NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
366
44
18:30-tól, ARENA4
New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 11 éve
Jut eszembe az is belekavarhat az UDFA-k magas arányába, hogy - ha emlékezetem nem csal egy tavasszal olvasott statisztikáról - az elmúlt néhány évben nekünk és a Jetsnek volt a legkevesebb draftcetlije, és mivel az FA-kre költhető pénz is véges, így sok lehetőség juthatott egyéb játékosoknak. Adtunk picket Vilmáért, Shockeyért, Morsteadért és Ruudért, feltrédeltünk Ellisért, Ingramért, és lenyúlt két cetlit Goodell is.
Amit idén Ivoryért kaptunk, azt is arra használtuk hogy felcseréljünk Jenkinsért.
több mint 11 éve
De amúgy hogy a fenébe tudunk ilyeneket húzni draftolatlanul? Ő, Foster, Robinson, vagy tavaly Cadet, régebben Pierre, de lehetne sorolni...Más miért nem lát bennük semmit?TocyRobi és Cadet sokadosztály volt, Pierre már az egyetemen is sérülékeny volt, meg akkor annyira nem vették komolyan az Illinois-t, Thomas első jobb éve után rögtön elment első körben Mendenhall (szintén onnan), kvázi Pierre kellett hogy komolyan vegyék az onnan érkező futókat.
Foster meg csak atlétának tűnt, de nem focistának, aztán az ottani sikertelenségét most azzal magyarázzák, hogy nem jól használták.
Különben jók vagyunk UDFA-ben, de vannak jobbak is. 2008 óta a támadó- és a védősnapek 22,3%-át kapták nálunk UDFA-k, ez az 5. legjobb, az első a Chargers (25,7%), a második a Pats.
több mint 11 éve
De amúgy hogy a fenébe tudunk ilyeneket húzni draftolatlanul? Ő, Foster, Robinson, vagy tavaly Cadet, régebben Pierre, de lehetne sorolni...Más miért nem lát bennük semmit?TocyMert erre álltunk rá. Nem kell ezt túlmisztifikálni, ebbe tesszük a pénzt, nem abba, hogy skill player FA-kat hozzunk sok pénzért.
több mint 11 éve
Tocy
1 140
De amúgy hogy a fenébe tudunk ilyeneket húzni draftolatlanul? Ő, Foster, Robinson, vagy tavaly Cadet, régebben Pierre, de lehetne sorolni...Más miért nem lát bennük semmit?
több mint 11 éve
Nem tudom ki hogy van vele, szerintem ő jól játszik idén, nekem kellemes meglepetés.TocyHát ezért linkelgettem tavaly májusban róla egyetemi meccseket? 😉
Nekem inkább az a meglepő benne, hogy 34-ben is elboldogul, benne a tipikus 43 strongside endet láttam, abban nem bíztam annyira, hogy 34-re képes átállni.
Viszont Foster fullon edztett, ennél rosszabb hírt Tannehill még nem hallott a héten :p
több mint 11 éve
Papíron jó, de idén szenvedünk. A 'Phins nagyon okosan a jobb oldalt - ezen belül is főleg a RG-t - támadta, onnan jött a nyomás 70%-a (Cousins).😀 Csak múltkor volt itt hsz, hogy 9 sacket ért el a Dolphins. Gondoltam leírom, hogy az sem egyértelmű, mert abból 6 a Browns ellen született.A Browns fala brutál jó (legalább is nevek alapján), nálam Joe Thomas a liga legjobb LT-je, Alex Mack meg a legjobb C-je, Mitchell Schwartz szintén egy elég jó és elég fiatal RT, a 2 guard mondjuk annyira nem jó, de nem is vészesen rossz.empty taxi
Tocy
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
😀 Csak múltkor volt itt hsz, hogy 9 sacket ért el a Dolphins. Gondoltam leírom, hogy az sem egyértelmű, mert abból 6 a Browns ellen született.A Browns fala brutál jó (legalább is nevek alapján), nálam Joe Thomas a liga legjobb LT-je, Alex Mack meg a legjobb C-je, Mitchell Schwartz szintén egy elég jó és elég fiatal RT, a 2 guard mondjuk annyira nem jó, de nem is vészesen rossz.
