NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
201
31
18:30-tól, ARENA4
New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 11 éve
Ez tetszik, e szerint a Hawks-szal egy szinten vagyunk 😊 Jó táblázat, bár továbbra is SI bojkott van nálam 😊
több mint 11 éve
Ata, azt hiszem te írtad a Falcons-meccs után, hogy Jordannek mennyi QB-hurryje volt, keresem, de nem találom. Be tudnád linkelni?TocyAz SI talált ki egy új pontozási rendszert a pass rush mérésére, ők 11 hurry-t írtak fel Jordan-nek a két meccs alatt. mmqb.si.com/2013/09/19/nfl-sacks-pressures/
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Tocy
1 140
Ata, azt hiszem te írtad a Falcons-meccs után, hogy Jordannek mennyi QB-hurryje volt, keresem, de nem találom. Be tudnád linkelni?GAMEDAAAAY! Nehéz meccsre számítok, a szezon előtt ugyan ezt, meg a következőt tuti győzelemre húztam, de egyik csapat sem a tavalyi szinten van. Mindenki nagyon mondogatta most, hogy a red zone-szitukat javítjuk, ebben lehet bízni, illetve Jimmytől megint nagy meccset várok. Remélem Robinson aktív lesz, illetve kap is pár snapet, nagyon kíváncsi lennék rá. Komoly gáz lehet viszont Evans sérülése, Lelito nem rossz, de azért nem egy életbiztosítás ( igaz idén Evans sem ). Illetve Harper sem lesz, több DB-s formációkra kíváncsi leszek nélküle és Robinson nélkül. Mindenesetre ha nyerünk, akár meg is léphetünk a csoport élén, a Miamiban bízhatunk a Falcons ellen, a Giants-Pats duó is nyerhet simán.
több mint 11 éve
Harper és AQ Out vasárnapra 😕 a többiek még kérdésesek, a fullon edzők valószínűek.
több mint 11 éve
Összesen 142ezer dollár büntetést gyűjtött be a Bucs három játékosa a vasárnapiért. pontosabban a vasárnapi 2. negyedért, mind a 3 büntetett esett akkor történt. Evans, Ingram, Bunkley és Johnson nem edzett ma, vagyis az ő hétvégi játékuk közel kizárható. Evans karrierje első 7 évében egy meccset se hagyott ki. Jelenleg csak Fletcher és Eli Manning játszott több egymást követő meccsen a ligában.
Ugye Fujita visszavonult, de nem szakadt el a focitól, a foxnál "szakértősködik" és cikkeket is ír. Volt focistához képest elég magas színvonalon, büszke vagyok arra, hogy a mi játékosunk volt, mindig példamutatóan viselkedett.
több mint 11 éve
lehet, hogy mindenki számára tudott, de a gamepasson ingyenesen tudjátok majd a meccseteket nézni!FREE GAME OF THE WEEK WEEK 3 Arizona Cardinals vs. New Orleans Saints
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Did Not Practice:G Jahri Evans (Hamstring)
DT Brodrick Bunkley (Calf)
RB Mark Ingram (Toe)
DE Tom Johnson (Hamstring)
S Roman Harper (Knee)
S Isa Abdul-Quddus (Ankle)
Limited:
DE Tyrunn Walker (Knee)
DE Glenn Foster (Ankle)
Full:
OLB Martez Wilson (Elbow)
WR Marques Colston (Foot)
OLB Junior Galette (Hamstring)
T Zach Strief (Neck)
DT Akiem Hicks (Knee)
LB Curtis Lofton (Knee)
CB Jabari Greer (Back)
több mint 11 éve
Leírtad a kulcsmondatot 😊Nem azt mondom hogy Jordanék rosszak, hanem inkább arra célzom hogy a Tampa OL nem annyira világbajnok, mint 2 meccs statisztikája mutatja.OFF, de azért reagálnék:
atapapa
Nicks-szel azért az. empty taxi
Bár szerintem vele is éppen csak top 3 az a fal, de ez nagyon szubjektív meg formafüggő is.
több mint 11 éve
Tocy
1 140
Hivatalos a Robinson-IR és Carr visszaigazolása, valamint Tanner újra nálunk van PS-ben.
