New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 10 éve
Más szempontból is szép a mai reggel. Beast Mode visszavonul... 😀 Ezt a playt sosem fogom megbocsátani neki...
youtu.be/gqhft4udRTk
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 10 éve
Én szomorú vagyok, és remélem Sean is az. Peyton ilyen, khm, közepes játékkal SB-t tud nyerni, Drew meg egy kézzel veri az ellenfeleket (mert azért csak akkor van esélyünk az elmúlt két évben, ha neki megy, ezt lássuk be), de még PO-ban sem tudunk jutni. Szóval szomorú vagyok, mert előbb-utóbb Brees is lesz olyan helyzetben (állapotban?), mint Manning, és addig jó lenne legalább egy "rodeó".

több mint 10 éve
Jó kis SB volt :pNa, ez így rendben is volt! 😀
atapapa
több mint 10 éve
Szívesen néztük mi is. Azon röhögtünk, hogy Newton az elején milyen műgonddal illesztgette a fejére a törölközőt, ahogy pedig haladt az idő és csak nem érkezett a lavina, amit a Kovács nevű kommentátor vizionált a Panthers oldaláról, a kissrác elfeledkezett erről a fontos színpadi kellékről és csak a fekete svájci sapka maradt rajta. Valakinek le kellett törölni a vigyort a szájáról és von Millernél keresve sem lehetett volna jobbat találni. 😊
több mint 10 éve
Szerintem tuti, hogy most még csak informálisan tájékoztattuk a döntésről, és a hivatalos lépés majd márciusban lesz.Én csak azt nem értem, hogy miért most? Miért nem lehetett szezon közben? Vagy legalább ne lett volna kezdő. Vagy legalább a kapitányságot vették volna el tőle.Nem jártunk volna jobban, ha később cutoljuk?engem nem izgat a dead money/ 5milla maradt utána/ de az a bűngyenge játék, sok büntetés... jobb hogy elment.
nfl_lover
kapitnono
Nem értem ezt az egészet. Örülök neki, de most már nem igazán van jelentősége, hogy büntetik-e vagy sem, szeptemberig...
nfl_lover
több mint 10 éve
nfl_lover
912
Én csak azt nem értem, hogy miért most? Miért nem lehetett szezon közben? Vagy legalább ne lett volna kezdő. Vagy legalább a kapitányságot vették volna el tőle.Nem jártunk volna jobban, ha később cutoljuk?engem nem izgat a dead money/ 5milla maradt utána/ de az a bűngyenge játék, sok büntetés... jobb hogy elment.
nfl_lover
kapitnono
Nem értem ezt az egészet. Örülök neki, de most már nem igazán van jelentősége, hogy büntetik-e vagy sem, szeptemberig...
Szerkesztette: nfl_lover
több mint 10 éve
Nem jártunk volna jobban, ha később cutoljuk?engem nem izgat a dead money/ 5milla maradt utána/ de az a bűngyenge játék, sok büntetés... jobb hogy elment.
nfl_lover

több mint 10 éve
Talan 750ezerrel beljebb vagyunk de a lenyeg hogy nincs itt a buntijeivel egyetemben
több mint 10 éve
nfl_lover
912
Nem jártunk volna jobban, ha később cutoljuk?
több mint 10 éve
Az igen, kellett ez, de nem bíztam abban hogy meglépik.
több mint 10 éve
Elvileg kirúgtuk Brownert / végre/www.nola.com/saints/index.ssf/2016/02/brandon_browner_new_orleans_sa_3.html#incart_river_index

több mint 10 éve
ment pmszámoltam vissza a napokat, de ma végre odaért a mi SB-nkhez az index-es 50.-et felvezető rovata 😊Te Gyurma, 'sztán hol nézed meg a meccset? Milyen adathordozón tárolod?
úgyhogy esti program meg is van, a bounty óta nem néztem meg egyben az egész SB-t, hát itt az ideje 😊
Gyurma Pappa
Nekem sajnos nincs meg, és szeretném beszerezni.
Rutin

több mint 10 éve
az ebay tele van, annak idején én is onnan rendeltem meg a dvd-t
több mint 10 éve
számoltam vissza a napokat, de ma végre odaért a mi SB-nkhez az index-es 50.-et felvezető rovata 😊Te Gyurma, 'sztán hol nézed meg a meccset? Milyen adathordozón tárolod?
úgyhogy esti program meg is van, a bounty óta nem néztem meg egyben az egész SB-t, hát itt az ideje 😊
Gyurma Pappa
Nekem sajnos nincs meg, és szeretném beszerezni.
több mint 10 éve
Leigazoltuk a CFL-ből a LB Erik HarristÉs egy kis videó is hozzá
www.youtube.com/watch?v=ZbkWTSoDGwU
Szerkesztette: kapitnono

több mint 10 éve
Egy kis nosztalgia... Ivory, Sproles, Cam, Jenkins
több mint 10 éve
számoltam vissza a napokat, de ma végre odaért a mi SB-nkhez az index-es 50.-et felvezető rovata 😊Ne tedd, tele van erőszakkal 😀 Bár happy end a vége. De ez már spoilernek minősül 😀
Gyurma Pappa

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
számoltam vissza a napokat, de ma végre odaért a mi SB-nkhez az index-es 50.-et felvezető rovata 😊úgyhogy esti program meg is van, a bounty óta nem néztem meg egyben az egész SB-t, hát itt az ideje 😊

több mint 10 éve
Cam Jordan megy a pro bowl-ra! És elvileg Breest is beválogatták volna,aki a sérülése miatt nem vállalta a játékot.En csak Big Bent, Bradyt, Rodgerst es szegyelljemagatPalmert latom injury-n. Sajnos ez az az ev ahol ebben is utolsok vagyok NFC Southban, 1 jatekos a pro bowlon 😕
kapitnono