Tocy
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
OFF: nem az, csak érted hihetetlenül elszomorító, hogy van a csapatnak sok hibája, nem vagyunk esélyesek, erre abba rúgnak bele ami amúgy működik. Ráadásul a fórum értelmesebb, és tájékozott fele is belerohan ilyenekbe, sőt, még a meccsbeharangozó is elég érdekesre sikerült a hetekben... És ilyenkor nem értem, hogy mégis ez most hogy van, honnan jönnek fel ezek az ötletek, amik mögött nem áll semmiféle tény. Nem baszogatni akarok senkit, csak tényleg nem értem.Nem mostanában volt, hogy valamelyik ellenfél szurkolói ennyire szívükre vegyék a találgatás és vélemény nyílvánítást. 😀EasyGhostSzegény Miami drukkerek nincsenek az elmúlt időszakban hozzászokva, hogy komolyan foglalkoznak velük bármelyik aktuális ellenfél topicjában... 😊somoskovig
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Tocy
1 140
😀 Csak múltkor volt itt hsz, hogy 9 sacket ért el a Dolphins. Gondoltam leírom, hogy az sem egyértelmű, mert abból 6 a Browns ellen született.Amúgy Ingram és Harper továbbra sem edz, de már Lelito sem 😀 Moore is kihagyta...hát vele nem tudom így mi lesz. Stills volt a kezdő már így is...viszont Walker megint DNP :/ Nem tudom ki hogy van vele, szerintem ő jól játszik idén, nekem kellemes meglepetés. Evans limitáltan már tolta, éééés IAQ is!
több mint 11 éve
Nem mostanában volt, hogy valamelyik ellenfél szurkolói ennyire szívükre vegyék a találgatás és vélemény nyílvánítást. 😀EasyGhostSzegény Miami drukkerek nincsenek az elmúlt időszakban hozzászokva, hogy komolyan foglalkoznak velük bármelyik aktuális ellenfél topicjában... 😊
több mint 11 éve
Nem mostanában volt, hogy valamelyik ellenfél szurkolói ennyire szívükre vegyék a találgatás és vélemény nyílvánítást. 😀
több mint 11 éve
Visszatérve a Miami D-linera: a kilenc sackből hatot a Browns ellen értek el, a Colts ellen hármat, legutóbb a Falcons ellen egyet sem.Tocyszóval véleményed szerint ha nincs sack, az egyenlő azzal, hogy nincs pass rush? nincsenek ott a nyakán az irányítónak? nem kell sietni?
több mint 11 éve
A cheerleadereink dögösebbek és kész. 😊Én nem bizonygatom a nyilvánvalót a.. 😊 Csak jó meccset remélek. Pacsi
több mint 11 éve
Szerintem semmire. Pusztán észrevett valamit és leírta.viccen kívül tényleg érdekelne mire akart utalnibriareosuhh, nyilván erre akart utalni.Gyurma PappaVisszatérve a Miami D-linera: a kilenc sackből hatot a Browns ellen értek el, a Colts ellen hármat, legutóbb a Falcons ellen egyet sem.Tocyergó most nem h sacket nem fogunk elérni, de a mi DE-ink is odaállnak a ti OT-itek mellé passzblokkolni?briareos
több mint 11 éve
Arra célzott gondolom h a mi falunk szar az övék meg csodás 😀peachHát az Atlantáé elég szar.
több mint 11 éve
viccen kívül tényleg érdekelne mire akart utalniuhh, nyilván erre akart utalni.Gyurma PappaVisszatérve a Miami D-linera: a kilenc sackből hatot a Browns ellen értek el, a Colts ellen hármat, legutóbb a Falcons ellen egyet sem.Tocyergó most nem h sacket nem fogunk elérni, de a mi DE-ink is odaállnak a ti OT-itek mellé passzblokkolni?briareos
több mint 11 éve
DaddyBear
888
Nem azért,de ti örülhettek majd a meccs végén. 😊Ha nem a Dome-ban és nem primetime meccs lenne, sokkal jobban tartanék ettől a meccstől, Tannehill sokat fejlődött, egész jó elkapók is vannak arra, a védelem sem szörnyű, sőt. Viszont primetime Brees általában megtáltosodik, főleg otthon.Gyurma Pappa8 MNF óta veretlen a csapat, ez a leghosszabb jelenlegi "aktív" széria. Brees sorozatban 8 MNF-s győzelme a 4. legjobb széria. A dobogósok: Montana 9. Steve Young 10, Stabler 11 győzelem sorban.
