New York Giants
49 feliratkozó
több mint 13 éve
Tippjáték, 11. forduló. - helyes válaszokAhhoz képest, hogy - emlékeim szerint - a fórumon inkább kritikusak vagyunk Mario-val szemben 18-ból 15-en betippeltük neki a TD-t... Persze, ha ő az első számú WR-ünk...
1. Mi lesz a végeredmény? C) 1-7 ponttal nyerünk (2 találat)
2. Hány támadó-yardunk lesz összesen? D) 351-400 (7 találat)
3. Hány támadó-yardot szereznek ellenünk összesen? D) 281-350 (7 találat)
4. Hány TD-t szerzünk a meccsen? B) 2 (csak vadibandi)
5. Lesz TD-je Manningham-nek? A) igen (15 találat)
6. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1, FF: 3, sack: 4)? C) Boley (senki)
7. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1 pont, INT: 4)? B) Thomas (9 találat)
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? A) Boss (12 találat)
9. Hány sacket szerzünk? D) 4 (csak Szszikszka)
10. Hány sacket szedünk be? A) 0 (2 találat)
11. Melyik futónknak lesz a legjobb átlaga a meccsen? A) Jacobs (3 találat)
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? B) 1 (9 találat)
a többi kicsit későbbSzesze
több mint 13 éve
Pontállás 11 forduló után:1. Chevy 47 pont (4+4+5+4+4+2+7+5+0+7+5)
2. kristof 46 pont (3+3+6+3+4+4+5+7+3+3+5)
3. Szesze 44 pont (4+5+7+2+1+5+5+5+3+4+3)
Szsziszika 44 pont (5+2+3+3+5+3+7+6+1+3+6)
5. G-men 40 pont (6+0+6+3+4+2+4+6+3+3+3)
vadibandi 40 pont (3+3+5+4+4+4+3+6+0+4+4)
7. Asbee 39 pont (6+2+6+5+4+2+3+3+3+1+4)
8. Forti 38 pont (-+1+6+1+5+7+5+5+4+1+3)
yooker 38 pont (-+3+3+4+5+6+4+6+2+2+3)
10. balu10 35 pont (5+2+4+3+7+1+3+6+1+1+2)
ironroy 35 pont (5+2+3+2+4+2+3+9+0+2+3)
12. Badman 34 pont (7+2+3+2+1+3+6+4+0+2+5)
13. csebi 33 pont (6+4+4+3+3+4+3+-+2+2+2)
14. Buchek8 32 pont (-+2+2+-+4+4+3+6+2+5+4)
Winters 32 pont (-+2+8+1+6+4+3+-+3+-+5)
16. Lance 30 pont (5+-+-+-+-+3+5+8+0+3+6)
17. salander 22 pont (-+-+-+-+-+5+4+5+3+2+3)
18. vittore 12 pont (-+-+-+-+6+2+4+0+-+-+-)
19. rattlesnk 11 pont (-+-+-+-+-+-+-+3+4+2+2)
20. deny79 5 pont (-+-+-+-+-+4+-+-+-+1+-)
21. Nightboy 0 pont (-+-+-+-+-+-+0+-+-+-+-)
több mint 13 éve
11. forduló - helyezések:1. Szsziszka 6 pont
Lance 6 pont
3. Badman 5 pont
kristof 5 pont
Chevy 5 pont
Winters 5 pont
7. Asbee 4 pont
Buchek8 4 pont
vadibandi 4 pont
10. G-men 3 pont
yooker 3 pont
Szesze 3 pont
salander 3 pont
Forti 3 pont
ironroy 3 pont
16. rattlesnk 2 pont
csebi 2 pont
balu10 2 pont
több mint 13 éve
Tippjáték, 11. forduló. - helyes válaszok1. Mi lesz a végeredmény? C) 1-7 ponttal nyerünk (2 találat)
2. Hány támadó-yardunk lesz összesen? D) 351-400 (7 találat)
3. Hány támadó-yardot szereznek ellenünk összesen? D) 281-350 (7 találat)
4. Hány TD-t szerzünk a meccsen? B) 2 (csak vadibandi)
5. Lesz TD-je Manningham-nek? A) igen (15 találat)
6. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1, FF: 3, sack: 4)? C) Boley (senki)
7. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1 pont, INT: 4)? B) Thomas (9 találat)
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? A) Boss (12 találat)
9. Hány sacket szerzünk? D) 4 (csak Szszikszka)
10. Hány sacket szedünk be? A) 0 (2 találat)
11. Melyik futónknak lesz a legjobb átlaga a meccsen? A) Jacobs (3 találat)
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? B) 1 (9 találat)
a többi kicsit később
több mint 13 éve
-érdekes hogy mi megfogtuk Devin Hestert a pocsék ST-vel illetve Fortet is( ez azért kevésbé meglepetés ) az Eagles ellen meg mit össze művelt ez a két ember ( öröm volt nézni) !- ami aggaszt hogy az látszik hogy normális LB sorral meg lehet fogni Vicket és az Eaglest úgy látszik de
nekünk pont ez nincsen...
