New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 6 éve
Húú srácok, hát én nagyon remélem hogy a Bears most már elengedi Meredithet...jó kis játékos, persze kérdés a térde de ha szar lenne a térde nem hiszem hogy ajánlatot teszünk neki. Chichagoban meg most azért van elkapó szóval engedjék csak, egy napot kéne kibírni 😀
több mint 6 éve
Padrinaggio
222
Majd meglátjuk. 😊Funfact...Hàt nem lesz nehéz feladat ezt megcsinàlni..
Ha idén Brees vezetésével legyőzzük a Baltimore-t, akkor a kapitány elmondhatja majd magáról, hogy az NFL mind a 32 csapatát már legalább egyszer legyőzte!
(beleértve a Saints-et is... 2004.11.07. Chargers-Saints 43-17) 😀
Rutin
ParadSEC
több mint 6 éve
Funfact...Hàt nem lesz nehéz feladat ezt megcsinàlni..
Ha idén Brees vezetésével legyőzzük a Baltimore-t, akkor a kapitány elmondhatja majd magáról, hogy az NFL mind a 32 csapatát már legalább egyszer legyőzte!
Rutin
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
Valaki nem tudja, ha a Beras nem matcheli az ajánlatot akkor úgymegy hogy megvárják az öt napot és kész, vagy az is lehet hogy bejelentik hogy nem matchelik.Lehet is-is.
nemethbence55
több mint 6 éve
nemethbence55
426
Valaki nem tudja, ha a Beras nem matcheli az ajánlatot akkor úgymegy hogy megvárják az öt napot és kész, vagy az is lehet hogy bejelentik hogy nem matchelik.
több mint 6 éve
Ez nem lehet kérdés. A barátom Ravens fan, de eddig nem volt gond. Most sem lesz.... nekem.... neki igen 😀
több mint 6 éve
Cam Jordan ezt a hírt így kommentálta Funfact...
Ha idénAmikor Brees vezetésével legyőzzük a Baltimore-t, akkor a kapitány elmondhatja majd magáról, hogy az NFL mind a 32 csapatát már legalább egyszer legyőzte!
Rutin
Szerkesztette: atapapa
több mint 6 éve
Rutin
2 021
Funfact... Ha idén Brees vezetésével legyőzzük a Baltimore-t, akkor a kapitány elmondhatja majd magáról, hogy az NFL mind a 32 csapatát már legalább egyszer legyőzte!
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 6 éve
Gondolatkísérlet, Breet a Browns draftolja, megáll vagy nem áll meg? Azé tettem be a statisztikát, mert nem hiába kerülget a Giants, Steeler, Saint, chargers pats kvintett Rudolfot - ugyi ha valahol kell qbt edzeni ezeken a helyeken tudnak...
Szerkesztette: sutianap
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
mrxxl77
66
És persze itt van egy "gyenge" hatodik körös is! 😀 www.sports-reference.com/cfb/players/tom-brady-1.html
több mint 6 éve
mrxxl77
66
www.sports-reference.com/cfb/players/drew-brees-1.htmlwww.sports-reference.com/cfb/leaders/pass-rating-player-career.htmlHát én végignéztem az összefoglalót és nem vagyok elájulva Mayfield gyerekért!! Attól függetlenül hogy mennyi yardot passzolt!! Ha összeomlik a zseb összeszarja magát egyből!! Szerencséje hogy jó csapatban játszhatott!! Rudolph játéka tetszett erős passzai voltak, a fal előtte harmat gyenge volt! Most lehet csúnyát mondok de számomra egyik se érne első kört! De ez csak az én véleményem! 😀Ohio State fanként most jól összezavartad ezzel az OSU-zással :p csakaBedlamJavasolnám az OU OSU meccset, ott van mindkét top irányító.Őszintén fogalmam sincs, én csak a scoutokból illetve a mock draftokból indulok ki, de még különösebben nem néztem utánna.Néztem a srácot, tetszett a mozgása, termetre sem rossz. Segítsetek. Mi az amiért nem ér első kört? Szerintem Lamarnal jobb.Elvileg viziten volt nálunk, szerintem ő is az a prospect akiket írtam, hogy Payton kezei alatt Illetve Brees mögötti tanulással, szerintem lehetne belőle valami. Első kört egyáltalán nem adnék érte, inkább akkor vagy tradeljünk ki első körből egy másodikért és harmadiért aztán másodikban húzzuk ki, vagy ha marad minden így akkor max másodikba tradeljünk fel érte, de első kört nem ér szerintem.Mit szóltok Mason Rudolphhoz?Valahol jó backup lesz.
