New York Giants
50 feliratkozó
több mint 7 éve
Itt az idei free agent tracker most már a számokkal is. Ha valakinek van rá jogosultsága akár kiteheti kitűzött bejegyzésként is.Köszi!
Asbee
Asszem Ogletree kimaradt, vagy csak elnéztem?
több mint 7 éve
Ma azert sikerult szerezni par solid cserejatekost.Latimer meg jo is lehet Shurmur rendszerebe.
több mint 7 éve
Picit videóztam. Nekem Darnold sem kell. Marad Rosen és Mayfield. Már pedig az egyik még tuti bent lesz, szóval hagyjuk már ezt a le tradet 😊Totál egyetértek!Nálam is ők ketten jöhetnek szóba!A le trade és egyéb verziók már csak a rémálmaink 😊
vanek úr
Bár a második körben lentebb cserélhetnénk 😂😂😂😂
több mint 7 éve
Picit videóztam. Nekem Darnold sem kell. Marad Rosen és Mayfield. Már pedig az egyik még tuti bent lesz, szóval hagyjuk már ezt a le tradet 😊Persze ezek is csak elméletek, mi sem ragaszkodnánk hozzá. Az meg amúgy sem volt tényező, hogy a Browns kiviszi akit akartunk, elvégre ha a barnák viszik, akkor az csak bust lehet (sorry Browns topic 😊 ) .
vanek úr
Én még mindig nem látom azt mit tud Webb ami miatt érdemes lenne passzolni az irányítókat. Persze simán beválhat, de ez akkora rizikó lenne amit nem hiszem, hogy bevállal Gettleman. Csúnyán elő fogják venni ha esetleg ebbe az irányba megy el, felsül Webb, valamelyik 1. körös meg máshol áll neki brillírozni és nem hiszem, hogy bevállalja ezt a kockázatot. Ráadásul nem ő draftolta Webbet, így nem is kell hogy ragaszkodjon hozzá. Ha egy jó szezonunk lenne és marad az eredeti terv, akkor simán vállalnám, hogy fejlesszük Webbet aztán hátha, de így totálisan változott a terv, ami előrehozhatja az őrségváltást is. Csak könyörgöm ne Josh Allent...Allen-t tényleg ne! 😀 Amúgy persze hogy nem bízol Webb-ben, elvégre semmi okod nincs rá. Nem volt akkora tehetség, csak 3. körös volt, sose láttuk NFL-ben játszani stb. De Gettleman-ék már ismerik, és ha valami meglepetés folytán mégsem QB-t húznánk, akkor annak elég komoly jelzés értéke lenne. De ez majd úgyis csak a draft napján dőle el, és 90%, hogy úgyis QB-t húzunk.
Asbee
több mint 7 éve
Picit videóztam. Nekem Darnold sem kell. Marad Rosen és Mayfield. Már pedig az egyik még tuti bent lesz, szóval hagyjuk már ezt a le tradet 😊
több mint 7 éve
Én még mindig nem látom azt mit tud Webb ami miatt érdemes lenne passzolni az irányítókat. Persze simán beválhat, de ez akkora rizikó lenne amit nem hiszem, hogy bevállal Gettleman. Csúnyán elő fogják venni ha esetleg ebbe az irányba megy el, felsül Webb, valamelyik 1. körös meg máshol áll neki brillírozni és nem hiszem, hogy bevállalja ezt a kockázatot. Ráadásul nem ő draftolta Webbet, így nem is kell hogy ragaszkodjon hozzá. Ha egy jó szezonunk lenne és marad az eredeti terv, akkor simán vállalnám, hogy fejlesszük Webbet aztán hátha, de így totálisan változott a terv, ami előrehozhatja az őrségváltást is. Csak könyörgöm ne Josh Allent...
több mint 7 éve
De ha most nem látja a vezetőség egyikben sem a jövő Franchise QB-t, (vagy pont a Browns kiviszi) és ezután cserélve mondjuk kapsz még +jövő évi picket elől, akkor nem kell inget gatyát teljesen kifizrtni jövőre ha fel kell menni valaki olyanért akiért megéri. Majd kiderül
több mint 7 éve
Gyerekek... én kiégtem...Igazából minden Webb-en múlik. Mi gyakorlatilag semmit nem tudunk arról, hogy hogyan áll ő jelenleg, csak annyit, hogy egy 3. körös QB, akiről szépeket mondanak a csapattársai. Bármely esetben ha nem QB érkezik, az azt jelenti, hogy a jelenlegi rezsim benne látja a Manning utáni időszakot, és annyira biztosak ebben, hogy megkockáztatják, hogy ezen a történelmi mélyponton (érts: rég húztunk már ilyen elől), inkább skip-elik az irányítóhúzást, és erősítenek mindenhova máshova. Én csak azért gondolom, hogy Webb nem lehet olyan rossz, mert pl.: még Collins is dicsérte, aki nem rest kerek perec megmondani a véleményét, ha valami / valaki nem tetszik neki. Apple a rákos daganat a Giants testében... vagy hogy is fogalmazott pontosan xD
Mi ez? 😀😀😀
walterfootball.com/draft2018trade02.php
Oké, hogy a második pick helyett kapnánk egy 12. és 22. picket, de véleményem szerint ekkor már nem lesz bent egyik olyan játékos sem, akit a Főfő kinézett... Nem értem... Miért kellene várni QB tehetségekre? Régen volt ilyen erős felhozatal drafton a QB-k között. Szerintem nem kéne tradelni a 2. picket. Ki kell húzni egy Allent vagy egy Mayfieldet... (de ez csak az én véleményem). Vagy lehet valamit már tudnak, és marad Webb backupnak, Eli meg még kövi szezonban jó lesz?
