NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
523
57
18:30-tól, ARENA4
New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 9 éve
A pass rushsal szerinntem sem volt akkora probléma, az más kérdés, hogy egyikből sem lett sack.állítólag piacon vagyunk pass rusherért.1. Az edge rush-sal nem volt akkora gond szerintem. A gáz a belső nyomás totális hiánya volt, pedig 43-at tolunk, 2 embernek is lenne módja tenni valamit.
hát ja, elég nagy a Galette utáni űr, Hicks se nagyon tud már többet nyújtani, mint eddig.
SJB... ideges leszek, ha eszembe jut az a draft. Brown, Moncrief, Landry, Allen Robinson... mind utána lettek választva és Cooks mellett bármelyikük kezdő lenne.
lol
2. Utólag könnyű még 2 wr-t beírni hozzánk arról a draftrol, de akkor senki se tudta hogy egy év múlva eltradeelunk 2000 elkapott yardot.
atapapa
A másik probléma viszont, hogy ha jól számolom kb. 5 int-et szerezhettünk volna ha a játékosaink nem ejtik el a labdát.
A legnagyobb gond szerintem a red zone offense volt.5 lehetőségből egy td ez nagyon kevés.És nem nagyon tudok elképzelni olyasvalakit aki pótolni tudná jimmy td-it a red zoneban.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport @RapSheet Almost incredibly, another bad blow for #Saints secondary: Safety Rafael Bush tore his pectoral muscle yesterday, source said.
több mint 9 éve
állítólag piacon vagyunk pass rusherért.1. Az edge rush-sal nem volt akkora gond szerintem. A gáz a belső nyomás totális hiánya volt, pedig 43-at tolunk, 2 embernek is lenne módja tenni valamit.
hát ja, elég nagy a Galette utáni űr, Hicks se nagyon tud már többet nyújtani, mint eddig.
SJB... ideges leszek, ha eszembe jut az a draft. Brown, Moncrief, Landry, Allen Robinson... mind utána lettek választva és Cooks mellett bármelyikük kezdő lenne.
lol
2. Utólag könnyű még 2 wr-t beírni hozzánk arról a draftrol, de akkor senki se tudta hogy egy év múlva eltradeelunk 2000 elkapott yardot.
több mint 9 éve
És itt odaérünk Payton legnagyobb hiányosságához: nem képes belátni, hogy nem biztos hogy jó amit csinál. Nézzétek meg, hány O segédedzője ért el valahol bármi eredmény: senki. Payton a vezetésnek nem tud arra szintjére átlépni hogy reprodukálja magát.Én a folyamatok mögött meghúzódó koncepciót nem értem: éveken át égettük el a jövőre szánt pénzt a farnehéz szerződésekkel, mert most akarunk nyerni, erre nagy hirtelen korai körökben nekiállunk projekteket vadászni, miközben Brees és a szerződése még velünk van. Értsd: amíg Brees itt van és viszi a salary cap ötödét, addig nincs rebuild. Vagy ha van, akkor az annyira lehet sikeres, mint egyszerre két lovat megülni.
Gyurma
több mint 9 éve
Nem akarom túlreagálni, de az elmúlt évek draftjain talán nem kellett volna korai választásokkal projektekbe ölni az energiát és akkor most nem itt állnánk. Gondolok itt az SJB-Peat-Grayson trióra.Nem is tudnék jobban egyetérteni. Lelkes voltam SJB-től amikor draftoltuk, egy lehetséges Brownert láttam benne (Peat-től nem voltam valami lelkes más akkor sem, nem értem hogy miért kell, amikor a liga egy legjobb T párosa van most nálunk, és ezt szerintem nem korai kijelenti Armstead esetében, Strief pedig még mindig bőven hozza, amit egy RT-től elvár a mai foci), Grayson meg... izé mit tudom én.
atapapa
Nem tudom eldönteni, hogy szándékos ez, vagy simán tényleg elhittük, hogy Brees még a takarító fiúból is képes Nr.1. elkapót csinálni. Mert ezek szerint nem. Lehet pár éve még naggyá tett egy Moore-t vagy egy Hendersont, Meachemet, de ma már ő sem az, és a rendszer sem az.