- a védelmünk tényleg kurva jó volt a második félidőben de egy jobb csapat ellen túl nagy előny 1 félidő is !
- mivel a GB ellen benne van a bukta mindenképpen a Philly meccs lesz a kulcs ha azt nyerjük van Play off ha nem akkor nincs ! az pedig azon múlik hány sérültünk épül fel!
tudja valaki A. Samuel mikor térhet vissza??? kulcsfigura az Eaglesben... Cutler sem fickándozott volna ha játszik!!!
több mint 13 éve
TD-nél Manningham változtatott a route-on a védelem felállása miatt, talán van vmi sütnivalójaFélidőben Tuck kibeszélte a lelkét, utána Osi csak ennyit mondott "All is said, enough is said." Legalább a kapitányunk felébredt, ja és Tuck egy sisakot dobott el Garrard TD legalább ő is tud paprikás hangulatban lenni.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
ez a Finnegan a leggusztustalanabb féreg, aki valaha megfordult az NFL-benvittoreén is utálom, azért Johnson most szépen megosztotta, öröm volt nézni 😊
több mint 13 éve
ez a Finnegan a leggusztustalanabb féreg, aki valaha megfordult az NFL-ben
több mint 13 éve
Andre Johnson-t nem tiltották el a verekedése miatt, így játszhat a Philly ellen a TNF-en. Nélküle sztem esélytelen lett volna a Texans, így azért lehet keresnivalójuk, főleg ha Samuel nem tud játszani. (bár sztem Johnson őt is megeszi reggelire)
több mint 13 éve
A második félidőben 91 yardot engedtünk összesen a Jax ellen, ez az első félidei terített betli után azért durva.
több mint 13 éve
Azért Tiki irányváltásai eléggé élményszámba mentek, ez a Washington meccs nekem is megvolt anno.
több mint 13 éve
50 Greatest Plays/Games - Giants40. Heads-Up Haines hoodwinks Bears
Dátum: 1927. november 27.
Ellenfél: Chicago Bears
Főszereplő: Hinky Haines
Giants beat Chicago for first championship.
"In the third period, Hinky Haines, awaiting the snap to punt from his own end zone, fakes the punt, and completes a 58-yard pass, which sets up Jack McBride's 2-yard touchdown-plunge a few plays later for a 13-0 Giants lead."
39. Sure-handed Calloway lets season slips through his fingers
Dátum: 1997. december 27.
Ellenfél: Minnesota Vikings
Főszereplő: Chris Calloway
"In Jim Fassel's first year as a coach, the Giants surprised everyone by rebounding from a 6-10- season to become 10-5-1- division champs in 1997. The team's success was built on solid defense and a careful ball-control offense that relied on committee of runners made up of Charles Way, Tiki Barner and Tyrone Wheatley. In the playoffs, these overachievers were done in by mistakes and a loss of poise in a sloppy game in which the Vikings scored 10 points in the final 90 seconds."
