New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 7 éve
Azt azért minimum el kell ismerni, hogy kurva jók vagytok a meccsfordító momentumokban. A Vikings ellen Brees interceptionje után egy fumble, TD, és onnantól pá, most meg pepitában ez eddig. Én mondjuk rátok tettem, úgyhogy ez nem zavar. Ez az OL azért marha kemény

több mint 7 éve
Saints inactive:Manti Te'o
Will Clapp
Marcus Davenport
J.T. Gray
Chaz Green
Mitchell Loewen
Michael Ola

több mint 7 éve
Menni kell előre, mert a csoport nem enged más lehetőséget, úgy néz ki a19orás meccsek alapján.Igen tiszta unalom, mindenhol valamelyik csapat vezet vagy 14 ponttal nincs semmi amiért lehetne szorítani 😀
Fattyu

több mint 7 éve
Menni kell előre, mert a csoport nem enged más lehetőséget, úgy néz ki a19orás meccsek alapján.
több mint 7 éve
Remélem lesz is és végre kikap a panthers 😀 Fitzmagicet ezerszer jobban elviselem mint Newtont 😀Az se lenne baj, ha este lenne egy kis Fitzmagic 😀deeeeNyerjen 3 ponttal a Washington és örülünk.Nem ezt tippelted!
Kájzerszóze
😀
zemanla
was-atl : V +8,5
tehát a lényeg, hogy ne kapjon ki 9 ponttal a was. 😀
Kájzerszóze
kapitnono

több mint 7 éve
Az se lenne baj, ha este lenne egy kis Fitzmagic 😀deeeeNyerjen 3 ponttal a Washington és örülünk.Nem ezt tippelted!
Kájzerszóze
😀
zemanla
Kájzerszóze

több mint 7 éve
deeeeNyerjen 3 ponttal a Washington és örülünk.Nem ezt tippelted!
Kájzerszóze
😀
zemanla

több mint 7 éve
Nyerjen 3 ponttal a Washington és örülünk.Nem ezt tippelted!
Kájzerszóze
😀

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 7 éve
Nem, nem erről volt itt szó, de mindegy, most már erről is lehet. 😀 Szerencsére Ridley is csak főleg ellenünk bővelkedik TD-ben, de azt meg elbírjuk. 😊Erről van itt nagyba szó. A nagyobb baj, amikor a csapat nem képes kihasználni, hogy mindenki Julióra (vagy nálunk Gronkra) figyelVagy elég ha neki 3-an állnak rajta, közben meg Ridley TD-t szerezz.Na ja, a rendszer hibája pl, hogy három embert rá tudnak állítani, de az meg JJ sara, hogy nem tudja ezt megoldani. Pedig ilyen pedigrével pont, hogy ez lenne a dolga. Gyönyörűen el tud szeparálódni, vagy futja meg az útvonalat amikor kell, de amikor elfogy a terület, és esetleg többen figyelnek rá, nem jó a contested elkapásokban. Pl ott van Green, AB, vagy a szerintem simán top Hopkins, ő olyan elkapásokra nem képes, a keze nincs azon a szinten.Ennek sok oka van, ugyanannyira a rendszer hibája, sőt talán még jobban, mint JJ-jé. Nem segíti az sem, hogy a RZ-ban 3 ember áll rajta.Ezt csak úgy találtam 😀Off ebben a topikban, de nagyon durva, hogy egy ilyen prototípus méretű és amúgy remek elkapó mennyire gyenge red zone-ban. 20-ig megver bárkit ott meg elfogy a tudomány.
the Saints defense has scored more touchdowns in the last two years (4) than Julio Jones (3)
kapitnono
PEEtör
Gyurma Pappa
PEEtör
KeyG
Wyatt
több mint 7 éve
Erről van itt nagyba szó. A nagyobb baj, amikor a csapat nem képes kihasználni, hogy mindenki Julióra (vagy nálunk Gronkra) figyelVagy elég ha neki 3-an állnak rajta, közben meg Ridley TD-t szerezz.Na ja, a rendszer hibája pl, hogy három embert rá tudnak állítani, de az meg JJ sara, hogy nem tudja ezt megoldani. Pedig ilyen pedigrével pont, hogy ez lenne a dolga. Gyönyörűen el tud szeparálódni, vagy futja meg az útvonalat amikor kell, de amikor elfogy a terület, és esetleg többen figyelnek rá, nem jó a contested elkapásokban. Pl ott van Green, AB, vagy a szerintem simán top Hopkins, ő olyan elkapásokra nem képes, a keze nincs azon a szinten.Ennek sok oka van, ugyanannyira a rendszer hibája, sőt talán még jobban, mint JJ-jé. Nem segíti az sem, hogy a RZ-ban 3 ember áll rajta.Ezt csak úgy találtam 😀Off ebben a topikban, de nagyon durva, hogy egy ilyen prototípus méretű és amúgy remek elkapó mennyire gyenge red zone-ban. 20-ig megver bárkit ott meg elfogy a tudomány.
the Saints defense has scored more touchdowns in the last two years (4) than Julio Jones (3)
kapitnono
PEEtör
Gyurma Pappa
PEEtör
KeyG