És itt odaérünk Payton legnagyobb hiányosságához: nem képes belátni, hogy nem biztos hogy jó amit csinál. Nézzétek meg, hány O segédedzője ért el valahol bármi eredmény: senki. Payton a vezetésnek nem tud arra szintjére átlépni hogy reprodukálja magát. A rendszere nem működik már, egyszerűen elment mellette az idő. Mint vezetőedző minden bizonnyal továbbra is kiváló motivátor, nem vonom kétsége hogy jó elemző is (azért "elméleti" szinten ez a meccs jó össze volt rakva, csak más kérdés hogy nem sikerült megvalósítani), de kellene valami határozottabb OC, mert Carmichael nem az...
több mint 9 éve
állítólag piacon vagyunk pass rusherért. hát ja, elég nagy a Galette utáni űr, Hicks se nagyon tud már többet nyújtani, mint eddig.
több mint 9 éve
- és akkor a fekete leves: egyszerűen a WR-k nem tudtak elszakadni a Cards DB-itől. PP leszedte Cooksot, az újoncok néha úgy éreztem tévelyegnek, Colston meg 4-t dropolt, ebből kettőt az utolsó értelmes drive-ban, és sajnos mind a négy olyan volt, amiket ő még tavaly is megcsinált, talán csak (furcsa módon) az INT alól van mentsége... adok egy-két meccset, amíg masszív sírásba kezdek, de ez nagyon szar kezdés volt; Thomas nagyon tudta a screeneket a RZ-ban, és viccesen pont ott nem mentek most, illetve (érthető okokból) pont ott nem futottunk; én azt vallom hogy Jimmy előtt is volt élet, utána is lesz, csak meg kell találni a megoldástA Saints által az SB óta draftolt TE-k és WR-ek
Gyurma
2010: Jimmy Graham, 3. kör
2012: Nick Toon, 4. kör
2013. Kenny Stills, 5. kör
2014: Brandin Cooks, 1. kör
Ebből a négyesből a holtszezon alatt megváltunk háromtól, majd az FO azt hitte hogy az utcáról tudjuk pótolni őket.
Ugyanez a hazárdjáték ment a támadófalban, de ott úgy tűnik, valamennyire bejött.
Brees-nek jelenleg Cooks az egyetlen komolyan vehető célpontja, Colston halott, csak egy jól csengő mezfelirat, Sneadék meg 4-5. célpontnak jók.
Nem akarom túlreagálni, de az elmúlt évek draftjain talán nem kellett volna korai választásokkal projektekbe ölni az energiát és akkor most nem itt állnánk. Gondolok itt az SJB-Peat-Grayson trióra.
több mint 9 éve
szerintem Swann kifejezetten jó volt az első meccséhez képest, elég sok bullshit PI call volt abban az 50 yardban.a futás megállításával van még mindig rengeteg problémánk... Anthony viszont egy állat.
írtad, hogy Thomas jó volt rz screenekbe, bízom benne, hogy a jövő héttől már Spillertől láthatjuk ugyanezt, nagyon kell ebbe az offensbe, Ingram nem fog mindig 100 yardokat elkapni.
több mint 9 éve
Aludtam egyet, és azért annyira nem volt ez rossz, mint vártam.D:
- Lewis és Byrd nélkül is mutatott életjeleket a secondary, ami jó lenne, ha állandósulna, Swann nagyon kellemes meglepetés, Breaux viszont kellemetlen, nem a játéka miatt, de konkrétan kb. 50 yard büntit kaptunk rajta, ezt meg nem lehet.
- a DL-ben próbáltam jót keresni, és ha Jenkins-Williams kettős volt középen (előbbi 4-1 tackle-t mutatott be, ami nem szar), akkor fogtuk a futást, de sajnos passz ellen ez elég sovány, Jordan ugyanott tart, ahol tavaly, képtelen befejezni a sackeket, Ellerbe játszott egyáltalán? Hicks-et néha láttam, bár nem tackle-t adni...
