BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

New York Giants

50 feliratkozó

több mint 7 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 580 — Jedi Master
Na erről beszéltem mát párszor, hogy milyen sokba kerülhet beszerezni az irányítód, akit most mindenféle manőver nélkül megkaphatunk...
Asbee
Annyi szent, hogy a Giantsnak most a csillagok állása is kedvez, meg kb. minden, hogy jó időben, jó helyen, "ingyen" kihúzhatják a jövő QB-ját, akit a mély vízbe sem kell bedobni. A világ hülyéje a NY FO, ha nem QB-t húztok.

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Na erről beszéltem mát párszor, hogy milyen sokba kerülhet beszerezni az irányítód, akit most mindenféle manőver nélkül megkaphatunk...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 7 éve
Nomac New England Patriots 4 172 — balazs.t85@gmail.com
A Jets-Colts trade után, ha nem akartok QB-t húzni, az nagyon sokba fog kerülni a Billsnek 😊
több mint 7 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Robbant a Jets-Colts trade.

Colts kapja: 2018-as #6 #37 #49 és 2019-es második körös pick
Jets kapja idei #3 pick.

Ti benne letettek volna Giants helyében ebbe? Normális esetben Browns és Giants is QB-t húz. Vajon kiért jöhettek fel? Komoly ár 3 db második körös pick azért, hogy 3 helyett előre jöjjenek.

Ez a trade azt mutatja, hogy mekkora need, mekkora fontossága van a QB posztnak, és hogy idei felhozatal nem rossz. Biztos van ezek szerint 3 olyan QB, akik közül elégedettek lennének a Jets-nél. (or Barkley love)

Ez a csere az eddigi 99%-ról 99,9%-ra vitte a Browns 1/1 QB pickjét szerintem.

Szerkesztette: GiantsMLBhunter
több mint 7 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
Jelen állás szerint 5.4 m helyünk van még. De a draftra kell 9.5 m
Sanyichef
Én továbbra is azt várom hogy Dwayne Harris és Brandon Marshall repül majd. Csak épp jelenleg játékra alkalmatlanok fizikailag és így nem küldhetik el őket.
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Akkor előre az RB-draftra, menjen jó helyre az a pénz 😀

több mint 7 éve
Sanyichef New York Giants Duke Blue Devils 238
Jelen állás szerint 5.4 m helyünk van még. De a draftra kell 9.5 m
több mint 7 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Ogletree szerződését átalakítottuk lett +5milla
Sajna méhészborz Texansba megy egy évre!
Pugh meg 5év 45M Arizona
Vobox
Pugh-ért nem kár, ellenben Matyit sajnálom. Baromi olcsón írt alá, ennyiért mi is bőven megkaphattuk volna, gyakorlatilag B.Marshall kivágásával meg is lett volna rá a fedezet. De mind1, tényleg csak azért sajnálom, mert nagyon olcsó volt.

Ogletree szerződéséről meg, már aznap írt Asbee, amikor megszereztük.
Signing bonus lesz ezekből a garantáltakból és így 4,75 M lesz idén a cap hit. Ha valakinek ez is sok, akkor nem tudom mi lenne jó...
Asbee
több mint 7 éve
Vobox New York Giants 654
Ogletree szerződését átalakítottuk lett +5milla
Sajna méhészborz Texansba megy egy évre!
Pugh meg 5év 45M Arizona

Szerkesztette: Vobox
több mint 7 éve
Felvetődött a gondolat bennem, hogy 1-1 budapesti HFL-el meccsen akár össze is futhatna a Giants fórum team, ha valakit érdekel majd.
több mint 7 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 691 — Apu ökölbeszorított keze
Az mar browns-os lenne ha letradelnétek es nem qb-t huztok

több mint 7 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Nem kérdés, h QB lesz.. (egyetlen valid opció még a letrade lenne, de arra is minimális az esély)
Szesze
Szerintem maga a trade nem irreális. Mi 1/5ről feljönnénk 1/2-re ha kell szvsz, ha nem QB-t akartok, akkor Barkley, Nelson, Chubb trióból vki biztos bent lesz 1/5-ben.