A fejezet címe arra utal, hogy a meccs utolsó perceiben Calloway nem tudta megszelídíteni az on-side kicket, a labdát a Vikingek vették birtokba és néhány play-jel győztes mezőnygólig masíroztak.
38. Well done, Mr. Barber
Dátum: 2005. október 30.
Ellenfél: Washington Redskins
Főszereplő: Tiki Barber
"Giants rip Redskins 36-0 in tribute to recently deceased owner Wellington Mara. Tiki Barber rushes for 206 yards and a score."
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/09000d5d8003b80b/Giants-36-Redskins-0
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 13 éve
Gondolom 9-7-t értettél. Viszont az a jó játék legyen meg végig, ne csak a második félidőre... :/A jövő után vissza egy kicsit a jelenbe:...G-menSemmi bajom a Tampával, de én még mindig lufinak tartom őket. A Rams volt a legerősebb ellenfél, akit elvertek. Vasárnap rám cáfolhatnak az Atlanta ellen, de ha ott kikapnak, akkor a maradék meccsekből (was (i), det (o), sea (o), no (i)) szerintem csak kettőt fognak nyerni, és 9-6-tal zárnak.
A Bearsnek még nehezebb sorsolása van, mint nekünk. A WC-ot tekintve elég ha annyi győzelmünk lesz, mint nekik, mert megvertük őket.
De ahogy te is írtad, az a lényeg hogy a saját kezünkben van a rájátszás kérdése, olyan játékkal, mint amit a jax ellen a 2. félidőben mutattunk, reális esélyünk van bejutni.Lance
több mint 13 éve
A jövő után vissza egy kicsit a jelenbe:...G-menSemmi bajom a Tampával, de én még mindig lufinak tartom őket. A Rams volt a legerősebb ellenfél, akit elvertek. Vasárnap rám cáfolhatnak az Atlanta ellen, de ha ott kikapnak, akkor a maradék meccsekből (was (i), det (o), sea (o), no (i)) szerintem csak kettőt fognak nyerni, és 9-6-tal zárnak.
A Bearsnek még nehezebb sorsolása van, mint nekünk. A WC-ot tekintve elég ha annyi győzelmünk lesz, mint nekik, mert megvertük őket.
De ahogy te is írtad, az a lényeg hogy a saját kezünkben van a rájátszás kérdése, olyan játékkal, mint amit a jax ellen a 2. félidőben mutattunk, reális esélyünk van bejutni.
több mint 13 éve
Na és? Nekem két hete 0 volt.Ez mind nagyon szép! De mikor lesz a tippjáték értékelése? 😊vadibandiNem kell azzal annyira sietni...
Van kábé 1 találatom, de a győzelem mindenért kárpótol.
Egyszer tippelem azt, hogy 0 hosszabb visszahordásunk lesz, erre tessék!G-men
több mint 13 éve
Ez mind nagyon szép! De mikor lesz a tippjáték értékelése? 😊vadibandiNem kell azzal annyira sietni...
Van kábé 1 találatom, de a győzelem mindenért kárpótol.
Egyszer tippelem azt, hogy 0 hosszabb visszahordásunk lesz, erre tessék!
több mint 13 éve
Ez mind nagyon szép! De mikor lesz a tippjáték értékelése? 😊vadibandi😀
holnap
több mint 13 éve
A jövő után vissza egy kicsit a jelenbe:Nézegettem a vetélytársaink sorsolását, és azt kell mondjam 10-6-tal csak úgy kerülhetünk PO-ba, ha ezzel csoportelsők vagyunk. Ez mondjuk meglehet még akkor is, ha az eagles is 10-6-tal áll. A kövtkezők kellenek hozzá: mi a 3 divízió-meccsünket nyerjük (értelemszerűen a GB és a MIN a vereség), a PHI pedig az ellenünk való vereség mellett még kapjon ki egyszer a dallastól. Így max ők is 10-6-tal állnak majd, de 3-3 lesz a div mérlegük, nekünk meg 4-2. Ha esetleg más győzelem-vereség összetételben jönne ki a 10-6 mindkettőnknek az nehéz lenne, mert akkor nem lenne előnyünk a div meccsekből.
