New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 7 éve
Van aki ennek a csoportnak tagja a face-en?? NFL Hungary - Amerikai Foci Mánia Csak azért mert érdekelne hogy miért viselkednek az admin(ok) lekezelően!!?? Vagy ezt csak én látom így!!??Elvileg én.
mrxxl77
több mint 7 éve
Az hogy Thomas-ra ment idén eddig 40 labda és abból elkapott 38-t, földöntúli, főleg ha azt nézzük hogy az összes védelem tudja, hogy Brees labdáinak harmada felé megy.
több mint 7 éve
Ilyenkor mindig örülünk.

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 7 éve
Szerencsénk volt, meg Brees. Ahogy azt a két kiscsávót hintába ültette, hát elrakom az archívumba. Másrészt meg hát, valami védelmet csak össze kéne rakni, mert így PO sem lesz. Harmadrészt pedig nem arról volt szó, hogy három meccs után, ha 2-1-re állunk, az jó lesz? Örüljünk.
több mint 7 éve
A Sec kivételével minden csapatrész jó volt.Dicséret a DL most kiemelkedően voltak szerintem.
Az O is le tudta zárni a meccset.
Mondjuk Ingramra kell, hogy teljes fordulaton tudjanak pörögni.
több mint 7 éve
A másik kezdö safety is kidölt atlantában... nagyon nincs szerencséjük...

több mint 7 éve
Gratula, ez most jobban jött ki nektek 😉
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
grat tetyáim, ez elég baszó volt
több mint 7 éve
Grat srácok, kevesebb sérült védőtök van, ez döntött.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Demario Davis nekem vesszőpairpám lesz ebben az évben, már látom. Nagy pénzért idehoztuk, mint fasza lb-t, erre a nemtomhanyadik Falcons TD-nél simán szerelnie kellett volna, erre lecsúszik a támadóról...Biztos be volt olajozva
PEEtör
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Demario Davis nekem vesszőpairpám lesz ebben az évben, már látom. Nagy pénzért idehoztuk, mint fasza lb-t, erre a nemtomhanyadik Falcons TD-nél simán szerelnie kellett volna, erre lecsúszik a támadóról...
több mint 7 éve
az volt a mák, hogy nyertük a pénzfeldobást. különben most a sebeinket nyalogatnánk
de holnapig minden le van szarva, győzelem Atlantában egy plusz karácsonyi nap mindig
több mint 7 éve
KB ennyi, igazatok van.Lutz nem hibázott, ennek is örülök!

több mint 7 éve
Giga mákunk, egy nagyon jó offense-ünk, és egy teljesen fogalmatlan secondary-nk volt ezen a meccsen...
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 7 éve
Hát most mit mondjak: - Lattimore végre feljött a pályára, ahogy a DL is
- 2. CB-nk nincs
- 3. sincs
- az első és az utolsó ATL drive-t sikerült megfogni kb. összesen (mondjuk a legjobbkor)
- az OL bitang, egy Ramcsekk hibát leszámítva Brees gyakorlatilag végig nézelődhetett
- Onyemata remélem kap egy csekket a csapattól legalább, hogy majdnem odadobta a meccset a Falconsnak
- LB sorunk passz ellen reménytelen
mittomén, megvertük a Falconst, Breesnek újabb rekordja van, meg Thomasnak, Hill-Hill-Hill, a többi nem érdekel

több mint 7 éve
Akármi is lesz a vége, tököm tele van már ezt a védelemnek csúfolt semmit nézni 2 szezon kivételével a Payton érában.
több mint 7 éve
Mekkora trollok 😀Szerethetik őket odaát 😊
pbs.twimg.com/media/DnyZW7NXcAU9GAG.jpg
kapitnono
ha van egy kis eszük, csak üveges, bontatlan italt rendelnek 😉
több mint 7 éve
Akár még az is benne lehet 😀marmint, hogy a mi védelmünk kap 70 pontot akarod mondani 😀Húlió nem edzett tegnap.Remélem Sean rárakja végre Lattimoret egész meccsen 1-1 ben és nem megint a hülye zónázást fogjuk erőltetni.
Kájzerszóze
Bár valamiért nagyon azt érzem, hogy pontháború lesz, és ilyen 70 pont fölötti meccs simán lehet 😀
kapitnono
Kenny
Nem szerintem így elsőre mindkét védelem 30+ pont fölött fog kapni, sőt szerintem mindkét O szinte mindkét drive-ban el fog jutni a Red Zone-ig. Szóval az lesz a nagy kérdés, hogy ott, hogy tudják majd kihasználni a lehetőségeiket, esetleg sikerül-e turnovert kiharcolni

több mint 7 éve
marmint, hogy a mi védelmünk kap 70 pontot akarod mondani 😀Húlió nem edzett tegnap.Remélem Sean rárakja végre Lattimoret egész meccsen 1-1 ben és nem megint a hülye zónázást fogjuk erőltetni.
Kájzerszóze
Bár valamiért nagyon azt érzem, hogy pontháború lesz, és ilyen 70 pont fölötti meccs simán lehet 😀
kapitnono
több mint 7 éve
Elvileg PJ kezd Crawley helyett cb-ben holnap. Meglátjuk ez segít-e valamit a D-nek? 😀

több mint 7 éve
Davison ezt a hétvége meccset is kihagyja, és csatlakozik hozzá Te'o is.Akik még limitált edzettek:Armstead, Peat, Ginn.