New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 7 éve
Új meccs az "ezt eltesszük" mappában 😊Sajnos nem bírtam felkelni, eddig az első félidőt néztem végig, de elég is volt, túl sok érzelem így kedd reggelre 😊

több mint 7 éve
Nem írok semmit a meccsről, mert gondolom lesz aki később nézi meg.A nagy különbség ellenére érdemes, màr a rekord miatt is...
több mint 7 éve
Legion of Bust... 😀Szerintem Corey White kellene vissza és kész is a helyi Legion of Boom 😂A Tampa csúcs secondarybe nem kellett... akkor nekünk erősítés???Leigazoltuk a CB Demetri Goodsont, aki 3 évig játszott a Packersben , 30 tackle, 0 Int és 0 FF, és kivágtuk jay bromleyt. Ebben eddig nem látom mi a ráció,de lehet itt fog berobbanni a srác 29 évesen 😀Josh Robinson cb is jött
ackrisz17
kapitnono
Kájzerszóze
kapitnono
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 7 éve
Az biztos 😀 Nem tudom láttam e gyengébb játékost valaha White-nál 😀Szerintem Corey White kellene vissza és kész is a helyi Legion of Boom 😂A Tampa csúcs secondarybe nem kellett... akkor nekünk erősítés???Leigazoltuk a CB Demetri Goodsont, aki 3 évig játszott a Packersben , 30 tackle, 0 Int és 0 FF, és kivágtuk jay bromleyt. Ebben eddig nem látom mi a ráció,de lehet itt fog berobbanni a srác 29 évesen 😀Josh Robinson cb is jött
ackrisz17
kapitnono
Kájzerszóze
kapitnono

több mint 7 éve
Szerintem Corey White kellene vissza és kész is a helyi Legion of Boom 😂A Tampa csúcs secondarybe nem kellett... akkor nekünk erősítés???Leigazoltuk a CB Demetri Goodsont, aki 3 évig játszott a Packersben , 30 tackle, 0 Int és 0 FF, és kivágtuk jay bromleyt. Ebben eddig nem látom mi a ráció,de lehet itt fog berobbanni a srác 29 évesen 😀Josh Robinson cb is jött
ackrisz17
kapitnono
Kájzerszóze

több mint 7 éve
A Tampa csúcs secondarybe nem kellett... akkor nekünk erősítés???Leigazoltuk a CB Demetri Goodsont, aki 3 évig játszott a Packersben , 30 tackle, 0 Int és 0 FF, és kivágtuk jay bromleyt. Ebben eddig nem látom mi a ráció,de lehet itt fog berobbanni a srác 29 évesen 😀Josh Robinson cb is jött
ackrisz17
kapitnono

több mint 7 éve
Leigazoltuk a CB Demetri Goodsont, aki 3 évig játszott a Packersben , 30 tackle, 0 Int és 0 FF, és kivágtuk jay bromleyt. Ebben eddig nem látom mi a ráció,de lehet itt fog berobbanni a srác 29 évesen 😀Josh Robinson cb is jött
ackrisz17

több mint 7 éve
Special team ásznak hozták gondolomlehet hogy csak bubi lesz......
Wyatt

több mint 7 éve
Leigazoltuk a CB Demetri Goodsont, aki 3 évig játszott a Packersben , 30 tackle, 0 Int és 0 FF, és kivágtuk jay bromleyt. Ebben eddig nem látom mi a ráció,de lehet itt fog berobbanni a srác 29 évesen 😀

több mint 7 éve
kedd szabi????Nekem olyan nincs XD
Kájzerszóze

több mint 7 éve
most esett le, hogy ezt az MNF-t nem alhatom át 😀#deszarleszkedden #nincsisrendesnetmégaházban

több mint 7 éve
több mint 7 éve
Én sem látok semmi korrelációt a két hsz között.Nem tudom eldönteni, hogy most mit akarsz mondani, de talán azt, hogy igazam van? 😀Ez megint az a szöveg, ami alapján adjuk oda a Pats-nek a Lombardit és fújjuk le az idényt, hiszen a Saints, Chiefs, Rams és a Packers védelme úgyis betlizik majd a rájátszásban, a Falcons, a Vikings és a Steelers el se jut oda, az Eagles meg a Jaguars pedig kimaxolta a szerencséjét, előbb-utóbb jön a lejtmenet, ahonnan a Panthers, a Seahawks és a Broncos már semmiképp nem tudja magát visszaküzdeni...Megérdemelt Win volt,!ami ezeken az apróságokon túl pár hónapig átrepíti a csapatot, de...Tavaly egész évben ezt hallgattuk, és egy playre volt a csapat a NFC döntőtől...
ozibozi
Gyurma Pappa
r.baggio
Gyurma Pappa
több mint 7 éve
Nem tudom eldönteni, hogy most mit akarsz mondani, de talán azt, hogy igazam van? 😀Ez megint az a szöveg, ami alapján adjuk oda a Pats-nek a Lombardit és fújjuk le az idényt, hiszen a Saints, Chiefs, Rams és a Packers védelme úgyis betlizik majd a rájátszásban, a Falcons, a Vikings és a Steelers el se jut oda, az Eagles meg a Jaguars pedig kimaxolta a szerencséjét, előbb-utóbb jön a lejtmenet, ahonnan a Panthers, a Seahawks és a Broncos már semmiképp nem tudja magát visszaküzdeni...Megérdemelt Win volt,!ami ezeken az apróságokon túl pár hónapig átrepíti a csapatot, de...Tavaly egész évben ezt hallgattuk, és egy playre volt a csapat a NFC döntőtől...
ozibozi
Gyurma Pappa
r.baggio