több mint 11 éve
OFF, de én is reagálnék: egy egészséges, motivált Nicks-szel. Anélkül lehet, hogy a mostani jobb, de két meccs alapján tényleg csalóka.Nem azt mondom hogy Jordanék rosszak, hanem inkább arra célzom hogy a Tampa OL nem annyira világbajnok, mint 2 meccs statisztikája mutatja.OFF, de azért reagálnék:
atapapa
Nicks-szel azért az. Van 3 Pro Bowler ember abban a falban, plusz az átlagosnál jobb Zuttah, az RT Dotson meg még nem kész játékos. Ráadásul az egyik legjobb OL-edző dolgozik ott.empty taxi
több mint 11 éve
Nem azt mondom hogy Jordanék rosszak, hanem inkább arra célzom hogy a Tampa OL nem annyira világbajnok, mint 2 meccs statisztikája mutatja.OFF, de azért reagálnék:
atapapa
Nicks-szel azért az. Van 3 Pro Bowler ember abban a falban, plusz az átlagosnál jobb Zuttah, az RT Dotson meg még nem kész játékos. Ráadásul az egyik legjobb OL-edző dolgozik ott.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
bemásolom, mert nem mindenki olvassa a business topikot. nagyon látványos, azért a TE sáv kicsit el fog mozdulni jövőre 😊
(a többi csapatét is meg lehet nézni itt a lap alján,köszönet jj-nek)
több mint 11 éve
Nekem kicsit átlátszónak tűnik, hogy Ingram nem edzett. 😊krixtoferMiért? Az 1.8-as átlagot így is tudja hozni... 😊
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Nekem kicsit átlátszónak tűnik, hogy Ingram nem edzett. 😊
több mint 11 éve
Nem rémlik hogy pont én erről vitába szálltam volna veled. Az biztos hogy a fal nem tökéletes, de Brees eladott labdái se olyan helyzetekben jöttek, amikor a fal hamar feladta őt, vagyis szvsz jobb protection mellett se lett volna jobb. Aztán lehet hogy ennek van valami pszichés oldala és jobb védelem mellett kevésbé lenne hajlamos olyan pánikdobásokra, mint amelyekből a tampa-pickek születtek.
több mint 11 éve
Tocy
1 140
Amikor én írtam Brees pontatlanságáról, akkor azt írtátok, hogy a fal nem ad neki elég időt, különösen a red zone-ban 😀 Ha már szerinted is aggasztó, akkor tényleg gáz van 😀 Evans mellett Ingram és Harper sem edzett, viszont Walker limitáltan igen.
több mint 11 éve
Mi voltunk az egyik ellenfél, de Jordan-Galette-Hicks ellen azért nem volt olyan egyszerű játszaniuk szerintem. Szóval passrushban azért nem vagyunk annyira elveszettek.A PFF szerint a mi meccsünkön 27 passzplayből 1 sacket, 2 hitet és 6 siettetést vittünk be, amivel rögtön megvan szinte az összes PFF által számolt pressure. 2 meccsre.
Tocy
Nem azt mondom hogy Jordanék rosszak, hanem inkább arra célzom hogy a Tampa OL nem annyira világbajnok, mint 2 meccs statisztikája mutatja.
Az tényleg erős, hogy direkt akadozik az offense, de az nekem is feltűnt, már az előszezonban is, hogy a playhívásunk eléggé más, mint tavaly.Mivel Payton jól látja, hogy akkor volt a legsikeresebb, amikor egyensúlyban volt a futás és a passz. De akkor is más a játékhívás, ha végig hátrányban vagyunk vagy ha nem kell türelmetlenül rohanni az eredmény után.
Tocy
Számomra nem a playhívás eltérése a feltűnő 2 meccs után (még ha többet is próbálunk futni), hanem Brees pontatlansága. De ennyi mintából nem akarok komoly következtetéseket levonni.
Evans ma egyáltalán nem edzett 😕
több mint 11 éve
Tocy
1 140
Mi voltunk az egyik ellenfél, de Jordan-Galette-Hicks ellen azért nem volt olyan egyszerű játszaniuk szerintem. Szóval passrushban azért nem vagyunk annyira elveszettek.Pedig egyébként egy erős játékosról beszélünk, kimondottan az ilyen helyzetekben lehet király. Aztán mégse.Ez csalóka stat 2 meccs után, mert mi voltunk az egyik ellenfél. Az mindenesetre tény, hogy a bucs támadófala a legdrágább a Ligában, bár ebből a drága falból Nicks eddig hiányzott
The Bucs offensive line leads the league in Pass Blocking Efficiency at 89.2. Allowed eight total pressures on 58 dropbacks. Tocy
Persze az is tény, hogy a Bucs mind a két vereségét egy FG-nyi különbséggel szedte össze, nagyon könnyen állhatna 2-0-val is.
Az nagyon optimista hozzáállás szerintem, hogy Payton kvázi direkt vezényli döcögősre az O-tatapapa
Az tényleg erős, hogy direkt akadozik az offense, de az nekem is feltűnt, már az előszezonban is, hogy a playhívásunk eléggé más, mint tavaly.
több mint 11 éve
Pedig egyébként egy erős játékosról beszélünk, kimondottan az ilyen helyzetekben lehet király. Aztán mégse.Ez csalóka stat 2 meccs után, mert mi voltunk az egyik ellenfél. Az mindenesetre tény, hogy a bucs támadófala a legdrágább a Ligában, bár ebből a drága falból Nicks eddig hiányzott
The Bucs offensive line leads the league in Pass Blocking Efficiency at 89.2. Allowed eight total pressures on 58 dropbacks. Tocy
Persze az is tény, hogy a Bucs mind a két vereségét egy FG-nyi különbséggel szedte össze, nagyon könnyen állhatna 2-0-val is.
