New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 6 éve
Valakinek nincs infója hogy Barett miért van ennyire háttul, én amiket néztem videókat azok alapján elég jónak nézki, és nem értem higy miért van ennyire háttul, hiszen erős egyetemről érkezik ahol erős csapatok ellen játszott jól, csak akkor nem értem higy miért van ennyire háttul, esetleg sérülés vagy milyen hibák vannak a játékában, amit én észrevettem, hogy ritkán enged el nagy labdákat talán ezzel lehet gondja, hogy nem tud pontosan mélyre passzolni, de ezt nálunk tudja a legjobban kitanulni szerintem.OSU-ban nem kellett center alól játszania, a profik között pedig muszáj.
nemethbence55
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Nem téma, Gézu talált vmi hírt...Én is kb ezt túrtan ki a neten, h 2-re érdeklődött a Pats. De ennyi. .😊
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Ez a cheerleader-sztori kb már márciusban végigment a médián, van, ahová most ért el ezek szerint 😀Barrettnek anno volt valami asszonyfojtogató esete, az nem tudom, mennyire játszik bele a dolgokba
Mi a drafton mentünk volna állítólag fel Mayfieldért (hála a jó égnek, hogy nem tudtuk megtenni), de azt nem értem, hogy a Saintsnél ez most miért téma 😀
több mint 6 éve
1/23 és 1/31 kevés lett volna az első kör elejére. Ez lehet porhintés is, bár Brady elég öreg már. Nyilván elado Mayfield most is, lehet érte igérni mindent egyszerre 😀 úgy hogy még egy labdát sem dobott. Szerintem ez felesleges hír, csak unalom ellen van.
több mint 6 éve
mrxxl77
66
J.T. Barrett is kapott meghívót a minicamp-be (a Colts meghívására nemet mondott), sőt, azóta alá is írtak vele 3 évre, mindenféle garanciák nélkül. Barrett az Ohio State-ből érkezik hozzánk, ahol – egyedüliként – háromszor volt a csapat kapitánya. Nagyon szép számokat produkált, amit különböző díjakkal is jutalmaztak. Marcus Mariota kaliberű játékos volt. Egyetemi karrierje során 104 TD passzt adott és csak 30 labdát adott el (INT). Összesen 9434 dobott és 3263 futott yardot tudhat magáénak. Lehet, hogy Taysom Hillnek jelentős konkurenciája lesz. Alakul a QB kép. (New Orleans Saints Hungary Facebook)
több mint 6 éve
Akkor ezt most hogyan is értem?Valami kavarás van Mayfield körül. A Pats érdeklődik? Valaki tud valamit? Vagy kamu?#Patriots ▶ Patriots seriously considered trading up to No. 2 for QB Baker Mayfield - Mike Reiss (ESPN) t.co/Uhk5ktqIY3
Gézu
zemanla
több mint 6 éve
Valami kavarás van Mayfield körül. A Pats érdeklődik? Valaki tud valamit? Vagy kamu?#Patriots ▶ Patriots seriously considered trading up to No. 2 for QB Baker Mayfield - Mike Reiss (ESPN)
Gézu
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
Visszaeső?Itt az újabb botrány!Pedig ez már tavalyi ügy ha jól tudom, vagy azóta megint volt egy ilyen eset?
www.szeretlekmagyarorszag.hu/fehernemus-fotoi-miatt-rugtak-ki-egy-pomponlanyt/
zemanla
kapitnono
😀😀
több mint 6 éve
Valami kavarás van Mayfield körül. A Pats érdeklődik? Valaki tud valamit? Vagy kamu?
több mint 6 éve
Itt az újabb botrány!Pedig ez már tavalyi ügy ha jól tudom, vagy azóta megint volt egy ilyen eset?
zemanla
több mint 6 éve
Önként vigasztalók az instagram poszt alatt jelentkezhetnek 😊
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Rutin
2 021
Legyen ez nálunk a legnagyobb botrány egész évben, és akkor rendben leszünk... 😀
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 6 éve
Itt az újabb botrány!Azt mégse mondhattuk neki, hogy kurva csúnya, kellett valami politikailag korrekt indok.
zemanla
több mint 6 éve
Itt az újabb botrány!www.szeretlekmagyarorszag.hu/fehernemus-fotoi-miatt-rugtak-ki-egy-pomponlanyt/
több mint 6 éve
Rövidebb mondatok, tagoltabb szöveg. Ne keveredjen az alany és az állítmány. Rossz az ömlesztett szöveget olvasni, leginkább nem érthető. Én sem értem, zavaró. Nem beszólni akarok Bence, de tényleg. Suliban nem volt gond ezzel?
