New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 6 éve
Lehet hogy most baromságot írok, szerintetek nem lehet hogy azért áldoztuk fel ennyire könnyen a jövő évi első kört illetve azért húztuk ki Scott-ot, mert el akarjuk tradelni Ingramot, tudom hogy nem ér első kört, de egy pick + Ingram, és akkor megpróbálunk megállapodni a határidő vége előtt egy olyan csapattal akiknek van RB need és gyenge szezonunk lesz és úgy próbálunk fel menni első kör elejére.Szerintem nem fogjuk Ingramot elengedni, hülyék lennének cserélni érte, jövőre lejár a szerződése, ráadásul idén ő is 29 lesz már. Szerintem azért adtuk oda a jövő évi első kört mert az FO úgy gondolta, hogy egy DE az ami még hiányzik a kirakósból, és vele lesz teljes a csapat.
nemethbence55
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
Lehet hogy most baromságot írok, szerintetek nem lehet hogy azért áldoztuk fel ennyire könnyen a jövő évi első kört illetve azért húztuk ki Scott-ot, mert el akarjuk tradelni Ingramot, tudom hogy nem ér első kört, de egy pick + Ingram, és akkor megpróbálunk megállapodni a határidő vége előtt egy olyan csapattal akiknek van RB need és gyenge szezonunk lesz és úgy próbálunk fel menni első kör elejére.Nagyon nem tudsz erről az Ingram elpaszolásról leszálni!
nemethbence55
több mint 6 éve
nemethbence55
426
Lehet hogy most baromságot írok, szerintetek nem lehet hogy azért áldoztuk fel ennyire könnyen a jövő évi első kört illetve azért húztuk ki Scott-ot, mert el akarjuk tradelni Ingramot, tudom hogy nem ér első kört, de egy pick + Ingram, és akkor megpróbálunk megállapodni a határidő vége előtt egy olyan csapattal akiknek van RB need és gyenge szezonunk lesz és úgy próbálunk fel menni első kör elejére.
több mint 6 éve
Ez a Leonard pick nagyon mehh...
több mint 6 éve
A harmadik kör után nem éreztem annyira jónak az ideit, mint tavaly. Tavaly valahogy átjött a koncepció, idén meg mintha csak le akarta volna tudni az FA a kötelezőt.Két legnagyobb need lement, utána full BPA, ha senki nem marad, akkor sincs semmi.
Bár főleg úgy nehéz alkotni, hogy a draft nélkül is elég korrekt ez a roster, harmadnapos meg UDFA újoncoknak elég nehéz lesz helyet találniuk, nehezebb, mint az elmúlt 5 évben bármikor. Talán ezért se lett volna rossz kicsit sűríteni a mezőnyön a kései pickek felcseréjével.
Majd meglátjuk.
atapapa
Csendben jegyzem meg, sok értelmes RB a két kezdőn kívül nincs, szóval az RB draft nem akkora hülyeség 😊
több mint 6 éve
Nekünk való abban a tekintetben, hogy több posztos játékos, centert és guardot is elviszi. Jól használja a kezét, fineszes gyerek, jól tudta centerként hova és mikor duplázzon.
viszont nem valami nagy atléta, elég darabos, pont Unger ellentéte, második szinten nem sok blokkot fog kiosztani
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
És erre elhozzuk Clappet 😀😀😀DDDDreméljük nekünk is szerencsét hoz 😀
Örülök neki
atapapa
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
www.youtube.com/watch?v=kRCM7hvFHk0ebből a vidiből nekem simán az jön le, hogy visszahordásra draftolta őt a FO
Fattyu
több mint 6 éve
amit nem értek továbbra sem... 2014 óta 33 LSU játékost draftoltak az NFL-ben. Az egy dolog hogy ebből a 33-ból egy se jött hozzánk, viszont 2014 óta nem volt olyan év, hogy ne vitt volna az NFC South a Tigers-ből embert. Konkrétan a divízióriválisok összesen 8 embert vittek ki tőlünk, a nyolcból 3 már volt pro bowler. A Falcons különösen rá van állva az itt trenírozott srácokra, már sorban a negyedik éve visznek innen embert.