Gézu
Gyurma Pappa
nemethbence55
Gézu
nemethbence55
sutianap
www.youtube.com/watch?v=6As2kor1gAA
jjncaa
mrxxl77
sutianap
több mint 6 éve
ezzel a statisztikával azt akarod bemutatni, hogy semmit sem érnek a statisztikák ? 😊www.sports-reference.com/cfb/leaders/pass-rating-player-career.htmlHát én végignéztem az összefoglalót és nem vagyok elájulva Mayfield gyerekért!! Attól függetlenül hogy mennyi yardot passzolt!! Ha összeomlik a zseb összeszarja magát egyből!! Szerencséje hogy jó csapatban játszhatott!! Rudolph játéka tetszett erős passzai voltak, a fal előtte harmat gyenge volt! Most lehet csúnyát mondok de számomra egyik se érne első kört! De ez csak az én véleményem! 😀Ohio State fanként most jól összezavartad ezzel az OSU-zással :p csakaBedlamJavasolnám az OU OSU meccset, ott van mindkét top irányító.Őszintén fogalmam sincs, én csak a scoutokból illetve a mock draftokból indulok ki, de még különösebben nem néztem utánna.Néztem a srácot, tetszett a mozgása, termetre sem rossz. Segítsetek. Mi az amiért nem ér első kört? Szerintem Lamarnal jobb.Elvileg viziten volt nálunk, szerintem ő is az a prospect akiket írtam, hogy Payton kezei alatt Illetve Brees mögötti tanulással, szerintem lehetne belőle valami. Első kört egyáltalán nem adnék érte, inkább akkor vagy tradeljünk ki első körből egy másodikért és harmadiért aztán másodikban húzzuk ki, vagy ha marad minden így akkor max másodikba tradeljünk fel érte, de első kört nem ér szerintem.Mit szóltok Mason Rudolphhoz?Valahol jó backup lesz.
Gézu
Gyurma Pappa
nemethbence55
Gézu
nemethbence55
sutianap
jjncaa
mrxxl77
sutianap
több mint 6 éve
www.sports-reference.com/cfb/leaders/pass-rating-player-career.htmlHát én végignéztem az összefoglalót és nem vagyok elájulva Mayfield gyerekért!! Attól függetlenül hogy mennyi yardot passzolt!! Ha összeomlik a zseb összeszarja magát egyből!! Szerencséje hogy jó csapatban játszhatott!! Rudolph játéka tetszett erős passzai voltak, a fal előtte harmat gyenge volt! Most lehet csúnyát mondok de számomra egyik se érne első kört! De ez csak az én véleményem! 😀Ohio State fanként most jól összezavartad ezzel az OSU-zással :p csakaBedlamJavasolnám az OU OSU meccset, ott van mindkét top irányító.Őszintén fogalmam sincs, én csak a scoutokból illetve a mock draftokból indulok ki, de még különösebben nem néztem utánna.Néztem a srácot, tetszett a mozgása, termetre sem rossz. Segítsetek. Mi az amiért nem ér első kört? Szerintem Lamarnal jobb.Elvileg viziten volt nálunk, szerintem ő is az a prospect akiket írtam, hogy Payton kezei alatt Illetve Brees mögötti tanulással, szerintem lehetne belőle valami. Első kört egyáltalán nem adnék érte, inkább akkor vagy tradeljünk ki első körből egy másodikért és harmadiért aztán másodikban húzzuk ki, vagy ha marad minden így akkor max másodikba tradeljünk fel érte, de első kört nem ér szerintem.Mit szóltok Mason Rudolphhoz?Valahol jó backup lesz.