15 éve nem volt olyan, hogy 3 vagy több győzelmet számláló ÉS veretlen csapatok csapjanak össze MNF-en.
Ha a Delfineknek sikerül nyernie a Dómban országos meccsen, akkor a szurkolóik elvárása joggal emelkedhet nagyot a szezonra nézve, aki esti meccsen otthon megver minket, az egyéb gaztettekre is képes 😉atapapa
több mint 11 éve
uhh, nyilván erre akart utalni.Visszatérve a Miami D-linera: a kilenc sackből hatot a Browns ellen értek el, a Colts ellen hármat, legutóbb a Falcons ellen egyet sem.Tocyergó most nem h sacket nem fogunk elérni, de a mi DE-ink is odaállnak a ti OT-itek mellé passzblokkolni?briareos
több mint 11 éve
Ha nem a Dome-ban és nem primetime meccs lenne, sokkal jobban tartanék ettől a meccstől, Tannehill sokat fejlődött, egész jó elkapók is vannak arra, a védelem sem szörnyű, sőt. Viszont primetime Brees általában megtáltosodik, főleg otthon.Gyurma Pappa8 MNF óta veretlen a csapat, ez a leghosszabb jelenlegi "aktív" széria. Brees sorozatban 8 MNF-s győzelme a 4. legjobb széria. A dobogósok: Montana 9. Steve Young 10, Stabler 11 győzelem sorban.
15 éve nem volt olyan, hogy 3 vagy több győzelmet számláló ÉS veretlen csapatok csapjanak össze MNF-en.
Ha a Delfineknek sikerül nyernie a Dómban országos meccsen, akkor a szurkolóik elvárása joggal emelkedhet nagyot a szezonra nézve, aki esti meccsen otthon megver minket, az egyéb gaztettekre is képes 😉
több mint 11 éve
Arra célzott gondolom h a mi falunk szar az övék meg csodás 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Tocy
1 140
Esetleg félreálltok 😀Visszatérve a Miami D-linera: a kilenc sackből hatot a Browns ellen értek el, a Colts ellen hármat, legutóbb a Falcons ellen egyet sem.Tocyergó most nem h sacket nem fogunk elérni, de a mi DE-ink is odaállnak a ti OT-itek mellé passzblokkolni?briareos
Futójátékunk és Robinson: www.canalstreetchronicles.com/2013/9/24/4761110/khiry-robinson-deserves-playing-time
több mint 11 éve
Visszatérve a Miami D-linera: a kilenc sackből hatot a Browns ellen értek el, a Colts ellen hármat, legutóbb a Falcons ellen egyet sem.Tocyergó most nem h sacket nem fogunk elérni, de a mi DE-ink is odaállnak a ti OT-itek mellé passzblokkolni?
több mint 11 éve
Tocy
1 140
Visszatérve a Miami D-linera: a kilenc sackből hatot a Browns ellen értek el, a Colts ellen hármat, legutóbb a Falcons ellen egyet sem.
több mint 11 éve
Jimmy a hét támadójátékosa a NFC-ben. Fuck yeah!Gyurma PappaNem ez a faszi nem fért be a legjobb 100 játékos közé az NFL.comon? :A:
több mint 11 éve
Moore-ral kapcsolatban igazad van, csak közben az ifik kijátszhatják onnan ( bár Stillsnek nem nagyon jött össze semmi az elmúlt két meccsen ), vele kapcsolatban főleg erre értettem, hogy nincs neki sok. Evans már jó sok évet lehúzott elit szinten, szerintem már csak lejjebb van neki ( persze az nem tuti, hogy el is indul már )TocyOk, de azért mert a legjobbnál nem létezik jobb, attól még nem kell Evans pótlásáról "azonnal gondoskodni" 😉
Faneca 33 évesen is all pro volt még, Hutch szintén 30 felett is elit szinten játszott.
Evans mellett szól, hogy ő az a játékos, aki nem a nyers ereje miatt dominál, elég "technikás" is, esze is van a játékhoz. Ha nem robban le valamiért hirtelen, kiszolgálhatja Breest karrierje végéig.