New York Giants
49 feliratkozó
több mint 14 éve
1. B2. D
3. C
4. C
5. A
6. B
7. C
8. A
9. C
10. B
11. B
12. B
több mint 14 éve
Jacobsot 20.000$-ra büntették azért mert visszaszólt a Philly szurkolóknak. Múlt héten Seymour 25 ezret kapott mert kiütötte Roethlisbergert. No comment...Szeszekurva jól tette Jacobs, bár akkor már ki is üthetett volna egyet! 😂 nem sokkal került volna többe :cool:
több mint 14 éve
nagyon nem mindegy hogy wcard esetén 5. vagy 6. hely lesz meg, mert az ötödik hely aranyat ér, azzal a 4. (szerintem rams) csapathoz lehet menni az nfc westbőla 6. hely a 3.-akkal játszik (phily, GB, atlanta, new orleans)
több mint 14 éve
1. Mi lesz a végeredmény? A) Több, mint 15 ponttal nyerünk2. Hány támadó-yardunk lesz összesen?D) 351-400
3. Hány támadó-yardot szereznek ellenünk összesen?D) 281-350
4. Hány TD-t szerzünk a meccsen?D) 4
5. Lesz TD-je Manningham-nek? A) igen
6. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1, FF: 3, sack: 4)? B) Osi
7. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1 pont, INT: 4)? B) Thomas
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? A) Boss
9. Hány sacket szerzünk? C) 3
10. Hány sacket szedünk be? B) 1
11. Melyik futónknak lesz a legjobb átlaga a meccsen? A) Jacobs
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? C) 2
...egyből a Bears ellen nem lepne meg 3 A. Samuel pick például...Samuel lehet, hogy nem is játszik, mert szenved a térdével.
yooker
több mint 14 éve
1. Mi lesz a végeredmény? B2. Hány támadó-yardunk lesz összesen? D
3. Hány támadó-yardot szereznek ellenünk összesen? C
4. Hány TD-t szerzünk a meccsen? C
5. Lesz TD-je Manningham-nek? A
6. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1, FF: 3, sack: 4)?B
7. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1 pont, INT: 4)? C
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? C
9. Hány sacket szerzünk? E
10. Hány sacket szedünk be? B
11. Melyik futónknak lesz a legjobb átlaga a meccsen?B
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? csakazértis: B
több mint 14 éve
pont azért gondolom hogy csak egy kört megyünk ( pedig kurva jó csapatunk van !)év elején én 10-6 -os wild card helyet tippeltem , majd egy kört megyünk és ott a vége ! ezt még most is tartom ! 😊yookerSzerintem ha bejutunk a rájátszásba, akkor bejutunk a főcsoportdöntőbe, főképp hogy addigra visszajön Smith és Nicks is. Csak ahhoz be kell jutni a rájátszásba, ami nem lesz egyszerű. A következő három meccset elsősorban a védelemnek kell hoznia, a támadóknak pedig vigyázniuk kell a labdára.Badman
, mert rentgeteg a buta hiba ( fumble, dropp int , returner labda elejtések, nem sorolom..)
ami 1 meccses rájátszásban ugye túl sok... 😕 😕
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem ha bejutunk a rájátszásba, akkor bejutunk a főcsoportdöntőbe, főképp hogy addigra visszajön Smith és Nicks is. Csak ahhoz be kell jutni a rájátszásba, ami nem lesz egyszerű. A következő három meccset elsősorban a védelemnek kell hoznia, a támadóknak pedig vigyázniuk kell a labdára.nálam most óriási Philly hipe van.. 😊 😊természetesen én is nehezen tudnék a Phillynek szurkolni ( már nagyon elegem van hogy mindig megszivatnak... 😊 ) , de ha a sok sérült miatt (is) lecsúszunk a csoportelsőségről akkor + 1 w a BearsnekBears-nek kell szurkolni. Ha kikap a Philly akkor újra megnyílik a csoportgyőzelem felé vezető út és sztem továbbra is ennek kell lennie a célunknak.Szesze
rosszul jöhet az elszámolásnál !
és őszintén szólva én már wild cardban gondolkodom...
de abban nagyon bízokyooker
nem hinném hogy többet buknának már mint mi...
egyből a Bears ellen nem lepne meg 3 A. Samuel pick például...
