New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 6 éve
Nem, 1 paraszttal több v kevesebb a Szennyzben, fel se tűnik 😀Izgulsz mi? 😀www.youtube.com/watch?v=OGO9BvDcOngTalib meg Burfict azokkal egyet értek mert náluk (főleg Burfict) mindig benne van az eltiltás, Suh inkább ez az agresszív játékos, de ez a játékán többszörösen meglátszik és kihasználja.Persze, tudom, de nekem az sem szimpatikus, ha valaki az ellenfelekkel szemben gyökér... Ugyanígy nem kéne se Burflict, se Talib... Sőt pályájuk csúcsán se kellettek volna.Gyakorlatilag tegnap délután óta gyűrik a nagy benga fejét.Ő tipikusan az a játékos akit mindenki utál kivéve a csapatának a szurkolói, mert annyira hasznos játékos és csak képzeljük el ha lesz egy Jordan - Suh duó kire fognak nagyobb hangsúlyt fektetni mert jelenleg mindeki tudja hogy a fő nyomás Jordan részéről fog jönni, de ha lesz Suh akkor már nehéz lesz ezt eldönteni
Én egyébként kibírnám, ha nem jönne. Valahogy se a balhés, se a blockbusternek tűnő plajákat nem csipázom már.
Rutin
nemethbence55
Rutin
nemethbence55
empty taxi
Gyurma Pappa
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
nemethbence55
426
Egyébként most cutolták Johnathan Hankis-t, ha nem jönne össze Suh (de nagyon reméljük igen), akkor b tervként jöhetne.
több mint 6 éve
na ja, szegény Mettiájsz amúgy is bele szokott csinálni a gatyóba, ha jön a nyomás, évi kétszer Suh-t nézni, nem jönne be neki.... 😀 😀 😀
több mint 6 éve
nemethbence55
426
Ezek mind igazak, de ha ez kell ahhoz hogy nálatok nyerjünk SB-t, akkor ezt minden Saints fan eltűri, de igen a fószer elég aljas, de legalább elit a posztján. Csak már jöjjön a hír, hogy aláírt 🙄🙄www.youtube.com/watch?v=OGO9BvDcOngTalib meg Burfict azokkal egyet értek mert náluk (főleg Burfict) mindig benne van az eltiltás, Suh inkább ez az agresszív játékos, de ez a játékán többszörösen meglátszik és kihasználja.Persze, tudom, de nekem az sem szimpatikus, ha valaki az ellenfelekkel szemben gyökér... Ugyanígy nem kéne se Burflict, se Talib... Sőt pályájuk csúcsán se kellettek volna.Gyakorlatilag tegnap délután óta gyűrik a nagy benga fejét.Ő tipikusan az a játékos akit mindenki utál kivéve a csapatának a szurkolói, mert annyira hasznos játékos és csak képzeljük el ha lesz egy Jordan - Suh duó kire fognak nagyobb hangsúlyt fektetni mert jelenleg mindeki tudja hogy a fő nyomás Jordan részéről fog jönni, de ha lesz Suh akkor már nehéz lesz ezt eldönteni
Én egyébként kibírnám, ha nem jönne. Valahogy se a balhés, se a blockbusternek tűnő plajákat nem csipázom már.
Rutin
nemethbence55
Rutin
nemethbence55
empty taxi
több mint 6 éve
Izgulsz mi? 😀www.youtube.com/watch?v=OGO9BvDcOngTalib meg Burfict azokkal egyet értek mert náluk (főleg Burfict) mindig benne van az eltiltás, Suh inkább ez az agresszív játékos, de ez a játékán többszörösen meglátszik és kihasználja.Persze, tudom, de nekem az sem szimpatikus, ha valaki az ellenfelekkel szemben gyökér... Ugyanígy nem kéne se Burflict, se Talib... Sőt pályájuk csúcsán se kellettek volna.Gyakorlatilag tegnap délután óta gyűrik a nagy benga fejét.Ő tipikusan az a játékos akit mindenki utál kivéve a csapatának a szurkolói, mert annyira hasznos játékos és csak képzeljük el ha lesz egy Jordan - Suh duó kire fognak nagyobb hangsúlyt fektetni mert jelenleg mindeki tudja hogy a fő nyomás Jordan részéről fog jönni, de ha lesz Suh akkor már nehéz lesz ezt eldönteni
Rutin
nemethbence55
Rutin
nemethbence55
empty taxi
több mint 6 éve
nem egy úriember, mint tudjuk.valóban, mindenki utálja, max azok a fanok nem, ahol épp játszik.