Csak kérdés, hogy mennyire hagynánk legombolni magunkat, mi vagy bárki más.
Illetve nem látom értelmét a Giantsnek letrade-elni és nem QB-t húzni 1/2re. Mikor ha nem most? Persze majd miután Eli visszavonult. Csak ha Eli visszavonul és jön egy újabb 1/2 szezon, akkor már nem Gettleman fogja húzni azt a QB-t. Őt meg a saját állása motiválja...
Black_Adder
Így van, maga a letrade teljesen reális lenne alapvetően, de mivel absz QB need van nálunk most, így szinte kizárt hogy elengedjük ezt a szitut.
több mint 7 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 329 — we almost always almost win
Nem kérdés, h QB lesz.. (egyetlen valid opció még a letrade lenne, de arra is minimális az esély)
Szesze
Szerintem maga a trade nem irreális. Mi 1/5ről feljönnénk 1/2-re ha kell szvsz, ha nem QB-t akartok, akkor Barkley, Nelson, Chubb trióból vki biztos bent lesz 1/5-ben.

Csak kérdés, hogy mennyire hagynánk legombolni magunkat, mi vagy bárki más.
Illetve nem látom értelmét a Giantsnek letrade-elni és nem QB-t húzni 1/2re. Mikor ha nem most? Persze majd miután Eli visszavonult. Csak ha Eli visszavonul és jön egy újabb 1/2 szezon, akkor már nem Gettleman fogja húzni azt a QB-t. Őt meg a saját állása motiválja...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 7 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Pénzügyileg is óriási luxus lenne OG-t húzni 1/2-re.
Nagyságrendileg 32 millióba kerülne 4 évre, ami után lehetne hosszabbítani vele 4 évre 50 millióért mondjuk. Az azt jelenti, hogy 82 milliót kiadtál egy olyan posztra, aminél csak a támadófalban van minimum egy lényegesen fontosabb. Ebben nem látok rációt, ennyit szerintem nem tud hozzáadni egy csapathoz egy guard. Ha húz az ember a 2. kör elején, ott is talál kiváló játékost, aki rengeteget tud dobni a gárdán, viszont már csak 7.5 millió lenne. Négy évre összesen. Úgy azért már a hosszabbításnál sem probléma annyira a több pénz, mert így is rengeteg szabadulna fel. QB-t viszont piacról tudsz hozni kb 30 millióért lassan. Évente. Nem négy évre. Nem látok egyéb opciót, mint a QB-draftot

több mint 7 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Igazából egyértelmű hogy QB-t húzúnk. (90%) Csak azért merülhet fel Barkley és Nelson neve többször (mock drafton és fórumokon), mert nincs egy egyértelmű QB, akibe szerelmesnek lehet lenni, hanem van 3-4 QB is aki esélyes.

Én is QB-t akarok, de nem tudom hogy Rosen, Mayfield, Allen vagy Darnold.

Maradék 10%: Igazából RB és OG hatalmas luxus pick lenne. Chubb (DE) és Fitzpatcik (DB) pedig nem annyira prémium és nem annyira need, hogy 1/2.
Ha még is Nelson vagy Barkley lenne, az azt jelentené, hogy hatalmas WIN-NOW modeba kapcsolunk, és jövőre tolunk egy all-in, amit nem hiszek. Vagy Webb annyira meggyőző, hogy őt látjuk Eli utódjának.
GiantsMLBhunter
Igazából bárki jön, nagyon nem tudunk mellényúlni (azt leszámítva persze, ha az illető bust lesz, de ezt senkinél nem lehet előre látni).