Offensive Blow Job (OBJ) 🏈
Viszont a le-trade azért elég sokat adhat a csapatnak. Persze lemaradnánk a blue chip playa-król, de így is van annyi lyuk a roster-en, hogy lenne hova húzni. Márpedig ezzel a Bills trade-el lenne kvázi 3 első körösünk (2/2 szinte még első kör), és a 2.-ban is lenne még ezeken felül 2. A támadósorba kellene guard, OT és RB (az elkapósor sem épp letisztázott, bár hajlok rá, hogy a jelenlegi FA piaci WR szerződések láttán, inkább megtartjuk Marshall-t és kap még 1 esélyt). A védelembe az LB sor még mindig gyér, a falba sincs nagyon rotáció, valamit CB-ből sem ártana egy kezdő, és valamennyi deph. Ezt nagyjából mind meg lehetne oldani ennyi pick-el. Első körben jöhetne egy kezdő guard (pl.: Isaiah Wynn), és egy kezdő CB (pl: Josh Jackson). Míg a 2.-ban jöhetne LB, OT és RB.
Én sem vagyok a cserebere mellett, de ennek is meglenne a maga jó oldala, és egyúttal komoly jelzés is lenne Webb-et illetően. De szerintem akkor sem megyünk sehova, és hozzuk Rosen-t.
több mint 7 éve
Semmi rosss nincs abban ha van 2 fiatal QBd jovore akik kuzdhetnek a kezdobe kerulesert.Mar csak sporolas szempontjabol sem.
több mint 7 éve
Gyerekek... én kiégtem...Mi ez? 😀😀😀
walterfootball.com/draft2018trade02.php
Oké, hogy a második pick helyett kapnánk egy 12. és 22. picket, de véleményem szerint ekkor már nem lesz bent egyik olyan játékos sem, akit a Főfő kinézett... Nem értem... Miért kellene várni QB tehetségekre? Régen volt ilyen erős felhozatal drafton a QB-k között. Szerintem nem kéne tradelni a 2. picket. Ki kell húzni egy Allent vagy egy Mayfieldet... (de ez csak az én véleményem). Vagy lehet valamit már tudnak, és marad Webb backupnak, Eli meg még kövi szezonban jó lesz?
Szerkesztette: Offensive Blow Job (OBJ) 🏈
Mama said knock you out...
And I'm gonna knock you out...
több mint 7 éve
Sikerült megragadni a lényeget
több mint 7 éve
Nekem az a bajom a letrade-del, hogy közel sem biztos, hogy ez a lépés akkora minőségi ugrást hoz mint azt várnánk, közel sem minden esetben válik be a pickhalmozás és inkább a minőség mint a mennyiség mellett tenném le a voksom. A másik a "quarterback hell", amit Gettleman meg is említett. Ha benn hagyunk egy QB-t és a szerződés végén visszavonul vagy távozik Manning, akkor szépen beleeshetünk ebbe a helyzetbe. Webb pedig a papírforma alapján pont egy olyan irányító lehet, akinek ha jó csapattársai vannak, akkor 6-9 győzelmet hoz és ennyi (de ez is csak találgatás). Ráadásul hamar olyan helyzetben lehetünk, hogy egy mostanihoz hasonló pickre lenne szükségünk. Akkor majd adjuk el mi is a lelkünket a következő Rosenért, Darnoldért,Mayfield lemaradt. LolkaAllenért?
