New York Giants
50 feliratkozó
több mint 8 éve
kurvára nem leszek népszerű de ha már elcseszett módon Maraék úgy döntöttek hogyEzt akkor egyrészt korábban kellett volna meglépni, mondjuk a bye week után, hogy legalább legyen egy fél szezonja Webb-nek amiből kiderülhetne, hogy mi az ábra (túlzott illúzióink nem lehetnek szerintem, de ez mellékes). De mi most ráadásul nem is őt akarjuk játszatni, hanem Geno-t.. ennek aztán az alázáson kívül tényleg semmi értelmét nem látom.
ez a fasz McAdoo marad az edzőnk és valszeg Reese a GM képviselve a Giants féle állandóságot (pff)
és innen folytatjuk ezt a történetet akkor viszont tőlük már teljesen logikus döntés ez bármilyen kiakasztó is hogy Eli szív e helyett az inkompetens barom helyett...
szerk. én korábban is mondtam hogy adnék Webbnek lehetőséget valamilyen formában tehát az ő szereplésére (legyen az bármilyen) igenis kíváncsi leszek
yooker
több mint 8 éve
Oké, és hogyan tudna Webb jól kijönni ebből a helyzetből? Nincs normális elkapó, ami kezdetben előny is lett volna neki, mert a cserék a cserékkel készülnek, de Kingék hetek óta kezdőkké váltak és Eli is dobált nekik azóta eleget. A másik, hogy az egyébként is gyenge támadófalat sem kímélték a sérülések. Vajon hogyan kezelné a nyomást? Az egyetemen ezzel nagyon meggyűlt a baja.Szvsz max 3 meccset kaphat Webb. Ezalatt mit tud bizonyítani? Max lesz tőle pár szép passz és ennyi. Ha jól is mozog akkor sem látunk belőle annyit, hogy neki adjuk a jövőt. Ha pedig a drafton a húzásunknál ott lesz az a QB akit különlegesnek gondolunk és akit a mi helyzetünkben 10-15 évente tudunk megszerezni, akkor ki kell őt választani. Nem szabad elpasszolni ezt a lehetőséget, mert kitudja mikor jön a következő. Arra pedig nem alapozhatunk, hogy volt két jó meccse Webbnek és akkor már nincs is QB kérdés.
Ennek a helyzetnek már lőttek, de reményeim szerint érkezik majd egy első körös irányító (akár a top pickkel, akár a 2. körből feljőve) és az új edzői stáb elbeszélget Manninggel, majd megtartják 2018-ra is, Webb pedig folytathatja azt amit eddig. Aztán hogy '19 hogyan alakul az már a köv szezon függvénye.
több mint 8 éve
kurvára nem leszek népszerű de ha már elcseszett módon Maraék úgy döntöttek hogy ez a fasz McAdoo marad az edzőnk és valszeg Reese a GM képviselve a Giants féle állandóságot (pff)
és innen folytatjuk ezt a történetet akkor viszont tőlük már teljesen logikus döntés ez bármilyen kiakasztó is hogy Eli szív e helyett az inkompetens barom helyett...
szerk. én korábban is mondtam hogy adnék Webbnek lehetőséget valamilyen formában tehát az ő szereplésére (legyen az bármilyen) igenis kíváncsi leszek
Szerkesztette: yooker
több mint 8 éve
Hát ez tényleg elég szánalmasra sikeredett.. az ember mindig azt hiszi ebben az évben már nincs lejjebb, de azért mindig sikerül rápakolni egy lapáttal.Megmondom őszintén - ahogy többször is említettem itt - a jövő évet én már Eli nélkül képzeltem el, a Top 5 pickkel mindenképp QB-t húztam volna, egyszerűen azért mert ilyen szituációban amiben most vagyunk minden emellett szól. Én még azt is megértettem, h nem rúgták ki McAdoo-t év közben, bár egy idő után ezt már egyre nehezebb volt tolerálni, de aztán megemésztettem, hogy Maráék úgy döntöttek, h végigszenvedjük ezt a szezont most már így. Szerintem ez hiba volt, ki kellett volna baszni McAdoot a francba a bye week-nél, de túl sokkal előrébb azzal se lettünk volna az is igaz.
