New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 6 éve
Ez is igaz nyilván, de szerintem egy 28 éves lejáró szerződésű futóért nem sok ellenértéket kapnánk...Hát igen csak lehet, hogy Kamara egyedül még jobb lenne, igaz ez ellenkezőleg is elsülhet, ezt nem lehet tudni, de ha esetleg jól sűlne el és Kamara csak még jobb lenne, valamint Ingram benne lenne egy olyan trade-ben amivel megszerezzük Mayfield-et vagy egy olyan jelenlegi nfl játékost aki megtud oldani egy need-et, pl DT, akkor szerintem megérné, attól függetlenül higy kedvelem Ingramot, mind emberként, mind játékosként.Benny Cunningham jön vizitre, ő egy olyan RB aki inkább elkapásokban jó, ezt nem igazán értem mert helye egyáltalán nem lenne, max visszahordásokban, de arra még korábban hoztuk Josh Huff-ot, hacsak nem akarunk Ingramból ellenértékét csinálni, most lenne erre utoljára lehetőségünkNem hinném, hogy elengedjük Ingramet, legalábbis nagyon remélem. Kaarával ketten tökéletes duót alkotnak, ráadásul eléggé jó fal is van előttük aki segíti a munkájukat. Nem mellesleg nagyban leveszi a jó futójáték Brees válláról a terhet szerintem.
nemethbence55
kapitnono
nemethbence55
több mint 6 éve
nemethbence55
426
Hát igen csak lehet, hogy Kamara egyedül még jobb lenne, igaz ez ellenkezőleg is elsülhet, ezt nem lehet tudni, de ha esetleg jól sűlne el és Kamara csak még jobb lenne, valamint Ingram benne lenne egy olyan trade-ben amivel megszerezzük Mayfield-et vagy egy olyan jelenlegi nfl játékost aki megtud oldani egy need-et, pl DT, akkor szerintem megérné, attól függetlenül higy kedvelem Ingramot, mind emberként, mind játékosként.Benny Cunningham jön vizitre, ő egy olyan RB aki inkább elkapásokban jó, ezt nem igazán értem mert helye egyáltalán nem lenne, max visszahordásokban, de arra még korábban hoztuk Josh Huff-ot, hacsak nem akarunk Ingramból ellenértékét csinálni, most lenne erre utoljára lehetőségünkNem hinném, hogy elengedjük Ingramet, legalábbis nagyon remélem. Kaarával ketten tökéletes duót alkotnak, ráadásul eléggé jó fal is van előttük aki segíti a munkájukat. Nem mellesleg nagyban leveszi a jó futójáték Brees válláról a terhet szerintem.
nemethbence55
kapitnono
több mint 6 éve
Benny Cunningham jön vizitre, ő egy olyan RB aki inkább elkapásokban jó, ezt nem igazán értem mert helye egyáltalán nem lenne, max visszahordásokban, de arra még korábban hoztuk Josh Huff-ot, hacsak nem akarunk Ingramból ellenértékét csinálni, most lenne erre utoljára lehetőségünkNem hinném, hogy elengedjük Ingramet, legalábbis nagyon remélem. Kaarával ketten tökéletes duót alkotnak, ráadásul eléggé jó fal is van előttük aki segíti a munkájukat. Nem mellesleg nagyban leveszi a jó futójáték Brees válláról a terhet szerintem.
nemethbence55
több mint 6 éve
nemethbence55
426
Benny Cunningham jön vizitre, ő egy olyan RB aki inkább elkapásokban jó, ezt nem igazán értem mert helye egyáltalán nem lenne, max visszahordásokban, de arra még korábban hoztuk Josh Huff-ot, hacsak nem akarunk Ingramból ellenértékét csinálni, most lenne erre utoljára lehetőségünk
több mint 6 éve
Rutin
2 021
m.facebook.com/story.php?story_fbid=2503854239839881&id=2150253858533256
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 6 éve
Rutin
2 021
Amiket SP nyilatkozik a sajtónak...Atának volt több bejegyzése itt erről.😀Így van... Az more mind hamukázás. 😀
zemanla
több mint 6 éve
Rutin
2 021
Csak fölösleges médiahájpot kapna miatta a csapat... Semmi értelme.Tavaly ugye volt nàlunk privàt talàlkozón, hogy szeretne itt tanulgatni.Elvileg meg változott, szerintem egy két-három éves kevés pénzes (irányítóhoz képest) szerződést kaphatna, Brees mögött tanulni aztán meglátnánk mi lenne belőle.Nem is tudom. Én nem igazán voltam tőle elájulva. Igazi gazdag mindent megtehetek hülyegyerek.Ezt én is tudom, amúgy Manziel-rők mi a véleményetek? Szerintem meglehetne próbálni.Na Payton most Lamar Jackson-ról áradozott, ő szinte biztos benn lesz 1/27-en csak kérdés hogy lehet-e belőle Brees utódja, egyre jobban érik, hogy mindenképp irányító jön az első körben.Szinte biztos, hogy ködösít... 😀
nemethbence55
Rutin
nemethbence55
Gézu
nemethbence55
Gondolom a vàltozàs feltételét tàmasztottuk neki. Úgy hírlik meg is tette. Majd SP-ék eldöntik, hogy ténylegesen akarnak-e vele foglalkozni.
