NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
523
57
18:30-tól, ARENA4
New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 9 éve
Hajajjj... Nehéz bármit is írni.
több mint 9 éve
Nos, ma hivatalosan visszalőttük magunkat 2005-be. Furcsa érzés, de majd megszokom, hogy a liga nem jobbik feléhez tartozunk.
több mint 9 éve
Ha ezt a Tampát nem tudjuk dominálva lenyomni hazai pályán, akkor jobb ha Brees-t most elcseréljük és tényleg újjáépítünk.Akár egy marék szotyiért is..
atapapa
több mint 9 éve
Ha ezt a Tampát nem tudjuk dominálva lenyomni hazai pályán, akkor jobb ha Brees-t most elcseréljük és tényleg újjáépítünk.
több mint 9 éve
Spiller papa harcra kész, igaz, csak limitáltan, de RZ target lesz főleg, illetve 3rd downos.remélem a futójáték végre életképes lesz.
PEEtör
több mint 9 éve
PEEtör
1 758
Spiller papa harcra kész, igaz, csak limitáltan, de RZ target lesz főleg, illetve 3rd downos.
több mint 9 éve
Joe Morgan visszatért a csapathoz Cj spiller részt vett a mai edzésen és Brees elmondása szerint jó volt az összhang közöttük.
több mint 9 éve
Szerintem a 2011-es Saints nem volt sokkal lejjebb fegyverarzenálban - ha egyáltalán lejjebb volt - ,mint a Falcons Jones-szal, Gonzalezzel és egy fiatalabb White-tal.Jimmy és Colston az egyik legjobb évüket hozták, Sproles is gyilkolt, Lance, Meach és Henderson negyedik-ötödik célpontnak elsőrangú volt. És az a támadófal is olyan volt, amilyen nem sokszor jutott Ryannek.
Brees nagy zsugás, de volt bőven játszópajtása ahhoz, hogy az O-t tekintve minden idők egyik legjobb szezonját vezényelje le.
Szerkesztette: atapapa
több mint 9 éve
Nyilván ez a mérleg egyik nyelve és értem is az álláspontod.Tény, hogy pl henderson sose volt egy roddy white, de azért brees és ez a banda csak nyert egy gyűrűt és velük döntött rekordot. Ez a lényeg, de persze értem a felvetést.Pont ez a baj, hogy elhitte mindenki, hogy Brees örökké HOF WRt fog faragni minden UDFA igazolásból...
peach
Gyurma
A másik oldal, hogy azért nagyon sokba került a Julio-feltrade (mindamellett megérte szvsz), ha a Saints is meglépett volna egy ilyet lehet most még kevesebb tehetség lenne összességében a keretben.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Tény, hogy pl henderson sose volt egy roddy white, de azért brees és ez a banda csak nyert egy gyűrűt és velük döntött rekordot. Ez a lényeg, de persze értem a felvetést.Pont ez a baj, hogy elhitte mindenki, hogy Brees örökké HOF WRt fog faragni minden UDFA igazolásból...
peach
több mint 9 éve
Tény, hogy pl henderson sose volt egy roddy white, de azért brees és ez a banda csak nyert egy gyűrűt és velük döntött rekordot. Ez a lényeg, de persze értem a felvetést.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
PEEtör
1 758
Oké, hogy nem voltak gondok az ezelőtti gárdával, de az általam említett hármassal korántsem voltak egy szinten, azért Hendersonról, Moore-ról, Meachem-ről beszélünk és Colston sem a tipikus matchup nightmare. Durván fogalmazva mindössze Brees zsenije és a rendszer mutatta őket jobbnak és tette őket olyanná, mint amilyenek voltak.Akkor már ketten vagyunk mert absz. nem vettem bántóra 😊 csak juliora hegyeztem ki a mondandómat nem az irányítókra. amúgy ez mostani állapot nálatok, azért 2013ig szvsz nem lehetett itt panasz a wr corpsra.Nyilván átjött a lényeg, amely arról szólt, hogy a mi elkapó gárdánk jelenleg egy kalap szar, és senki nem bántotta Ryant. Old habits die hard 😊A Falcons meccseit nézve mindig azon gondolkozok, hogy Brees mihez tudna kezdeni egy ilyen elkapógárdával, mint Jones-White és anno Gonzalez. Főleg JJ-ért fáj a szívem, de remélem Cooks meg tudja majd közelíteni.Elárulom neked: ugyanezt. JJ akkora matchup nightmare, hogy csak oda kell neki dobni a labdát, a többit megoldja. A ligában van kb 8 irányító aki képes erre. Egy ilyen wr-nek mindegy, hogy brees payton vagy ryan dobál abból a 8ból...
PEEtör
peach
Gyurma
peach
Pont ezért írtam, amit, hogy megnézném már Breest egyszer egy igazán elit gárdával, mint a tiétek, vagy mint Peytoné, Rodgersé, Roethlisbergeré, de ez már soha nem fog bekövetkezni.
több mint 9 éve
Akkor már ketten vagyunk mert absz. nem vettem bántóra 😊 csak juliora hegyeztem ki a mondandómat nem az irányítókra. amúgy ez mostani állapot nálatok, azért 2013ig szvsz nem lehetett itt panasz a wr corpsra.Nyilván átjött a lényeg, amely arról szólt, hogy a mi elkapó gárdánk jelenleg egy kalap szar, és senki nem bántotta Ryant. Old habits die hard 😊A Falcons meccseit nézve mindig azon gondolkozok, hogy Brees mihez tudna kezdeni egy ilyen elkapógárdával, mint Jones-White és anno Gonzalez. Főleg JJ-ért fáj a szívem, de remélem Cooks meg tudja majd közelíteni.Elárulom neked: ugyanezt. JJ akkora matchup nightmare, hogy csak oda kell neki dobni a labdát, a többit megoldja. A ligában van kb 8 irányító aki képes erre. Egy ilyen wr-nek mindegy, hogy brees payton vagy ryan dobál abból a 8ból...