Az nagyon optimista hozzáállás szerintem, hogy Payton kvázi direkt vezényli döcögősre az O-t
több mint 11 éve
Tocy
1 140
Pedig egyébként egy erős játékosról beszélünk, kimondottan az ilyen helyzetekben lehet király. Aztán mégse.The Bucs offensive line leads the league in Pass Blocking Efficiency at 89.2. Allowed eight total pressures on 58 dropbacks. Erős csapat volt ez a Bucs, ilyen mákkal megverni őket idegenben egyre nagyobb fegyverténynek tűnik. Meg hát 2-0, csoportban is 2-0. A meccs után a borzasztó offense-teljesítmény miatt még eléggé savanyú volt a szám íze, már persze a győzelem okozta eufória elmúlása után. De azóta már egyre jobban tudok örülni az egésznek 😀
több mint 11 éve
Mondjuk ebben sokat fejlődött, de most azt nem tudta igazán megoldani, hogy átérjen azon a lyukon. Most a TB elleni meccsen is: egyszerűen túl magasan ütközött és túl gyengén.De egy yardot (se) a GL-on akkor is meg kéne futnia, főleg, hogy akkora gapet nyitottak neki, hogy ott tankkal át lehetett volna menni.Gyurma PappaNyilván nem előny, ha egy RB nem lát a pályán. Ezért is ódzkodok én személy szerint a Bama RB-ktől, már college-ban NFL-szintű OL van előtte, nincs rászorulva arra, hogy türelmes legyen, szétnézzen és kiválassza a jó lyukat.empty taxi
több mint 11 éve
De egy yardot (se) a GL-on akkor is meg kéne futnia, főleg, hogy akkora gapet nyitottak neki, hogy ott tankkal át lehetett volna menni.Gyurma PappaNyilván nem előny, ha egy RB nem lát a pályán. Ezért is ódzkodok én személy szerint a Bama RB-ktől, már college-ban NFL-szintű OL van előtte, nincs rászorulva arra, hogy türelmes legyen, szétnézzen és kiválassza a jó lyukat.
Madden hates me.
több mint 11 éve
De egy yardot (se) a GL-on akkor is meg kéne futnia, főleg, hogy akkora gapet nyitottak neki, hogy ott tankkal át lehetett volna menni.A múltkori Ingram-témához: valóban 13 snapet volt fent, ebből 8x ő futott. Picit tényleg egysíkú...ugyanez Thomasnál 28 snap, 5 futás, 4 elkapás, Sprolesnál 35 snap, 7 futás, 6 elkapás. Ez így nem oké. Illetve ha Ingramet csak futásokra használjuk, akkor meg ne 1,8-as átlaggal csinálja, mint eddig...Ha látja az ellenfél Ingramet a pályán kb. auto-felállás a 8 ember a boxba, az ellen meg azért nehezebb hatékonyan futni. Kicsit több play action kellene mikor Ingram a pályán van azt kevésbé kenne ócska a helyzet.empty taxi
Robinson IR? Sweeting-time?Tocy
több mint 11 éve
A múltkori Ingram-témához: valóban 13 snapet volt fent, ebből 8x ő futott. Picit tényleg egysíkú...ugyanez Thomasnál 28 snap, 5 futás, 4 elkapás, Sprolesnál 35 snap, 7 futás, 6 elkapás. Ez így nem oké. Illetve ha Ingramet csak futásokra használjuk, akkor meg ne 1,8-as átlaggal csinálja, mint eddig...Ha látja az ellenfél Ingramet a pályán kb. auto-felállás a 8 ember a boxba, az ellen meg azért nehezebb hatékonyan futni. Kicsit több play action kellene mikor Ingram a pályán van azt kevésbé kenne ócska a helyzet.
Robinson IR? Sweeting-time?Tocy
Madden hates me.
több mint 11 éve
Tocy
1 140
A múltkori Ingram-témához: valóban 13 snapet volt fent, ebből 8x ő futott. Picit tényleg egysíkú...ugyanez Thomasnál 28 snap, 5 futás, 4 elkapás, Sprolesnál 35 snap, 7 futás, 6 elkapás. Ez így nem oké. Illetve ha Ingramet csak futásokra használjuk, akkor meg ne 1,8-as átlaggal csinálja, mint eddig...Robinson IR? Sweeting-time?