- QB: Egyértelműen a leglogikusabb húzás, ha bent lesz az akit kinéz a stáb, akkor nem kérdés, hogy ki kell húzni.
- Barkley: Talná a draft legjobb játékosa, nálunk pedig évek óta hatalmas need az RB poszt. Luxus lenne, de nem tudnánk érte haragudni.
- Nelson: Mégnagyobb luxus pick lenne, de talán még nagyobb need-re is jönne. Persze a guard posztot - relatíve - könnyebb megoldani FA-ról vagy hátsó körökből, de itt se nagyon érhetné szó a ház elejét.
- Chubb: Vernon és JPP mellé kellene egy jó kiegészítő ember, aki 2 éven belül át is vehetné egyikük (valszeg JPP) helyét, amikor finish-be ér a szerződése. Személy szerint ezzel kevésbé lennék kibékülve, de ebben is lenne ráció.
- Fitz: Egy jó DB sohasem árt, Apple helyzete amúgy is kétséges, ez sem lenne lehetetlen, bár nem is túl sexy pick.

De előbb még várjuk ki az FA piac végén, vagy legalábbis, hogy Matyi hol köt ki, mert a lepényhal meg utoljára. 😀
több mint 7 éve
Marshall még mindig a keret tagja. Pedig mindenki őt tartotta a legegyértelműbb cut-nak.
GiantsMLBhunter
Gettleman szereti a magas elkapókat. + az is benne van, hogy kell valaki Beckham túloldalára és valószínűleg nem tudnánk megoldani olcsóbban azt a posztot. Persze aztán lehet, hogy egyik pillanatról a másikra kapjuk a hírt, hogy elköszöntünk tőle is.

több mint 7 éve
Marshall még mindig a keret tagja. Pedig mindenki őt tartotta a legegyértelműbb cut-nak.
több mint 7 éve
Igazából egyértelmű hogy QB-t húzúnk. (90%) Csak azért merülhet fel Barkley és Nelson neve többször (mock drafton és fórumokon), mert nincs egy egyértelmű QB, akibe szerelmesnek lehet lenni, hanem van 3-4 QB is aki esélyes.

Én is QB-t akarok, de nem tudom hogy Rosen, Mayfield, Allen vagy Darnold.

Maradék 10%: Igazából RB és OG hatalmas luxus pick lenne. Chubb (DE) és Fitzpatcik (DB) pedig nem annyira prémium és nem annyira need, hogy 1/2.
Ha még is Nelson vagy Barkley lenne, az azt jelentené, hogy hatalmas WIN-NOW modeba kapcsolunk, és jövőre tolunk egy all-in, amit nem hiszek. Vagy Webb annyira meggyőző, hogy őt látjuk Eli utódjának.

Szerkesztette: GiantsMLBhunter
több mint 7 éve
Szerintem a Nelson pick sem lefutott.
Zet
Hát... Guardot 1/2-re? Iszonyat nagy marhaság lenne. Egyrészt nem ér annyit ez a pozíció. Másrészt max. a harmadik opció lehetne ő. Elsősorban QB, aztán Barkley, utána Nelson. Mivel másodikra húzunk, így ennek alapból ki kell esnie. Felesleges túlgondolni ezt a picket, több irányító is van akit érdemes lehet behúzni és ebben a helyzetben ezt kell meglépni.

több mint 7 éve
Zet New York Giants 1 989
Szerintem a Nelson pick sem lefutott.
több mint 7 éve
Ha nem Rosen akkor?
Janek
Nálam Mayfield vagy talán Darnold

több mint 7 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 691 — Apu ökölbeszorított keze
Ha nem Rosen akkor?

több mint 7 éve
 twitter.com/WBG84/status/974446375927762945?s=19

óóó bárcsak...

Mondjuk nem fog egyik pillanatról a másikra feljavulni Flowers játéka, de várható volt a lépés, egyszerűen nem cserélheted le egyszerre mind az öt embered.

több mint 7 éve
Honey Badger leigazolásban állítólag Giants, Jets és Packers van versenyben.
(Szerintem csak DC miatt emlegetnek minket és nincs esély rá)

Gettleman beszélt Flowerssel, a Solder igazolás után, hogy RT-ként számolunk vele, elfogadta és fine volt a részéről.
GiantsMLBhunter