Asbee
több mint 7 éve
Nekem az a bajom a letrade-del, hogy közel sem biztos, hogy ez a lépés akkora minőségi ugrást hoz mint azt várnánk, közel sem minden esetben válik be a pickhalmozás és inkább a minőség mint a mennyiség mellett tenném le a voksom. A másik a "quarterback hell", amit Gettleman meg is említett. Ha benn hagyunk egy QB-t és a szerződés végén visszavonul vagy távozik Manning, akkor szépen beleeshetünk ebbe a helyzetbe. Webb pedig a papírforma alapján pont egy olyan irányító lehet, akinek ha jó csapattársai vannak, akkor 6-9 győzelmet hoz és ennyi (de ez is csak találgatás). Ráadásul hamar olyan helyzetben lehetünk, hogy egy mostanihoz hasonló pickre lenne szükségünk. Akkor majd adjuk el mi is a lelkünket a következő Rosenért, Darnoldért, több mint 7 éve
a feleség döntött 😊Thank goodness for Nate Solder's wife. She wanted to move to NJ to be with her family.
www.bigblueunited.com/2018/03/nate-solder-explains-how-giants-can-fix-the-offensive-line.html
több mint 7 éve
Logikus húzás a QB ez nem vitás, de nem olyan könnyű kihúzni aVannak páran akik trade szagot éreznek... Én spec nem örülnék ha a Giants kapna egy talicska magas picket, de az azért elég vicces lenne ahogy két New York-i csapat fúrja a harmadikat. 😊NY-i jövőfranchise QB-t az első kör elején, annyira nem, hogy jó ha kb 30% esély van rá. (B.P)
A vezetőség +simán gondolhatja azt is, hogy mivel most 100 év után lehet hogy lesz fal Eli előtt, talán lesz újra futójáték, akkor pár évre simán luxus lenne[b] egy azonnali impact player [/b]helyett Danis Webbnek húzni egy vetélytársat a backup szerep eldöntésére. Aztán pár év múlva vagy lesz valami vagy nem... ( mi a cél? a mostani nagy szerződésű túlfizetett, de edzővel a háttérben akár teljesítményre is képes sztárokkal a maradék pár évben nyerni vlmt, vagy reménykedve kihúzni vlkt, aki köré esetleg cca 8-10 évig majd megpróbálnak felépíteni egy csapatot)
általában 70 év körül már nehezebben terveznek hosszútávra az emberek...
| (én is QB-t húznék, csak lehet ők értenek hozzá... és más szempontjaik vannak..meglátjuk) |
ozibozi
twitter.com/PSchrags/status/975067348028874753
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
Amennyiben tényleg ő van a videón (nem hiszem, bízok benne hogy nem ő) akkor majd jövőre mehet olcsóért a Pats-be.
több mint 7 éve
Hat, ha lehet hinmi a Family Guynak, akkor az valoban Samuel L. Jackson. Mivel o mindenhol ott van.
több mint 7 éve
OBJ-nek volt vmi balhéja Atlantában.Ki is ütötték.A szemüveges emerson, aki kiüti az nem Samuel L. Jackson??😊 Elég szar formában van OBJ egy ilyen vén tag lenyomja...😊😊
www.facebook.com/curtis.s.gulley/videos/1751820978189839/
Greengo
Szerkesztette: korodiati
több mint 7 éve
Aha. a koko se az övé volt a vidin 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 7 éve
OBJ-nek volt vmi balhéja Atlantában.Ki is ütötték. GreengoŐk azt mondják hogy OBJ nincs és nem is volt Atlantában vagy Georgia államban. Csak hasonlítani akar rá a videón szereplő pasas.
több mint 7 éve
OBJ-nek volt vmi balhéja Atlantában.Ki is ütötték.www.facebook.com/curtis.s.gulley/videos/1751820978189839/

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
Hankins simán jó volt a Colts-banCsak spórolni akartak Vele... de Mire vagy Kire? Suhra? Mert az öngól, szvsz! Nem jobb mert öregebb és balhés...
Asbee
Sajnálom, mert ennél többet érdemelt volna.
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
Hankins simán jó volt a Colts-ban
több mint 7 éve
Logikus húzás a QB ez nem vitás, de nem olyan könnyű kihúzni a A vezetőség +simán gondolhatja azt is, hogy mivel most 100 év után lehet hogy lesz fal Eli előtt, talán lesz újra futójáték, akkor pár évre simán luxus lenne[b] egy azonnali impact player [/b]helyett Danis Webbnek húzni egy vetélytársat a backup szerep eldöntésére. Aztán pár év múlva vagy lesz valami vagy nem... ( mi a cél? a mostani nagy szerződésű túlfizetett, de edzővel a háttérben akár teljesítményre is képes sztárokkal a maradék pár évben nyerni vlmt, vagy reménykedve kihúzni vlkt, aki köré esetleg cca 8-10 évig majd megpróbálnak felépíteni egy csapatot)
általában 70 év körül már nehezebben terveznek hosszútávra az emberek...
| (én is QB-t húznék, csak lehet ők értenek hozzá... és más szempontjaik vannak..meglátjuk) |
Szerkesztette: ozibozi
több mint 7 éve
Hank-et kivágta a Colts. Neki is bejött az élet, mint az elmúlt évek nagynevű távozóinak mind...