New York Giants
50 feliratkozó
több mint 3 éve
Szép ez így,
több mint 3 éve
Bradberry is jó ügynök 😁Ő meg is tette a magáétRemélem lüke Tóni ma kitesz magáért és jóvá tesz vlmt itteni ‘bűneiért’Hát mondhatni 😁
ozibozi
vanek úr
ozibozi
több mint 3 éve
Ő meg is tette a magáétRemélem lüke Tóni ma kitesz magáért és jóvá tesz vlmt itteni ‘bűneiért’Hát mondhatni 😁
ozibozi
vanek úr
több mint 3 éve
Remélem lüke Tóni ma kitesz magáért és jóvá tesz vlmt itteni ‘bűneiért’Hát mondhatni 😁
ozibozi
több mint 3 éve
Remélem lüke Tóni ma kitesz magáért és jóvá tesz vlmt itteni ‘bűneiért’
több mint 3 éve
Köszönöm a helyreigazítástAzt gondolom az nfc east magyar drukkerei kölcsönösen nem szimpatizàlnak ( szebben fogalmazva rühellik egymàst)Szerintem itt senki nem a másik drukkert rühelli, hanem a többi rivális csapatot. Nagy különbség 😊
KISPEST - ftc - mtk -újpest alapon.
Na már most, a Giants topic hazai pàlya. Itt mindig nekünk lesz igazunk, az idelátogatók pedig fogadjàk el. Én se megyek más topicba pofonért.
Daboll nak meg hatalmas gratuláció
Palesz76
warr_b
több mint 3 éve
Asbeetől idézve:A Colts-nál Kafka is out.
A Colts értesítette Martindalet, hogy nem Ő a kiválasztott!
nagir
több mint 3 éve
Ehhez most hozzá kell szólnom kicsit..28 éve járok meccsre és lila a vérem..nemhogy a fiamnak nem vettem soha semmit ami zöld,a páromon sem viselem el..DE nem csak a labda alakja különbözik,hanem a két sportágat szerető emberek is!Magyarországon mindenki ért a focihoz,mindenki szurkol valakinek,még ha nem is érdekli akkor is,mert így szocializálódtunk.Ennek fényében én kb 10 éve mindíg annyit kérdezek ha valakin BÁRMILYEN NFL-csapat ruháját látom,hogy “Azért vetted,mert tetszik,vagy nézed is?”Ha az épp Patriots sapka,vagy Cowboys hátizsák,tök mindegy,ha azért van rajta mert szurkol,akkor tudom,hogy ő is hasonló hozzám,hisz kilépve a sablonból,a megszokott foci-vizilabda-kézi háromszögből vette a fáradtságot,hogy megtanulja,megszeresse ezt a sportot és bármennyire rühellek olyat ami zöld és még madár is,tuti 3 perc alatt haverok vagyunk.Mindemellett a Vasas hazai meccsein vendég szektorban secu-zom…nem értem miért minden ultra pats vagy jets szurkoló (kivéve a zöldek persze).Egy szó mint száz,szerintem esetünkben nem lehet szó haragrol,max véleménykülönbségről…na megyek is,megverem a Seattle szurkoló párom és felébresztem a Denveres fiam… 😊
több mint 3 éve
Azt gondolom az nfc east magyar drukkerei kölcsönösen nem szimpatizàlnak ( szebben fogalmazva rühellik egymàst)Szerintem itt senki nem a másik drukkert rühelli, hanem a többi rivális csapatot. Nagy különbség 😊
KISPEST - ftc - mtk -újpest alapon.
Na már most, a Giants topic hazai pàlya. Itt mindig nekünk lesz igazunk, az idelátogatók pedig fogadjàk el. Én se megyek más topicba pofonért.
Palesz76

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Azt gondolom az nfc east magyar drukkerei kölcsönösen nem szimpatizàlnak ( szebben fogalmazva rühellik egymàst)KISPEST - ftc - mtk -újpest alapon.
több mint 3 éve
Asbeetől idézve:Kapjon LB sort meg pár friss arcot, lássuk tud e vlmt alkotni.
A Colts értesítette Martindalet, hogy nem Ő a kiválasztott!
nagir
több mint 3 éve
Asbeetől idézve:A Colts értesítette Martindalet, hogy nem Ő a kiválasztott!
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Ne is mondd, már a döntetlennél is izzadtam rendesen 😀addig örülj amíg nem vertek meg minket 😉Jaja, az a csebi egy igazi véresszájú, brutális agresszor, én kicsit félek tőle.Minden csapatnák vannak "vérmesebb" szurkolói ezen a fórumon is, uh ezt el kell engedni ... 🤗Mindig ott kezdődik hogy a másik visszaüt így vagy úgy, de túltárgyaltuk, ne rontsuk el egymás örömèt (magamnak írva először) ès èlvezzük, hogy ennek a játèknak szurkolhatunk.Ja a soccer topikba is most mi kezdtük ugye? 😉Soccer topickban leírtam mi a bajom, egyébként ti adjátok az ívet egyfolytában 😉 "szent irígységből" (ezt nehéz beismerni, tudom), mi csak reagálunk 😛 de amúgy gratula, jövőre is kapja meg ezt a címet Nick meg háromszor megveri 😉Daboll az év edzője! Megérdemelte!Így van. ebbe az eagles drukkereket leszámítva senki sem köthet bele, ok meg aztán úgyis bele kötnek mindenbe.
Henderson
csebi
dande2
Meg amikor leírtuk itt azt h nem értjük h 27-0nal minek kell 2 pontossal baromkodni és egyből jön a magyarázat h ez teljesen ésszerű meg racionális haaat igen azt is mi kezdtük …
csebi
Uff
dande2
U.i.: de azért csak Nekünk van igazunk!!😜
nagir
warr_b
csebi