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
A harmadik kör után nem éreztem annyira jónak az ideit, mint tavaly. Tavaly valahogy átjött a koncepció, idén meg mintha csak le akarta volna tudni az FA a kötelezőt.Pont Én is írni akartam, hogy roster szűkítésénél lehet vakarni a kobakot.
Bár főleg úgy nehéz alkotni, hogy a draft nélkül is elég korrekt ez a roster, harmadnapos meg UDFA újoncoknak elég nehéz lesz helyet találniuk, nehezebb, mint az elmúlt 5 évben bármikor. Talán ezért se lett volna rossz kicsit sűríteni a mezőnyön a kései pickek felcseréjével.
Majd meglátjuk.
atapapa
Elértünk oda, hogy a jónak mondható jàtékost is elengedhetünk.
Szerkesztette: Fattyu
több mint 6 éve
A harmadik kör után nem éreztem annyira jónak az ideit, mint tavaly. Tavaly valahogy átjött a koncepció, idén meg mintha csak le akarta volna tudni az FA a kötelezőt. Bár főleg úgy nehéz alkotni, hogy a draft nélkül is elég korrekt ez a roster, harmadnapos meg UDFA újoncoknak elég nehéz lesz helyet találniuk, nehezebb, mint az elmúlt 5 évben bármikor. Talán ezért se lett volna rossz kicsit sűríteni a mezőnyön a kései pickek felcseréjével.
Majd meglátjuk.
több mint 6 éve
Lemaradtam két huzàsról munka miatt, jött addig két DB.Csak a szokásos, nem is múlhat el úgy draft, hogy ne húzzunk RB-t 😀
Hazaértem, bekapcsolódtam a közvetítésben, 200 picknél tartunk valami vacak csapat húz, utàna mi a 201el.
Örültem, hogy pont jókor, àtom. Ééés jött a RB húzàs 😁😁😁😁!
Fattyu
Két DB okés szerintem spec.team-be meg depth-nek jók lehetnek
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
Lemaradtam két huzàsról munka miatt, jött addig két DB.Hazaértem, bekapcsolódtam a közvetítésben, 200 picknél tartunk valami vacak csapat húz, utàna mi a 201el.
Örültem, hogy pont jókor, àtom. Ééés jött a RB húzàs 😁😁😁😁!
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
TE poszton nem izguljuk túl a dolgot (Fleener project 2.0?), a többi draft okés, depth mindenhova. Alapvetően a megkérdőjelezhető első körrel együtt teljesen sallangmentes, korrekt draftnak néz ki.
több mint 6 éve
Engem az mondjuk meglepett eddig, hogy akiket draftoltunk semmilyen formában nem vettük fel velük a kapcsolatot gondolok itt a privát edzésre vagy az interjúra a combine-on.Pedig nem ritka részünkről úgy kiválasztani valakit, hogy semmi kontakt nem volt korábban.
kapitnono
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
Engem az mondjuk meglepett eddig, hogy akiket draftoltunk semmilyen formában nem vettük fel velük a kapcsolatot gondolok itt a privát edzésre vagy az interjúra a combine-on.Mondjuk ez is igaz!
kapitnono
Itt írta valaki még az offseson elején, hogy SP azt nyilatkozta nagy lehetőséget lát Davenportban! Na az nem volt ködösítés.😁😁
Szerkesztette: Fattyu
több mint 6 éve
Engem az mondjuk meglepett eddig, hogy akiket draftoltunk semmilyen formában nem vettük fel velük a kapcsolatot gondolok itt a privát edzésre vagy az interjúra a combine-on.
több mint 6 éve
Posztok amelyekre szerintem húzunk:A QB t kihagytad!
TE van néhány prospect akit nézegettünk, de nem vitték ki,
CB , meglepően sokkal felvettük a kapcsolatot valamilyen formában.
OL,mélység/ project
DT, mélység/ project
RB, mint mindig 😀
Fattyu
😁😁😁
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