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Valakinek nincs infója hogy Barett miért van ennyire háttul, én amiket néztem videókat azok alapján elég jónak nézki, és nem értem higy miért van ennyire háttul, hiszen erős egyetemről érkezik ahol erős csapatok ellen játszott jól, csak akkor nem értem higy miért van ennyire háttul, esetleg sérülés vagy milyen hibák vannak a játékában, amit én észrevettem, hogy ritkán enged el nagy labdákat talán ezzel lehet gondja, hogy nem tud pontosan mélyre passzolni, de ezt nálunk tudja a legjobban kitanulni szerintem.Próbálj már egy kicsit normálisabb írásképpel írni, fáj a szememnek.
nemethbence55
több mint 6 éve
nemethbence55
426
Valakinek nincs infója hogy Barett miért van ennyire háttul, én amiket néztem videókat azok alapján elég jónak nézki, és nem értem higy miért van ennyire háttul, hiszen erős egyetemről érkezik ahol erős csapatok ellen játszott jól, csak akkor nem értem higy miért van ennyire háttul, esetleg sérülés vagy milyen hibák vannak a játékában, amit én észrevettem, hogy ritkán enged el nagy labdákat talán ezzel lehet gondja, hogy nem tud pontosan mélyre passzolni, de ezt nálunk tudja a legjobban kitanulni szerintem.
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
Irogatták, hogy Stallworth rotációskén még rostert is foghat.Az nfl-nél is benne van a top UDFA-k közt!
több mint 6 éve
De igen, egyébként szinte minden QB rekordot megdöntött az OSU-n/Köztük a Brees által tartott legtöbb passzolt TD a Big Ten-ben még a Purdue játékosaként/ csak kérdés, hogy egy profi rendszerben hogyan tudna teljesíteni.J. T. Barrett ex OSU qb is jön hozzánk a rookie minicamre, Kíváncsi leszek, mint fog mutatni.Nem ő dobált anno Michael Thomas-nak az Ohio State egyetemen??!! Jó kezű ügyes srác egyébként!! 😊
kapitnono
mrxxl77
Szerkesztette: kapitnono
több mint 6 éve
mrxxl77
66
J. T. Barrett ex OSU qb is jön hozzánk a rookie minicamre, Kíváncsi leszek, mint fog mutatni.Nem ő dobált anno Michael Thomas-nak az Ohio State egyetemen??!! Jó kezű ügyes srác egyébként!! 😊
kapitnono
több mint 6 éve
Black&gold-ról lopva:Brett Tessler
@TesslerSports
The New Orleans Saints knew exactly what they were doing taking Rick Leonard (OT, FSU) in the 4th round because I spoke to a couple teams today who told me they definitely would have taken him in the 5th round if he was still there.
másik...
One thing that sticks out at me is Sean saying "doesn't matter where you draft them" "if they knew Colston would have turned out the way he did they would have drafted him #1"
ennyi 😉
twitter.com/PrettyGoodSport/status/990285546462248961
(képtelen vagyok belinkelni a videót 😀 )
több mint 6 éve
nemethbence55
426
Nem tudom hogy az FO, hogyan gondolkodik de van 2 használható DT, ugye Hankins és most vágták ki Terrel Mcclain-t, őszintén egyiküket se ismerem igazán, de elég jó számokat hoztak és egy egy éves szerződést simán lehetne az egyiküknek adni, nem Suh szint de ez lenne az utolsó kirakós szerintem ami kéne, de ez már tényleg az utolsó lenne.
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
Újabb 3 UDFA akik alàírtak, Barett nincs ezen a listàn:Henry Mondeaux, DL, Oregon. In 41 games over four seasons, the former Ducks lineman racked up 111 stops, 17 tackles for a loss, and added 10 sacks to go with four pass breakups and two fumble recoveries. He’ll get a chance to add a talented front in camp this summer.
Jeromy Irwin, OL, Colorado. A 6-foot-5 tackle prospect and former three star recruit according to the 247Sports Composite, Irwin is aggressive and has good lateral movement, but comes with an injury history, to the foot and ACL.
J.T. Gray, DB, Mississippi State. A four year feature at Starkville, Gray had little trouble getting onto the scoresheet, recording a total of 209 tackles, throwing ball carriers for a loss on 14.5 occasions, adding four sacks and eight pass breakups. He had just one pick, though.
Szerkesztette: Fattyu