör után lehet Petersonért 2 első kört is kérnek majd 😀Patrick Peterson azt kéri a Cards-tól, hogy cseréljék el a héten.De jó lenne ha ide jönne, bár elég kicsi az esélye
Lesz kínálat a CB-piacon, nem is gyenge.
Rutin
ackrisz17
kapitnono
Értékes pick nem sok van, hely a sapka alatt meg hirtelen nem tudom.
Fattyu
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Fattyu
1 920
Biztos megy a matek, mit hol mennyiért....😀Érte odaadnám azt a jövő évi 2. kört 😀 Bár a mai Cooper 1.kör után lehet Petersonért 2 első kört is kérnek majd 😀Patrick Peterson azt kéri a Cards-tól, hogy cseréljék el a héten.De jó lenne ha ide jönne, bár elég kicsi az esélye
Rutin
ackrisz17
kapitnono
Értékes pick nem sok van, hely a sapka alatt meg hirtelen nem tudom.
több mint 6 éve
Érte odaadnám azt a jövő évi 2. kört 😀 Bár a mai Cooper 1.kör után lehet Petersonért 2 első kört is kérnek majd 😀Patrick Peterson azt kéri a Cards-tól, hogy cseréljék el a héten.De jó lenne ha ide jönne, bár elég kicsi az esélye
Rutin
ackrisz17
több mint 6 éve
Patrick Peterson azt kéri a Cards-tól, hogy cseréljék el a héten.De jó lenne ha ide jönne, bár elég kicsi az esélye
Rutin
több mint 6 éve
CB Ken Crawley wasn't burned a single time in direct coverage (neither was Lattimore). Openings in zone/blown coverages led to every big pass play.Tavaly több volt az emberezés sokkal. Ezt ök is látják. Szerintem probálják gyakoroltatni, beléjük verni, hogy kiismerjetetlenebb, sokszinübb legyen a def. Ott sem hülyék. Könnyebb nyerni, meccsben maradni, ha tudsz változtatni. Én ezt tanultam, bár a kézilabda, de itt is hasonló lehet az ok. Itt sajnos a játékosok nem értik, nem megy át nekik, szerintem 😀
Need to either fix the zones or play more M2M
Ez azért érdekes, szerintem is jobb lenne a több men Coverage a D ben, nem akar menni nagyon ez a zónázás.
kapitnono
több mint 6 éve
Rutin
2 021
Patrick Peterson azt kéri a Cards-tól, hogy cseréljék el a héten.Lesz kínálat a CB-piacon, nem is gyenge.
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 6 éve
CB Ken Crawley wasn't burned a single time in direct coverage (neither was Lattimore). Openings in zone/blown coverages led to every big pass play. Need to either fix the zones or play more M2M
Ez azért érdekes, szerintem is jobb lenne a több men Coverage a D ben, nem akar menni nagyon ez a zónázás.
több mint 6 éve
A nagy rekordozás közben azt is kiemelném, hogy csak a Kilences nem dobott még picket idén 😀(azok közül, akiknek minimum 50 passzolt yardja van idén)