NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
552
58
18:30-tól, ARENA4
New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 9 éve
tudom hogy eloszezon de szivfacsaro volt nezni h kb 3 negyeden keresztul csak disznek voltunk a palyan...
több mint 9 éve
Rutin
2 021
Pont azért kérdezem, mert én is csak ugyanezt hallom állandóan... 😀Byrd sérüléséről mi a legutóbbi infó?Olyan nincs 😀 Payton ilyen jellegű kérdésre rendre azt válaszolta a nyáron: következő kérdés?
Rutin
atapapa
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 9 éve
Byrd sérüléséről mi a legutóbbi infó?Olyan nincs 😀 Payton ilyen jellegű kérdésre rendre azt válaszolta a nyáron: következő kérdés?
Rutin
több mint 9 éve
Rutin
2 021
Byrd sérüléséről mi a legutóbbi infó? Várhatóan meddig IR?
több mint 9 éve
Egy olyan játékos jelölhető ki, aki az 53-as keretszűkítéskor aktív rosteren volt. Ez leghamarabb a 8. hét után tehető vissza újra az aktív keretbe.
több mint 9 éve
Sunseri, Powel, és Toon nem kellett máshová így az IR-ünkön landolt.
több mint 9 éve
Valaki tudna nekem segíteni abban,hogy milyen szabályok vonatkoznak az IR-re.Konkrétan arra gondolok hogy szezon közben vissza lehet e hozni onnan játékosokat az aktívkeretbe és ha igen akkor hányat?(gondolok itt Byrdre és pj.Williamsre)1 játékost vissza lehet hozni (talán 9. héten? de ez nem tuti)
kapitnono
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Valaki tudna nekem segíteni abban,hogy milyen szabályok vonatkoznak az IR-re.Konkrétan arra gondolok hogy szezon közben vissza lehet e hozni onnan játékosokat az aktívkeretbe és ha igen akkor hányat?(gondolok itt Byrdre és pj.Williamsre)
több mint 9 éve
Rutin
2 021
Elemzés + jóslat... (Szerencsére PO-t jövendölnek benne.)
több mint 9 éve
Nekem kimaradt, hogy PJ is IR-en van, Byrd még mindig nem látott pályát, szóval ez annyira nem vicces most... Bízzunk abban, hogy a F7 kicsit felszívja magát, és akkor nem lesz reménytelen a szezon második fele. Bár annyira nem vagyok nyugodt, hogy ez a "reményünk"...Lewis 4-6 hét... mégse lesz annyira szép az a sec'szom
lol
atapapa
több mint 9 éve
Lewis 4-6 hét... mégse lesz annyira szép az a sec'szom
lol
több mint 9 éve
Cuts: Wr Nick Toon, CB Terrence Frederick, WR R.J. Harris, DT David Hunter, OT Antonio Johnson, WR Lance Lewis, G Cole Manhart, CB Travis Manning, DE Markus Pierce-Brewster, LB Chris Young, FB Erik Lorig, LB Ronald Powell, S Vinnie SunseriSunseri-n meglepődtem...ezek szerint komolyabb a sérülése 😕
több mint 9 éve
Elküldtük Nick Toon-t, a tavaly draftolt Ronald Powell-t, valamint Anthony Spencer-t is
több mint 9 éve
Ezzel a Saunders-cserével eléggé biztossá vált Murphy pozíciója, mint returner Sőt, vasárnap futóként is szépen muzsikált, kicsit Pierre hajaz, hogy sebessége nincs sok, mégis jól kerüli a blokkokat és elkapni is tud.
több mint 9 éve
Rutin
2 021
Szerintem ez átmeneti év lesz a D számára. Annyira átmeneti, hogy azt gondolom, RR egy év múlva már nem lesz a csapat mellett...Just FYI...Egy fekete ló a D, nem igazán lehet róla véleményt mondani. A kezdő MLB-nk és a legnagyobb reménység passrusher rookie, a sec sosem játszott még együtt a pályán, a tavalyi évben a mostani veteránnak számító védők sem mutattak sokat. Az lenne a meglepő, ha ennél előrébb rangsorolna minket bárki.
Vélemények a védelmünkről (fantasy rankings):
Rutin
Gyurma
Nem hiszek az emberben, így az idei védelemben sem.
(Depersze azért szurkolok, hogy ne legyen igazam...)
több mint 9 éve
Kvázi egy egész draftot öltünk a D-be, elég csalódott lennék, ha továbbra is ligaalja maradna a társaság. Nyilván nem lesz ez top 10 D, de előrébb fogunk lépni.
A back 7 klasszisokkal jobb lett, a DL gyengült egyedül talán.
több mint 9 éve
Just FYI...Egy fekete ló a D, nem igazán lehet róla véleményt mondani. A kezdő MLB-nk és a legnagyobb reménység passrusher rookie, a sec sosem játszott még együtt a pályán, a tavalyi évben a mostani veteránnak számító védők sem mutattak sokat. Az lenne a meglepő, ha ennél előrébb rangsorolna minket bárki.
Vélemények a védelmünkről (fantasy rankings):
Rutin
több mint 9 éve
Rutin
2 021
Just FYI... Vélemények a védelmünkről (fantasy rankings):
Foxsports: 32.
Nfl.com: 32.
Espn: 27.
Nagyon tartok ettől a szezontól. Sosem voltam még ennyire borulátó, mint idén...
www.foxsports.com/fantasy/football/story/2015-fantasy-football-draft-advice-defense-special-teams-rankings-071315
espn.go.com/fantasy/football/story/_/id/12872434/d-st-rankings-2015
Szerkesztette: Rutin
több mint 9 éve
Rutin
2 021
Igazság szerint néhány másik meccsre is megyek az 1-2-3. fordulókban, úgyhogy nem tudok használható számot mondani neked.Ha megengeditek, örömködöm itt egy kicsit:megkérdezhetem esetleg,hogy mennyibe kerül a teljes út?
Megvan a belépőm, megyek 2 hét múlva a Cards-Saints meccsre az 1. fordulóban! 😀
Rutin
kapitnono
Becsülve azt mondom, hogy ha csak erre menne valaki, az szerintem vhol 250-350ezer Ft között lehetne (repjegy+szállás+meccsjegy).
több mint 9 éve
Ha megengeditek, örömködöm itt egy kicsit:megkérdezhetem esetleg,hogy mennyibe kerül a teljes út?
Megvan a belépőm, megyek 2 hét múlva a Cards-Saints meccsre az 1. fordulóban! 😀
Rutin
több mint 9 éve
Rutin
2 021
Ha megengeditek, örömködöm itt egy kicsit:Megvan a belépőm, megyek 2 hét múlva a Cards-Saints meccsre az 1. fordulóban! 😀
több mint 9 éve
ezt merre olvastad? mert én erről nem találtam semmit?twitter.com/ESPNRadioNOLA/status/637004515439439872
kapitnono
A tegnapi edzés a Tulane stadionjában zajlott este, villanyfényél, 3500 néző előtt.
Majd az edzés után Brees gyalog sétált hazáig 😊
több mint 9 éve
Spiller úgy néz ki, hogy kihagyja az első két hetet :[ezt merre olvastad? mert én erről nem találtam semmit?
lol
több mint 9 éve
Rutin
2 021
Ma 10 éve érkezett meg a Katrina a városba... 😔😔😔