New York Giants
50 feliratkozó
3 hónapja
Én most próbálok optimista lenni. Emlékeztem, h tavalyi power rankingben a kommandó és a broncos is jó hátul volt, hát megnéztem a BR-t. Giants 30, Broncos 29, Commanders 27. Nem mondom, h feltétlen mi leszünk a meglepetés csapat, de minden évben van ilyen, úh hátha...
3 hónapja
Engem meglepne, ha nem a hátsó 5-ben zárnánk ezt az évet (is), de legyen igazad.Az evidens, hogy ha nem jönnek az eredmények, akkor gyorsan jön majd Dart. Ezért írtam, hogy remélhetőleg nem leszünk erre rákényszerítve. Amúgy én nem szarom magam össze ettől a "rémálom" sorsolástól. Évek óta az jellemzi a ligát, hogy van 4-5 kiemelkedő csapat, a többinél meg bármi lehet, apróságok döntenek csak köztük. Ilyen Chargers, Kommandó meg Broncos féle ellenfeleknek én nem adnám oda előre a győzelmet, de a Packerst meg a Ravenst is vertük mostanában, a Kansas is megszenvedett velünk, most meg valamiért azt érzem, hogy szintet léptünk. És nem a három előszezon win, hanem a csapat körüli hangulat miatt. Ha nem Bowen lenne a DC, még kimondottan optimista is lennék. Én nem a sorsolás, hanem miatta aggódom. (Az OL pl Thomas nélkül is tetszett)Papírforma szerint ez a szezon hamar el fog menni, így én legkésőbb a szezon felétől már Dart-ot várom kezdő QB-nak. Mivel szinte biztos, hogy jövőre is top pickünk lesz, így fontos lenne tudni, hogy mire képes élesben.Remélem, hogy hagyják tanulni Dart-ot és nem lesz beállítva ebben a szezonban. Nagyon megy a hype.Természetesen az lenne az optimális, ha nem lennénk rákényszerítve a qb váltásra. De szvsz fogjuk látni pályán Dartot. Ha nem is teljes meccsen, de egy-két játékra felküldjük majd alkotni.
GJohnny74
vanek úr
Szesze
vanek úr
3 hónapja
Az evidens, hogy ha nem jönnek az eredmények, akkor gyorsan jön majd Dart. Ezért írtam, hogy remélhetőleg nem leszünk erre rákényszerítve. Amúgy én nem szarom magam össze ettől a "rémálom" sorsolástól. Évek óta az jellemzi a ligát, hogy van 4-5 kiemelkedő csapat, a többinél meg bármi lehet, apróságok döntenek csak köztük. Ilyen Chargers, Kommandó meg Broncos féle ellenfeleknek én nem adnám oda előre a győzelmet, de a Packerst meg a Ravenst is vertük mostanában, a Kansas is megszenvedett velünk, most meg valamiért azt érzem, hogy szintet léptünk. És nem a három előszezon win, hanem a csapat körüli hangulat miatt. Ha nem Bowen lenne a DC, még kimondottan optimista is lennék. Én nem a sorsolás, hanem miatta aggódom. (Az OL pl Thomas nélkül is tetszett)Papírforma szerint ez a szezon hamar el fog menni, így én legkésőbb a szezon felétől már Dart-ot várom kezdő QB-nak. Mivel szinte biztos, hogy jövőre is top pickünk lesz, így fontos lenne tudni, hogy mire képes élesben.Remélem, hogy hagyják tanulni Dart-ot és nem lesz beállítva ebben a szezonban. Nagyon megy a hype.Természetesen az lenne az optimális, ha nem lennénk rákényszerítve a qb váltásra. De szvsz fogjuk látni pályán Dartot. Ha nem is teljes meccsen, de egy-két játékra felküldjük majd alkotni.
GJohnny74
vanek úr
Szesze
3 hónapja
Papírforma szerint ez a szezon hamar el fog menni, így én legkésőbb a szezon felétől már Dart-ot várom kezdő QB-nak. Mivel szinte biztos, hogy jövőre is top pickünk lesz, így fontos lenne tudni, hogy mire képes élesben.Remélem, hogy hagyják tanulni Dart-ot és nem lesz beállítva ebben a szezonban. Nagyon megy a hype.Természetesen az lenne az optimális, ha nem lennénk rákényszerítve a qb váltásra. De szvsz fogjuk látni pályán Dartot. Ha nem is teljes meccsen, de egy-két játékra felküldjük majd alkotni.
GJohnny74
vanek úr
3 hónapja
Remélem, hogy hagyják tanulni Dart-ot és nem lesz beállítva ebben a szezonban. Nagyon megy a hype.Természetesen az lenne az optimális, ha nem lennénk rákényszerítve a qb váltásra. De szvsz fogjuk látni pályán Dartot. Ha nem is teljes meccsen, de egy-két játékra felküldjük majd alkotni.
GJohnny74
3 hónapja
A campbodyban nyert toronymagasan-vita nélkülAz első pedig nyilván Tommy boy 😆Remélem, hogy hagyják tanulni Dart-ot és nem lesz beállítva ebben a szezonban. Nagyon megy a hype.Láthatóan nem NFL képes még, viszont a csereirányítók között már a második helyre rangsorolták, ami indulásnál elég is.