Erre most 5 fordulóval a vége előtt 2-9-nél sikeresen porig alázzák azt az embert aki jelenleg az egyetlen személy a csapatban aki minden kétségtelen hibája ellenére, a szar szereplés mellett is az összes Giants szurkoló szimpátiáját élvezi. Ezek hülyék bazdmeg! Ekkora öngólt hogy lehet rúgni? Méghogy megfontolt franchise, "nálunk nem így mennek a dolgok, mi nem vagyunk Cleveland.." haha. Elmehet az egész banda a kurva anyjába!
több mint 8 éve
Eli OBJ-vel a hóna alatt átugorhatna Denverbe vagy inkább Jacksonvillebe egy gyűrűért még.
több mint 8 éve
Mondjuk így látatlanban ez azért sokat elmond Webbről is.Ettől még szánalmasabb az egész amúgy. Süt az egészből a kolosszális hozzá nem értés - és hogy "evaluation"-ről szó sincs - csak még ahhoz is kevesek voltak hogy Webb-et sikerüljön felhozni mostanra az első csapathoz.
A sorozat kár, hogy megszakad, de Brett apót úgysem éri már el.Asbee
több mint 8 éve
Ez a Reese a Giants gyurcsánja...előszőr felemeli, utána hazavágja teljesen a saját csapatát(pártját)De ez már így a tulajok szégyene is, akik Coughlin -Eli páros helyett egy reese mekadu vonalban hittek inkább.
Történelmi mélységbe, vicc kategóriába kormányozták magukat.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
twitter.com/DDuggan21/status/935616488005881856Baszki, erre ébredni. Ezt látni... Nem hiszem el. 😖
Beki
több mint 8 éve
Nem vagytok a szívem csücske pláne Eli, de ami nálatok megy az már egy ZS kategóriás szappanopera....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Geno fog kezdeni vasárnapEz az alja mindennek. Ha már úgy is kuka a szezon és Eli ideje is lejárt, azért illett vna neki adni az utolsó meccseket...Elvégre csak vele szerzett a Giants 2 gyűrűt. A szép búcsú azért járt vna neki is ...ha tényleg arról van szó, hogy jövőre már nem ő kezd.
Taz
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
2012 január... Padtársammal ez volt a 2dik szezon amit követtünk. Ő GB, én Bears szurkoló. Személyiségre mint tűz és a víz. Ő kicsit magamutogató, sportos, lányok kedvence én meg mondhatni tipikus visszahúzódó srác. Mégis az NFL szeretete miatt is nagy barátok lettünk. Sokat is szívta a vérem, h Packers így, Packers úgy, ismételni fognak stb.15-1re lenyomták az alapszakaszt, mégis éreztem h ez a Giants (többek közt az alapszakasz meccsüket látva) megfoghatja őket. Még fogadást is kötöttünk, persze nem pénzben, hanem h a vesztesnek női ruhában kell beülni az osztályfőnöki órára (jófej volt a tanárnőnk 😊 ). Szinte sose nyertem addig semmit, fogadást pláne nem, de az a meccs... Nyugodtan mondhatom h az elmúlt 5-10 évem egyik legjobb élménye volt. Amit persze a Pats elleni SB győzelemmel megkoronáztak. Onnantól kezdve a Giants mondhatni 2dik csapatommá vált, főként Eli miatt. Sose volt sajna MVP közeli idénye, de mégis rajongtam érte, játékáért, s főleg amit clutch szituációkban művelt. És azok a Manning face-k...zseniálisak 😀 Ezért engem is picit megrendített ez a szezon ill. ez a hír. Ilyen helyzetben, mikor már tényleg mindegy, nem lehet meghúzni. Ahogy lentebb írták, le lehet cserélni, de nem így s nem Geno-ra. Én még reménykedek benne, h a szezon végén kisöprik GM-HC párost, s talán kap új esélyt... de realitás, h valószínüleg más csapatban láthatjuk, ha még láthatjuk játszani....Akárhogy is számomra mindig is az egyik kedvenc.... na jó A kedvenc qb-m marad 😊 Az a bizonyos januári este számomra feledhetetlen marad.
több mint 8 éve
twitter.com/DrawPlayDave/status/935625764497584128Így van. Teljesen feleslegesen szolgaltatjuk az okokat miért ne hozzánk írjon ala
Inkább a miniképregényei miatt bírom Rappocciot, de nem hülyeség amit felvet...