PEEtör
peach
Gyurma
több mint 9 éve
Nyilván átjött a lényeg, amely arról szólt, hogy a mi elkapó gárdánk jelenleg egy kalap szar, és senki nem bántotta Ryant. Old habits die hard 😊A Falcons meccseit nézve mindig azon gondolkozok, hogy Brees mihez tudna kezdeni egy ilyen elkapógárdával, mint Jones-White és anno Gonzalez. Főleg JJ-ért fáj a szívem, de remélem Cooks meg tudja majd közelíteni.Elárulom neked: ugyanezt. JJ akkora matchup nightmare, hogy csak oda kell neki dobni a labdát, a többit megoldja. A ligában van kb 8 irányító aki képes erre. Egy ilyen wr-nek mindegy, hogy brees payton vagy ryan dobál abból a 8ból...
PEEtör
peach
több mint 9 éve
A Falcons meccseit nézve mindig azon gondolkozok, hogy Brees mihez tudna kezdeni egy ilyen elkapógárdával, mint Jones-White és anno Gonzalez. Főleg JJ-ért fáj a szívem, de remélem Cooks meg tudja majd közelíteni.Elárulom neked: ugyanezt. JJ akkora matchup nightmare, hogy csak oda kell neki dobni a labdát, a többit megoldja. A ligában van kb 8 irányító aki képes erre. Egy ilyen wr-nek mindegy, hogy brees payton vagy ryan dobál abból a 8ból...
PEEtör
több mint 9 éve
A Falcons meccseit nézve mindig azon gondolkozok, hogy Brees mihez tudna kezdeni egy ilyen elkapógárdával, mint Jones-White és anno Gonzalez. Főleg JJ-ért fáj a szívem, de remélem Cooks meg tudja majd közelíteni.Julio Jones félelmetes, Maxwellt is megetette jó párszor.
PEEtör
több mint 9 éve
inkabb az a kerdes hogy mi mihez kezdunk egy Falcons fele komediaval - meg szerencse hogy jovo heten van eselyunk egy W-re a Bucs ellen.
több mint 9 éve
PEEtör
1 758
A Falcons meccseit nézve mindig azon gondolkozok, hogy Brees mihez tudna kezdeni egy ilyen elkapógárdával, mint Jones-White és anno Gonzalez. Főleg JJ-ért fáj a szívem, de remélem Cooks meg tudja majd közelíteni.
több mint 9 éve
Mert te bátrabb vagy nálam 😊Ha most DB lennék és a Saints szerződést tenne elém, kérdés nélkül elrohannék az első munkaügyi központig.Én az egészségbiztosításomat kötném át valami hiper-szuper, csili-vili csomagra.
atapapa
tomi-tomi
több mint 9 éve
Ha most DB lennék és a Saints szerződést tenne elém, kérdés nélkül elrohannék az első munkaügyi központig.Én az egészségbiztosításomat kötném át valami hiper-szuper, csili-vili csomagra.
atapapa
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Ha most DB lennék és a Saints szerződést tenne elém, kérdés nélkül elrohannék az első munkaügyi központig. A büntikre kitérve, tavaly felröppentek a pletykák, hogy csapaton belül nincs összhang, stb stb, év elején mentek a hangzatos nyilatkozatok és az atyai szigor, aztán már kitettük a fél keretet, a problémás játékosokat és az öltöző bomlasztóit elméletileg elküldtük, erre mintha semmi nem változott volna, sőt.Ezeknek a büntiknek a java nem fegyelmezetlenségből jött össze tegnap, a feléért Bró volt a felelős, akinek még szoknia kell hogy a kanadai ligához képest itt punci módjára kell bánni az elkapókkal.
PEEtör
több mint 9 éve
PEEtör
1 758
Ian Rapoport @RapSheetAlmost.
Almost incredibly, another bad blow for #Saints secondary: Safety Rafael Bush tore his pectoral muscle yesterday, source said.
Beki
A büntikre kitérve, tavaly felröppentek a pletykák, hogy csapaton belül nincs összhang, stb stb, év elején mentek a hangzatos nyilatkozatok és az atyai szigor, aztán már kitettük a fél keretet, a problémás játékosokat és az öltöző bomlasztóit elméletileg elküldtük, erre mintha semmi nem változott volna, sőt.
több mint 9 éve
Ian Rapoport @RapSheetfasza.Kenny Phillipset újra is igazoltuk a sérülés hallatán.Komoly lesz így ez a sec.Remélem Byrd rendben lesz hétvégére, mert sérülten is inkább őt nézem mint a Phillips/Sanford duót.
Almost incredibly, another bad blow for #Saints secondary: Safety Rafael Bush tore his pectoral muscle yesterday, source said.
Beki