több mint 3 éve
addig örülj amíg nem vertek meg minket 😉Jaja, az a csebi egy igazi véresszájú, brutális agresszor, én kicsit félek tőle.Minden csapatnák vannak "vérmesebb" szurkolói ezen a fórumon is, uh ezt el kell engedni ... 🤗Mindig ott kezdődik hogy a másik visszaüt így vagy úgy, de túltárgyaltuk, ne rontsuk el egymás örömèt (magamnak írva először) ès èlvezzük, hogy ennek a játèknak szurkolhatunk.Ja a soccer topikba is most mi kezdtük ugye? 😉Soccer topickban leírtam mi a bajom, egyébként ti adjátok az ívet egyfolytában 😉 "szent irígységből" (ezt nehéz beismerni, tudom), mi csak reagálunk 😛 de amúgy gratula, jövőre is kapja meg ezt a címet Nick meg háromszor megveri 😉Daboll az év edzője! Megérdemelte!Így van. ebbe az eagles drukkereket leszámítva senki sem köthet bele, ok meg aztán úgyis bele kötnek mindenbe.
Henderson
csebi
dande2
Meg amikor leírtuk itt azt h nem értjük h 27-0nal minek kell 2 pontossal baromkodni és egyből jön a magyarázat h ez teljesen ésszerű meg racionális haaat igen azt is mi kezdtük …
csebi
Uff
dande2
nagir
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Te jámbor vagy 😀Természetesen rám gondolt 🤪Jaja, az a csebi egy igazi véresszájú, brutális agresszor, én kicsit félek tőle.Minden csapatnák vannak "vérmesebb" szurkolói ezen a fórumon is, uh ezt el kell engedni ... 🤗Mindig ott kezdődik hogy a másik visszaüt így vagy úgy, de túltárgyaltuk, ne rontsuk el egymás örömèt (magamnak írva először) ès èlvezzük, hogy ennek a játèknak szurkolhatunk.Ja a soccer topikba is most mi kezdtük ugye? 😉Soccer topickban leírtam mi a bajom, egyébként ti adjátok az ívet egyfolytában 😉 "szent irígységből" (ezt nehéz beismerni, tudom), mi csak reagálunk 😛 de amúgy gratula, jövőre is kapja meg ezt a címet Nick meg háromszor megveri 😉Daboll az év edzője! Megérdemelte!Így van. ebbe az eagles drukkereket leszámítva senki sem köthet bele, ok meg aztán úgyis bele kötnek mindenbe.
Henderson
csebi
dande2
csebi
Uff
dande2
nagir
warr_b
dande2

több mint 3 éve
Természetesen rám gondolt 🤪Jaja, az a csebi egy igazi véresszájú, brutális agresszor, én kicsit félek tőle.Minden csapatnák vannak "vérmesebb" szurkolói ezen a fórumon is, uh ezt el kell engedni ... 🤗Mindig ott kezdődik hogy a másik visszaüt így vagy úgy, de túltárgyaltuk, ne rontsuk el egymás örömèt (magamnak írva először) ès èlvezzük, hogy ennek a játèknak szurkolhatunk.Ja a soccer topikba is most mi kezdtük ugye? 😉Soccer topickban leírtam mi a bajom, egyébként ti adjátok az ívet egyfolytában 😉 "szent irígységből" (ezt nehéz beismerni, tudom), mi csak reagálunk 😛 de amúgy gratula, jövőre is kapja meg ezt a címet Nick meg háromszor megveri 😉Daboll az év edzője! Megérdemelte!Így van. ebbe az eagles drukkereket leszámítva senki sem köthet bele, ok meg aztán úgyis bele kötnek mindenbe.
Henderson
csebi
dande2
csebi
Uff
dande2
nagir
warr_b
több mint 3 éve
Jaja, az a csebi egy igazi véresszájú, brutális agresszor, én kicsit félek tőle.Minden csapatnák vannak "vérmesebb" szurkolói ezen a fórumon is, uh ezt el kell engedni ... 🤗Mindig ott kezdődik hogy a másik visszaüt így vagy úgy, de túltárgyaltuk, ne rontsuk el egymás örömèt (magamnak írva először) ès èlvezzük, hogy ennek a játèknak szurkolhatunk.Ja a soccer topikba is most mi kezdtük ugye? 😉Soccer topickban leírtam mi a bajom, egyébként ti adjátok az ívet egyfolytában 😉 "szent irígységből" (ezt nehéz beismerni, tudom), mi csak reagálunk 😛 de amúgy gratula, jövőre is kapja meg ezt a címet Nick meg háromszor megveri 😉Daboll az év edzője! Megérdemelte!Így van. ebbe az eagles drukkereket leszámítva senki sem köthet bele, ok meg aztán úgyis bele kötnek mindenbe.
Henderson
csebi
dande2
csebi
Uff
dande2
nagir