- LB sor (ha lehet így nevezni) nagyon hullámzó, Kikahaban nagy potenciált látok, Anthonyban szintén, de Hawthorne már egyszerűen lassú (1-1 tackle?)... mondjuk ha a fal nem változik meg, nehéz lesz, nyilván
O:
- Ingram nem tud elkapni, mi lenne ha tudna 😀
- érdekes, hogy a meccsen úgy látszott, hogy megy a futás, de a 1-2 yardosok egyszerűen megölték a "jó" átlagot, pedig mind Robinson, mind Ingram meg-meg iramodott 7-8 yardokat is; amikor toltuk a második negyedben a T közötti futást, akkor ment is, de ez azért egy nagyon jó DL (talán tavaly is a legjobb run D volt, vagy valami ilyesmi), a második félidőre meg feladtuk a futás gyakorlatilag
- Drew, az Drew. Nem játszott rosszul, az INT nem az ő hibája volt, az második secben kicsit benne volt, de egyébként jó volt
- a fal sokszor adott sok időt Brees-nek, a futás hol ment, hol nem de azért vicces látni hogy végre van egy olyan C-nk aki képes 25 yardra a LOS-tól blokkolni a screennél 😊 tudom, hogy én vagyok ráfüggve a C kérdésre, de szerintem a falnak végre van egy jó vezére, és ez fontos; viszont Evans "annyira" nem volt szar, Lelito meg továbbra is atletikus
- és akkor a fekete leves: egyszerűen a WR-k nem tudtak elszakadni a Cards DB-itől. PP leszedte Cooksot, az újoncok néha úgy éreztem tévelyegnek, Colston meg 4-t dropolt, ebből kettőt az utolsó értelmes drive-ban, és sajnos mind a négy olyan volt, amiket ő még tavaly is megcsinált, talán csak (furcsa módon) az INT alól van mentsége... adok egy-két meccset, amíg masszív sírásba kezdek, de ez nagyon szar kezdés volt; Thomas nagyon tudta a screeneket a RZ-ban, és viccesen pont ott nem mentek most, illetve (érthető okokból) pont ott nem futottunk; én azt vallom hogy Jimmy előtt is volt élet, utána is lesz, csak meg kell találni a megoldást
ST:
Morstead továbbra is jó (bár volt egy rossz puntja, de évente mindig van neki egy rossz 😛), Hocker meg unalmas egyelőre, de maradjon így 😊
több mint 9 éve
Rutin
2 021
Nálunk még a backup QB-nek is prime time reklámszerződése van... 😀 youtu.be/hwF5tzFi11s
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 9 éve
Rutin
2 021
Nem meglepo modon a korulottem levo Saint-fanok sem vertek a fejuket, vagy tiportak a sapkajukat a meccs vegen.A tobbseg ugy allt a meccshez, hogy "jo lenne..., de nagyon ketseges". Eddig barhol jartam idegenbeli meccsen, mindenutt hangos Saints-szurkolas volt hallhato mar a meccs elott a stadionban, vagy meccs kozben... Most csendesen keszultek a fan-ok a meccsre, sehol nem futottam hangos whodat-ezo tarsasagba... Ez meglepett, de vegulis realis...
több mint 9 éve
Rutin
2 021
A baj az, hogy ezt a meccset nem kapitalis hibak miatt vesztettuk el, hanem azert, mert ennyit tudunk.A Cards jobb csapat, mint mi...
Az ellenfel vegig kontrollalta a meccset. Es amikor a vege fele kellett, nem engedtek nekunk pontot, sot meg nagyon 1st down-t sem. Lassuk be, Arians jo edzo, nagyon jo edzo.
Nagyon sokat szabalytalankodik meg mindig a D.
A red zone-ban pedig sulytalanok vagyunk... Vegulis 5 tamadasbol szereztunk pontot, csak eppen normalis TD-nk nem volt (Coleman terde...).
több mint 9 éve
Palmerrel a kezdőben az Arizona az elmúlt 16 meccséből 14-t nyert. Szvsz az alapfilozófia jó volt az O részéről: domináljuk a labdabirtoklást, ne adjuk el a labdát, és egy közepes védelemmel van esélyünk a W-re.
