New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 7 éve
Nem tudja valaki Trey Hendrickson mit vétett, hogy soha nincs meccsnapon az aktívak között, mert sérülése elvileg nincs. Ennyire gyengén játszana, vagy csak Sean elégedett a Jordan, Okafor, Davenport hármassal?Erre is megkaptuk a vàlaszt a Rams elleni meccsen. Ha valaki kiesik az àltalad említett hàrmasból, akkor lép előtérbe.
Depth-be azért elférne szerintem
kapitnono
Egyébként nem volt rossz.
több mint 7 éve
Nos ma a komplett!! OL kezdők vagy nem edzettek vagy limitáltan.Szerintem csak pihenőt kaptak, nagy volt azért a hajtás a Rams ellen. Legalábbis remélem hogy csak ennyi az oka 😀
Ezenkívűl a Davenport, PJ és Meredith sem edzett.
Brayntet meg ha leszerződik tradeljük el egy Fasza D játékosért. 😀😀😀
Fattyu

több mint 7 éve
Nem hiába mondják. Ettől még mindig hülyeség, de mondják 😊Az alapszakaszban mindig a támadósorok dominálnak, és azok hozzák a PO-t. Viszont a rájátszásban fordul a kocka, és nem hiába mondják, hogy a bajnokságot a védelem nyeri. Mindenesetre szerintem nem olyan reménytelen a légvédelmetek, hogy ne legyen keresnivalója a csapatnak bárki ellen. De hogy ez mire lesz elég, az januárban kiderül.Értem én a szándékot: a terv az, hogy legalább mindig egy ponttal többet szerezünk mint az ellenfél.Eddig úgy tűnik, hogy az idei éveben a top O-val rendelkező csapatok dominálnak. Úgy gondolom a cél nem feltétlenül a még több pont, hanem a jó teljesítmény fenntartása, a tehermentesítés, és a védelmek figyelmének további megosztása.
Nyert már valaki így SB-t? (Passz védelem nélkül!)
Előre a 100:99-es meccsek felé!
kijo
Dobanor
Awesome88

több mint 7 éve
Kívánom neki, hogy fel bírja fogni, hogy ha beáll a sorba (természetesen Brees, Thomas, Kamara és Ingram mögé), akkor olyan messzire juthat idén télen, ameddig korábban sohasem jutott.Eddig 4 PO-meccse volt össz-vissz karrierje során, közülük mindössze egyet nyert csak meg a Cowboys.
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 7 éve
Így-így. Hozzátenném, hogy sokszor egy-egy meccsre sokkal könnyebb összehozni a védelmet, mint hétről-hétre készülni, lásd a Colts 2006-os szezon, az eddigi leggyengébb alapszakasz védelemmel nyertek SB-t, úgy hogy a PO-ra össze tudták kapni magukat.Az alapszakaszban mindig a támadósorok dominálnak, és azok hozzák a PO-t. Viszont a rájátszásban fordul a kocka, és nem hiába mondják, hogy a bajnokságot a védelem nyeri. Mindenesetre szerintem nem olyan reménytelen a légvédelmetek, hogy ne legyen keresnivalója a csapatnak bárki ellen. De hogy ez mire lesz elég, az januárban kiderül.Értem én a szándékot: a terv az, hogy legalább mindig egy ponttal többet szerezünk mint az ellenfél.Eddig úgy tűnik, hogy az idei éveben a top O-val rendelkező csapatok dominálnak. Úgy gondolom a cél nem feltétlenül a még több pont, hanem a jó teljesítmény fenntartása, a tehermentesítés, és a védelmek figyelmének további megosztása.
kijo
Dobanor
Awesome88
tl:dr: a PO egy egész más helyzet, mint az alapszakasz