több mint 3 éve
Minden csapatnák vannak "vérmesebb" szurkolói ezen a fórumon is, uh ezt el kell engedni ... 🤗Mindig ott kezdődik hogy a másik visszaüt így vagy úgy, de túltárgyaltuk, ne rontsuk el egymás örömèt (magamnak írva először) ès èlvezzük, hogy ennek a játèknak szurkolhatunk.Ja a soccer topikba is most mi kezdtük ugye? 😉Soccer topickban leírtam mi a bajom, egyébként ti adjátok az ívet egyfolytában 😉 "szent irígységből" (ezt nehéz beismerni, tudom), mi csak reagálunk 😛 de amúgy gratula, jövőre is kapja meg ezt a címet Nick meg háromszor megveri 😉Daboll az év edzője! Megérdemelte!Így van. ebbe az eagles drukkereket leszámítva senki sem köthet bele, ok meg aztán úgyis bele kötnek mindenbe.
Henderson
csebi
dande2
csebi
Uff
dande2

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Mindig ott kezdődik hogy a másik visszaüt így vagy úgy, de túltárgyaltuk, ne rontsuk el egymás örömèt (magamnak írva először) ès èlvezzük, hogy ennek a játèknak szurkolhatunk.Ja a soccer topikba is most mi kezdtük ugye? 😉Soccer topickban leírtam mi a bajom, egyébként ti adjátok az ívet egyfolytában 😉 "szent irígységből" (ezt nehéz beismerni, tudom), mi csak reagálunk 😛 de amúgy gratula, jövőre is kapja meg ezt a címet Nick meg háromszor megveri 😉Daboll az év edzője! Megérdemelte!Így van. ebbe az eagles drukkereket leszámítva senki sem köthet bele, ok meg aztán úgyis bele kötnek mindenbe.
Henderson
csebi
dande2
csebi
Uff
több mint 3 éve
Ja a soccer topikba is most mi kezdtük ugye? 😉Soccer topickban leírtam mi a bajom, egyébként ti adjátok az ívet egyfolytában 😉 "szent irígységből" (ezt nehéz beismerni, tudom), mi csak reagálunk 😛 de amúgy gratula, jövőre is kapja meg ezt a címet Nick meg háromszor megveri 😉Daboll az év edzője! Megérdemelte!Így van. ebbe az eagles drukkereket leszámítva senki sem köthet bele, ok meg aztán úgyis bele kötnek mindenbe.
Henderson
csebi
dande2
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Soccer topickban leírtam mi a bajom, egyébként ti adjátok az ívet egyfolytában 😉 "szent irígységből" (ezt nehéz beismerni, tudom), mi csak reagálunk 😛 de amúgy gratula, jövőre is kapja meg ezt a címet Nick meg háromszor megveri 😉Daboll az év edzője! Megérdemelte!Így van. ebbe az eagles drukkereket leszámítva senki sem köthet bele, ok meg aztán úgyis bele kötnek mindenbe.
Henderson
csebi
Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Daboll az év edzője! Megérdemelte!Így van. ebbe az eagles drukkereket leszámítva senki sem köthet bele, ok meg aztán úgyis bele kötnek mindenbe.
Henderson
több mint 3 éve
Daboll az év edzője! Megérdemelte!
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 3 éve
giantswire.usatoday.com/2023/02/08/andy-reid-rooting-new-york-giants-mike-kafka-land-arizona-cardinals-head-coaching-job/Most meg azt, h SB után döntenek. Ez kicsit szívatás. Bármennyire is készülnek, nyilván folyamatosan szűkülnek a lehetőségek, ahogy megy az idő
Andy Reid nagyon dicséri Kafkat és azt szeretné ha a Cardinalshoz kerülne.
Elvileg mi készülünk arra az eshetőségre is ha Kafka elmegy.
Azt írják a héten a Cardinals dönt a HC-ről. Meglátjuk.
GJohnny74