Sajna a védelem közepes se volt, plusz a végére teljesen átlátszóvá vált a kockázatkerülő támadójátékunk, Brees szinte soha nem nézett a downfieldre, ha tette is, RB-passz lett belőle. Amíg volt Jimmy, mindig neki passzolt, most maradtak a futók :/
több mint 9 éve
Go-to-guy???? itten lészen a baj...(és itt határozottan nem jimit hiányolom)
több mint 9 éve
PEEtör
1 758
nem érdemeltünk W-t, ez az Arizona egy jobb csapat, nincs mit szépíteni. a jópár statisztika alapján nagyon szarok voltunk, de voltak reményteli pillanatok, mindkét oldalon. de kb. 100 yard büntetés a secondaryn, nagyon sok...Ez mind igaz, de mi volt ez a döntés Paytontól a végén? Miért? Mit gondolt? Egyfolytában csóválom a fejemet azóta...
Gyurma
A védelmet meg fájó volt nézni az esetek 80%-ban.
Szerkesztette: PEEtör
több mint 9 éve
Nem találok szavakat...SP...mit akartál???? Pedig benne lettem volna egy 0-1-ben, de ez egy nyerhető meccs volt
több mint 9 éve
nem érdemeltünk W-t, ez az Arizona egy jobb csapat, nincs mit szépíteni. a jópár statisztika alapján nagyon szarok voltunk, de voltak reményteli pillanatok, mindkét oldalon. de kb. 100 yard büntetés a secondaryn, nagyon sok...
több mint 9 éve
PEEtör
1 758
Érthetetlen.
több mint 9 éve
adam77
635
kis szenvedés után megvan jimmy első td-je a hoxban.. kíváncsi vagyok ki lép a helyébe ma este a red zone-ban
több mint 9 éve
Rutin
2 021
Még egy óra... 😀 www.dropbox.com/s/ctmzftwbaa0lg8x/20150913_114100.jpg?dl=0
több mint 9 éve
Kérdések fél pontért1. Dob-e Brees mind a 16 meccsen legalább egy TD-t? IGEN
2. Összesen szerez-e szezon során valamely játékosunk ugyanannyi vagy több sacket, mint Cameron Jordan? NEM
3. Colston vagy Cooks kap majd el több TD-t? COOKS
4. Hill vagy Watson kap el több yardot? HILL
5. Brees-en kívül fog-e bárki passzolt TD-t szerezni? Igen
6. Lesz-e bármelyik játékosunk tagja az all pro first teamnek? Igen
7. Rontunk-e XP-t az alapszakasz során? NEM
8. Fog-e a védelem legalább egy TD-t szerezni? IGEN
9. Bármilyen okból lesz-e személyi változás az utolsó alapszakasz-mérkőzés kezdetéig a HC, az OC vagy a DC posztok valamelyikében? NEM
Kérdések egy pontért
10. Lesz-e legalább 4 győzelmünk a csoportellenfelek ellen? IGEN
11. Az NFC East és az AFC South csapatai ellen vívott 8 meccsből nyerünk-e legalább ötöt? IGEN
12. Szerzünk-e 25 labdánál többet? NEM
13. Lesz-e legalább 10 olyan csapat a ligában, amelynek a védelme meccsenként több yardot fog engedni, mint a Saints? Igen
14. Szerzett yardokban az offense a legjobb három csapat közt lesz-e? Igen
A következő kérdések telitalálat esetén 2 pontot, egy meccsnyi tévedés esetén fél pontot érnek. Kettő vagy többmeccses tévedés esetén nem jár pont.