Borbinho
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 8 éve
Inkább a miniképregényei miatt bírom Rappocciot, de nem hülyeség amit felvet...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Már az egész szituáció olyan szinten méltatlan, hogy kb szavakat se találok. Ez a barom megpróbál két győzelmet kisajtolni Genoból és Webb-ből csak hogy mentse az állását, hogy bizonygassa hogy nem benne hanem a franchise QB-ben volt a hiba. Közben pofán rúgja (hogy finoman fogalmazzak) a szurkolókat és végleg a sínek közé löki a franchise ikonját aki soha egy rossz szót nem szólt soha senkire a csapatban (pedig lehetett volna oka) és mindig hajlandó volt elvinni balhét mindenki helyet, minden körülmények között, a csapatért.Komolyan aggódom hogy mi lesz így a franchisezal amit megszerettem.
Szerkesztette: salander
több mint 8 éve
Egyébként ha gyorsan el kellene takarítani Geno-t, IK Enemkpali szabadügynök...
több mint 8 éve
Egyébként full érthetetlen, még a Webb csere is felesleges lenne. Ezekkel az elkapókkal, az egyébként is gyengélkedő, de lerokkant támadófallal ő is és Geno is szenvedni fog. Smith barátunk játékának nincs sok értelme, de Webb képességeiből sem derülne ki sok minden. Dob két szép passzt és akkor az övé a jövő? Vajon miatta odáznánk el a QB húzást (persze csak ha benn van az emberünk)? Ez az egész döntés olyan mintha az edzői stáb belerúgna még egy utolsót a játékosokba és a szurkolókba...
több mint 8 éve
Geno fog kezdeni vasárnapNem április 1. van hahó!
Taz
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Lenne inkább annyi tisztesség ebben a baromban hogy elviszi a balhét, de nem...Geno will start this week. Over the last five games, we will take a look at Geno, and we will also give Davis an opportunity.McAdooEz így komolyan sírnivaló. Mi a retket nézzünk Genon? A nagy öszeeséskor azt hittem hogy nem nagyon lehet rosszabb, de most megmutatják hogy mindig van lejjebb... New York Browns.
több mint 8 éve
twitter.com/DDuggan21/status/935616488005881856A fennállásunk során egyetlen kétszeres super bowl mvp jatekosunkkal bánunk így egy geno meg webb miatt ...
Beki
Lehetett volna ezt elegánsan is. Lenyomja a szezont és el cseréljük pickre majd qbt hozunk. Megjegyzem ezzel sem értek egyet mert nem qb needes csapat vagyunk de ezt lehetett volna igyis
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 8 éve
Itt már a tulaj család/ok/ se ússzák meg presztízs veszteség nélkül ezt a bénázást, amennyiben ezeket a szánalmas Múlt Századi döntés mechanizmusokat játszák a továbbiakban is.😕
Itt szerencsére már nekik is lépniük kell.
Nem a csapat miatt, saját maguk miatt...
Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
több mint 8 éve
És szerencsére mindig lesz pár tévedhetetlen okostojás, akik majd jól megmagyarázzák, hogy ez miért is jó a franchise-nak. Egészségükre...
több mint 8 éve
Egy szó jut eszembe: rombolás.Le lehet cserélni egy 2 SB győztes irányítót, le lehet cserélni Eli-t, de NEM Geno Smith-re.!!!...(!!!)
Színvonaltalan senki ez a macadoo. Még jó, hogy azért lett HC, hogy Eli-val megmaradjon a folytonosság, nem pedig azért, hogy tönkre tegye a klub kultúráját.
több mint 8 éve
Én eddig nem követeltem Mcadoo kirúgását de most már megteszem ... ezt nem hiszem el. A máltai ejszakamat tönkre is tette ...Geno fog kezdeni vasárnap
TazHoppá!A hivatalos bejelentés szerint ő is fog játszani a hátralevő meccseken.
Akkor csak bejott végül is hogy megnezzuk mik is jelenleg a lehetőségeink.Tényleg szomorú hogy ennek így kellett eljonnie de teljesen logikus döntés...
Kíváncsi vagyok Webb mikor kerül sorra esetleg
yooker
Egyebkent Eli elmondta, hogy ő döntött úgy, hogy csak a sorozat miatt nem akar kezdeni, eredetileg az volt a terv, hogy ő kezd, aztán később beáll Geno. Eli mondta, hogy így nem, akkor már kezdjen is a másik, ő úgy nem tud játszani, hogy eleve tudja, nem ő fogja végigjátszani.
G-men
több mint 8 éve
Mondjuk így látatlanban ez azért sokat elmond Webbről is.A sorozat kár, hogy megszakad, de Brett apót úgysem éri már el.