WC-helyre nem lesz elég a 10-6, mert másoknak is legalább ennyi kinéz, ha hozzák a nyerhető meccseiket. (A tie-breakerek szerint nem állítottam még fel sorrendet, mert túl sok még a nyitott tényező...)
A 11-5 viszont már valószínűleg okés lenne a WC-re (persze azzal minden bizonnyal csoportot is nyernénk, hacsak nem az eagles ellen lenne az a bizonyos 1 vereség, és ők is csak max 1-szer kapnak ki...)
A következő kulcsmeccsek lesznek még szerintem ahol a PO-vetélytársak egymás ellen játszanak:
13. hét: ATL@TB
14. hét: ---
15. hét: PHI@NYG
16. hét: NYG@GB; NO@ATL
17. hét: CHI@GB, TB@NO
Mint látható, ebből kettő a miénk, tehát abszolút a saját kezünkben van még a sorsunk.
Most azt mondom, a 15. heti eagles-elleni meccsünk lesz a kulcs. Ha ott kikapunk, valszeg már csak úgy lehetne meg a PO, ha a másik négyet nyernénk. Azt most nem tudom elképzelni, hogy a "lembó"-n nyerjünk, igaz az elmúlt évekből kiindulva a vikings elleni meccstől is félek...
több mint 13 éve
Ez mind nagyon szép! De mikor lesz a tippjáték értékelése? 😊
több mint 13 éve
Eddig nem írtatok a tegnapi visszahordásainkról. Lehet én néztem be valamit, vagy az idei év után már bárminek tudok örülni ezen a téren, de nekem kifejezetten tetszett amit ware művelt visszahordó poszton. Volt, hogy Scobeenak kellett megállítania. 35+13+22+19 yardot tett meg kickoffok után. Nyilván nem egy Hester, de 20 yardnál hátrábbról nem kellett jönnünk kickoff után.LanceReynaud statisztikáját is érdemes megnézni 😊 lehet, h a puntokat se neki kéne visszahordani.. (bár a nulla yardot nehéz visszahordásnak nevezni, főleg mert még egy szar fair catch-re se volt képes, hagyta h pattogjon vagy 15 yardot).
Ware nem volt rossz, de azért az első visszahordását leszámítva semmi extra. Más kérdés, h nálunk már ez is jónak számít... egyébként ami fontosabb ennél, h azt viszont el kell ismerni, h rengeteget javultunk a visszahordások ellen, már jó ideje nem tudtak ellenünk se visszahordani komolyabban, ami a szezon eleji bénázás után hatalmas előrelépés.
több mint 13 éve
Eddig nem írtatok a tegnapi visszahordásainkról. Lehet én néztem be valamit, vagy az idei év után már bárminek tudok örülni ezen a téren, de nekem kifejezetten tetszett amit ware művelt visszahordó poszton. Volt, hogy Scobeenak kellett megállítania. 35+13+22+19 yardot tett meg kickoffok után. Nyilván nem egy Hester, de 20 yardnál hátrábbról nem kellett jönnünk kickoff után.
több mint 13 éve
Ezek közül Ruud és Pos az, aki reálisan hozzánk kerülhet. (Woodley 3-4 OLB, teljesen esélytelen, nem is tudnánk használni, Greenway 4-3 OLB, ő használható lenne, de ahhoz kurva drága lesz, h OLB-nek idehozzuk, Harris 3-4 ILB, őt nagyon szeretem, de sztem esélytelen). Legnagyobb esély egyértelműen Pos-ra van.SzeszeValamelyiküket jó lenne elhozni! Greenwayre tényleg nincs sok esély, a Vikings mindent meg fog adni neki.