több mint 7 éve
Fura leírni, de Bryant Szent. Legyen az, hogy csak a Dallas-mez miatt tűnt hülyének 😊
több mint 7 éve
Érdekes, ha valaki black and goldba öltözik, rögtön szimpatikussá válik....(?) 😉Reméljük beválik, és nagyon kell neki is az a gyűrű...
Azért én nem vagyok ilyen optimista. Nehéz az út!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 7 éve
Az alapszakaszban mindig a támadósorok dominálnak, és azok hozzák a PO-t. Viszont a rájátszásban fordul a kocka, és nem hiába mondják, hogy a bajnokságot a védelem nyeri. Mindenesetre szerintem nem olyan reménytelen a légvédelmetek, hogy ne legyen keresnivalója a csapatnak bárki ellen. De hogy ez mire lesz elég, az januárban kiderül.Értem én a szándékot: a terv az, hogy legalább mindig egy ponttal többet szerezünk mint az ellenfél.Eddig úgy tűnik, hogy az idei éveben a top O-val rendelkező csapatok dominálnak. Úgy gondolom a cél nem feltétlenül a még több pont, hanem a jó teljesítmény fenntartása, a tehermentesítés, és a védelmek figyelmének további megosztása.
kijo
Dobanor
több mint 7 éve
Amikor a neved Thomas Morstead és egy fotelből a pálya szélén nézel minden Saints meccset. 😀
több mint 7 éve
Az O már így is jó, sőt még jobb lehet Dez-zel és Thomas sem fog tudni szerezni mindig 200+ yardot.Esélynek jó lesz, a SB runnak csak használni tud. Tényleg megpróbálunk mindent, hogy idei szezonban meglegyen a SB.
(Én szeretem látni a védelmet is játszani. Remélem ők is fejlődnek.)
Szerkesztette: kijo
több mint 7 éve
Értem én a szándékot: a terv az, hogy legalább mindig egy ponttal többet szerezünk mint az ellenfél.Eddig úgy tűnik, hogy az idei éveben a top O-val rendelkező csapatok dominálnak. Úgy gondolom a cél nem feltétlenül a még több pont, hanem a jó teljesítmény fenntartása, a tehermentesítés, és a védelmek figyelmének további megosztása.
kijo
több mint 7 éve
Értem én a szándékot: a terv az, hogy legalább mindig egy ponttal többet szerezünk mint az ellenfél.Bőven elég, ha 1-2 Stopot, meg 1-2 TO-t csinál a D a meccsen mint ahogy a Rams ellen, már elég lehet ha Brees irányít 😀
kijo

több mint 7 éve
Értem én a szándékot: a terv az, hogy legalább mindig egy ponttal többet szerezünk mint az ellenfél.Nyert már valaki így SB-t? (Passz védelem nélkül!)
több mint 7 éve
Irány a pontzuhatag......Az eddig volt, mostantól pontcunami! Remélem beválik.
Gézu
több mint 7 éve
Irány a pontzuhatag......
több mint 7 éve
Egy éves deal, összegről még nincs infó.Szerintem jó igazolás!

több mint 7 éve
Ugye mit vált ki ez a hír a Falcons rajongókból?! Nagyon várom az első elkapását!
több mint 7 éve
óbazmeg
több mint 7 éve
twitter.com/NFL_Access/status/1060210014638559232?s=19Na Dez a fedelzeten
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Ne felejtsük el, ha Jerry Jones és Parcells odaadja valamiért Romot, akkor sosem hozza ide Breest Payton. Nyilván sosem beszéltek róla komolyan, csak úgy "beszélgettek" róla.Örülök neki hogy így gondolkodtok. Ilyen minőségű irányítóval még sosem játszott. Csodákat fognak csinálni!Van szarabb sors is annál, minthogy romo dobál valakinek éveken át...de persze ő sem, meg senki sem mérhető ő hozzá...
Gézu
peach
Sosem fogjuk megtudni, mi történt volna, ha. De azért az eredeti kijelentés erős volt 😊 Persze Breeshez senki sem mérhető.

több mint 7 éve
Michael _Thomas nem meglepő módon kapta az NFC Offensive Player of the week díjat

több mint 7 éve
Örülök neki hogy így gondolkodtok. Ilyen minőségű irányítóval még sosem játszott. Csodákat fognak csinálni!Van szarabb sors is annál, minthogy romo dobál valakinek éveken át...de persze ő sem, meg senki sem mérhető ő hozzá...
Gézu
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Örülök neki hogy így gondolkodtok. Ilyen minőségű irányítóval még sosem játszott. Csodákat fognak csinálni!