Nekem mondjuk nem szimpatikus.
Én inkàbb Hill hívő vagyok tavaly óta. Vele foglalkoznék többet!
Fattyu
több mint 6 éve
Watson-nak biztos keze van, volt már itt, kérdés mennyi van még a tankban. Nem lenne rossz egy olyan 2015-ös évi szezon tőle.Egyetértek, Ben Watsonban még talán van egy év, jó kis játékos és remek ember!
Meredith meg nagyon jó lenne, 2 millió környékén szerintem megéri. Kérdőjel nála is, hogy mennyi maradt két ilyen szalagsérülés után, de szerintem kis rizikó, nagy nyeremény esete.
PEEtör
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Watson-nak biztos keze van, volt már itt, kérdés mennyi van még a tankban. Nem lenne rossz egy olyan 2015-ös évi szezon tőle. Meredith meg nagyon jó lenne, 2 millió környékén szerintem megéri. Kérdőjel nála is, hogy mennyi maradt két ilyen szalagsérülés után, de szerintem kis rizikó, nagy nyeremény esete.
több mint 6 éve
Amiket SP nyilatkozik a sajtónak...Atának volt több bejegyzése itt erről.😀
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
mrxxl77
66
Nem tudom hogy mi bajotok, Lamar jackson szerintem igen is jó játékos megfelelő kézben! Néztem tőle mérkőzéseket és nekem a mozgás kultúrája mindent elárult!Mayfield-et szerintem esélyünk sincs megszerezni de valószínűleg Lamart se! Manziel-t egy nagyon minimális szerződéssel megpróbálnám de a-hoz nagyon sokat kellene mutatni fejben és viselkedésben! Drafton WR, TE, és ami szerintem nagyon fontos lenne DT választás kell!! QB felejtsük el idén, jó lenne de komoly ára lenne!!
több mint 6 éve
nemethbence55
426
Payton nyilatkozott pár dolgot, elösszőr is maradva a Jackson témánál, azt nyilatkozta hogy a következő Qb-nak nem kell Brees klónnak lennie, illetve áradozott az interjúról, hogy ha beszélnek vele, akkor mindenki rájön miért ilyen sikeres, továbbá azt mondta hogy még mindig need az edge rusher poszt, illetve hogy biztosan jönni fog WR vagy FA-ról vagy Draftról ez akkor Meredith, Maclin, Kirk, Chark, esetleg Jordan Matthews, lehet szerintem.
Szerkesztette: nemethbence55
több mint 6 éve
nemethbence55
426
Hoppá Ben Watson jön vizitre, igaz idős de szerintem nagyon hasznunkra vállna. Nem beszélve, arról hogy mennyire szimpatikus személyisége van.
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
Tavaly ugye volt nàlunk privàt talàlkozón, hogy szeretne itt tanulgatni.Elvileg meg változott, szerintem egy két-három éves kevés pénzes (irányítóhoz képest) szerződést kaphatna, Brees mögött tanulni aztán meglátnánk mi lenne belőle.Nem is tudom. Én nem igazán voltam tőle elájulva. Igazi gazdag mindent megtehetek hülyegyerek.Ezt én is tudom, amúgy Manziel-rők mi a véleményetek? Szerintem meglehetne próbálni.Na Payton most Lamar Jackson-ról áradozott, ő szinte biztos benn lesz 1/27-en csak kérdés hogy lehet-e belőle Brees utódja, egyre jobban érik, hogy mindenképp irányító jön az első körben.Szinte biztos, hogy ködösít... 😀
nemethbence55
Rutin
nemethbence55
Gézu
nemethbence55
Gondolom a vàltozàs feltételét tàmasztottuk neki. Úgy hírlik meg is tette. Majd SP-ék eldöntik, hogy ténylegesen akarnak-e vele foglalkozni.