Közben előkerestem egy hozzászólást a Big Blue View-n, ott valaki LB draft ügyben nagyon fényezett egy Travis Lewis nevű srácot az Oklahomáról. Valaki nézett itt mostanában Sooners meccset? 😀
több mint 13 éve
Ezek közül Ruud és Pos az, aki reálisan hozzánk kerülhet. (Woodley 3-4 OLB, teljesen esélytelen, nem is tudnánk használni, Greenway 4-3 OLB, ő használható lenne, de ahhoz kurva drága lesz, h OLB-nek idehozzuk, Harris 3-4 ILB, őt nagyon szeretem, de sztem esélytelen). Legnagyobb esély egyértelműen Pos-ra van.Vki tudja, hogy milyen lb-k lesznek FA-k, vagy hogy milyen lb prospectek lesznek a drafton?gyurcziAkik most eszembe jutnak, mint FA LB-k:
Barrett Ruud (talán ő passzolna a legjobban Perry Fewell rendszeréhez, de remélem Helmut Zimmer majd jár erre majd és ír valamit a témába); Chad Greenway (ő OLB ugyan - az is kéne - de egy tackle gyár); LaMarr Woodley és David Harris, de ők 3-4-ben játszanak; Paul Posluszny (sérülékeny, de ő is kiválóan passzolhat Fewellhez, kár hogy mostanában nem rebesgetik már, hogy zavarja a sémaváltás 3-4-re a Billsnél); Stewart Bradley.salander
több mint 13 éve
Vki tudja, hogy milyen lb-k lesznek FA-k, vagy hogy milyen lb prospectek lesznek a drafton?gyurcziAkik most eszembe jutnak, mint FA LB-k:
Barrett Ruud (talán ő passzolna a legjobban Perry Fewell rendszeréhez, de remélem Helmut Zimmer majd jár erre majd és ír valamit a témába); Chad Greenway (ő OLB ugyan - az is kéne - de egy tackle gyár); LaMarr Woodley és David Harris, de ők 3-4-ben játszanak; Paul Posluszny (sérülékeny, de ő is kiválóan passzolhat Fewellhez, kár hogy mostanában nem rebesgetik már, hogy zavarja a sémaváltás 3-4-re a Billsnél); Stewart Bradley.
több mint 13 éve
Kelleni meg kéne tartani minden kulcsembert, de ennek azért kicsi a valószínűsége sajnos. Az egy dolog, hogy meg szeretnék-e őket - ezt nem is kérdőjelezem meg. Én nagyobb összeget csak Bossra tennék. Esetleg a Bradshaw / Smith duóból valamelyiket talán, de inkább azon múlik, hogy mennyire lesz komoly kérőjük. Ez mindig több rétegű kérdés: mert nem csak arról szól hogy futja-e rá, hanem azon is hogy a salary capbe belefér-e, stb."Smitht nem, Hixont meg lehet" Nem ugyanaz a súlycsoport lássuk be, és továbbra sincs rendes visszahordásunk annak ellenére hogy rengeteget fejlődtünk a szezon eleje óta (gyak. a pokolból feljutottunk a pincéig). Ha megoldódik teljesen a return game nyárig, akkor Hixon cutra számítok.
Coefield egy ennél jóval gyengébb (kevésbé hajtós) szezonja után csak úgy tudtuk a csapatnál tartani, hogy a kollektív szerződés utolsó éve volt... Előtte nem tudtak vele megállapodni hosszú távú szerződésben. Ha elmegy hiába van Canty, én bízom benne hogy Joseph is feljön a második szezonjára (nálunk úgyis csak rendkívüli esetben játszanak rookie-k, szóval nem aggódom még miatta); de azért ez (meg egy Rocky Bernard aranyáron) az rohadt kevés.
Egy szó mint száz, szerintem eljutnak odáig hogy egy értékesebb embert az offenseből be fognak áldozni, hogy egy drága LB-t hozzanak. Ezt nem lehetett megcsinálni előző nyáron, a hülye ideiglenes szabályok (restricted free agentek) miatt.