New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 7 éve
nesztek PJ show 😀Ha nem tudnám, hogy holnap november 1-je van, azt hinném április
pbs.twimg.com/media/Dq1xEK8UwAASEbJ.jpg
braxa88
több mint 7 éve
A utolsó pillanati tradek és az azzal kapcsolatos pletykàk kapcsàn, merült fel bennem a következő agyalàs.T. Hillel vajon mi lehet a pick értéke? / Az biztos, hogy Én nem adom 😁😁😁/
Mennyire tornàzhatta fel magàt a nulla értékről?
Ha jól tudom vele hosszabbítani kellene jövőre? nem jól tudom, 2019-re van még szerződése
Vajon mennyi lehetne a szerződése?
Tudom, ezek csapat és jàtékos függő dolgok.
Én bàrmennyit agyaltam, nem jutottam semmire. Nehéz belőni az értékét.
Szerkesztette: Fattyu
több mint 7 éve
Így, hogy a Hawks' cutolta Brandon Marshall-t szerintem egy próbát simán megérne nálunk.
......
több mint 7 éve
két éve második körös volt, majd térdműtét és csípőprobléma miatt még pályára sem lépett...ha az a doki még a csapatnál van, aki Breesre okét mondott, akkor csak őt kell megkérdezni 😀

több mint 7 éve
Obi Melifonwu járt nálunk, elég jó felépítéssel bír, és valszeg olcsó is lenne, egy próbát megérne.
több mint 7 éve
Igeeen. Meglesz megint 💪Most kezdődött az ismétlés a Sport2-n. Aki nem látta a PJ showt, lehet nézni.és nyertünk megint?
Akik látták, hát azok mazopisták, mint én.
Márkusznak gratulálok! Megérdemelte! Kár hogy egyesek majdnem tönkretették ezt......
Épp most kapták el az első TD-t Diggs, ki mellől??? Na?????
Kájzerszóze
adam77

több mint 7 éve
Most kezdődött az ismétlés a Sport2-n. Aki nem látta a PJ showt, lehet nézni.és nyertünk megint?
Márkusznak gratulálok! Megérdemelte! Kár hogy egyesek majdnem tönkretették ezt......
Kájzerszóze
több mint 7 éve
a picksix kellett, persze fontos is volt, de azért jegyezzük meg, hogy csak azért sikerült, mert PJ megint elrontotta a védekezést. A WR futott keresztbe - Diggs - majd egy légfékes megállást produkált. PJ ebből mit sem észlelve folytatta újtát tovább, emberét hátrahagyva vágtatott tovább. Nem lehet őt ilyenekkel zavarba ejteni 😀Szaladt, Kirk kapitány meg odadobta neki.... ennél már csak az lett volna nagyobb vicc, ha elejti, vagy rossz irányba kezd futni az elkapás után.
Magyar focimeccsen volt ilyen, hogy beállt a cserejátékos és rögtön egy óriási gólt fejelt a szögletből, a saját kapujukba.... Kérdésre elmondta, hogy összezavarodott és azt hitte ők támadnak 😀
Kösz PJ a hat pontot, de sajnos az ezt megelőző és az ezt követő produkciód is nagyon kevés volt...

több mint 7 éve
Most kezdődött az ismétlés a Sport2-n. Aki nem látta a PJ showt, lehet nézni.Mondjuk slotban inkább Bell-t játszatnám, PJ-nek köze nincs hozzá, oda inkább egy mozgékonyabb db kellene, már pedig PJ ennek nem felel meg 😀
Kájzerszóze
Még a szélen is megverik, akkor miért pont ott erőltetik/Nem mintha Crawley jobb lenne ott 😀/

több mint 7 éve
Most kezdődött az ismétlés a Sport2-n. Aki nem látta a PJ showt, lehet nézni.Akik látták, hát azok mazopisták, mint én.

több mint 7 éve
És a meccslabdát ki kapta?Tippem: PJ
atapapa
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 7 éve
A héten kiderül.... 😊😊Eddig 2-0. Mennyire vagyok optimista Laciii?Na, mostantól indul a hegymenet... A durva hegymenet.Az Atlantát kivettem a listádból, ők már kiszálltak 😀 😀 😀 😀
A következő 5 meccsünk:
@BAL, @MIN, vsLAR, @CIN, vsPHI
(5 csapat, eddig idén 16 W-jük van)
Ezalatt a Panthersnek...
@WAS, @PHI, vsBAL, vsTB, @PIT, @DET
(6 csapat: de csak 13 W eddig)
Rutin
Remélem az O lendülete nem fog megtörni a bye miatt, a D-nek kifejezetten kell, meg a sérülteknek is.
a BAL meglesz biztosan.
a MIN kötelező bosszú és szerencsére idén még nem az igaziak, bár folyamatosan javuló képet mutatnak.
a LAR nagyon necces lesz, de ha SB-ba akarunk jutni, oda a Ramsen keresztül vezet majd az út: win.
a CIN könnyebb lesz mint az előző, de idegenben kikapunk.
a PHI sem láblógatás, ha a secondary rendben lesz addigra, akkor könnyebb lesz, de win lesz.
Újabb 4-1 következik srácok 😀
Kájzerszóze
Kájzerszóze
(én azért tartok a Ramstől)