tehát szerintem jó lenne az a wild card nagyon
év elején én 10-6 -os wild card helyet tippeltem , majd egy kört megyünk és ott a vége ! ezt még most is tartom ! 😊yooker
több mint 14 éve
Jacobsot 20.000$-ra büntették azért mert visszaszólt a Philly szurkolóknak. Múlt héten Seymour 25 ezret kapott mert kiütötte Roethlisbergert. No comment...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Tippjáték, 11. forduló. (tippelni meccskezdésig lehet)
1. Mi lesz a végeredmény? B
2. Hány támadó-yardunk lesz összesen? D
3. Hány támadó-yardot szereznek ellenünk összesen? D
4. Hány TD-t szerzünk a meccsen? D
5. Lesz TD-je Manningham-nek? A
6. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1, FF: 3, sack: 4)? A
7. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1 pont, INT: 4)? C
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? A
9. Hány sacket szerzünk? E
10. Hány sacket szedünk be? C
11. Melyik futónknak lesz a legjobb átlaga a meccsen? B
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? BSzesze
több mint 14 éve
nálam most óriási Philly hipe van.. 😊 😊Bears-nek kell szurkolni. Ha kikap a Philly akkor újra megnyílik a csoportgyőzelem felé vezető út és sztem továbbra is ennek kell lennie a célunknak.SzeszeEz nem lehet kérdés. Naná h a Bears!Szsziszkatermészetesen én is nehezen tudnék a Phillynek szurkolni ( már nagyon elegem van hogy mindig megszivatnak... 😊 ) , de ha a sok sérült miatt (is) lecsúszunk a csoportelsőségről akkor + 1 w a Bearsnek
nem hinném hogy többet buknának már mint mi...
egyből a Bears ellen nem lepne meg 3 A. Samuel pick például...
tehát szerintem jó lenne az a wild card nagyon
év elején én 10-6 -os wild card helyet tippeltem , majd egy kört megyünk és ott a vége ! ezt még most is tartom ! 😊
több mint 14 éve
Tippjáték, 11. forduló. (tippelni meccskezdésig lehet)1. Mi lesz a végeredmény? A) Több, mint 15 ponttal nyerünk B) 8-14 ponttal nyerünk C) 1-7 ponttal nyerünk D) kikapunk
2. Hány támadó-yardunk lesz összesen? A) 0-250 B) 251-300 C) 301-350 D) 351-400 E) 400+
3. Hány támadó-yardot szereznek ellenünk összesen? A) 0-180 B) 181-230 C) 231-280 D) 281-350 E) 350+
4. Hány TD-t szerzünk a meccsen? A) 0-1 B) 2 C) 3 D) 4 E) 5 vagy több
5. Lesz TD-je Manningham-nek? A) igen B) nem
6. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1, FF: 3, sack: 4)? A) Tuck B) Osi C) Boley D) Goff
7. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1 pont, INT: 4)? A) Webster B) Thomas C) Rolle D) Philips E) Grant
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? A) Boss B) Beckum C) Hagan D) Calhoun
9. Hány sacket szerzünk? A) 0-1 B) 2 C) 3 D) 4 E) 5 vagy több
10. Hány sacket szedünk be? A) 0 B) 1 C) 2 D) 3 E) 4 vagy több
11. Melyik futónknak lesz a legjobb átlaga a meccsen? A) Jacobs B) Bradshaw C) Ware
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? A) 0 B) 1 C) 2 D) 3 E) 4 vagy több
több mint 14 éve
Sőt, nemhogy páros, hanem trió: Rolle-Philips-Grant. Ettől függetlenül nagyon is szükség lenne rá, nem véletlenül draftoltuk, jó lenne ha jövőre felépülne.szóval van valami esélye hogy még focista lesz belőle. bár most túl jó a safety párosotok...haromtvalamelyikőtök nem tudja Chad Jones-szal mi a helyzet?haromtZajlik a rehab.
http://www.nj.com/giants/index.ssf/2010/10/giants_draft_pick_chad_jones_s.html
Jones, who is scheduled to jog out of the pool later this fall, has set a goal of one calendar year to return to football drills. That likely means he would miss the Giants’ entire 2011 spring training program.vadibandi
több mint 14 éve
Bears-nek kell szurkolni. Ha kikap a Philly akkor újra megnyílik a csoportgyőzelem felé vezető út és sztem továbbra is ennek kell lennie a célunknak.természetesen én is nehezen tudnék a Phillynek szurkolni ( már nagyon elegem van hogy mindig megszivatnak... 😊 ) , de ha a sok sérült miatt (is) lecsúszunk a csoportelsőségről akkor + 1 w a BearsnekA Bears-Eagles meccset ki nyerje?? 😊yookerEz nem lehet kérdés. Naná h a Bears!Szsziszka
több mint 14 éve
A mi kezdő LT-nk; Eugene Monroe immár hivatalos hogy NEM fog játszani vasárnap.Mivel már a kezdő RT-nk is IR-en van egy ideje két tartalék tackle-el állunk ki. Osi és Tuck simán összehozhat 3 sack-et fejenként....Hát igen, előreláthatólag nagyon dominálni fog a DL-ünk, ezekben az esetekben pedig szinte mindig sima győzelmet szoktunk aratni még nálatok erősebb csapatok ellen is. Persze ez a sok sérült azért bekavarhat nálunk is.
