NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 774
49
18:05 ORANGE BOWL 🍊 - Texas Tech vs Oregon
New York Giants
50 feliratkozó
több mint 7 éve
Honey Badger versenyben állítólag Giants, Jets és Packers van versenyben. (Szerintem csak DC miatt emlegetnek minket és nincs esély rá)
Gettleman beszélt Flowerssel, a Solder igazolás után, hogy RT-ként számolunk vele, elfogadta és fine volt a részéről.
több mint 7 éve
Giants signing former Titans CB Curtis Riley.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
aztakurvaszarokbelebazdmeg 😉 😀JMC kivágta a Browns!!!Sry Family reunion ☺
nagir
ThundersNFL
aztakurvaszarokbelebazdmeg
ThundersNFL
több mint 7 éve
JMC kivágta a Browns!!!Sry Family reunion ☺
nagir
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
valahogy lassan jönnek a hírek a cutokról, átstruktúrálásokról, hogy legyen még vlm mozgásterünk...mostani 5 milkót fel kellene turbózni. | az overthecap.com-on már csináltam is egy csomót 😊 |
több mint 7 éve
Eagles fórumról:Adam Schefter
Hitelesített felhasználó @AdamSchefter
11 p11 perccel ezelőtt
Some punter News! Eagles and Giants showing interest in Bears’ punter Pat O’Donnell

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
JMC kivágta a Browns!!!De vajon miért? Mert pénzügyi okuk nem nagyon volt rá, a játékára se lehetett panasz, és - egyenlőre - senki olyat nem hoztak a helyére, aki egyértelmű upgrade lenne hozzá képest. Ha semmi komoly, csak a szokásos "Browns thing" akkor elnézném nálunk, de félek ő se lenne olcsó mulatság.
nagir
több mint 7 éve
JMC kivágta a Browns!!!

több mint 7 éve
John Sullivan a veterán center jön látogatóba...

több mint 7 éve
Azért kíváncsi leszek, h mit kezd az új FO az OL kérdéssel.. évek óta ez a fő problémánk és egyelőre finoman szólva se lehet látni, h mi lesz a megoldás itt.Nah erre elég markáns választ kaptam.. mondjuk ez volt az amit nem lehetett tovább elodázni.
Szesze
Mathieu az egyik kedvenc játékosom, de ha tényleg őt is elhozzuk akkor annak azért biztos, h nagy ára lenne a másik oldalon.
több mint 7 éve
Jelenlegi tippem draftra FA mozgolódások között:The signing of Omameh is more evidence that D.J. Fluker won’t return to the Giants.
1. Kör QB
2. Kör DB/OL
3. Kör RB
Ogletree pusholja Mathieu-t hogy jöjjön ide, Mathieu likeolta is a bejegyzést. Meglátjuk.
Pugh Arizonában vizitál, nem bánom, nem tudjuk megfizetni.
Flukerről lehetne valami hír.
GiantsMLBhunter
www.bigblueview.com/2018/3/14/17122598/ny-giants-free-agency-2018-patrick-omameh-signing
több mint 7 éve
Jelenlegi tippem draftra FA mozgolódások között:1. Kör QB
2. Kör DB/OL
3. Kör RB
Ogletree pusholja Mathieu-t hogy jöjjön ide, Mathieu likeolta is a bejegyzést. Meglátjuk.
Pugh Arizonában vizitál, nem bánom, nem tudjuk megfizetni.
Flukerről lehetne valami hír.
több mint 7 éve
Ha már Norwell nem jött össze, elvittétek az elődjét tőlünk. twitter.com/schwartzfeinsod/status/974088887520800768
Bár nem szabad sokat várni tőle, de nem is kell pánikolni, ha kezdetni kell.
több mint 7 éve
Imagine this New York Giants fans:Janoris Jenkins, Landon Collins, Darian Thompson, Tyrann Mathieu, Alec Ogletree, Damon Harrison, Jason Pierre-Paul, Olivier Vernon, Dalvin Tomlinson… Must I continue?
That’s a Super Bowl quality defense right there, and yes, I’m getting ahead of myself… But MY GOD THAT LOOKS GOOD.