több mint 7 éve
Tutik:MIA-NYJ: V+8,5
MIN-DET: H-4,5
CLE-KC: V-5,5
CAR-TB: H
BUF-CHI: V-6,5
NE-GB: H
Ami még jöhet:
WAS-ATL: V+8,5
DEN-HOU: V+7,5
NO-LAR: H+8,5
DAL-TEN: V+10,5
Ezek a tippjeim 😎

több mint 7 éve
Vagy elég ha neki 3-an állnak rajta, közben meg Ridley TD-t szerezz.Na ja, a rendszer hibája pl, hogy három embert rá tudnak állítani, de az meg JJ sara, hogy nem tudja ezt megoldani. Pedig ilyen pedigrével pont, hogy ez lenne a dolga. Gyönyörűen el tud szeparálódni, vagy futja meg az útvonalat amikor kell, de amikor elfogy a terület, és esetleg többen figyelnek rá, nem jó a contested elkapásokban. Pl ott van Green, AB, vagy a szerintem simán top Hopkins, ő olyan elkapásokra nem képes, a keze nincs azon a szinten.Ennek sok oka van, ugyanannyira a rendszer hibája, sőt talán még jobban, mint JJ-jé. Nem segíti az sem, hogy a RZ-ban 3 ember áll rajta.Ezt csak úgy találtam 😀Off ebben a topikban, de nagyon durva, hogy egy ilyen prototípus méretű és amúgy remek elkapó mennyire gyenge red zone-ban. 20-ig megver bárkit ott meg elfogy a tudomány.
kapitnono
PEEtör
Gyurma Pappa
PEEtör
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Na ja, a rendszer hibája pl, hogy három embert rá tudnak állítani, de az meg JJ sara, hogy nem tudja ezt megoldani. Pedig ilyen pedigrével pont, hogy ez lenne a dolga. Gyönyörűen el tud szeparálódni, vagy futja meg az útvonalat amikor kell, de amikor elfogy a terület, és esetleg többen figyelnek rá, nem jó a contested elkapásokban. Pl ott van Green, AB, vagy a szerintem simán top Hopkins, ő olyan elkapásokra nem képes, a keze nincs azon a szinten.Ennek sok oka van, ugyanannyira a rendszer hibája, sőt talán még jobban, mint JJ-jé. Nem segíti az sem, hogy a RZ-ban 3 ember áll rajta.Ezt csak úgy találtam 😀Off ebben a topikban, de nagyon durva, hogy egy ilyen prototípus méretű és amúgy remek elkapó mennyire gyenge red zone-ban. 20-ig megver bárkit ott meg elfogy a tudomány.
kapitnono
PEEtör
Gyurma Pappa
több mint 7 éve
Ennek sok oka van, ugyanannyira a rendszer hibája, sőt talán még jobban, mint JJ-jé. Nem segíti az sem, hogy a RZ-ban 3 ember áll rajta.Ezt csak úgy találtam 😀Off ebben a topikban, de nagyon durva, hogy egy ilyen prototípus méretű és amúgy remek elkapó mennyire gyenge red zone-ban. 20-ig megver bárkit ott meg elfogy a tudomány.
kapitnono
PEEtör

több mint 7 éve
Ezt csak úgy találtam 😀Off ebben a topikban, de nagyon durva, hogy egy ilyen prototípus méretű és amúgy remek elkapó mennyire gyenge red zone-ban. 20-ig megver bárkit ott meg elfogy a tudomány.
kapitnono
több mint 7 éve
bleacherreport.com/articles/2803699-nfl-playoff-predictions-at-the-midseason-mark#slide7Ezt a forgatókönyvet hol kell aláírni? 😀

több mint 7 éve
A joslatom eddig 100%.A kövi meccsre hazait vízionáltam 😎💪😜

több mint 7 éve
Még több mint egy nap van a meccsig, de már teljesen be vagyok zsongva...Hiszek benne, hogy ezen a meccsen múlhat, hogy melyik csapat zárja majd az alapszakaszt az NFC tetején december végén.
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 7 éve
nflpickwatchon a Saintset hozzák ki győztesnek 74%-ban.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Ezt csak úgy találtam 😀the Saints defense has scored more touchdowns in the last two years (4) than Julio Jones (3)

több mint 7 éve
A Jóisten áldjon meg sokáig!!!Nálam 10-2-vel fordultok decemberre, ott ha csak a TB-t veritek, már Playoff van.5 meccs, hosszú hónap...Miért ne lennétek?A bajnokság decemberben kezdődik... csak legyünk addig még versenyben.Volt nagylábujj sérülésem. Fáj, kitámasztani rossz vele, a séta is gáz. Én játszottam vele, kb egy évig küszködtem vele. Fontos meccs jön, sztem Davenport is játszik majd... 💪😎😉Elméletileg 1 hónap off neki.
Kájzerszóze
sLyNz
Kájzerszóze
KeyG
Kájzerszóze
KeyG