New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 6 éve
Fenntartom, amit tegnap irtam...Milyen meccset néztek ezek? Vagy mit csinált a többi védő?Ránéztek, hogy na, volt egy pick-six, egy csomó szerelés, na akkor tök jó volt.
Matthew99
Amúgy a PFF is karmolta, 33.4-es értékelésével még a második legszarabbtól is majdnem 20-szal elmaradt.
Cameron Jordan 89.6-ot kapott, csak a viszonyítás miatt...
Wyatt
több mint 6 éve
Davenport kihagy kb. egy hónapot, úgyhogy...Ez így nem a legjobb a sorsolás legneheze érkezik kb az elkövetkező 1 hónapban. Okafor okés, de utána nem nagyon van rotáció, mert Jordan ugye minden snapet fenn van kb, Okafor meg Davenport eddig jól váltogatták egymást. Reméljük Hendricksont ismét előveszi akkor Sean 😀
... It's Okafor time now! 😀
(reméljük a legjobbakat...)
Rutin
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Milyen meccset néztek ezek? Vagy mit csinált a többi védő?Ránéztek, hogy na, volt egy pick-six, egy csomó szerelés, na akkor tök jó volt.
Matthew99
Amúgy a PFF is karmolta, 33.4-es értékelésével még a második legszarabbtól is majdnem 20-szal elmaradt.
Cameron Jordan 89.6-ot kapott, csak a viszonyítás miatt...
több mint 6 éve
Rutin
2 021
Davenport kihagy kb. egy hónapot, úgyhogy...... It's Okafor time now! 😀
(reméljük a legjobbakat...)
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 6 éve
Milyen meccset néztek ezek? Vagy mit csinált a többi védő?
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
nesztek PJ show 😀Miért is akartunk mi még corneért trédelni 😀
pbs.twimg.com/media/Dq1xEK8UwAASEbJ.jpg
braxa88
több mint 6 éve
nesztek PJ show 😀Gonosz vagy 😎
braxa88
Utolsó pillanatokban egy jövö évi harmadik körért Seattlebe küldtük PJ-t. 😀😀😀
több mint 6 éve
Pt79
49
nesztek PJ show 😀Ha nem tudnám, hogy holnap november 1-je van, azt hinném április
braxa88
több mint 6 éve
Fattyu
1 920
A utolsó pillanati tradek és az azzal kapcsolatos pletykàk kapcsàn, merült fel bennem a következő agyalàs.T. Hillel vajon mi lehet a pick értéke? / Az biztos, hogy Én nem adom 😁😁😁/
Mennyire tornàzhatta fel magàt a nulla értékről?
Ha jól tudom vele hosszabbítani kellene jövőre? nem jól tudom, 2019-re van még szerződése
Vajon mennyi lehetne a szerződése?
Tudom, ezek csapat és jàtékos függő dolgok.
Én bàrmennyit agyaltam, nem jutottam semmire. Nehéz belőni az értékét.
Szerkesztette: Fattyu
több mint 6 éve
Így, hogy a Hawks' cutolta Brandon Marshall-t szerintem egy próbát simán megérne nálunk.
......
több mint 6 éve
két éve második körös volt, majd térdműtét és csípőprobléma miatt még pályára sem lépett...ha az a doki még a csapatnál van, aki Breesre okét mondott, akkor csak őt kell megkérdezni 😀
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Obi Melifonwu járt nálunk, elég jó felépítéssel bír, és valszeg olcsó is lenne, egy próbát megérne.
több mint 6 éve
Igeeen. Meglesz megint 💪Most kezdődött az ismétlés a Sport2-n. Aki nem látta a PJ showt, lehet nézni.és nyertünk megint?
Akik látták, hát azok mazopisták, mint én.
Márkusznak gratulálok! Megérdemelte! Kár hogy egyesek majdnem tönkretették ezt......
Épp most kapták el az első TD-t Diggs, ki mellől??? Na?????
Kájzerszóze
adam77
több mint 6 éve
adam77
635
Most kezdődött az ismétlés a Sport2-n. Aki nem látta a PJ showt, lehet nézni.és nyertünk megint?
Márkusznak gratulálok! Megérdemelte! Kár hogy egyesek majdnem tönkretették ezt......