GJohnny74
ozibozi
vanek úr
3 hónapja
Az első pedig nyilván Tommy boy 😆Remélem, hogy hagyják tanulni Dart-ot és nem lesz beállítva ebben a szezonban. Nagyon megy a hype.Láthatóan nem NFL képes még, viszont a csereirányítók között már a második helyre rangsorolták, ami indulásnál elég is.
GJohnny74
ozibozi
3 hónapja
Remélem, hogy hagyják tanulni Dart-ot és nem lesz beállítva ebben a szezonban. Nagyon megy a hype.Láthatóan nem NFL képes még, viszont a csereirányítók között már a második helyre rangsorolták, ami indulásnál elég is.
GJohnny74
3 hónapja
Remélem, hogy hagyják tanulni Dart-ot és nem lesz beállítva ebben a szezonban. Nagyon megy a hype.
3 hónapja
Eddigi kivágások:WR Jordan Bly
ILB K.J. Cloyd
CB O'Donnell Fortune
ILB Dyontae Johnson
C Jimmy Morrissey
WR Zach Pascal
WR Montrell Washington
OL Jaison Williams

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
3 hónapja
Semmilyen elvárasaim nincsenek már, mert nem igazán hiszek a DC-ben/cáfoljon meg, jó lenne/
3 hónapja
Kellene Vlm komolyabb ellenfél a felkészülésre, mert ilyen petriótszokat megszokásból akkor is verünk, ha nem akarunkNemsokára kiderűl mit sikerűlt alkotni. Az már haladás lenne, ha látszana a fejlődés a labda mindkét oldalán, szereznénk sok pontot és nem megalázós vereségek lennének. Meg jó lenne ha élvezetes nézhető meccseink lennének. Lehet sokat kértem így egyszerre. 😀
ozibozi
3 hónapja
Kellene Vlm komolyabb ellenfél a felkészülésre, mert ilyen petriótszokat megszokásból akkor is verünk, ha nem akarunk
3 hónapja
Ha már vlmt cáfolni kell, akkor az felmerült, NY-ban meg főleg. 😊Ráadásul arra, h Russ marad még egy évet, nulla az esély, és annyiért, amennyiért Jameis itt van, nem fognak találni senkit ilyen minőségben backupnak sem. Szóval baromság volna elengedni. Bár láttunk mi már sok csodát.
Amúgy Olyan kevés pénzért van itt
2 évre, hogy nem lenne érdemes elkótyavetyélni.
Annyit meg nem adnának érte hogy megérje, mert akkor nem itt játszana csereként
ozibozi
3 hónapja
Szívesen meghallgatjuk az ajánlatokat Winstonért —állítólag.giantswire-eu.usatoday.com/story/sports/nfl/giants/2025/08/19/new-york-giants-brandon-brown-shuts-down-jameis-winston-trade-rumors/85729850007/
A lényeg, hogy így deVito maradna tovább 3. számú varázsló, a helyi szurkolók nagy örömére.😂
ozibozi
3 hónapja
Bárcsak élesben is így muzsikálna majd az OL, mint ezen a két előszezon meccsen.. ilyenkor mindjárt vannak értelmes play-ek is. Ami biztató lehet, hogy korábban már a preseason-ben is tragikus volt az OL, de persze ettől még nem kell csodát várni, főleg hogy a sorsolás az valami elképesztően durvának tűnik, papírforma szerint simán 5W alatt leszünk és még leszerepelni se kell hozzá.
4 hónapja
Van 4 irányítónk, minden negyedre jut egy. 😀
4 hónapja
Csak azt remélem nem Magunkat.Bold: idén nem leszünk annyira rosszak.És kit is verúnk meg? 8x
Super bold: jók leszünk (8-9).
Zet
ozibozi

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
4 hónapja
Bold: idén nem leszünk annyira rosszak.És kit is verúnk meg? 8x
Super bold: jók leszünk (8-9).
Zet
4 hónapja
Mert a cuccban lévő lehetőségeknek csak egy töredékét tudná kiaknázni?Ha jó a hangrendszer hozzá, miért ne? 😊Nem vagyok egy védelmi szaki, de amit Abdul Carter mozgásából le tudtam szűrni az tetszik. Nem egy tibó kategória, szerintem örülünk Vincent’ lesz✌️Nem kell szakértőnek lenni ahhoz, hogy lássuk, Carter egy állat. De olyan edző alá beosztani őt mint Bowen, kb olyan luxus, mint Stevie Wondernek plazma tévét venni karácsonyra.
ozibozi
vanek úr
somoskovig
4 hónapja
Ha jó a hangrendszer hozzá, miért ne? 😊Nem vagyok egy védelmi szaki, de amit Abdul Carter mozgásából le tudtam szűrni az tetszik. Nem egy tibó kategória, szerintem örülünk Vincent’ lesz✌️Nem kell szakértőnek lenni ahhoz, hogy lássuk, Carter egy állat. De olyan edző alá beosztani őt mint Bowen, kb olyan luxus, mint Stevie Wondernek plazma tévét venni karácsonyra.
ozibozi
vanek úr
4 hónapja
Nem vagyok egy védelmi szaki, de amit Abdul Carter mozgásából le tudtam szűrni az tetszik. Nem egy tibó kategória, szerintem örülünk Vincent’ lesz✌️Nem kell szakértőnek lenni ahhoz, hogy lássuk, Carter egy állat. De olyan edző alá beosztani őt mint Bowen, kb olyan luxus, mint Stevie Wondernek plazma tévét venni karácsonyra.
ozibozi