New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 6 éve
Egyébként Andrew Luck, Russell Wilson, Cam Newton, Matt Ryan, de Tom Brady, PEgyetértek, a javítások csak a flame elkerülése végett vannak.aeyton Manning, Ben Roethlisberger, és még sorolhatnám, akik nem értenek veled egyet. Paeyton nagy felismerése pont az volt, hogy nem építheti az egész csapatot hosszútávon Breesre, és kell köré csapat. Ha jön még top célpont, és a fal illetve a két futó nem esik vissza nagyon, akkor egy game manager is elviszi a hátán a csapatot. Nem kell itt építgetni senkit.
Gyurma Pappa
Én ugyan nem vagyok szakértő csak mezei drukker, de egy jó célpontnak (mint pl a linkelt Gesicki) nagyon örülnék.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Ha Brees nem lesz, előbb-utóbb várható egy top10-es pick. Ráérünk akkor ezzel foglalkozni. Teljesen agyatlan dolog lenne bedobni két draftot és 8-10 potenciális játékost egy mai trade-ért, amire 1) semmi szükségünk 2) jöhet ennél jobb is. Lamar meg nem ide való.Oké. Nem fogunk első körben QB-t húzni, főleg hogy nincs második körünk.Jó én ezt értem. De lassan csak fel kellene építeni valakit a főnök mögé, és az nem egy két nap.....
2 évre itt van a futball történelem legjobb irányítója, ereje teljében, kapott maga köré végre védelmet, és tényleg ott tartunk, hogy puzzle darabok hiányoznak. Célpontok kellenek, védőfalember kell, OL depth kell. Könyörgöm, ne higyjétek már el Payton smokescreenjeit, ő az egyik legnagyobb füllentő a ligában, még egy sérülést sem képes rendesen bevallani. A mockok meg szakírói maszturbációk, csak néha betalálnak. Ugye, van ilyen...
Hurst, Gesicki, Goedert teljesen reális pickek, vagy egy random csúszó WR, de szerintem a legvalószínűbb, hogy BPA lesz, és kizárt hogy a draft board tetején egy Lamar Jackson álljon.
Gyurma Pappa
Gézu
Szerintem ez a smoke akár szólhat a Panthersnek is, akiknek ugyan nagyon kéne egy jó TE, de egy normális backup sem ártana, és Lamar illene Cam mögé, és ugye ők előttünk választanak. De ez csak fikció, szólhat ez bárkinek. Ha csak egy olyan játékos bennmarad emaitt, aki nekünk need, már megérte.
Egyébként Andrew Luck, Russell Wilson, Cam Newton, Matt Ryan, de Tom Brady, Peyton Manning, Ben Roethlisberger, és még sorolhatnám, akik nem értenek veled egyet. Payton nagy felismerése pont az volt, hogy nem építheti az egész csapatot hosszútávon Breesre, és kell köré csapat. Ha jön még top célpont, és a fal illetve a két futó nem esik vissza nagyon, akkor egy game manager is elviszi a hátán a csapatot. Nem kell itt építgetni senkit.
Szerkesztette: Gyurma Pappa
több mint 6 éve
Oké. Nem fogunk első körben QB-t húzni, főleg hogy nincs második körünk.Jó én ezt értem. De lassan csak fel kellene építeni valakit a főnök mögé, és az nem egy két nap.....
2 évre itt van a futball történelem legjobb irányítója, ereje teljében, kapott maga köré végre védelmet, és tényleg ott tartunk, hogy puzzle darabok hiányoznak. Célpontok kellenek, védőfalember kell, OL depth kell. Könyörgöm, ne higyjétek már el Payton smokescreenjeit, ő az egyik legnagyobb füllentő a ligában, még egy sérülést sem képes rendesen bevallani. A mockok meg szakírói maszturbációk, csak néha betalálnak. Ugye, van ilyen...
Hurst, Gesicki, Goedert teljesen reális pickek, vagy egy random csúszó WR, de szerintem a legvalószínűbb, hogy BPA lesz, és kizárt hogy a draft board tetején egy Lamar Jackson álljon.
Gyurma Pappa
több mint 6 éve
Oké. Nem fogunk első körben QB-t húzni, főleg hogy nincs második körünk.2 évre itt van a futball történelem legjobb irányítója, ereje teljében, kapott maga köré végre védelmet, és tényleg ott tartunk, hogy puzzle darabok hiányoznak. Célpontok kellenek, védőfalember kell, OL depth kell. Könyörgöm, ne higyjétek már el Payton smokescreenjeit, ő az egyik legnagyobb füllentő a ligában, még egy sérülést sem képes rendesen bevallani. A mockok meg szakírói maszturbációk, csak néha betalálnak. Ugye, van ilyen...
több mint 6 éve
Ő jó lenne?A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Egyetértek!!Most olvastam mock draft:Van benne realitás, főleg az alapján ami megy a médiában, egyrészt az hogy Paytonék nagyon kedvelik Jacksont, a Buffalo meg elvileg fel akar menni egy irányítóért, de én nem örülnék neki, ha QB akkor vagy Mayfield vagy akik előtte vannak prospectek (de ők úgy se csúsznak addig szóval Mayfield), de ha csak Jackson marad, akkor inkább TE, WR, DL közül valamelyik.
9. Mayfield Buffalo
27.Saints Lamar Jackson
Hihető?