Gézu
Gyurma Pappa
nemethbence55
Gézu
nemethbence55
sutianap
jjncaa
mrxxl77
több mint 6 éve
mrxxl77
66
Hát én végignéztem az összefoglalót és nem vagyok elájulva Mayfield gyerekért!! Attól függetlenül hogy mennyi yardot passzolt!! Ha összeomlik a zseb összeszarja magát egyből!! Szerencséje hogy jó csapatban játszhatott!! Rudolph játéka tetszett erős passzai voltak, a fal előtte harmat gyenge volt! Most lehet csúnyát mondok de számomra egyik se érne első kört! De ez csak az én véleményem! 😀Ohio State fanként most jól összezavartad ezzel az OSU-zással :p csakaBedlamJavasolnám az OU OSU meccset, ott van mindkét top irányító.Őszintén fogalmam sincs, én csak a scoutokból illetve a mock draftokból indulok ki, de még különösebben nem néztem utánna.Néztem a srácot, tetszett a mozgása, termetre sem rossz. Segítsetek. Mi az amiért nem ér első kört? Szerintem Lamarnal jobb.Elvileg viziten volt nálunk, szerintem ő is az a prospect akiket írtam, hogy Payton kezei alatt Illetve Brees mögötti tanulással, szerintem lehetne belőle valami. Első kört egyáltalán nem adnék érte, inkább akkor vagy tradeljünk ki első körből egy másodikért és harmadiért aztán másodikban húzzuk ki, vagy ha marad minden így akkor max másodikba tradeljünk fel érte, de első kört nem ér szerintem.Mit szóltok Mason Rudolphhoz?Valahol jó backup lesz.
Gézu
Gyurma Pappa
nemethbence55
Gézu
nemethbence55
sutianap
jjncaa
több mint 6 éve
Ok. Így már értem.Most Allanről vagy Rudolphról beszélünk?Érdekes hogy pár hónapja Rudolphot néhány szaki még a top3 QB közt is emlegette. Szerintem amúgy Allennél is jobb. Allent mindenki az ágyú karja miatt szopja fel, de nem jó a védelem olvasásában, pocket presence átlagos, nem is túl pontos. Szerintem ő ilyen Cutler szerű gunslinger lesz aki lehet hogy megdob bármilyen passzt, de lesz évi 20 intje...Őszintén fogalmam sincs, én csak a scoutokból illetve a mock draftokból indulok ki, de még különösebben nem néztem utánna.Néztem a srácot, tetszett a mozgása, termetre sem rossz. Segítsetek. Mi az amiért nem ér első kört? Szerintem Lamarnal jobb.Elvileg viziten volt nálunk, szerintem ő is az a prospect akiket írtam, hogy Payton kezei alatt Illetve Brees mögötti tanulással, szerintem lehetne belőle valami. Első kört egyáltalán nem adnék érte, inkább akkor vagy tradeljünk ki első körből egy másodikért és harmadiért aztán másodikban húzzuk ki, vagy ha marad minden így akkor max másodikba tradeljünk fel érte, de első kört nem ér szerintem.Mit szóltok Mason Rudolphhoz?Valahol jó backup lesz.
Gézu
Gyurma Pappa
nemethbence55
Gézu
nemethbence55
Tomcsik
Gézu
több mint 6 éve
jjncaa
6
Ohio State fanként most jól összezavartad ezzel az OSU-zással :p csakaBedlamJavasolnám az OU OSU meccset, ott van mindkét top irányító.Őszintén fogalmam sincs, én csak a scoutokból illetve a mock draftokból indulok ki, de még különösebben nem néztem utánna.Néztem a srácot, tetszett a mozgása, termetre sem rossz. Segítsetek. Mi az amiért nem ér első kört? Szerintem Lamarnal jobb.Elvileg viziten volt nálunk, szerintem ő is az a prospect akiket írtam, hogy Payton kezei alatt Illetve Brees mögötti tanulással, szerintem lehetne belőle valami. Első kört egyáltalán nem adnék érte, inkább akkor vagy tradeljünk ki első körből egy másodikért és harmadiért aztán másodikban húzzuk ki, vagy ha marad minden így akkor max másodikba tradeljünk fel érte, de első kört nem ér szerintem.Mit szóltok Mason Rudolphhoz?Valahol jó backup lesz.