Nekem mondjuk nem szimpatikus.
Én inkàbb Hill hívő vagyok tavaly óta. Vele foglalkoznék többet!
több mint 6 éve
Esetleg Mcnabb?Ja ő fehér QB csak sokat szolizott
több mint 6 éve
Newton, régi szép WASP családA szomszéd Cam meg fehér gyerök.Nem hiszek a nem fehér irányitokban. Nem emlékszem stabil hosszútávú versenyzőre... Túl sok rövid és gyenge karrier volt. Mostanság főleg.Wilson ilyen tejeskávé nálad?
Kájzerszóze
Matthew99
peach
több mint 6 éve
Sosem volt kedvencem Manziel, egyetemen jól tolta tény és való, de nfl-ben sztem belőle nem lesz nagy játékos már, max egy backup. Ha mindenképpen kellene mondani egy QB-t hogy ki legyen Brees utódja akkor Mayfieldet mondanám, nagyon tetszik a vezetői képessége meg hogy igazi clutch játékos, jó lehet hogy nfl-ben nem lesz az annyira de a potenciál benne van rendesen.
több mint 6 éve
A szomszéd Cam meg fehér gyerök.Nem hiszek a nem fehér irányitokban. Nem emlékszem stabil hosszútávú versenyzőre... Túl sok rövid és gyenge karrier volt. Mostanság főleg.Wilson ilyen tejeskávé nálad?
Kájzerszóze
Matthew99
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
nemethbence55
426
Elvileg meg változott, szerintem egy két-három éves kevés pénzes (irányítóhoz képest) szerződést kaphatna, Brees mögött tanulni aztán meglátnánk mi lenne belőle.Nem is tudom. Én nem igazán voltam tőle elájulva. Igazi gazdag mindent megtehetek hülyegyerek.Ezt én is tudom, amúgy Manziel-rők mi a véleményetek? Szerintem meglehetne próbálni.Na Payton most Lamar Jackson-ról áradozott, ő szinte biztos benn lesz 1/27-en csak kérdés hogy lehet-e belőle Brees utódja, egyre jobban érik, hogy mindenképp irányító jön az első körben.Szinte biztos, hogy ködösít... 😀
nemethbence55
Rutin
nemethbence55
Gézu
több mint 6 éve
Nem is tudom. Én nem igazán voltam tőle elájulva. Igazi gazdag mindent megtehetek hülyegyerek.Ezt én is tudom, amúgy Manziel-rők mi a véleményetek? Szerintem meglehetne próbálni.Na Payton most Lamar Jackson-ról áradozott, ő szinte biztos benn lesz 1/27-en csak kérdés hogy lehet-e belőle Brees utódja, egyre jobban érik, hogy mindenképp irányító jön az első körben.Szinte biztos, hogy ködösít... 😀
nemethbence55
Rutin
nemethbence55
több mint 6 éve
nemethbence55
426
Ezt én is tudom, amúgy Manziel-rők mi a véleményetek? Szerintem meglehetne próbálni.Na Payton most Lamar Jackson-ról áradozott, ő szinte biztos benn lesz 1/27-en csak kérdés hogy lehet-e belőle Brees utódja, egyre jobban érik, hogy mindenképp irányító jön az első körben.Szinte biztos, hogy ködösít... 😀
nemethbence55
Rutin
több mint 6 éve
Rutin
2 021
Na Payton most Lamar Jackson-ról áradozott, ő szinte biztos benn lesz 1/27-en csak kérdés hogy lehet-e belőle Brees utódja, egyre jobban érik, hogy mindenképp irányító jön az első körben.Szinte biztos, hogy ködösít... 😀
nemethbence55
több mint 6 éve
Gyurma: 10 like ot nyomtam vna!Egyébként nem hiszek a korai QB pickben! Én sem! 😉
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
Nem hiszek a nem fehér irányitokban. Nem emlékszem stabil hosszútávú versenyzőre... Túl sok rövid és gyenge karrier volt. Mostanság főleg.Wilson ilyen tejeskávé nálad?
Kájzerszóze
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.