New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 6 éve
Mondjuk annyiban vàltozott a helyzet, hogy 3 OL emberünk ma nem edzett, ebből 2 a kezdő G-nk. Ez már agasztobb picit, remélem vasárnapra rendben lesznek.Ez pont a Ravens ellen nem hiányzott
Fattyu
több mint 6 éve
Ginn IR en landolt. Smith megmutathatja mit tud akkor..
több mint 6 éve
Fattyu
1 920
Na, jó lesz ez 😊Na igen, csak talàlsz egyet, kocsmát biztosan. 😀😀😀
Majd keresek egy kocsmát Dublinban, ahol adják a meccset 😉
Gyurma Pappa
Mondjuk annyiban vàltozott a helyzet, hogy 3 OL emberünk ma nem edzett, ebből 2 a kezdő G-nk. Ez már agasztobb picit, remélem vasárnapra rendben lesznek.
több mint 6 éve
Na, jó lesz ez 😊Majd keresek egy kocsmát Dublinban, ahol adják a meccset 😉
több mint 6 éve
Már csak azt szeretném olvasni, hogy Lattimore jobban van...Saints CB Marshon Lattimore has been cleared through the concussion protocol and is expected to play Sunday at Baltimore. 😀
Gyurma Pappa
több mint 6 éve
Fattyu
1 920
Teljes értékű edzésmunkàt tolt.Már csak azt szeretném olvasni, hogy Lattimore jobban van...www.nola.com/saints/index.ssf/2018/10/saints_marshon_lattimore_concu.html
Gyurma Pappa
Elvileg jobban van 😀
kapitnono
Amúgy Ginn tovàbbra sem edzett. Illetve Stallworth aki talàn a DL mélységből egy kicsit hiànyozni fog.
több mint 6 éve
Felőlem, ha Brees is passzol mellé ugyanennyit 😀Én is ha passzolnak mellé 600-at 😀Ha 20 yardot futtok összesen, akkor elégedettek leszünk 😀Elég furcsa így ránézni de nekünk van a ligában a legjobb futás elleni védelmünk jelenleg, nem tudom, hogy volt e már valaha ilyen, az elmúlt 10 évben biztos nem 😀és mi futunk a ligában az egyik legszarabbul, szóval sok hasznát a hétvégén nem veszitek 😀
kapitnono
Voice
Kájzerszóze
empty taxi
több mint 6 éve
Ennyire ne kívándd már hogy elit legyen Flacco 😀 😀Én is ha passzolnak mellé 600-at 😀Ha 20 yardot futtok összesen, akkor elégedettek leszünk 😀Elég furcsa így ránézni de nekünk van a ligában a legjobb futás elleni védelmünk jelenleg, nem tudom, hogy volt e már valaha ilyen, az elmúlt 10 évben biztos nem 😀és mi futunk a ligában az egyik legszarabbul, szóval sok hasznát a hétvégén nem veszitek 😀
kapitnono
Voice
Kájzerszóze
empty taxi
több mint 6 éve
Én is ha passzolnak mellé 600-at 😀Ha 20 yardot futtok összesen, akkor elégedettek leszünk 😀Elég furcsa így ránézni de nekünk van a ligában a legjobb futás elleni védelmünk jelenleg, nem tudom, hogy volt e már valaha ilyen, az elmúlt 10 évben biztos nem 😀és mi futunk a ligában az egyik legszarabbul, szóval sok hasznát a hétvégén nem veszitek 😀
kapitnono
Voice
Kájzerszóze
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Azért remélem nem az "elit" Flacco lesz ellenünk.Ha 20 yardot futtok összesen, akkor elégedettek leszünk 😀Elég furcsa így ránézni de nekünk van a ligában a legjobb futás elleni védelmünk jelenleg, nem tudom, hogy volt e már valaha ilyen, az elmúlt 10 évben biztos nem 😀és mi futunk a ligában az egyik legszarabbul, szóval sok hasznát a hétvégén nem veszitek 😀
kapitnono
Voice
Kájzerszóze
több mint 6 éve
Ha 20 yardot futtok összesen, akkor elégedettek leszünk 😀Elég furcsa így ránézni de nekünk van a ligában a legjobb futás elleni védelmünk jelenleg, nem tudom, hogy volt e már valaha ilyen, az elmúlt 10 évben biztos nem 😀és mi futunk a ligában az egyik legszarabbul, szóval sok hasznát a hétvégén nem veszitek 😀
kapitnono
Voice
több mint 6 éve