Gézu
Gyurma Pappa
nemethbence55
Gézu
nemethbence55
sutianap
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
Azt írtam hogy szerintem Rudolph jobb mint Allen és aztán leírtam hogy szerintem miért. Allenre mondtam hogy Cutler szerű lesz..Most Allanről vagy Rudolphról beszélünk?Érdekes hogy pár hónapja Rudolphot néhány szaki még a top3 QB közt is emlegette. Szerintem amúgy Allennél is jobb. Allent mindenki az ágyú karja miatt szopja fel, de nem jó a védelem olvasásában, pocket presence átlagos, nem is túl pontos. Szerintem ő ilyen Cutler szerű gunslinger lesz aki lehet hogy megdob bármilyen passzt, de lesz évi 20 intje...Őszintén fogalmam sincs, én csak a scoutokból illetve a mock draftokból indulok ki, de még különösebben nem néztem utánna.Néztem a srácot, tetszett a mozgása, termetre sem rossz. Segítsetek. Mi az amiért nem ér első kört? Szerintem Lamarnal jobb.Elvileg viziten volt nálunk, szerintem ő is az a prospect akiket írtam, hogy Payton kezei alatt Illetve Brees mögötti tanulással, szerintem lehetne belőle valami. Első kört egyáltalán nem adnék érte, inkább akkor vagy tradeljünk ki első körből egy másodikért és harmadiért aztán másodikban húzzuk ki, vagy ha marad minden így akkor max másodikba tradeljünk fel érte, de első kört nem ér szerintem.Mit szóltok Mason Rudolphhoz?Valahol jó backup lesz.
Gézu
Gyurma Pappa
nemethbence55
Gézu
nemethbence55
Tomcsik
Gézu
több mint 6 éve
Most Allanről vagy Rudolphról beszélünk?Érdekes hogy pár hónapja Rudolphot néhány szaki még a top3 QB közt is emlegette. Szerintem amúgy Allennél is jobb. Allent mindenki az ágyú karja miatt szopja fel, de nem jó a védelem olvasásában, pocket presence átlagos, nem is túl pontos. Szerintem ő ilyen Cutler szerű gunslinger lesz aki lehet hogy megdob bármilyen passzt, de lesz évi 20 intje...Őszintén fogalmam sincs, én csak a scoutokból illetve a mock draftokból indulok ki, de még különösebben nem néztem utánna.Néztem a srácot, tetszett a mozgása, termetre sem rossz. Segítsetek. Mi az amiért nem ér első kört? Szerintem Lamarnal jobb.Elvileg viziten volt nálunk, szerintem ő is az a prospect akiket írtam, hogy Payton kezei alatt Illetve Brees mögötti tanulással, szerintem lehetne belőle valami. Első kört egyáltalán nem adnék érte, inkább akkor vagy tradeljünk ki első körből egy másodikért és harmadiért aztán másodikban húzzuk ki, vagy ha marad minden így akkor max másodikba tradeljünk fel érte, de első kört nem ér szerintem.Mit szóltok Mason Rudolphhoz?Valahol jó backup lesz.
Gézu
Gyurma Pappa
nemethbence55
Gézu
nemethbence55
Tomcsik
több mint 6 éve
Javasolnám az OU OSU meccset, ott van mindkét top irányító.Őszintén fogalmam sincs, én csak a scoutokból illetve a mock draftokból indulok ki, de még különösebben nem néztem utánna.Néztem a srácot, tetszett a mozgása, termetre sem rossz. Segítsetek. Mi az amiért nem ér első kört? Szerintem Lamarnal jobb.Elvileg viziten volt nálunk, szerintem ő is az a prospect akiket írtam, hogy Payton kezei alatt Illetve Brees mögötti tanulással, szerintem lehetne belőle valami. Első kört egyáltalán nem adnék érte, inkább akkor vagy tradeljünk ki első körből egy másodikért és harmadiért aztán másodikban húzzuk ki, vagy ha marad minden így akkor max másodikba tradeljünk fel érte, de első kört nem ér szerintem.Mit szóltok Mason Rudolphhoz?Valahol jó backup lesz.