Lásd Zlatan Ibrahimovic 😀
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=OGO9BvDcOngTalib meg Burfict azokkal egyet értek mert náluk (főleg Burfict) mindig benne van az eltiltás, Suh inkább ez az agresszív játékos, de ez a játékán többszörösen meglátszik és kihasználja.Persze, tudom, de nekem az sem szimpatikus, ha valaki az ellenfelekkel szemben gyökér... Ugyanígy nem kéne se Burflict, se Talib... Sőt pályájuk csúcsán se kellettek volna.Gyakorlatilag tegnap délután óta gyűrik a nagy benga fejét.Ő tipikusan az a játékos akit mindenki utál kivéve a csapatának a szurkolói, mert annyira hasznos játékos és csak képzeljük el ha lesz egy Jordan - Suh duó kire fognak nagyobb hangsúlyt fektetni mert jelenleg mindeki tudja hogy a fő nyomás Jordan részéről fog jönni, de ha lesz Suh akkor már nehéz lesz ezt eldönteni
Rutin
nemethbence55
Rutin
nemethbence55
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
nemethbence55
426
Talib meg Burfict azokkal egyet értek mert náluk (főleg Burfict) mindig benne van az eltiltás, Suh inkább ez az agresszív játékos, de ez a játékán többszörösen meglátszik és kihasználja.Persze, tudom, de nekem az sem szimpatikus, ha valaki az ellenfelekkel szemben gyökér... Ugyanígy nem kéne se Burflict, se Talib... Sőt pályájuk csúcsán se kellettek volna.Gyakorlatilag tegnap délután óta gyűrik a nagy benga fejét.Ő tipikusan az a játékos akit mindenki utál kivéve a csapatának a szurkolói, mert annyira hasznos játékos és csak képzeljük el ha lesz egy Jordan - Suh duó kire fognak nagyobb hangsúlyt fektetni mert jelenleg mindeki tudja hogy a fő nyomás Jordan részéről fog jönni, de ha lesz Suh akkor már nehéz lesz ezt eldönteni
Rutin
nemethbence55
Rutin
több mint 6 éve
Rutin
2 021
Persze, tudom, de nekem az sem szimpatikus, ha valaki az ellenfelekkel szemben gyökér... Ugyanígy nem kéne se Burflict, se Talib... Sőt pályájuk csúcsán se kellettek volna.Gyakorlatilag tegnap délután óta gyűrik a nagy benga fejét.Ő tipikusan az a játékos akit mindenki utál kivéve a csapatának a szurkolói, mert annyira hasznos játékos és csak képzeljük el ha lesz egy Jordan - Suh duó kire fognak nagyobb hangsúlyt fektetni mert jelenleg mindeki tudja hogy a fő nyomás Jordan részéről fog jönni, de ha lesz Suh akkor már nehéz lesz ezt eldönteni
Rutin
nemethbence55
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 6 éve
Leeszi a fizetését és az aláírási pénzt!😀
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
... ja és hiszek abban, hogy idén is húzunk legalább egy tutit a drafton.Kettő tuti lesz! Suh meg jöhet, nem hiszem, hogy ártana.
Rutin
Mennyit ehet egy nap? Én úgy olvastam, hogy dinner-re is maradt... 😉
több mint 6 éve
nemethbence55
426
Gyakorlatilag tegnap délután óta gyűrik a nagy benga fejét.Ő tipikusan az a játékos akit mindenki utál kivéve a csapatának a szurkolói, mert annyira hasznos játékos és csak képzeljük el ha lesz egy Jordan - Suh duó kire fognak nagyobb hangsúlyt fektetni mert jelenleg mindeki tudja hogy a fő nyomás Jordan részéről fog jönni, de ha lesz Suh akkor már nehéz lesz ezt eldönteni
Rutin
több mint 6 éve
Rutin
2 021
Gyakorlatilag tegnap délután óta gyűrik a nagy benga fejét.Én egyébként kibírnám, ha nem jönne. Valahogy se a balhés, se a blockbusternek tűnő plajákat nem csipázom már.
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 6 éve
Reggeli megvolt, de már ebédidő van NOLA ban...
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
Hát mint látjuk elég nagy benga a srác.... A szék egy iparművészeti remekmű, a kutya nem annyira...
több mint 6 éve
Bakker jó lenne ha valaki szivárogtatna már. Nem bírom én ezt a stresszt.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Willie Parker
15 384
Csak nehogy a kutya már lássa szerződésszámait 😊
több mint 6 éve
Elég nyitott a képzőművészeti ízlésem, de enyhén tájidegen az a kutya ott a falon 😀 Kivéve persze ha nem a csoportriválisok arcát hívatott szimbolizálni.
több mint 6 éve
Minimum egy ajánlatot kap a fontosabb számokkal és kondíciókkal, ami ha tetszik neki vagy alkuképes, rögtön szerződésbe önthető.
több mint 6 éve
nemethbence55
426
Hát csak ilyenkor nem mindig szokott szerződés lenni a végén, ott van pl Wilkersonazon dolgozik az FO hogy mielőtt elhagyhatná NOLA-t és menne Tennesseebe vizitre, azelőtt letegyünk elé egy szerződést.még jó 😀
nemethbence55
reméltem is hogy nem csak a helyi gasztronómia és éjszakai élet megismerése a cél 😀
atapapa
több mint 6 éve
azon dolgozik az FO hogy mielőtt elhagyhatná NOLA-t és menne Tennesseebe vizitre, azelőtt letegyünk elé egy szerződést.még jó 😀
nemethbence55
reméltem is hogy nem csak a helyi gasztronómia és éjszakai élet megismerése a cél 😀
több mint 6 éve
nemethbence55
426
Mi ez itt kérem? Suh percről percre 😁😜Aki hatalmas upgrade lenne ezt tegyük hozzá.
Nyugalom emberek, Ő is egy játékos mint a többiek!
Fattyu