Nem lenne rossz, ha meg tudnánk szerezni Tyrann Mathieu-t. Ahhoz viszont pay-cut-ok kellenek, mert 0-án vagyunk jelenleg.
How good is Mathieu?
In 2017, Mathieu didn’t miss a single game, as he recorded two interceptions, forced one fumble, and managed 66 total tackles. In other words, the guy is a beast.
Szerkesztette: GJohnny74
több mint 7 éve
Dave Gettleman — Alec Ogletree will be Giants’ “defensive quarterback”
több mint 7 éve
Mondjuk ha így nézzük, akkor a farnehéz szerződések most nem tűnnek annyira rossz ötletnek. Bár OBJ és Collins is szerződésre vár, de cserébe a jelenleg futó nagy contract-ok is kifutnak pár éven belül (Manning, JPP, Vernon, JackRabbit).Tyrann Mathieau kivágta a Cardinals, és a DC kapcsolat miatt erősen emlegetik hozzánk is. Nem lenne semmi egy Ogletree, Solder, Matyi hármassal erősíteni a draft előtt... persze pénz az nincs rá, de érdekes lesz, hogy hol landol.I will say: if Tyrann Mathieu is interested, the #NYGiants should absolutely pursue him if they can find the financial means. The thought of having the Honey Badger together with Landon Collins is scary good. - per Art Stapleton
Awesome88
Nem tudom elkepzelni hogy lenne rá pénzünk. Jovore Eli kirakjuk johet a rookie QB es akkor spórolunk.
Joe Thomas visszavonult, még jó hogy a browns nem verte fel Solder árát jobban.
GiantsMLBhunter
Igazából most minden Bettcher-en múlik. Ha azt mondja, hogy ex-legjobb játékosával képes lenne top5 védelmet kihozni ebből a keretből, akkor biztos megoldják a pénzügyi részét. A kérdés, hogy ő és Matyi akarják-e egymást, vagy valaki dob egy epic ajánlatot, és inkább a pénz dönt.
Nem élem bele magam, mert nincs is mibe, de ez a cut megdobta az érdeklődési szintet, az egyszer biztos 😀
több mint 7 éve
Tyrann Mathieau kivágta a Cardinals, és a DC kapcsolat miatt erősen emlegetik hozzánk is. Nem lenne semmi egy Ogletree, Solder, Matyi hármassal erősíteni a draft előtt... persze pénz az nincs rá, de érdekes lesz, hogy hol landol.I will say: if Tyrann Mathieu is interested, the #NYGiants should absolutely pursue him if they can find the financial means. The thought of having the Honey Badger together with Landon Collins is scary good. - per Art Stapleton
Awesome88
Nem tudom elkepzelni hogy lenne rá pénzünk. Jovore Eli kirakjuk johet a rookie QB es akkor spórolunk.
Joe Thomas visszavonult, még jó hogy a browns nem verte fel Solder árát jobban.
több mint 7 éve
Tyrann Mathieau kivágta a Cardinals, és a DC kapcsolat miatt erősen emlegetik hozzánk is. Nem lenne semmi egy Ogletree, Solder, Matyi hármassal erősíteni a draft előtt... persze pénz az nincs rá, de érdekes lesz, hogy hol landol.
több mint 7 éve
Nem esett sok szó Kareem Martinról, aki a pass rusher rotációban lehet hasznos. A JPP-Vernon páros mögé kell valaki, bár többet vártak Martintól a draftolásakor, de hasznosabb lehet mint Wynn.
több mint 7 éve
Nem is tudom elképzelni, mekkora minőségbeli előre lépést jelenhet ez számunkra. Draft 2. vagy 3. körébe még egy Guard. Flowers RT-be. Rosszabb nem lesz mint tavaly
több mint 7 éve
Majd még arra lesz kiváncsi, hogy Solder mennyit visz el idén a sapkabol, gondolom valami far nehéz contractot kapott.Olyat kapott volna szerintem BB-től is. Érzésem szerint a 35 misi garantált jó része (28-30) az első két évet fogja terhelni.