Gézu
nemethbence55
több mint 6 éve
mrxxl77
66
Jacksont már halottam összeboronálni a Chargers-el, meg a Panthers is élénken érdeklődik iránta!! Ja és megtaláltam Suh méltó ellenfelét is www.youtube.com/watch?v=bYaZI0JMkUU brutál a gyerek !! 😊
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
Most olvastam mock draft:Itt van egy pár friss összegyűjtött a hivatalos honlapon, itt mondjuk Jacksont nem láttam:
9. Mayfield Buffalo
27.Saints Lamar Jackson
Hihető?
Gézu
www.neworleanssaints.com/news-and-events/article-1/New-Orleans-Saints-Mock-Draft-Monday-presented-by-Dixie-Light/97b53e5c-18ce-4978-90fa-2f489b412f93
több mint 6 éve
nemethbence55
426
Most olvastam mock draft:Van benne realitás, főleg az alapján ami megy a médiában, egyrészt az hogy Paytonék nagyon kedvelik Jacksont, a Buffalo meg elvileg fel akar menni egy irányítóért, de én nem örülnék neki, ha QB akkor vagy Mayfield vagy akik előtte vannak prospectek (de ők úgy se csúsznak addig szóval Mayfield), de ha csak Jackson marad, akkor inkább TE, WR, DL közül valamelyik.
9. Mayfield Buffalo
27.Saints Lamar Jackson
Hihető?
Gézu
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
Most olvastam mock draft:Hát szerintem a mock csak játék!
9. Mayfield Buffalo
27.Saints Lamar Jackson
Hihető?
Gézu
Én is olvasgatom Őket, csak mert ìgy könnyebb projekteket szemészeti!
több mint 6 éve
Most olvastam mock draft:9. Mayfield Buffalo
27.Saints Lamar Jackson
Hihető?
több mint 6 éve
Ek - James Washington WR OSUHk - Genard Avery LB Memphis
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
Tipp vagy kívànsàglista:Kàjzerszóze:
Elsőkör- csere fel 1\8ra Mayfield QB
Hàtsó körökből - Hercules Mata'afa DE/OLB
ackrisz:
Ek - Christian Kirk WR
Hk - Shaquem Griffin LB
Kapitnono:
Ek - Courtland Sutton WR
Hk - Sh. Griffin LB
Nemethbence55:
Ek - csere 1\8ra Mayfield QB
Hk - Sh. Griffin LB
Clbass:
Ek - Da'Ron Payne DT, Alabamai
Hk- Parry Nickerson CB, Tulane
Sutianap:
Ek - James Washington WR OSU
Hk - Genard Avery LB Memphis
Gézu:
Ek: Mayfield QB /gondolom csere keretében/
HK: Shaquem Griffin LB
mrxxl77:
Ek: Christian Kirk WR
Hk: Hercules Mata'afa DE/OLB
Fattyu:
Ek- L. V. Esch LB
Hk - Nathan Shepherd DT
Szerkesztette: Fattyu
több mint 6 éve
Első: DT Da'Ron Payne, Alabamahátsó: CB Parry Nickerson, Tulane
több mint 6 éve
nemethbence55
426
Első kör: csere 1/8 abból Mayfield, Hátsó kör: Shaqem Griffin
több mint 6 éve
Első kör: Courtland SuttonHátsókör: Shaqem Griffin Tetszik nagyon az akarata, örülnék neki ha mi lennénk azok akik adnak neki egy esélyt, akár még jól is elsülhet..
több mint 6 éve
😀 Első kör: Christian Kirk, Hátsókör: Shaquem Griffin 😀
több mint 6 éve
Én tolok egy vagányat:Cserélünk a CHI-val, elhozzuk Mayfieldet, a harmadik körös pickünk is ugrik. Akit még húzunk, Hercules Mata'afa DE/OLB 😀
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
Nincs nagyon needünk, ahol mélyíteni kellene még Dl, Ol, WR /talàn TE/. Nem tudom, hogy a PS jàtékosok között van-e olyan tehetség akik erre alkalmasak, asszem igen.Így a drafton BPA vàrható szerintem. Én nem hiszem hogy feltradelnénk!
Minden évben amióta draftot+prospekteket nézegetem, kivälasztok 2 jàtékost akire tippelek hogy jön vagy szeretném hogy jöjjön 😁😁. Az elsőkörös pickre és a hàtsó körökből egyre!
Idén az első körrel bajban vagyok, így most a szívemre hallgattam: L.V. Esch LB
Hàtsókör: Shepherd DT
Lehet csatlakozni 😀😀
De csak szigorúan 2 jàtékost.
Szerkesztette: Fattyu
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
Egyetértek, minek zsigerelnénk ki, mikor lehet rotàlni és működött is tavaly.Szerintem egy olyan laza, agilis futó, mint Kamara sohasem lesz three-down back... Ha megpakolnák izommal, hogy lehessen workhorse, akkor pont ezek a képességei fognak kopni...Hát, 5'10 magas és 214-es súllyal mérlegelt a combine-on.
Rutin
Néhány jobb feature back felépítése:
Tomlinson: 5'10, 215, McCoy 5'10, 204 (combine érték), Peterson 6'1, 217, Chris Johnson 5'11, 191.
Kamara akkor is 5 yard felett átlagolt futásban, ha legfeljebb két elkapóval álltunk fel és az ellenfél a boxba legalább 7 embert tett.
Már újoncként minden dimenzióban kitűnő volt, de ahogy korábban utaltam rá, én se preferálom hogy 300 labdaérintést kapjon szezononként... de alkalmas lenne rá.
atapapa
Amúgy szerintem jön egy hàtsókörös RB. Szinte minden drafton jön egy 😁😁
több mint 6 éve
Pt79
49