New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 10 éve
Khiry lelépett a Jets-be :/ Sokat vártam tőle idén, de még sérülése előtt is mintha eltűnt volna belőle az a mindent elsöprő erő. Ingram jobb volt. Egyenlőre Ingram/Spiller/Cadet/Murphy/Dunbar...sokat nem költhetünk rá, de személy szerint visszavárnám Hightower-t. érett, erős és a kora/korábbi sérülései ellenére (sem) sem tűnik elhasználtnak. Szerintem upgrade lenne Khiry után MI cseréjének 😉Minden underdog futónk a Jetsben fog kikötni?
clbass
több mint 10 éve
Most írják, hogy jó úton vagyunk újraigazolni Tim-et 😊 jóleszez
több mint 10 éve
Khiry lelépett a Jets-be :/ Sokat vártam tőle idén, de még sérülése előtt is mintha eltűnt volna belőle az a mindent elsöprő erő. Ingram jobb volt. Egyenlőre Ingram/Spiller/Cadet/Murphy/Dunbar...sokat nem költhetünk rá, de személy szerint visszavárnám Hightower-t. érett, erős és a kora/korábbi sérülései ellenére (sem) sem tűnik elhasználtnak. Szerintem upgrade lenne Khiry után MI cseréjének 😉
több mint 10 éve
A Clemson pro-dayen sok védőjátékossal beszélgettünk de többek között, payton együtt vacsorázott S.Lawsonnal, M. Alexanderrel, Kevin Doddal és Jayron Kearse-el.

több mint 10 éve
Valami védőt azért találhatnánk magunknak. Vagy mindent a draftról akarunk megoldani?

több mint 10 éve
szerintem is bőven jó lehet. Felépítése sebessége bőven megvan/ még grahamnél is gyorsabb/ sokat kell célba venni és jó lesz. Végre valakire lehet majd dobálni a RZ-ban mostmár hogy watson elment. Sztem egy ilyen 70-80 elkapásos szezon simán kinéz neki ha nem sérül le.Jó lesz ez, Brees csinált már Istent ilyen típusú TE-bőlNaggyon naggyon jó lesz ez, Watson számait nem hogy pótolni fogja, hanem simán ligaelit lehet. Graham 2.0, némileg rosszabb kézzel.
atapapa
nfl_lover

több mint 10 éve
és az új ahc, dan campbell sem lesz hátrányára a beilleszkedésnekJó lesz ez, Brees csinált már Istent ilyen típusú TE-bőlNaggyon naggyon jó lesz ez, Watson számait nem hogy pótolni fogja, hanem simán ligaelit lehet. Graham 2.0, némileg rosszabb kézzel.
atapapa
nfl_lover
Szerkesztette: adam77
több mint 10 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/707889548559310848
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Sok türelmet kívánok Fleener-hez. 😊simán jó lesz itt, azon sem lepődnék meg ha többet lenne WR pozícióban, mint TE-ben.
szampi#33
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
Jó lesz ez, Brees csinált már Istent ilyen típusú TE-ből
több mint 10 éve
mondjuk én annak is örülnék, ha látnám a hírt hogy végre elküldtük Brownert.

több mint 10 éve
sweezy nevét akkor jegyeztem meg, amikor egyszer az eredménykövetőben rettenetesen fikázták a hókz fanok...jobban örülnék ha nem jönne, ő is egy DT-ből G-ba átkonvertált játékos. Szerintem nem lenne nagy erősítés, bár most egyedül Kelemete van a keretben, úgyhogy jelenleg még a kezdő játékosok is hiányoznak.
adam77

több mint 10 éve
sweezy nevét akkor jegyeztem meg, amikor egyszer az eredménykövetőben rettenetesen fikázták a hókz fanok...
több mint 10 éve
Coby Fleener lenne az állítólagos magas célpont.Miután Green-ről lecsúsztunk :/ Én neki jobban örültem volna.
empty taxi
J.R. Sweezy-G-Hawks még a radaron (meg úgy a fél NFL-én)
Nem lesz itt nagy csoda...😕
több mint 10 éve
Coby Fleener lenne az állítólagos magas célpont.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
mondjuk addig míg brees szerződését nem rakják rendbe (vagy morsteadet nem rúgják ki, esetleg mindkettő) nagyon nem is tudunk ugrálni a piacon. sajnos közben meg szépen minden értelmes biznisz elmegy mellettünk.sean a combine-on mondta, hogy nem kérdés az új brees szerződés. kéne hát kicsit csipkedniük magukat.
több mint 10 éve
remélem is. Csak mert az FA-ről már kb elvitték az összes értelmes TE-et G-t Wr-t. A draftról meg az udfa-ból azért nehéz lenne pótolni mindet.Én nem mernék így nekivágni a szezonnak és remélem sean is így gondolja.Lelépett a tavalyi elkapásinknak a negyede, nyilván lesz erre valami válasz.
kapitnono
atapapa

több mint 10 éve
persze tudom, csak azért írtam, hogy kellene valami magas célpont is, mert ugye cooks és snead is alacsonyak. Watson ugye elment, őt használtuk igazán red-zone ban. Így most van coleman meg hooman. Én nem mernék így nekivágni a szezonnak és remélem sean is így gondolja.Hát tényleg nem ártana valami jó TE aki elkapni is tud. Meg valami elkapó aki legalább a 185 cmt megüti. Mert ha pl Cooks megsérül akkor már tényleg az utcáról berángatott embereknek fog dobálni Brees. Fa n olyan jó elkapót nem igazán látok akit érdemes lenne szerződtetni, remélem a draftról sikerül megoldani ezt a problémát.Snead is csak 180, de nem volt épp rossz éve.
kapitnono
alatriste

több mint 10 éve
Hát tényleg nem ártana valami jó TE aki elkapni is tud. Meg valami elkapó aki legalább a 185 cmt megüti. Mert ha pl Cooks megsérül akkor már tényleg az utcáról berángatott embereknek fog dobálni Brees. Fa n olyan jó elkapót nem igazán látok akit érdemes lenne szerződtetni, remélem a draftról sikerül megoldani ezt a problémát.Snead is csak 180, de nem volt épp rossz éve.
kapitnono

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Hát tényleg nem ártana valami jó TE aki elkapni is tud. Meg valami elkapó aki legalább a 185 cmt megüti. Mert ha pl Cooks megsérül akkor már tényleg az utcáról berángatott embereknek fog dobálni Brees. Fa n olyan jó elkapót nem igazán látok akit érdemes lenne szerződtetni, remélem a draftról sikerül megoldani ezt a problémát.