Amúgy az egykori Giants játékos; Guy Whimper lehet a kezdő LT vasárnap. Ha nem egy UDFA rooki; Kevin Haslam lesz a szerencsés; aki Osi-t próbálja David-től távol tartani...iktriad
több mint 14 éve
természetesen én is nehezen tudnék a Phillynek szurkolni ( már nagyon elegem van hogy mindig megszivatnak... 😊 ) , de ha a sok sérült miatt (is) lecsúszunk a csoportelsőségről akkor + 1 w a BearsnekA Bears-Eagles meccset ki nyerje?? 😊yookerEz nem lehet kérdés. Naná h a Bears!Szsziszka
de abban nagyon bízok
több mint 14 éve
A Bears-Eagles meccset ki nyerje?? 😊yookerEz nem lehet kérdés. Naná h a Bears!
több mint 14 éve
A Bears-Eagles meccset ki nyerje?? 😊yookerItt bárki nyer, az valamiért jó nekünk. A legrosszabb a döntetlen lenne, mert akkor hiába nyerünk a JAX ellen, mindkét csapat előttünk lenne egy fél győzelemmel.
Én inkább a Bearsnek drukkolok, és annak, hogy végre kapjuk össze magunkat a hátralevő meccsekre, úgy még meg lehet a csoportgyőzelem
több mint 14 éve
A mi kezdő LT-nk; Eugene Monroe immár hivatalos hogy NEM fog játszani vasárnap.Mivel már a kezdő RT-nk is IR-en van egy ideje két tartalék tackle-el állunk ki. Osi és Tuck simán összehozhat 3 sack-et fejenként....Amúgy az egykori Giants játékos; Guy Whimper lehet a kezdő LT vasárnap. Ha nem egy UDFA rooki; Kevin Haslam lesz a szerencsés; aki Osi-t próbálja David-től távol tartani...
több mint 14 éve
A Bears-Eagles meccset ki nyerje?? 😊yookersenki 😂
több mint 14 éve
A Bears-Eagles meccset ki nyerje?? 😊
több mint 14 éve
fantasztikus hír...na neeeeee...
Mi jöhet még ezután?
Szabler: köszi az írásokat!Lance
több mint 14 éve
50 Greatest Plays/Games - Giants44. Giants beat Baltimore 24-21
Dátum: 1958. november 9.
Ellenfél: Baltimore Colts
Főszereplő: Frank Gifford
"Frank's fling fuels feat."
Éppen erről a meccsről - is - írtam a legutóbbi Öröknaptárban. http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1681
43. Hein's Heist and Tuffy's Torrent
Dátum: 1938. november 20.
Ellenfél: Green Bay Packers
Főszereplők: Mel Hein, Tuffy Leemans
"Big plays key big win over Packers."
A Giants a harmadik negyedben Tuffy Leemans 75 yardos TD-futásával vette át a vezetést, majd a negyedikben a védelemben is helytálló center, Mel Hein 50 yardos interception utáni visszahordásával biztosította be azt. A két csapat pár héttel később újra találkozott a bajnoki döntőben és a Kékek azt a derbit is megnyerték.
42. Shockey stampedes the Colts
Dátum: 2002. december 22.
Ellenfél: Indianapolis Colts
Főszereplő: Jeremy Shockey
"Giants tight end leads team to victory with swagger."
Rövid összefoglaló: http://www.youtube.com/watch?v=T9QoLYVa9JY
Shockey-nak a Colts safety-jét, David Gibson felöklelő futása mellett Kerry Collins Amani Toomernek egy flea-flicker után kiosztott 82 yardos TD-bombája is szép momentum. Collins egyébként tökéletes 158.3-as ratinggel zárta a meccset.
41. Taylor takes out Theismann
Dátum: 1985. november 18.
Ellenfél: Washington Redskins
Főszereplő: Lawrence Taylor, Joe Theismann
"Redskins lose quarterback, Giants lose game. This 1985 Monday Night Football battle for supremacy in the East featured one of the most gruesome plays in NFL histoy, in which Redskins lost veteran QB Joe Theismann but still won the game."
http://www.youtube.com/watch?v=PHCXNt4P8Xg
folyt. köv.
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
szóval van valami esélye hogy még focista lesz belőle. bár most túl jó a safety párosotok...valamelyikőtök nem tudja Chad Jones-szal mi a helyzet?haromtZajlik a rehab.
Jones, who is scheduled to jog out of the pool later this fall, has set a goal of one calendar year to return to football drills. That likely means he would miss the Giants’ entire 2011 spring training program.vadibandi
több mint 14 éve
valamelyikőtök nem tudja Chad Jones-szal mi a helyzet?haromtZajlik a rehab.
Jones, who is scheduled to jog out of the pool later this fall, has set a goal of one calendar year to return to football drills. That likely means he would miss the Giants’ entire 2011 spring training program.