15. Hány meccsen tartjuk 20 pont alatt az ellenfelet? 7
16. Brees hány meccsen fog háromnál több TD-t dobni? 4
17. Hány újonc fog az összes mérkőzésen pályára lépni? 2
18. Hány győzelmet szerzünk az alapszakaszban? 11
Kérdések két pontért
19. Melyik játékosunk fogja a legtöbb yardot átlagolni elkapásonként (yds/rec)? COLEMAN
20. Melyik játékosunk fogja a legtöbb yardot átlagolni futáskísérletenként (yds/att)? Ingram
21. Ki harcolja ki a legtöbb fumble-t? Kikaha
22. Melyik játékosunk gyűjti be a legtöbb fumble recoveryt? VACCARO
23. Ki szerzi majd a legtöbb interception utáni visszahordott yardot? Lewis
24. Ki éri el majd a legtöbb egyéni szerelést (assist tackle-t nem számolva)? ANTHONY
25. Ki szerzi a csapatból a legtöbb all-purpose yardot (futott+elkapott+visszahordott yardok összege)? COOKS
+1: Mennyi lesz Brees passer ratingje a szezonban? 102.4
......
több mint 9 éve
Én is jönnék, ha nem gond, ha már egy Panthers-drukker tippjeit befogadjátok... 😀Kérdések fél pontért
1. Dob-e Brees mind a 16 meccsen legalább egy TD-t? IGEN
2. Összesen szerez-e szezon során valamely játékosunk ugyanannyi vagy több sacket, mint Cameron Jordan? NEM
3. Colston vagy Cooks kap majd el több TD-t? COOKS
5. Brees-en kívül fog-e bárki passzolt TD-t szerezni? NEM
6. Lesz-e bármelyik játékosunk tagja az all pro first teamnek? NEM
7. Rontunk-e XP-t az alapszakasz során? NEM
9. Bármilyen okból lesz-e személyi változás az utolsó alapszakasz-mérkőzés kezdetéig a HC, az OC vagy a DC posztok valamelyikében? NEM
Kérdések egy pontért
10. Lesz-e legalább 4 győzelmünk a csoportellenfelek ellen? IGEN
11. Az NFC East és az AFC South csapatai ellen vívott 8 meccsből nyerünk-e legalább ötöt? IGEN
13. Lesz-e legalább 10 olyan csapat a ligában, amelynek a védelme meccsenként több yardot fog engedni, mint a Saints? NEM
14. Szerzett yardokban az offense a legjobb három csapat közt lesz-e? NEM
A következő kérdések telitalálat esetén 2 pontot, egy meccsnyi tévedés esetén fél pontot érnek. Kettő vagy többmeccses tévedés esetén nem jár pont.
15. Hány meccsen tartjuk 20 pont alatt az ellenfelet? 5
16. Brees hány meccsen fog háromnál több TD-t dobni? 2
17. Hány újonc fog az összes mérkőzésen pályára lépni? 1
18. Hány győzelmet szerzünk az alapszakaszban? 10
Kérdések két pontért
19. Melyik játékosunk fogja a legtöbb yardot átlagolni elkapásonként (yds/rec)? COLEMAN
20. Melyik játékosunk fogja a legtöbb yardot átlagolni futáskísérletenként (yds/att)? SPILLER
21. Ki harcolja ki a legtöbb fumble-t? JORDAN
22. Melyik játékosunk gyűjti be a legtöbb fumble recoveryt? VACCARO
23. Ki szerzi majd a legtöbb interception utáni visszahordott yardot? BYRD
24. Ki éri el majd a legtöbb egyéni szerelést (assist tackle-t nem számolva)? ANTHONY
25. Ki szerzi a csapatból a legtöbb all-purpose yardot (futott+elkapott+visszahordott yardok összege)? COOKS
+1: Mennyi lesz Brees passer ratingje a szezonban? 95,1
több mint 9 éve
adam77
635
1. Dob-e Brees mind a 16 meccsen legalább egy TD-t? Nem2. Összesen szerez-e szezon során valamely játékosunk ugyanannyi vagy több sacket, mint Cameron Jordan? Igen
3. Colston vagy Cooks kap majd el több TD-t? Cooks