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 7 éve
Eddig 2-0. Mennyire vagyok optimista Laciii?Na, mostantól indul a hegymenet... A durva hegymenet.Az Atlantát kivettem a listádból, ők már kiszálltak 😀 😀 😀 😀
A következő 5 meccsünk:
@BAL, @MIN, vsLAR, @CIN, vsPHI
(5 csapat, eddig idén 16 W-jük van)
Ezalatt a Panthersnek...
@WAS, @PHI, vsBAL, vsTB, @PIT, @DET
(6 csapat: de csak 13 W eddig)
Rutin
Remélem az O lendülete nem fog megtörni a bye miatt, a D-nek kifejezetten kell, meg a sérülteknek is.
a BAL meglesz biztosan.
a MIN kötelező bosszú és szerencsére idén még nem az igaziak, bár folyamatosan javuló képet mutatnak.
a LAR nagyon necces lesz, de ha SB-ba akarunk jutni, oda a Ramsen keresztül vezet majd az út: win.
a CIN könnyebb lesz mint az előző, de idegenben kikapunk.
a PHI sem láblógatás, ha a secondary rendben lesz addigra, akkor könnyebb lesz, de win lesz.
Újabb 4-1 következik srácok 😀
Kájzerszóze

több mint 7 éve
A kapitány mindössze 120 yardot passzolt.És mennyire örömteli látni ezt Payton irányítása alatt. Lám, képes volt gyökeresen változtatni a szemléletmódján, még a tavalyihoz képest is, ez volt az éppen megfelelő gameplan a Vikings ellen.
Soha nem passzolt még egy meccsen ilyen keveset mióta nálunk van (ha nem kellett meccs közben mondjuk sérülés miatt lecserélni.)
Erre mondják, hogy... balanced team.
Rutin
több mint 7 éve
A kapitány mindössze 120 yardot passzolt.Soha nem passzolt még egy meccsen ilyen keveset mióta nálunk van (ha nem kellett meccs közben mondjuk sérülés miatt lecserélni.)
Erre mondják, hogy... balanced team.
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 7 éve
/sentimental mode onaz élő közvetítésben látszott, ahogy Diggs súg valamit Marcusnak, és jót röhögnek rajta mindketten 😊
ezért találom nevetségesnek, hogy itt a fórumon, alsórompusztai 12 éves Vér Istvánok tépik a szájukat, hogy "így fújj, úgy fújj", és persze ezért szórakoztat is 😊 nyilván lehet és kell is szívni egymás vérét, tolják ezt a játékosok is, szurkolók is, edzők is, de nem szabad ezt túl komolyan venni 😊
/sentimental mode off

több mint 7 éve
Ez jó kis videó, "ütik" egymàst aztàn baràti pacsik..www.facebook.com/neworleanssaints/videos/1134496606716496/
több mint 7 éve
Az eddigi formák és kiegyenlítettnek tűnő erőviszonyok miatt nem lepődnék meg ha lenne 9-7es wc csapat.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Szerintetek ha 4 meccset hozunk még az elég lehet a PO-ra?Ez annyira sok mindentől függ. A N-ban ketten is állnak 4W-vel, a E-ben 5 illetve 4 W van az elején, de a Seahawks is 4-gyel áll. Simán kijöhet ebből az 5 csapatból 3 is 5-6 W-vel, és akkor matekozni kell.
Fattyu
4 csoport meccs van vissza, abból 2 otthon, azon kívül nem tudunk még 3-t nyerni, akkor azért na.
PJ szar volt, az utolsó Vikes drive 100%-ban az övé volt, előtte is sokat égették slotban. PJ annyiból jobb, mint Crawley, hogy legalább NÉHA csinál valamit. Apple-lel kapcsolatban, visszanézve a meccset, azt gondolom, hogy ha egy kicsit már kevésbbé lesz szar, mint a fent nevezett két úriember, akkor jól jártunk vele. Potenciál jobb benne, mint Crawleyban...
Az a baj, hogy nem sok játékos van, akiért kapnánk egy 2-3. CB-t, pickünk meg nincs, szóval evvan szerintem, több trade nem lesz. Kár, pedig azért ha Apple 3. CB-t játszana, szebb lenne a kép... mondjuk sokat nem kell majd agyalni a jövő évi egyetlen pickünkkel az első napokon 😀

több mint 7 éve
Szerintetek ha 4 meccset hozunk még az elég lehet a PO-ra?Igen
Fattyu
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...