Elég furcsa így ránézni de nekünk van a ligában a legjobb futás elleni védelmünk jelenleg, nem tudom, hogy volt e már valaha ilyen, az elmúlt 10 évben biztos nem 😀és mi futunk a ligában az egyik legszarabbul, szóval sok hasznát a hétvégén nem veszitek 😀
kapitnono
The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 6 éve
Elég furcsa így ránézni de nekünk van a ligában a legjobb futás elleni védelmünk jelenleg, nem tudom, hogy volt e már valaha ilyen, az elmúlt 10 évben biztos nem 😀
több mint 6 éve
Már csak azt szeretném olvasni, hogy Lattimore jobban van...www.nola.com/saints/index.ssf/2018/10/saints_marshon_lattimore_concu.html
Gyurma Pappa
Elvileg jobban van 😀
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=hsYlhEYzO6s&feature=em-uploademail
több mint 6 éve
Az egyetlen csapat, amelyik ellen nem nyert még Brees, az a Ravens.... Ha jól tudom ötször próbálta. Idég rekordokat döntöget, ez neki plusz motiváció lesz. Nagy meccs lesz tuti, sajnos nem lesz TV közvetítés.jól áll a csoport, soha jobb kezdést!!!Ennek fényében jövőhéten ki is kaphatnátok tőlünk...Beleférne,nekünk meg nagyon kéne 😊 Fizetjük a sört,na?
öt meccs alatt ennél jobban nem is állhatnánk, a szezon első meccsén úgyis kikapunk...
csak a Falcons játszott 6 meccset, ők az utolsók. A TB kipukkadt, a CAR is maradt hektikus. A csoport meglehet, de CB erősítés kellene még a deadline előtt. Lattimore oké lesz, de mellé kell még ember. Az LB sor kezd összeállni, én bizakodó vagyok.
Go Saints!
Kájzerszóze
LeviPoki
Sör lehet, de valszeg Wadkeleten, Kisvárdán nézem a meccsen a Ravens fan haverral 😀 😀 😀
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
jól áll a csoport, soha jobb kezdést!!!Ennek fényében jövőhéten ki is kaphatnátok tőlünk...Beleférne,nekünk meg nagyon kéne 😊 Fizetjük a sört,na?
öt meccs alatt ennél jobban nem is állhatnánk, a szezon első meccsén úgyis kikapunk...
csak a Falcons játszott 6 meccset, ők az utolsók. A TB kipukkadt, a CAR is maradt hektikus. A csoport meglehet, de CB erősítés kellene még a deadline előtt. Lattimore oké lesz, de mellé kell még ember. Az LB sor kezd összeállni, én bizakodó vagyok.
Go Saints!
Kájzerszóze
több mint 6 éve
jól áll a csoport, soha jobb kezdést!!! öt meccs alatt ennél jobban nem is állhatnánk, a szezon első meccsén úgyis kikapunk...
Go Saints!
Szerkesztette: Kájzerszóze
több mint 6 éve
Összességében a jobb ez így, hogy a Falcons nyert, mert így a Bucs is 2-3-mal áll csak, és már 1,5 meccs az előnyünk velük szemben. Soha rosszabb bye week-t... Már csak azt szeretném olvasni, hogy Lattimore jobban van...Az leghamarabb szerda este lehet majd csak olvasni, mert akkor lesz csak hivatalos injury report, de szerintem 2 hét alatt simán vissza lehet jönni agyrázkódásból, ha egyáltalán az volt neki, mert azóta sem volt semmi hír ezzel kapcsolatban
Gyurma Pappa
több mint 6 éve
Összességében a jobb ez így, hogy a Falcons nyert, mert így a Bucs is 2-3-mal áll csak, és már 1,5 meccs az előnyünk velük szemben. Soha rosszabb bye week-t... Már csak azt szeretném olvasni, hogy Lattimore jobban van...
több mint 6 éve
Szerencsére a Panthers megtette nekünk azt a szívességet, hogy kikapjon a Skinstől, így mostmár egy meccs előnyben vagyunk velük szemben a csoportban, bár még féltávnál sem járunk és most jön csak a neheze 😀
több mint 6 éve
Rutin
2 021
Pláne a ma éjjeli LSU-Georgia után...! 😀Szombat: LSU - Alabama!!!az év meccse... kétszer 😊
Vasárnap: Saints - Rams!!!
Rutin
atapapa
Geaux Tigers! 😀
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 6 éve
Szombat: LSU - Alabama!!!az év meccse... kétszer 😊
Vasárnap: Saints - Rams!!!
Rutin