4. Hill vagy Watson kap el több yardot? Watson
5. Brees-en kívül fog-e bárki passzolt TD-t szerezni? Igen
6. Lesz-e bármelyik játékosunk tagja az all pro first teamnek? Nem
7. Rontunk-e XP-t az alapszakasz során? Igen
8. Fog-e a védelem legalább egy TD-t szerezni? Igen
9. Bármilyen okból lesz-e személyi változás az utolsó alapszakasz-mérkőzés kezdetéig a HC, az OC vagy a DC posztok valamelyikében? Nem
Kérdések egy pontért
10. Lesz-e legalább 4 győzelmünk a csoportellenfelek ellen? Igen
11. Az NFC East és az AFC South csapatai ellen vívott 8 meccsből nyerünk-e legalább ötöt? Nem
12. Szerzünk-e 25 labdánál többet? Nem
13. Lesz-e legalább 10 olyan csapat a ligában, amelynek a védelme meccsenként több yardot fog engedni, mint a Saints? Nem
14. Szerzett yardokban az offense a legjobb három csapat közt lesz-e? Nem
15. Hány meccsen tartjuk 20 pont alatt az ellenfelet? 6
16. Brees hány meccsen fog háromnál több TD-t dobni? 4
17. Hány újonc fog az összes mérkőzésen pályára lépni? 1
18. Hány győzelmet szerzünk az alapszakaszban? 8
Kérdések két pontért
19. Melyik játékosunk fogja a legtöbb yardot átlagolni elkapásonként (yds/rec)? Colston
20. Melyik játékosunk fogja a legtöbb yardot átlagolni futáskísérletenként (yds/att)? Ingram
21. Ki harcolja ki a legtöbb fumble-t? Hicks
22. Melyik játékosunk gyűjti be a legtöbb fumble recoveryt? Anthony
23. Ki szerzi majd a legtöbb interception utáni visszahordott yardot? Breaux
24. Ki éri el majd a legtöbb egyéni szerelést (assist tackle-t nem számolva)? Hawthorne
25. Ki szerzi a csapatból a legtöbb all-purpose yardot (futott+elkapott+visszahordott yardok összege)? Spiller
+1: Mennyi lesz Brees passer ratingje a szezonban? 102,5
több mint 9 éve
Kérdések fél pontért1. Dob-e Brees mind a 16 meccsen legalább egy TD-t? NEM
3. Colston vagy Cooks kap majd el több TD-t? COLSTON
5. Brees-en kívül fog-e bárki passzolt TD-t szerezni? NEM
6. Lesz-e bármelyik játékosunk tagja az all pro first teamnek? NEM
7. Rontunk-e XP-t az alapszakasz során? IGEN
Kérdések egy pontért
10. Lesz-e legalább 4 győzelmünk a csoportellenfelek ellen? NEM
13. Lesz-e legalább 10 olyan csapat a ligában, amelynek a védelme meccsenként több yardot fog engedni, mint a Saints? NEM
14. Szerzett yardokban az offense a legjobb három csapat közt lesz-e? NEM
15. Hány meccsen tartjuk 20 pont alatt az ellenfelet? 4 (NÉGY)
16. Brees hány meccsen fog háromnál több TD-t dobni? 3 (HÁROM)
17. Hány újonc fog az összes mérkőzésen pályára lépni? 2 (KETTŐ)
18. Hány győzelmet szerzünk az alapszakaszban? 9 (KILENC)
Kérdések két pontért
20. Melyik játékosunk fogja a legtöbb yardot átlagolni futáskísérletenként (yds/att)? SPILLER
21. Ki harcolja ki a legtöbb fumble-t? BYRD
22. Melyik játékosunk gyűjti be a legtöbb fumble recoveryt? HICKS
23. Ki szerzi majd a legtöbb interception utáni visszahordott yardot? VACCARO
24. Ki éri el majd a legtöbb egyéni szerelést (assist tackle-t nem számolva)? HAWTHORNE
25. Ki szerzi a csapatból a legtöbb all-purpose yardot (futott+elkapott+visszahordott yardok összege)? SPILLER
+1: Mennyi lesz Brees passer ratingje a szezonban? 97,43
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)