New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 7 éve
Legalább ezt a szarjancsit ne etessétek már itt ezek után.Sziasztok most értem haza, nem bírtam nézni a meccset ezért tőletek kérdezném , jó volt?Jó kemény vagy, bejössz ide trollkodni 8 hozzászólással... Menjél inkább a bírókat szopkodni, nélkülük hosszabbítás sem lett volna
Marko16
kapitnono
több mint 7 éve
Sziasztok most értem haza, nem bírtam nézni a meccset ezért tőletek kérdezném , jó volt?Jó kemény vagy, bejössz ide trollkodni 8 hozzászólással... Menjél inkább a bírókat szopkodni, nélkülük hosszabbítás sem lett volna
Marko16

több mint 7 éve
Az utóbbi 13 évben az első SB lesz, amit nem fogok nézni, teljesen elment a kedvem az egész fostól.SZintén zenész, erre nem vagyok kíváncsi
PEEtör
több mint 7 éve
Ez annyira egyértelmű szabálytalanság volt, és a Ramsnak semmire nem lett volna ideje.Persze Ot-ben még volt esély...
több mint 7 éve
Egy végig kontrolàlt meccs! Minden tök jó volt¡
Egy valamivel nem szàmoltunk, a rohadék biràskodàssal¡!!
A kurva életbe màr!
több mint 7 éve
Semlegesként sikerült felbaxnom magam ezen a meccsen. 2 ilyen sorsdöntő hibát még nem láttam a bíróktól. Már az első félidóben is volt egy be nem fújt fault, de ez a végén...... Nincs rá szó. Eddig se szerettem a Kosokat, de most már vagy a Chiefs vagy a Pats nyerjen. Már azt se bánnám.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 7 éve
Az utóbbi 13 évben az első SB lesz, amit nem fogok nézni, teljesen elment a kedvem az egész fostól.
több mint 7 éve
Becsukom a szemem 4 óra múlva írjatok mi voltKérdezd a zebràkat! 😑😑
diceman
több mint 7 éve
Ez undorító volt.Inkább kapjunk ki mit tavaly, de nagy részben a bíróktól....
több mint 7 éve
Sziasztok most értem haza, nem bírtam nézni a meccset ezért tőletek kérdezném , jó volt?
több mint 7 éve
Se MVP, se SB, semmi.Feldughatjuk a szezont a seggunkbe.
több mint 7 éve
Hát így kár érte, a szabálytalanság után ugye ha kitérdeljük végig és a végén rúghatunk egy FG-t, a miénk lehetett volna a meccs kérdés nélkül.De a hosszabbításban a saját kezünkben volt a sorsunk, nem sikerült sajnos tényleg kár a bírói ítéletek miatt mert egy egész év munkáját tették tönkre.....

több mint 7 éve
Bucsuzni jottem. Nalam NFL-nek vege. 😕
több mint 7 éve
EGy meccsnek aminek hosszabbításra sem kellet volna mennie, fasszopók. Remélem mindenki megkapja az összes spori megkapja a lóvét és gyógyszerre költik. Köpedék gecik.
több mint 7 éve
NEM NEM NEM NEM NEM ÉS 100SZOR IS NEM. Sisakra hátra se nézve labda sehol. Undorító. Ezt nem lehet elnézni. Szégyen.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Pedig a 4. Negyed végén már azt hittem megvan.
több mint 7 éve
Na, hát akkor: rohadjanak meg a zebrák és az egész kibaszott NFL.

több mint 7 éve
Így kikapni rossz érzés, de szép szezon volt.
több mint 7 éve
Bassza meg az NFL.
több mint 7 éve
Messze az idény legizgalmasabb meccse volt. Jó idény volt, sajnálom hogy így lett vége.

több mint 7 éve
Múlt héten szinte a teljes meccsen végig nyugodt voltam, 0-14-nél is. Csak a kihagyott FG és #23 2. INT-je között izgultam.Egyelőre ma is nyugodt vagyok. Még. 😀
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 7 éve
A múltheti Sproles mez bevált. Mindjárt fel is kapom. 😂😂😂

több mint 7 éve
Kikészítettem a 88as Shockey mezt, az veszem fel. Annak idején a minnesota és fárv ellen bevált.Mondjuk nekem nem mezem van hanem pólóm Shockey de ki lett délután vasalva.
HajduImre

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.