New York Giants
50 feliratkozó
több mint 3 éve
Azért szépen be vagyunk árazva, de ettől függetlenül büszkék lehetünk a szezonra. A továbbiaktól inkább megkímélem az érzékeny idegrendszerem 🙂
több mint 3 éve
Végig szoros lesz, és a végén Gano büntet 62 yardról. 1 pontos W itt.Ámen
Zet
több mint 3 éve
Philly, here we come. Go Giants!!!!! pic.twitter.com/4DzX9rjPo6
— Eli Manning (@EliManning) January 21, 2023
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Végig szoros lesz, és a végén Gano büntet 62 yardról. 1 pontos W itt.
több mint 3 éve
melyik sport?Upset szagot érzek 😎Szerintem is Dallas😀
petey
yooker
több mint 3 éve
Màr csak hàrom kurva nehéz meccs van vissza.Tudom......
A realitás nem ezt mutatja, hogy mi nyerhetünk,de egy sportoló mindig győzelemre jàtszik.
Underdog volt a fily is pàr éve és annyi kutyás maszk elment mint a kilencvenes években Magyarországon a gumicsirke.
Remélem nem a jags fogja ezt viselni idén, hanem mi.
Amennyiben mindenki odateszi magàt, és nincs hibàzàs én elégedett leszek .
GO GIANTS.
Kezdődjőn az este.
Szerkesztette: Palesz76
több mint 3 éve
FloresR
358
Ma kikaptok haha
több mint 3 éve
Azt is felmérhették volna, hogy így elcseszik a vasárnapomat 😁Amúgy miért a keleti parti meccs kezdődik később?Mert ezt sokkal többen fogják nézni a TVben, a felmérések alapján...
vanek úr
nagir
több mint 3 éve
A héten azt álmodtam, hogy a Giants nyer 15-14-re. A Bengals-Bills meccs ment a tv-ben és az alsó futó szalagon láttam az eredményt. Amúgy szerintem sajnos nem lesz szoros, sima oda.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 3 éve
Amúgy miért a keleti parti meccs kezdődik később?Mert ezt sokkal többen fogják nézni a TVben, a felmérések alapján...
vanek úr

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Amúgy miért a keleti parti meccs kezdődik később?
több mint 3 éve
Tippem mára (bocs )Ugy erzem az elejen ki tudjuk hasznalni hogy kicsit rozsdas lesz az Eagles es meglesz a remelt okos jatek .Ezzel a szunet utanig izgalmas meccsrt varok de ilyen eros csapat ellen nem tudunk hibatlanok maradni es lesz labdeladas es/ vagy a D kap be hosszu TD-t ami fordulatot hoz es utan bedaralnak...
A vege 31:20 L!
több mint 3 éve
szia főnök. nagy taktikusnak tűnsz. packers dc állás nem érdekel véletlen? (ebben semmi gúny nincs, lécci)Gondolom a Commanders (vicces leírni is) elleni meccset szételemezték már, mint az egyetlent, ahol Hurts vezetésével kikaptak. Ha nekik sikerült, bármi lehet.Futás, Futás, rövid passz, és legalább 70%-os 3rd down conversion, hogy sokáig nálunk legyen a labda, náluk meg a futást megfogni, hogy a 7DB-s felállással, összekuszálni Hurts-öt, hogy ne tudja mi van. Simple as fuck 😀
Haba
Rodaron
több mint 3 éve
Én is azt néztem, h a lényeg, ne nagyon legyen náluk a labda.Gondolom a Commanders (vicces leírni is) elleni meccset szételemezték már, mint az egyetlent, ahol Hurts vezetésével kikaptak. Ha nekik sikerült, bármi lehet.Futás, Futás, rövid passz, és legalább 70%-os 3rd down conversion, hogy sokáig nálunk legyen a labda, náluk meg a futást megfogni, hogy a 7DB-s felállással, összekuszálni Hurts-öt, hogy ne tudja mi van. Simple as fuck 😀
Haba
Rodaron
több mint 3 éve
Gondolom a Commanders (vicces leírni is) elleni meccset szételemezték már, mint az egyetlent, ahol Hurts vezetésével kikaptak. Ha nekik sikerült, bármi lehet.Futás, Futás, rövid passz, és legalább 70%-os 3rd down conversion, hogy sokáig nálunk legyen a labda, náluk meg a futást megfogni, hogy a 7DB-s felállással, összekuszálni Hurts-öt, hogy ne tudja mi van. Simple as fuck 😀
Haba
több mint 3 éve
Gondolom a Commanders (vicces leírni is) elleni meccset szételemezték már, mint az egyetlent, ahol Hurts vezetésével kikaptak. Ha nekik sikerült, bármi lehet.
több mint 3 éve
Na meg Baker és Tóni, hogy csak 1. körnél maradjunk. Arról nem szólva hogy kiket hagyott ki. Vagy a káprázatos piaci bevásárlásaiEz a mém durva.És még Mckinney is
fuzovelkifele.com/wp-content/uploads/2023/01/Giants-1-e1674062760300.jpg
GJohnny74
Rodaron
Szerkesztette: vanek úr
több mint 3 éve
Ez a mém durva.És még Mckinney is
fuzovelkifele.com/wp-content/uploads/2023/01/Giants-1-e1674062760300.jpg
GJohnny74