Rodaron
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 7 éve
Kennard aláírt a LionshozEz egy must have opportunity volt, a “túl fizetés” már kezd nem olyan meglepetés szerűnek tűnni, mivel ha vannak csapatok 60-100 millió szabad pénzzel nem fognak varni senkire és asztalra csapnak. Viszont így jó lenne még egy OL igazolás FA-rol, és a draft 2-3. köréből hozunk még egyet. FA-ink közül úgy érzem senkit nem fogunk megtartani, pedig Kennard még jó lenne.Ekkora pénz még egy Solder kaliberű, bizonyított LT-ért is rengeteg, nem hogy egy guard-ért. Szerintem ez volt a fő szempont, plusz ha már sokat kell fizetni, akkor az legyen a leggyengébb posztja a falnak. Én jobban örülök neki, de el nem tudtam volna képzelni, hogy végül ő köt ki nálunk, nem pedig az olcsóbbnak tűnő, és Gettleman-hoz 1000szállal kötődő Norwell. Persze drága volt, de egyértelmű volt, bárhova is kerül, ő lesz a legjobban kereső LT a ligában.35M gariCsak azt nem értem, hogy ha Solder-nek ennyit fizettünk, akkor ezt miért nem lehetett megtenni Norwell-el? Nem akart ide jönni, vagy most már muszáj volt? DG eltaktikázta magát?
Beki
GJohnny74
Awesome88
Annyi pénzünk még van, hogy két közepes FA-t hozzunk még.
Majd még arra lesz kiváncsi, hogy Solder mennyit visz el idén a sapkabol, gondolom valami far nehéz contractot kapott.
Rodaron
több mint 7 éve
Ez egy must have opportunity volt, a “túl fizetés” már kezd nem olyan meglepetés szerűnek tűnni, mivel ha vannak csapatok 60-100 millió szabad pénzzel nem fognak varni senkire és asztalra csapnak. Viszont így jó lenne még egy OL igazolás FA-rol, és a draft 2-3. köréből hozunk még egyet. FA-ink közül úgy érzem senkit nem fogunk megtartani, pedig Kennard még jó lenne.Ekkora pénz még egy Solder kaliberű, bizonyított LT-ért is rengeteg, nem hogy egy guard-ért. Szerintem ez volt a fő szempont, plusz ha már sokat kell fizetni, akkor az legyen a leggyengébb posztja a falnak. Én jobban örülök neki, de el nem tudtam volna képzelni, hogy végül ő köt ki nálunk, nem pedig az olcsóbbnak tűnő, és Gettleman-hoz 1000szállal kötődő Norwell. Persze drága volt, de egyértelmű volt, bárhova is kerül, ő lesz a legjobban kereső LT a ligában.35M gariCsak azt nem értem, hogy ha Solder-nek ennyit fizettünk, akkor ezt miért nem lehetett megtenni Norwell-el? Nem akart ide jönni, vagy most már muszáj volt? DG eltaktikázta magát?
Beki
GJohnny74
Awesome88
Annyi pénzünk még van, hogy két közepes FA-t hozzunk még.
Majd még arra lesz kiváncsi, hogy Solder mennyit visz el idén a sapkabol, gondolom valami far nehéz contractot kapott.
több mint 7 éve
Ekkora pénz még egy Solder kaliberű, bizonyított LT-ért is rengeteg, nem hogy egy guard-ért. Szerintem ez volt a fő szempont, plusz ha már sokat kell fizetni, akkor az legyen a leggyengébb posztja a falnak. Én jobban örülök neki, de el nem tudtam volna képzelni, hogy végül ő köt ki nálunk, nem pedig az olcsóbbnak tűnő, és Gettleman-hoz 1000szállal kötődő Norwell. Persze drága volt, de egyértelmű volt, bárhova is kerül, ő lesz a legjobban kereső LT a ligában.35M gariCsak azt nem értem, hogy ha Solder-nek ennyit fizettünk, akkor ezt miért nem lehetett megtenni Norwell-el? Nem akart ide jönni, vagy most már muszáj volt? DG eltaktikázta magát?
Beki
GJohnny74