több mint 7 éve
Ez megint az a szöveg, ami alapján adjuk oda a Pats-nek a Lombardit és fújjuk le az idényt, hiszen a Saints, Chiefs, Rams és a Packers védelme úgyis betlizik majd a rájátszásban, a Falcons, a Vikings és a Steelers el se jut oda, az Eagles meg a Jaguars pedig kimaxolta a szerencséjét, előbb-utóbb jön a lejtmenet, ahonnan a Panthers, a Seahawks és a Broncos már semmiképp nem tudja magát visszaküzdeni...Megérdemelt Win volt,!ami ezeken az apróságokon túl pár hónapig átrepíti a csapatot, de...Tavaly egész évben ezt hallgattuk, és egy playre volt a csapat a NFC döntőtől...
ozibozi
Gyurma Pappa

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Vagy reménykedjünk, hogy a tűzijátékokból mi jöjjünk ki jobban, mert azért ez az O ingram nélkül is top 3 volt, hát még vele mi lesz.Megérdemelt Win volt,!ami ezeken az apróságokon túl pár hónapig átrepíti a csapatot, de...Tavaly egész évben ezt hallgattuk, és egy playre volt a csapat a NFC döntőtől...
ozibozi
Nem mondom, hogy nincs igazad, vagy nem állítom, hogy ez egy liga elit gárda, mindössze annyit mondtam, hogy a második meccsen sikerült az egyébként elit futókat lassítani (ha nem is megfogni, az az egy 23 yardos futás tényleg szép volt). Ez előrelépés ahhoz képest, hogy előszezonban azt gondoltuk, hogy szét fogják futni a DL-t. Az, hogy nem bírnak a LB-k a sekély zónákkal, abban semmi új nincs, de attól hogy futó csinálta, ne adjuk hozzá a futáshoz a passz playeket.
Ha sikerül az öreg Dennisnek megértenie végre, hogy a jó D nem feltételnül bonyolult, akkor ha nem is lesz top 10 a védelem semmilyen mutatóban, de legalább meccseket tudnak nyerni. Nyilván amíg Crawley szintű emberek vannak a secondaryben vagy az LB sor 90%-a tök homály passz ellen nehéz lesz jól passzoló csapatot megverni, de azért vannak jelek, hogy el lehet mozdulni a fosból a szar felé.
Gyurma Pappa
Nyilván nem várható el, hogy mondjuk egy Ramset 20 pont alatt tartsanak, de ha mondjuk 2-3 stop összejön akár már elég lehet kis szerencsével mint mondjuk a falcons ellen.

több mint 7 éve
Megérdemelt Win volt,!ami ezeken az apróságokon túl pár hónapig átrepíti a csapatot, de...Tavaly egész évben ezt hallgattuk, és egy playre volt a csapat a NFC döntőtől...
ozibozi
Nem mondom, hogy nincs igazad, vagy nem állítom, hogy ez egy liga elit gárda, mindössze annyit mondtam, hogy a második meccsen sikerült az egyébként elit futókat lassítani (ha nem is megfogni, az az egy 23 yardos futás tényleg szép volt). Ez előrelépés ahhoz képest, hogy előszezonban azt gondoltuk, hogy szét fogják futni a DL-t. Az, hogy nem bírnak a LB-k a sekély zónákkal, abban semmi új nincs, de attól hogy futó csinálta, ne adjuk hozzá a futáshoz a passz playeket.
Ha sikerül az öreg Dennisnek megértenie végre, hogy a jó D nem feltételnül bonyolult, akkor ha nem is lesz top 10 a védelem semmilyen mutatóban, de legalább meccseket tudnak nyerni. Nyilván amíg Crawley szintű emberek vannak a secondaryben vagy az LB sor 90%-a tök homály passz ellen nehéz lesz jól passzoló csapatot megverni, de azért vannak jelek, hogy el lehet mozdulni a fosból a szar felé.