New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 7 éve
Kikészítettem a 88as Shockey mezt, az veszem fel. Annak idején a minnesota és fárv ellen bevált.
több mint 7 éve
Ja oké. Nem akarlak sürgetni csak érdeklődtem.Még nem.. azóta nem ültem a gépem előtt, a telóról meg béna vok...😕Sikerült valami az ügyben?Megköszönöm ha megteszed. Kíváncsi vagyok a reakcióra.Már régebben is felmerült bennem de most a Gleason aláírás kapcsán újra előjött, hogy vajon mit érezhetnek peldául az én képeim alanyai mikor meglátnak magukról egy ilyen "művet". Olyan szép dolgokat képesek egyesek művelni PS-el hogy az csoda. És egy twitter segítségével egyetlen mozdulattal el is jut az alanyhoz. Egy Breesről millió ilyen szépség készül de mondjuk egy Gleasonban mik merülhetnek fel ha meglátja magát.Küldöd, vagy küldjem? 😉
Matthew99
Igen, érdekes kérdés. Mondjuk a mai sztárokról aktuálisan lehet több, de mondjuk most ez a Gleasonos nem mindennapi!
(Lehet, még örülne is neki!)
zemanla
| Bemásolod majd ide a linket? |
Matthew99
Matthew99
zemanla

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Még nem.. azóta nem ültem a gépem előtt, a telóról meg béna vok...😕Sikerült valami az ügyben?Megköszönöm ha megteszed. Kíváncsi vagyok a reakcióra.Már régebben is felmerült bennem de most a Gleason aláírás kapcsán újra előjött, hogy vajon mit érezhetnek peldául az én képeim alanyai mikor meglátnak magukról egy ilyen "művet". Olyan szép dolgokat képesek egyesek művelni PS-el hogy az csoda. És egy twitter segítségével egyetlen mozdulattal el is jut az alanyhoz. Egy Breesről millió ilyen szépség készül de mondjuk egy Gleasonban mik merülhetnek fel ha meglátja magát.Küldöd, vagy küldjem? 😉
Matthew99
Igen, érdekes kérdés. Mondjuk a mai sztárokról aktuálisan lehet több, de mondjuk most ez a Gleasonos nem mindennapi!
zemanla
Matthew99
Matthew99

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 7 éve
Sikerült valami az ügyben?Megköszönöm ha megteszed. Kíváncsi vagyok a reakcióra.Már régebben is felmerült bennem de most a Gleason aláírás kapcsán újra előjött, hogy vajon mit érezhetnek peldául az én képeim alanyai mikor meglátnak magukról egy ilyen "művet". Olyan szép dolgokat képesek egyesek művelni PS-el hogy az csoda. És egy twitter segítségével egyetlen mozdulattal el is jut az alanyhoz. Egy Breesről millió ilyen szépség készül de mondjuk egy Gleasonban mik merülhetnek fel ha meglátja magát.Küldöd, vagy küldjem? 😉
Matthew99
zemanla
Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Végre, Gameday!!Szoros meccset várok, de remélem kijön a PO rutin és ez dönthet majd Brees javára, és 7-0 lesz a mérleg itthon a PO-ban 😀
Rankinst nehéz lesz pótolni főleg pass-rushban, futás ellen szerintem megoldjuk valahogy, Bell valszeg többet lesz a boxban.
Nagy adok kapokra számítok, egy TO vagy egy 3rd down stop akár sokat érhet ha az őszi meccsből indulunk ki. Remélem Sean gatyába rázta a srácokat, és nem úgy jövünk ki mint az eagles ellen. Mondjuk ha ott Brees az elején hosszabban megdobja sima TD és lehet máshogy kezdődött volna. A Peat vs Donald nagy meccs lesz, remélem gyógyult annyira a keze, hogy ugyanúgy limitálja mint az ősszel.

több mint 7 éve
Ki jönne holnap meccset nézni? Eddig így állunk:Dobhártya, hörgő és szemgyulladás plusz kicsi láz a mai diagnózis. Ebböl holnap csavargás nem lesz srácok. Tartós tejet sem mertem venni....
Kájzer?
kapitnono
zemanla
én
Többiek? Ata?
hayden

több mint 7 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2019/01/18/benjamin-watson-doesnt-need-surgery-yet-could-be-ready-for-super-bowl/ja csak elobb meg kell nyerni a meccset...
na itt mást írnak....
Kájzerszóze
több mint 7 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2019/01/18/benjamin-watson-doesnt-need-surgery-yet-could-be-ready-for-super-bowl/ na itt mást írnak....

