New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 10 éve
mondjuk én annak is örülnék, ha látnám a hírt hogy végre elküldtük Brownert.

több mint 10 éve
sweezy nevét akkor jegyeztem meg, amikor egyszer az eredménykövetőben rettenetesen fikázták a hókz fanok...jobban örülnék ha nem jönne, ő is egy DT-ből G-ba átkonvertált játékos. Szerintem nem lenne nagy erősítés, bár most egyedül Kelemete van a keretben, úgyhogy jelenleg még a kezdő játékosok is hiányoznak.
adam77

több mint 10 éve
sweezy nevét akkor jegyeztem meg, amikor egyszer az eredménykövetőben rettenetesen fikázták a hókz fanok...
több mint 10 éve
Coby Fleener lenne az állítólagos magas célpont.Miután Green-ről lecsúsztunk :/ Én neki jobban örültem volna.
empty taxi
J.R. Sweezy-G-Hawks még a radaron (meg úgy a fél NFL-én)
Nem lesz itt nagy csoda...😕
több mint 10 éve
Coby Fleener lenne az állítólagos magas célpont.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
mondjuk addig míg brees szerződését nem rakják rendbe (vagy morsteadet nem rúgják ki, esetleg mindkettő) nagyon nem is tudunk ugrálni a piacon. sajnos közben meg szépen minden értelmes biznisz elmegy mellettünk.sean a combine-on mondta, hogy nem kérdés az új brees szerződés. kéne hát kicsit csipkedniük magukat.
több mint 10 éve
remélem is. Csak mert az FA-ről már kb elvitték az összes értelmes TE-et G-t Wr-t. A draftról meg az udfa-ból azért nehéz lenne pótolni mindet.Én nem mernék így nekivágni a szezonnak és remélem sean is így gondolja.Lelépett a tavalyi elkapásinknak a negyede, nyilván lesz erre valami válasz.
kapitnono
atapapa

több mint 10 éve
persze tudom, csak azért írtam, hogy kellene valami magas célpont is, mert ugye cooks és snead is alacsonyak. Watson ugye elment, őt használtuk igazán red-zone ban. Így most van coleman meg hooman. Én nem mernék így nekivágni a szezonnak és remélem sean is így gondolja.Hát tényleg nem ártana valami jó TE aki elkapni is tud. Meg valami elkapó aki legalább a 185 cmt megüti. Mert ha pl Cooks megsérül akkor már tényleg az utcáról berángatott embereknek fog dobálni Brees. Fa n olyan jó elkapót nem igazán látok akit érdemes lenne szerződtetni, remélem a draftról sikerül megoldani ezt a problémát.Snead is csak 180, de nem volt épp rossz éve.
kapitnono
alatriste

több mint 10 éve
Hát tényleg nem ártana valami jó TE aki elkapni is tud. Meg valami elkapó aki legalább a 185 cmt megüti. Mert ha pl Cooks megsérül akkor már tényleg az utcáról berángatott embereknek fog dobálni Brees. Fa n olyan jó elkapót nem igazán látok akit érdemes lenne szerződtetni, remélem a draftról sikerül megoldani ezt a problémát.Snead is csak 180, de nem volt épp rossz éve.
kapitnono

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Hát tényleg nem ártana valami jó TE aki elkapni is tud. Meg valami elkapó aki legalább a 185 cmt megüti. Mert ha pl Cooks megsérül akkor már tényleg az utcáról berángatott embereknek fog dobálni Brees. Fa n olyan jó elkapót nem igazán látok akit érdemes lenne szerződtetni, remélem a draftról sikerül megoldani ezt a problémát.

több mint 10 éve
hoomanawanuit visszaigazoltuk, de azért nem ártana egy normális, jókezű célpont, lehetőleg olyan nagydarab, amit brees is jól lát. és ezt nem a draft első köreiből kéne megoldani, hátulról meg kb. nem is lehet. szal marad a piac.
több mint 10 éve
lassan télleg a szertárosnak fog passzolni brees
több mint 10 éve
Ben Watson a Ravens-é állítólag Kár érte nagyon, a szívét-lelkét beleadta minden nálunk töltött másodpercben.
több mint 10 éve
Egy szurkolótárs megtrollkodta Manning TD listáját 😊www.nola.com/saints/index.ssf/2016/03/new_orleans_saints_fan_correct.html#incart_most-read_
több mint 10 éve
Visszaigazoltuk a CB Kyle Wilsont.www.nola.com/saints/index.ssf/2016/03/kyle_wilson_new_orleans_saints.html#incart_river_index

több mint 10 éve
twitter.com/FieldYates/status/706961760947933184

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Az utolsó rodeo után... Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 10 éve
az nfl.com-on neha lehet talalni gyongyszemeket, az alabbi mondat pont leirja a felelmemet a mostani szezon utan: The risk here is that the Saints are forever fixing the defense, allowing their once-dominant offense to slowly decay. @GreggRosenthalMondjuk amíg a védelem kb tök utolsó volt minden kategóriában az elmúlt 6 évben ötször, addig lehet is erősíteni, mondjuk az más kérdés, hogy ez eddig nem igazán jött össze. A másik meg, hogy az offense addig lesz elit amíg itt vanBrees meg Payton. De az igazán elit offense-ünk már az utóbbi időben is hanyatlóban van, érdemes megnézni a meccsenként szerzett pontok átlagát csak az elmúlt 5 évben pl.
diceman

több mint 10 éve
az nfl.com-on neha lehet talalni gyongyszemeket, az alabbi mondat pont leirja a felelmemet a mostani szezon utan: The risk here is that the Saints are forever fixing the defense, allowing their once-dominant offense to slowly decay. @GreggRosenthal
több mint 10 éve
majdnem elsírtam magam, amikor olvastam a hírt...

több mint 10 éve
leigazoltuk a K Josh Scobeet. Jelenleg ő az egyetlen rugónk szerződés alatt. Remélem azért valami jobbat is találunk majd.nála csak jobbat lehet találni...
www.nola.com/saints/index.ssf/2016/03/new_orleans_saints_to_sign_kic.html#incart_river_index
kapitnono