Gézu
Gyurma Pappa
nemethbence55
Gézu
nemethbence55
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
Érdekes hogy pár hónapja Rudolphot néhány szaki még a top3 QB közt is emlegette. Szerintem amúgy Allennél is jobb. Allent mindenki az ágyú karja miatt szopja fel, de nem jó a védelem olvasásában, pocket presence átlagos, nem is túl pontos. Szerintem ő ilyen Cutler szerű gunslinger lesz aki lehet hogy megdob bármilyen passzt, de lesz évi 20 intje...Őszintén fogalmam sincs, én csak a scoutokból illetve a mock draftokból indulok ki, de még különösebben nem néztem utánna.Néztem a srácot, tetszett a mozgása, termetre sem rossz. Segítsetek. Mi az amiért nem ér első kört? Szerintem Lamarnal jobb.Elvileg viziten volt nálunk, szerintem ő is az a prospect akiket írtam, hogy Payton kezei alatt Illetve Brees mögötti tanulással, szerintem lehetne belőle valami. Első kört egyáltalán nem adnék érte, inkább akkor vagy tradeljünk ki első körből egy másodikért és harmadiért aztán másodikban húzzuk ki, vagy ha marad minden így akkor max másodikba tradeljünk fel érte, de első kört nem ér szerintem.Mit szóltok Mason Rudolphhoz?Valahol jó backup lesz.
Gézu
Gyurma Pappa
nemethbence55
Gézu
nemethbence55
több mint 6 éve
nemethbence55
426
Őszintén fogalmam sincs, én csak a scoutokból illetve a mock draftokból indulok ki, de még különösebben nem néztem utánna.Néztem a srácot, tetszett a mozgása, termetre sem rossz. Segítsetek. Mi az amiért nem ér első kört? Szerintem Lamarnal jobb.Elvileg viziten volt nálunk, szerintem ő is az a prospect akiket írtam, hogy Payton kezei alatt Illetve Brees mögötti tanulással, szerintem lehetne belőle valami. Első kört egyáltalán nem adnék érte, inkább akkor vagy tradeljünk ki első körből egy másodikért és harmadiért aztán másodikban húzzuk ki, vagy ha marad minden így akkor max másodikba tradeljünk fel érte, de első kört nem ér szerintem.Mit szóltok Mason Rudolphhoz?Valahol jó backup lesz.
Gézu
Gyurma Pappa
nemethbence55
Gézu
több mint 6 éve
Néztem a srácot, tetszett a mozgása, termetre sem rossz. Segítsetek. Mi az amiért nem ér első kört? Szerintem Lamarnal jobb.Elvileg viziten volt nálunk, szerintem ő is az a prospect akiket írtam, hogy Payton kezei alatt Illetve Brees mögötti tanulással, szerintem lehetne belőle valami. Első kört egyáltalán nem adnék érte, inkább akkor vagy tradeljünk ki első körből egy másodikért és harmadiért aztán másodikban húzzuk ki, vagy ha marad minden így akkor max másodikba tradeljünk fel érte, de első kört nem ér szerintem.Mit szóltok Mason Rudolphhoz?Valahol jó backup lesz.
Gézu
Gyurma Pappa
nemethbence55
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
Van vagy 8 QB needes team. Rudolph ki fog menni az első körben szerintem, persze ez függ attól is mennyire lesz QB run a top10-ben...Elvileg viziten volt nálunk, szerintem ő is az a prospect akiket írtam, hogy Payton kezei alatt Illetve Brees mögötti tanulással, szerintem lehetne belőle valami. Első kört egyáltalán nem adnék érte, inkább akkor vagy tradeljünk ki első körből egy másodikért és harmadiért aztán másodikban húzzuk ki, vagy ha marad minden így akkor max másodikba tradeljünk fel érte, de első kört nem ér szerintem.Mit szóltok Mason Rudolphhoz?Valahol jó backup lesz.
Gézu
Gyurma Pappa
nemethbence55
több mint 6 éve
nemethbence55
426
Elvileg viziten volt nálunk, szerintem ő is az a prospect akiket írtam, hogy Payton kezei alatt Illetve Brees mögötti tanulással, szerintem lehetne belőle valami. Első kört egyáltalán nem adnék érte, inkább akkor vagy tradeljünk ki első körből egy másodikért és harmadiért aztán másodikban húzzuk ki, vagy ha marad minden így akkor max másodikba tradeljünk fel érte, de első kört nem ér szerintem.Mit szóltok Mason Rudolphhoz?Valahol jó backup lesz.
Gézu
Gyurma Pappa
több mint 6 éve
Mit szóltok Mason Rudolphhoz?Valahol jó backup lesz.
Gézu