több mint 7 éve
Én Rankins hiánya miatt jobban aggódom, mint akár Watson, akár Kirkwood miatt...
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 7 éve
Így is alig van célpont, erre kiesik kettő... Mondanőm hogy nem ezen fog múlni, bár a Rams sérültjelentésén egy név sincs.
több mint 7 éve
A héten sajnos megnéztem a sport tv-n a trash talkot, ahol beszéltek a hétvégi meccsünkről is. Amúgy is elég értelmes dolgokat mondtak, de amikor valamelyik benyögte, hogy a Saints D legsebezhetőbb pontja a futás elleni védelem, na ott kikapcsoltam. Gondolom nem nagyon látta, hogy 2. voltunk a ligában futás ellen, az őszi meccsenGurley 40 yard alatt tartottuk, és most is az eagles futói alig hoztak 50 yardot...Ne akadj fenn Sanyin. 😀 😀
kapitnono
Rengeteg tévedéssel dolgozik.
KB 3 hete Ungert még a SEA-ba említette.
Vagy Wentz dobott ellenünk int a hétvégén.
Stb.
Igaz már Én sem szeretem ha Ő a szakkom., mert nem készül fel rendesen. Frissithetne bőven.
De ez a csatorna döntése, Ők alkalmazzák. Ez van.
több mint 7 éve
A héten sajnos megnéztem a sport tv-n a trash talkot, ahol beszéltek a hétvégi meccsünkről is. Amúgy is elég értelmes dolgokat mondtak, de amikor valamelyik benyögte, hogy a Saints D legsebezhetőbb pontja a futás elleni védelem, na ott kikapcsoltam. Gondolom nem nagyon látta, hogy 2. voltunk a ligában futás ellen, az őszi meccsenGurley 40 yard alatt tartottuk, és most is az eagles futói alig hoztak 50 yardot...

több mint 7 éve
Watson nem kérdéses hanem nem játszik - vakbel gyulladás.Imádom Watsont, de azt a két elkapást megoldja HIll is meccsenként.
Ezzel jelentősen csökkentek az esélyeink 😕
diceman

több mint 7 éve
Watson nem kérdéses hanem nem játszik - vakbel gyulladás.Azért nem olyan sokat volt ő a pályán hogy a hiánya miatt csökkenjenek az esélyeink. Volt 1-2 elkapása, meg futásblokkolásnál sem őt használtuk hanem inkább josh hillt
Ezzel jelentősen csökkentek az esélyeink 😕
diceman

több mint 7 éve
Watson nem kérdéses hanem nem játszik - vakbel gyulladás.Ezzel jelentősen csökkentek az esélyeink 😕
több mint 7 éve
Kirkwood nem jàtszik vasàrnap.Ez van sajnos, így Ginnek meg Smithnek kell picit feljebb lépnie, meg lehet akkor Kamarát is még többet vonjuk be a játékba a megszokottnál, vagy egy két Hill trükkös elkapás... 😀
Watson pedig kérdéses, betegség miatt!
Ez elkapàsok terén jelenthet gyengülést, sajnos!
Fattyu
Szerkesztette: kapitnono

több mint 7 éve
Kirkwood nem jàtszik vasàrnap.Watson pedig kérdéses, betegség miatt!
Ez elkapàsok terén jelenthet gyengülést, sajnos!
több mint 7 éve
Hogyan alakul a szezon során egy play, ami aztán sorsdöntőnek bizonyulwww.youtube.com/watch?v=hJBEnJj3EgA

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
www.cbssports.com/nfl/news/alvin-kamara-works-as-garbage-man-continuing-trend-of-blue-collar-jobs-on-tuesdays/ha volt mar akkor sorry, de nagyon tetszik Kamara hozzaallasa, peldamutato, es mindossze 23-24 evesen. allitolag a szezon soran minden kedden vmi blue collar munkat csinalt, a most linkelt kukas melo meg egy reklam resze is. respect
www.theadvocate.com/new_orleans/news/article_e1926c9c-1a73-11e9-af86-7f1e974a7c15.html
respect
twitter.com/LARRY_MORROW/status/1085305342144245760
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Egy újabb adalék a 2009-es párhuzamhoz.mik nincsenek...
2009 NFC döntőn a Vikings center: John Sullivan
NFC döntőn a Rams center: John Sullivan
krixtofer
több mint 7 éve
Egy újabb adalék a 2009-es párhuzamhoz. 2009 NFC döntőn a Vikings center: John Sullivan
NFC döntőn a Rams center: John Sullivan
több mint 7 éve
Szerintem én is!