Kájzerszóze
több mint 6 éve
a picksix kellett, persze fontos is volt, de azért jegyezzük meg, hogy csak azért sikerült, mert PJ megint elrontotta a védekezést. A WR futott keresztbe - Diggs - majd egy légfékes megállást produkált. PJ ebből mit sem észlelve folytatta újtát tovább, emberét hátrahagyva vágtatott tovább. Nem lehet őt ilyenekkel zavarba ejteni 😀Szaladt, Kirk kapitány meg odadobta neki.... ennél már csak az lett volna nagyobb vicc, ha elejti, vagy rossz irányba kezd futni az elkapás után.
Magyar focimeccsen volt ilyen, hogy beállt a cserejátékos és rögtön egy óriási gólt fejelt a szögletből, a saját kapujukba.... Kérdésre elmondta, hogy összezavarodott és azt hitte ők támadnak 😀
Kösz PJ a hat pontot, de sajnos az ezt megelőző és az ezt követő produkciód is nagyon kevés volt...
több mint 6 éve
Most kezdődött az ismétlés a Sport2-n. Aki nem látta a PJ showt, lehet nézni.Mondjuk slotban inkább Bell-t játszatnám, PJ-nek köze nincs hozzá, oda inkább egy mozgékonyabb db kellene, már pedig PJ ennek nem felel meg 😀
Kájzerszóze
Még a szélen is megverik, akkor miért pont ott erőltetik/Nem mintha Crawley jobb lenne ott 😀/
több mint 6 éve
Most kezdődött az ismétlés a Sport2-n. Aki nem látta a PJ showt, lehet nézni.Akik látták, hát azok mazopisták, mint én.
több mint 6 éve
Rutin
2 021
És a meccslabdát ki kapta?Tippem: PJ
atapapa
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 6 éve
A héten kiderül.... 😊😊Eddig 2-0. Mennyire vagyok optimista Laciii?Na, mostantól indul a hegymenet... A durva hegymenet.Az Atlantát kivettem a listádból, ők már kiszálltak 😀 😀 😀 😀
A következő 5 meccsünk:
@BAL, @MIN, vsLAR, @CIN, vsPHI
(5 csapat, eddig idén 16 W-jük van)
Ezalatt a Panthersnek...
@WAS, @PHI, vsBAL, vsTB, @PIT, @DET
(6 csapat: de csak 13 W eddig)
Rutin
Remélem az O lendülete nem fog megtörni a bye miatt, a D-nek kifejezetten kell, meg a sérülteknek is.
a BAL meglesz biztosan.
a MIN kötelező bosszú és szerencsére idén még nem az igaziak, bár folyamatosan javuló képet mutatnak.
a LAR nagyon necces lesz, de ha SB-ba akarunk jutni, oda a Ramsen keresztül vezet majd az út: win.
a CIN könnyebb lesz mint az előző, de idegenben kikapunk.
a PHI sem láblógatás, ha a secondary rendben lesz addigra, akkor könnyebb lesz, de win lesz.
Újabb 4-1 következik srácok 😀
Kájzerszóze
Kájzerszóze
(én azért tartok a Ramstől)
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
Eddig 2-0. Mennyire vagyok optimista Laciii?Na, mostantól indul a hegymenet... A durva hegymenet.Az Atlantát kivettem a listádból, ők már kiszálltak 😀 😀 😀 😀
A következő 5 meccsünk:
@BAL, @MIN, vsLAR, @CIN, vsPHI
(5 csapat, eddig idén 16 W-jük van)
Ezalatt a Panthersnek...
@WAS, @PHI, vsBAL, vsTB, @PIT, @DET
(6 csapat: de csak 13 W eddig)
Rutin
Remélem az O lendülete nem fog megtörni a bye miatt, a D-nek kifejezetten kell, meg a sérülteknek is.
a BAL meglesz biztosan.
a MIN kötelező bosszú és szerencsére idén még nem az igaziak, bár folyamatosan javuló képet mutatnak.
a LAR nagyon necces lesz, de ha SB-ba akarunk jutni, oda a Ramsen keresztül vezet majd az út: win.
a CIN könnyebb lesz mint az előző, de idegenben kikapunk.
a PHI sem láblógatás, ha a secondary rendben lesz addigra, akkor könnyebb lesz, de win lesz.
Újabb 4-1 következik srácok 😀
Kájzerszóze